[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 11:00 am

[quote:56bf8f09dc="saleh1346"]دايي: بازي سختي مقابل داماش داريم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس کار تيمش را در مصاف با داماش گيلان دشوار خواند.

علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر داماش اظهار داشت: بازي‌هاي بسيار حساسي را پيش رو داريم. اين ديدار براي ما از حساسيت بيشتري برخوردار است، زيرا با تساوي که در ديدار قبلي به دست آورديم کمي از صدر جدول فاصله گرفتيم و با تمام قدرت سعي مي‌کنيم که 3 امتياز بازي را با کمک هواداران کسب کنيم.

به نقل از تسنيم، وي افزود: حضور تماشاگران مي‌تواند مثمرثمر باشد و با همراهي آنها امکان پيروزي در زمين خودمان وجود دارد.

سرمربي پرسپوليس در مورد شرايط تيمش اظهار داشت: در يکي، دو هفته اخير به دليل اينکه 7-8 بازيکن‌مان در اردوي تيم‌هاي ملي بزرگسالان و اميد حضور داشتند، تمرينات ناقصي را برگزار کرديم اما با اين حال تلاش مي‌کنيم بازي آبرومندانه‌اي را انجام دهيم و از تمام نيروهاي‌مان مقابل داماش استفاده خواهيم کرد.

دايي با اشاره به وضعيت تيم داماش گيلان گفت: داماش تيم خوبي است و در 2، 3 هفته اخير نيز نتايج خوبي کسب کرده است، بازي سختي پيش رو داريم ولي همانطور که گفتم تلاش مي‌کنيم تا با حمايت هواداران اين بازي را ببريم.

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه آيا از ملي‌پوشانش که تعدادي از آنها برابر تايلند ثابت بازي کرده بودند، برابر داماش استفاده خواهد کرد يا خير، گفت: دوست داشتم پيروزي تيم ملي را تبريک بگويم، به نظرم تيم ملي با وجود عدم انجام بازي‌هاي دوستانه و اردوهاي تدارکاتي توانست در اين ديدار پيروز شود که براي ما مهم بود. شرايط بازيکنان ملي‌پوش را هم بايد امروز ببينيم که چگونه است و ببينيم کدام يک از آنها را مي‌توانيم استفاده کنيم. به هر حال ما سعي مي‌کنيم تا از تمام سرمايه‌هاي‌مان بهره ببريم و انتخاب بازيکنان بستگي به تمرينات امروز دارد.[/quote:56bf8f09dc]

http://isna.ir/fa/news/92072515641/%D8% ... B%8C%D9%85
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 11:00 am

[quote:91d7df313d="saleh1346"]ناظمي: براي برتري به ميدان مي‌رويم

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان مي‌گويد خودکشي سعيد حلافي در شان يک بازيکن حرفه‌اي نيست و او بايد در مورد اين کارش و همچنين مصاحبه‌هايي که انجام داده، توضيح بدهد.

افشين ناظمي در نشست خبري پيش از بازي با پرسپوليس اظهار کرد: پرسپوليس تيم خوبي است و مربي بزرگي دارد. ما هم شرايطمان ايده‌آل بوده و در تعطيلات فرصتي به دست آورديم و تمرينات خوبي انجام داديم. از لحاظ جسماني و روحي نيز در آمادگي خوبي قرار داريم. اميدوارم بازي تماشاگرپسندي انجام شود تا مردم هم از آن لذت ببرند. هيچ محرومي هم نداريم و تمام مصدومان به ما اضافه شده‌اند تا تيم کاملي داشته باشيم.

به گزارش ايسنا، سرمربي داماش گيلان در ادامه درباره خبرهايي که مبني بر خودکشي سعيد حلافي در رسانه‌ها منتشر شده است، توضيح داد: من هم مثل شما هستم و اطلاعات زيادي از اين ماجرا ندارم. آخرين روزي که در تمرين حلافي را ديدم سالم بود، اما ديروز صبح به تمرين نيامد. وقتي از دوستان پرسيدم، گفتند مسموم شده است. فکر نمي‌کنم بازيکن حرفه‌اي دست به اين کار بزند و اصلا کار پسنديده‌اي نيست. او بدون اينکه بداند جزو 18 بازيکن اصلي است يا نه به تمرين نيامد. به هرحال حق هر مربي است که 18 بازيکنش را انتخاب کند و هيچ مربي دوست ندارد تيم ناقصي را به زمين بفرستد.

