[quote:6d6a89cf91="alex00755"][quote:6d6a89cf91="The_King_of_rasht"]من هر بازی که داماش توی رشت بازی داره به نیت برد میرم استادیوم و بازی های خارج از خونه رو هم با همین نیت نگاه میکنم اصلا قبل از هیچ بازی تا حالا نشده به مساوی فکر کرده باشم چه برسه به باخت!
فکر کنم دو هفته پیش بود توی یه کامنت قبل از بازی با راه آهن توی همون تاپیک نوشتم از 5 بازی آینده انتظار 15 امتیاز رو دارم جالب اینجاست که در این دو هفته که برد نداشتیم دوستان بعضا تیکه می اندازند که : "کجا هستند اونهایی که از 5 بازی 15 امتیاز میخاستند؟ " (همین جا هستیم بوقورعان هیچ جا نرفتیم ! ما که از همه خوردیم شما روش تیکه بنداز!!! )
اگر از من بپرسید داماش رو کجا میبینی نمیگم باشگاه های آسیا میگم میتونیم بریم به باشگاهای جهان
این رو من نمیگم قانون جذب میگه : "انسان چیزهایی رو که بهش فکر میکنه جذب میکنه" یا "زندگی ما نتیجه رویای ماست " یا "انسان در رویای خودش زندگی میکنه" و غیره
مثلا همه خاستیم و در فکر بودیم که فضای عضدی بهتر بشه و دیدیم که الان شده پس این میتونه نتیجه افکار جمعی ما بوده باشه که تاثیر گذاشته
غرض اینکه آبرار! پیله برار ! بلامیسر! تی جان قوربان! با ما به از آن باش که با خلق جهانی!
من قبل از هر بازی انتظار یه برد پر گل رو از داماش متصور هستم حالا حریف هر کی باشه ضمن اینکه قبل و بعد بازی انتقادم رو هم کردم معمولا و شهرام و بهرام هم واسم نداشته
دوست دارم توی بازی با پس پس حاجتی نباشه و یکی دو هفته بچسبه به نیمکت و یا سکو ضمن اینکه باید بگم علی نظیفکار که از اول فصل سوژه انتقاد من بود در بازی قبلی بی نقص بازی کرد و یکی دو جا واقعا من رو به تحسین واداشت خوشحالم که داره سعی میکنه که به اوجش برگرده
امیدوارم پرسپولیس رو توی تهران له کنیم[/quote:6d6a89cf91]
[color=blue:6d6a89cf91][b:6d6a89cf91]خدا تره بدره حمزه جان که می دیل حرفا بزه ای!!!
منم یادم میاد پارسال اواخر فصل بود که صحبت از پیروزی داماشمون جلوی استقلال و سپاهان کردم که با با انتقاد بعضی از دوستان گلم مواجه و حتی محکوم به رویا پردازی شدم![/b:6d6a89cf91][/color:6d6a89cf91]
بخدا بزرگ فکرکردن مالیات نداره دوستان،به قول حمزه:[b:6d6a89cf91][color=red:6d6a89cf91]
"انسان چیزهایی رو که بهش فکر میکنه جذب میکنه" یا "زندگی ما نتیجه رویای ماست " یا "انسان در رویای خودش زندگی میکنه" [/color:6d6a89cf91][/b:6d6a89cf91]
[color=blue:6d6a89cf91][b:6d6a89cf91]بزرگ فکر کنید حتی اگه مسخرتون کنن...دنیا برای همه خوبی و ثروت و موفقیت داره و تمومی نداره،سهم خودتون رو با افکار کثبت زودتر طلب کنید.با فکرتون به شهر و تیممون کمک کنید.خودتون رو دست کم نگیرید.ممکنه یک نفر از شما نگرشش اونقدر قوی باشه که داماش رو آسیایی کنه...[/b:6d6a89cf91][/color:6d6a89cf91][/quote:6d6a89cf91][color=darkblue:6d6a89cf91] [/color:6d6a89cf91][size=12:6d6a89cf91] [/size:6d6a89cf91][size=18:6d6a89cf91] [/size:6d6a89cf91]