[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ذوب آهن اصفهان /تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان
از این که تالار گفتمان وارش اسپرت را انتخاب کرده اید سپاسگذاریم. لطفا از ارسال مطالب خلاف واقع، سیاسی، و توهین آمیز اکیداً خودداری فرموده
تبریک به همه
عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بود عااااااااااااااااااااااااااااااالی
بنظرم بهتر بازیکن ما همه اونایی بودن که تو ورزشگاه حاضر بودن و دلشون واسه داماش می تپید.چه بازیکن چه تماشاچی و چه توپ جمع کن!!
توسط hamidjavan » پنج شنبه اکتبر 24, 2013 10:37 am
جا داره مثل بازی با صبا به طرفداران و هوادران داماش تبریک بگم . آنهایی که آمدند ورزشگاه واز تیم حمایت کردند وتیمشونو تنها نذاشتند طرفدار یعنی کسی که روزهای سخت کنار تیم باشه. و وقتی طرفدار بیاد از تخمه و تماشاگر خبری نیست. امیدوارم سر بازی با ملوان هم نیایند.
یه سلامی هم خدمت دوستانی عرض میکنم که هر جور ترکیب می چینند دلشون نمیاد مصطفی حاجتی و مسعود حسن زاده تو ترکیب باشند.
بازی قبلی هم میتونستیم با مسعود و مصطفی که دومی جرمش تنها در خدمت تیم بودن است بهتر باشیم. تو دفاع هم علی نظیفکار فوق العاده بود. حاجی زاده و بقیه بازیکنان هم خیلی خوب بودند.
اما باید این بازی را فراموش کنیم وبه فکر مس کرمان باشیم امیدوارم این بازی را بسیار بهتر بازی کنیم و نتیجه بگیریم. و مثل بازی با راه آهن نباشیم. متاسفانه تو چند بازی اخیر بیرون از خانه بسیار مفت میبازیم.
زنده باد گیلان * بازیکنای با غیرتمون چیکار کردن امروز امیدوارم همیشه اینطوری بازی کنن حتی شانس آسیایی شدن هم دور از دسترس نیست فقط اندکی همت و اتحاد نیاز داریم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amirdamashcity در پنج شنبه اکتبر 24, 2013 10:52 am .
تبریک به همه گیلانیان ضمنن ناظمی نشون داد که از بازی ضعیف قبلی درس خوبی گرفته و انصافا توی این هفته که فشار حاشیه ها به نقطه ی اوجش رسیده بود تیمو عالی جمع کرده بود و با گذاشتن ستاره ها یی که بازی قبلی ضعیف کار کردن رو نیمکت و بازیکنای یه دست تو زمین اون ها فهمیدن که این پست ها به نامشون تو داماش سند نخورده
آخرين ويرايش توسط samsami on پنج شنبه اکتبر 24, 2013 11:32 am, ويرايش شده در 5.
تاحال فکر کردی دنیا میتونه نباشه اما گیلان ورشت اگه دنیا هم نباشه بودنش حتمی چون تو دل مردمی که در این جغرافیا زندگی میکنن عشق هیچ وقت نمیمیر
توسط aryanrecord » پنج شنبه اکتبر 24, 2013 10:54 am
شايد عابديني ميخواست شوک بدهد
سرمربي داماش گفت: خوشحالم که مهاجمان ما از فرصتها استفاده کردند.
[شايد عابديني ميخواست شوک بدهد]
افشين ناظمي در نشست خبري بعد از پيروزي پر گل مقابل ذوب آهن، گفت: اول عيد را به همه مردم گيلان تبريک ميگويم. بعد از بازي با پرسپوليس سعي کرديم که ريکاوري خوبي را انجام دهيم و امروز توانستيم بازي خوبي را پشت سر بگذاريم. خدا را شکر ميکنم و اين برد را به هواداران تقديم ميکنم . ما براي سه امتياز به ميدان آمده بوديم.