وي در ادامه با بيان اينکه ديروز در خوابگاه به ملاقات حلافي رفته است، تصريح کرد: او را در خوابگاه تيم ديدم و متوجه شدم مسموم شده است. سپس از ديگران فهميدم قرص خورده بود. به هرحال بازيکن حق دارد ناراحت شود اما اختيار فني نيز دست مربي است. من با حلاقي هيچ مشکلي ندارم، اگر مشکل داشتم، او را انتخاب نمي‌کردم و نگه‌اش نمي‌داشتم. همه بازيکنان براي من عزيز هستند و سعي مي‌کنم بهترين‌ها را براي ترکيب اصلي انتخاب کنم.

ناظمي همچنين با اشاره به اينکه حلافي با تماشاگران هم مشکل نداشت از مصاحبه‌هاي او در رسانه‌ها اظهار تعجب کرد و افزود: اگر هر بازيکني بخواهد به خاطر نبودش در ترکيب دست به چنين کارهايي بزند، ما بايد در کنار مسائل فني براي سلامتي 8، 9 بازيکن ديگر فکري کنيم. با اين وجود معتقدم حلافي حرکت درستي نکرد. نمي‌دانم شايد مشکل ديگري داشته باشد. اما بايد حرف‌هايش را اثبات کند و بگويد ما چرا آدم بدي هستيم. ان‌شاءالله سلامتي‌اش را به دست آورد تا ببينيم چه فکري درباره‌اش بکنيم. حرفي که زده مي‌شود بايد با دليل و منطق باشد. بازيکناني که در حال حاضر در داماش بازي مي‌کنند با من نسبتي ندارند.

سرمربي داماش گيلان در ادامه نشست خبري در پاسخ به اين پرسش که تيمش فردا براي کسب چه نتيجه‌اي به ميدان مي‌رود، عنوان کرد: ما براي هيچ بازي افکار تدافعي نداريم و در تمام بازي‌ها براي برد به ميدان مي‌رويم، اما نتيجه غيرقابل پيش‌بيني است. بازيکنان تمام تلاش‌شان را مي‌کنند تا به سه امتياز برسند، اما هرچه خدا بخواهد همان مي‌شود.

افشين ناظمي در پايان نشست خبري درباره پيروزي خفيف تيم ملي فوتبال ايران مقابل تايلند خاطرنشان کرد: تيم ملي در نيمه اول خوب نبود اما در نيمه بعدي فرق کرد و فوتبال ايراني را به نمايش گذاشت. تايلند هم تيم درجه سه آسيا محسوب مي‌شود و به تهران آمده بود ابتدا گل نخورد و از ضدحمله‌ها بهره ببرد اما با تعويض‌هايي که سرمربي ايران انجام داد نيمه دوم بهتر شديم و سه امتياز را به دست آورديم.[/quote:91d7df313d]

http://isna.ir/fa/news/92072515627/%D9% ... B%8C%D9%85
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 11:16 am

من کاری به حلافی و روحیاتشو خیلی بحثها ندارم.خبرهای پشت پرده رو هم تا حد زیادی دارم.ولی این آقای بازیکن حرفه ای باید می فهمید که تیم فردا بازی داره.رسما تیمو برده تو حاشیه.مسئولیت باخت تیم (در صورت وقوع) کاملا با آقای بازیکن حرفه ایه...
متنفرم از هر چی آدم لوس و نونور...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 3:28 pm

داماش مصمم تر از همیشه مقابل پرسپولیس :گزارشی از اردوی تیم آبی

حالا باید دید مسابقه جمعه نتیجه اش چه چیز از کار در خواهد آمد. یک بازی پر از حاشیه و جنجال به مانند آنچه از مسابقه های پیشین دو تیم در ذهن مان حک شده است یا یک بازی ویژه و جذاب؟
سایت گل - آدینه در تهران داماش در یکی از دشوارترین مسابقه های لیگ سیزدهمش برابر پرسپولیس تهران قرار می گیرد. آنچه از مسابقه های این دو تیم در ذهن هواداران فوتبال به یادگار مانده است، بیشتر حواشی پیرامون بازی هایشان است تا اصل مسابقه. از شوخی دستی تا نیمه کار ماندن مسابقه به دستور داور، از صعود دراماتیک پرسپولیس به فینال تا جنجال های مازیار زارع. اما علاوه بر آن جنگ های تن به تن و بازی های پرگل در گذشته، باعث می شود به دیدن یک مسابقه جذاب امیدوار شویم. مسابقه ای که از سوی داماشی ها با چند چهره ویژه و کارساز همراه خواهد بود. پسران شهرباران بیشتر از یک هفته است که دارند دوباره بدنسازی می کنند تا نفس هایشان چاق شود و برای مسابقه با پرسپولیس آماده تر شوند. آنها در روز جمعه هادی محمدی و مسعود حسن زاده را هم که با تیم امید در عمان به سر می برند در کنار خود خواهند داشت تا پس از مدتها با حداکثر نفرات به میدان بروند.
داماش برای پیروزی در این بازی روی گلزنی افشین چاووشی حساب ویژه ای باز کرده است. بازیکنی که در بین رشتی ها سابقه بیشترین گل زده به پرسپولیس را دارد. تنها شانس شاگردان علی دایی آن خواهد بود که بازهم افشین ناظمی از چاووشی در پست هافبک چپ به جای مهاجم استفاده نماید، جایی که خود چاووشی دوستش ندارد. افشین می گوید: " این یک بازی ویژه هست و پرسپولیس در تهران دنبال سه امتیاز. اما ما هم می خواهیم خودمان را بالا نگه داریم و هرگز تیم دست و پا بسته ای نخواهیم بود. اگر مهاجم بازی کنم باید از پس سید جلال بر بیایم و نورمحمدی و اگر هافبک چپ باشم یار مقابلم احتمالا ماهینی خواهد بود. اینکه من اغلب به پرسپولیس و استقلال گل می زنم تنها با همکاری بچه هاست و خدارا شکر می کنم که همه کمکم می کنند. به هواداران داماش قول می دهم اگر بازی کنم بهترین بازی عمرم را جلوی پرسپولیس خواهم کرد."
امید گلزنی داماشی ها به جز افشین متوجه یک بازیکن جوان و تند و تیز است که سابقه پوشیدن پیراهن پرسپولیس را هم دارد. او با سه گل زده و دو پاس گل و یک پنالتی موثرترین بازیکن فعلی داماش است. سیف الهی درباره این بازی ویژه چنین می گوید: "شرايط تيمي مان خوب است.از روز سه شنبه گذشته مدام صبح و بعد از ظهر تمرين داشته ايم و با اينكه بازي تداركاتي انجام نداده ايم اما بدنسازي مجدد كرده ايم و به شرايط ايده آل رسيده ايم.خود من هم شرايطم خوب است و مثل بازي هاي قبلي آماده ام. پرسپوليس تيم بزرگي است و مربي بزرگي هم دارد .اين را همه مي دانند اما ما از اين بازي سه امتياز را مي خواهيم و به اين فكر نمي كنيم كه كجا بازي مي كنيم و مقابل چه تيمي قرار گرفته ايم. من هر جا بازي كنم نسبت به تيمم تعصب دارم و الان هم تمركزم روي موفقيت داماش است. من در ورزشگاه آزادي كلا 5-4 بار براي پرسپوليس بازي كردم اما اين بار بايد روبروي اين تيم بازي كنم.بايد ببينم خدا در اين بازي برايم چه مي خواهد.هر چه قسمت باشد همان مي شود."
به جز سیف الهی این بازی یک بازیکن دیگر هم دارد که بدجور قرمزها خواهان پیوستنش به تیمشان هستند. محمد آبشک که ابتدای فصل تا یک قدمی پرسپولیس رفت و با ترمز عابدینی متوقف شد. آبشک از انگیزه هایش می گوید: " بازی سختی داریم و بعد از یک هفته تعطیلی لیگ و وقفه که از شرایط بازی دور شدیم باید برابر پرسپولیس بازی کنیم. ما در این هفته ها خوب بازی می کنیم و بازیکنان حسابی با هم جفت و جور شده اند. پرسپولیس از هافبک های خوبی استفاده می کند و اتفاقا نقطه قوت تیم ما هم خط هافبک مان است. بازیکن مقایب من کفشگری یا خلعتبری خواهد بود که هر کدام باشند خطرناک است. اول فصل قسمت نشد به پرسپولیس بروم و حالا افتخار می کنم که دوباره با پیراهن شهرم برابر پرسپولیس بازی خواهم کرد. ما همیشه جلوی تیمهای قوی خوب بازی می کنیم و امیدوارم قفل کم گل زدنم در این بازی بشکند."
داماش در خط دفاعی هم بازیکن خوب کم ندارد. علی رضا نظیف کار مدافع مستحکم داماش یکی از آنهاست. نظیف کار بردن پرسپولیس را کار سختی نمی داند اما معتقد است اول نباید گل بخوریم. بچه خوب تمرین کرده اند و مشکل خاصی نداریم. پرسپولیس در تهران نمی بازد و ما هم اعتماد به نفس مان با بازی های خوبی که انجام داده ایم بالا رفته است. مطمئنم نتیجه هر چه باشد تماشاگران را از دیدن یک فوتبال زیبا محروم نخواهیم کرد. بنویسید داماش شخصیت یک تیم بزرگ را پیدا کرده است.
اما از هر چه بگذریم حرفهای کاپیتان یک حال و هوای دیگری دارد. محمدرضا مهدوی که هم بار مسئولیت تیم روی اوست و هم هواداران داماش از او توقع بیشتری دارند. مهدوی در خصوص بازی با پرسپولیس می گوید: "بازی سختی است. ما می خواستیم با برد برابر استقلال خوزستان فاصله امتیازی مان را با تیمهای پایین تر از خودمان بیشتر کنیم اما موفق نشدیم و حالا در بازی مقابل پرسپولیس محکوک به کسب نتیجه هستیم چون فاصله تیمها کم شده است. وقتی از برد پرسپولیس حرف می زنم بلند پروازی نمی کنم، چون از تیم خودمان شناخت کافی دارم این حرف را می زنم. در اصل ما مشکلی نداریم جر بی پولی که مانند همیشه امیدواریم زودتر حل شود. دلیل موفقیت بچه های ما این است که اگر هر مشکلی داشته باشند وارد زمین که می شوند متحد می شوند و مشکلات را یادشان می رود."
حالا باید دید مسابقه جمعه نتیجه اش چه چیز از کار در خواهد آمد. یک بازی پر از حاشیه و جنجال به مانند آنچه از مسابقه های پیشین دو تیم در ذهن مان حک شده است یا یک بازی ویژه و جذاب؟ باید دید غروب آدینه بلیط ناظمی می برد یا دایی؟
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 6:47 pm