به گزارش ايسنا، وي در ادامه گفت: ما در دو بازي گذشته با يک ترکيب و يک تاکيتک بازي کرديم. اما امروز هم سيستم و هم تاکتيک را عوض کرديم. با دوندگي مرکز ميدان را در اختيار گرفتيم. امروز روز خوب بچه هاي ما بود. ما آنچه که در تمرينات انجام داده بوديم را پياده کرديم. خوشحالم که مهاجمان از فرصتها نهايت استفاده را کردند.
سرمربي باشگاه داماش افزود: ما براي نيمه دوم برنامه تاکتيکي خاصي داشتيم، همه بازيکنان ما خوب هستند و تفاوت آن چناني ندارند. ما بر اساس تيم حريف نفرات خود را در زمين قرار ميدهيم. خدا را شکر ميکنيم که استعفاي عابديني مورد قبول قرار نگرفت. هميشه اتفاق مي افتد که اختلاف در ميان خانواده پيش بيايد و پدر خانواده از دست فرزندان خود ناراضي باشد. خدا را شکر که برديم و اين مسائل تمام شد.
وي در پايان گفت: به هر حال آقاي عابديني، مدير با تجربه و فوتبالي است. شايد ميخواست يک شوک ايجاد کند و با اين برد فکر ميکنم که همه چيز تمام شد.
توسط aryanrecord » پنج شنبه اکتبر 24, 2013 10:55 am
بوناچيچ: من مقصرم
سرمربي ذوب آهن گفت: با توجه به همه مشکلات، من مقصرم و باشگاه ميتواند تصميمات لازم را اتخاذ کند.
[بوناچيچ: من مقصرم]
لوکا بوناچيچ در نشست خبري بعد از بازي با داماش، گفت: من چند سالي است که در فوتبال ايران کار ميکنم. حداقل 200 بازي را مربيگري کردهام، ولي به ياد ندارم که در يک بازي اينقدر بازيکنان اشتباه کنند. امروز ما خيلي اشتباه کرديم. اشتباه پشت سر اشتباه.
به گزارش ايسنا، سرمربي ذوب آهن در ادامه گفت: به داماش تبريک مي گويم، ولي مشکلات ما کماکان وجود دارد. من شخصا از طرف بازيکنان ، از هواداران ذوب آهن معذرت ميخواهم. با نتيجهاي که امروز رقم زديم، هيچ کدام از ما لياقت حضور در ذوب آهن را نداريم. همين الان هم ما مشکل داريم و ميتوانيم جزو کانديداهاي سقوط باشيم. من مربي با تجربهاي هستم. در چهار ماهي که من آمدهام هر کاري که کردم نشد. بازيکنان خوب و با تجربه اي داريم ، ولي اين همه اشتباه پشت سر هم باور کردني نيست. حتي امروز اگر يک تيم ضعيفتر از داماش هم روبروي ما قرار ميگرفت ما را شکست ميداد. اينها شايد باعث شود ما سقوط کنيم.
وي در ادامه گفت: من بارها گفتم که مسلمان بازيکن بسيار خوبي است، ولي او ذهنش در تهران است. باشگاه تصميم خوبي گرفته تا هم به مسلمان کمک کند و هم به تيم ما. مسلمان ميتواند در بهترين تيمهاي ايران بازي کند. من فکر ميکنم با رفتن ايشان همه سود ميکنيم. او بازيکني است که کيفيت لازم را دارد. من تا زماني که در ايران باشم حاضر نيستم که يک ريال به تماشاگر پولي بدهم. من به خيليها کمک ميکنم، وقتي که بازي را با سه يا چهار گل واگذار ميکنيم ، انتظار ندارم که من را تشويق کنند. با توجه به همه مشکلاتي که وجود دارد من مقصرم و به باشگاه اختيار لازم را ميدهم که هر تصميمي دوست دارد بگيرد.
بوناچيچ در پايان گفت: مشکلات ما مربوط به امروز يا ديروز نيست. ما 14 امتياز داريم ، حدود 18 گل خوردهايم، 15 گل را روي اشتباه خوردهايم . من نمي گويم که چه کسي مقصر است. من مقصرم، ولي هيچ وقت نميخواهم تواناييهاي داماش را زير سوال ببرم. آنها حقشان برد بود.