انشالله با امتیاز برمیگردیم من دلم روشنه اگر کمی دقت داشته باشن و اشتبهات فاحش گذشته رو تکرار نکنن 3امتیاز میگیریم
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

به هر چی فکر کنیم جذب میشن این یه قانونه ..... به امید بیروزی داماش

پستتوسط 999sara » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 7:06 pm

[quote:6d6a89cf91="alex00755"][quote:6d6a89cf91="The_King_of_rasht"]من هر بازی که داماش توی رشت بازی داره به نیت برد میرم استادیوم و بازی های خارج از خونه رو هم با همین نیت نگاه میکنم اصلا قبل از هیچ بازی تا حالا نشده به مساوی فکر کرده باشم چه برسه به باخت!
فکر کنم دو هفته پیش بود توی یه کامنت قبل از بازی با راه آهن توی همون تاپیک نوشتم از 5 بازی آینده انتظار 15 امتیاز رو دارم جالب اینجاست که در این دو هفته که برد نداشتیم دوستان بعضا تیکه می اندازند که : "کجا هستند اونهایی که از 5 بازی 15 امتیاز میخاستند؟ " (همین جا هستیم بوقورعان هیچ جا نرفتیم ! ما که از همه خوردیم شما روش تیکه بنداز!!! )
اگر از من بپرسید داماش رو کجا میبینی نمیگم باشگاه های آسیا میگم میتونیم بریم به باشگاهای جهان
این رو من نمیگم قانون جذب میگه : "انسان چیزهایی رو که بهش فکر میکنه جذب میکنه" یا "زندگی ما نتیجه رویای ماست " یا "انسان در رویای خودش زندگی میکنه" و غیره
مثلا همه خاستیم و در فکر بودیم که فضای عضدی بهتر بشه و دیدیم که الان شده پس این میتونه نتیجه افکار جمعی ما بوده باشه که تاثیر گذاشته
غرض اینکه آبرار! پیله برار ! بلامیسر! تی جان قوربان! با ما به از آن باش که با خلق جهانی!
من قبل از هر بازی انتظار یه برد پر گل رو از داماش متصور هستم حالا حریف هر کی باشه ضمن اینکه قبل و بعد بازی انتقادم رو هم کردم معمولا و شهرام و بهرام هم واسم نداشته
دوست دارم توی بازی با پس پس حاجتی نباشه و یکی دو هفته بچسبه به نیمکت و یا سکو ضمن اینکه باید بگم علی نظیفکار که از اول فصل سوژه انتقاد من بود در بازی قبلی بی نقص بازی کرد و یکی دو جا واقعا من رو به تحسین واداشت خوشحالم که داره سعی میکنه که به اوجش برگرده
امیدوارم پرسپولیس رو توی تهران له کنیم[/quote:6d6a89cf91]

[color=blue:6d6a89cf91][b:6d6a89cf91]خدا تره بدره حمزه جان که می دیل حرفا بزه ای!!!
منم یادم میاد پارسال اواخر فصل بود که صحبت از پیروزی داماشمون جلوی استقلال و سپاهان کردم که با با انتقاد بعضی از دوستان گلم مواجه و حتی محکوم به رویا پردازی شدم![/b:6d6a89cf91][/color:6d6a89cf91]
بخدا بزرگ فکرکردن مالیات نداره دوستان،به قول حمزه:[b:6d6a89cf91][color=red:6d6a89cf91]
"انسان چیزهایی رو که بهش فکر میکنه جذب میکنه" یا "زندگی ما نتیجه رویای ماست " یا "انسان در رویای خودش زندگی میکنه" [/color:6d6a89cf91][/b:6d6a89cf91]
[color=blue:6d6a89cf91][b:6d6a89cf91]بزرگ فکر کنید حتی اگه مسخرتون کنن...دنیا برای همه خوبی و ثروت و موفقیت داره و تمومی نداره،سهم خودتون رو با افکار کثبت زودتر طلب کنید.با فکرتون به شهر و تیممون کمک کنید.خودتون رو دست کم نگیرید.ممکنه یک نفر از شما نگرشش اونقدر قوی باشه که داماش رو آسیایی کنه...[/b:6d6a89cf91][/color:6d6a89cf91][/quote:6d6a89cf91][color=darkblue:6d6a89cf91] [/color:6d6a89cf91][size=12:6d6a89cf91] [/size:6d6a89cf91][size=18:6d6a89cf91] [/size:6d6a89cf91] :wink: :wink: :wink:
نماد کاربر
999sara
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 09, 2013 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 8:21 pm

من همیشه شب قبل بازی برای پیروزی تیم داماش دعا میکنم و بهترین ها رو براش میخوام
پس به امید پیروزی /11/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 9:11 pm

بازی امروز یک بازی خاص هستش از یک طرف افشین خان ناظمی که میخواد دانش فوتبالی خودشرو به رخ بهترین گلزن ملی جهان بکشه واز طرف دیگه جای نشون دادن بعضی از بازیکنانمون هستش تا بعضی چیزهارو از ذهن هوادارا پاک کنن یکی پنالتی از دست رفته ابو در نیمه نهایی جام حذفی ودیگری در محمد ابشک که دلش میخواست در اول فصل به پرسپولیس برود ونفر بعدی سیف الهی جوان که میخواهد ثابت کند که پرسپولیس در مورد وی اشتباه کرده است ودیگری که مهمترینش است تیم بزرگ داماش میباشد که میخواهد ثابت کند که از پرسپولیس خیلی بهتر است وجایگاه دو تیم میتوانست جابجا شود داماشی که ،بی پول ،بی امکانات ،بدون رانت ولابی،بدون داور ،بدون فدراسیون ودر انتها بدون حمایت کمیته انظباطی در چنین جایگاهی دارد وتنها حامیش اول خدای بزرگ وسپس هوادران بی ادعایش میباشد
امروز در پایان این بازی مهیج قطعا خوشحالی وشادمانی نصیب پسران شهر بارانهای نقره ای وطرفدارانشان خواهد بودورشت غرق در خوشی گشته وتهران مثل بازی اخر لیگ ،نیروهای عزیز اتش نشانی را در حالت اماده باش قرار خواهد داد تا به کمک انها بشتابند
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 9:22 pm

خدایا مارو سرشکسته بر نگردون.ایشالا نتیجه بگیریم /11/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 18, 2013 4:50 am

اقا من دیشب نتونستم اصن خوب بخوابم.همش میپریدم از خواب فکر میکردم باید آماده رفتن واسه بازی شم.
به امید خدا میریم که دست پر برگردیم. ♥
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه اکتبر 18, 2013 6:11 am

پیش به سویییییییییییییییییییی آزادی /16/ /16/ /16/ /16/
خدا کنه پرسپولیس رو بترکونیم /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » جمعه اکتبر 18, 2013 6:19 am

بچه هایی که با ماشین شخصی دارین میان زود حرکت کنید به ترافیک نخورید
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط meysam1986 » جمعه اکتبر 18, 2013 8:10 am

ايشالله كه با يه بازي خوب و جنگنده و با حوصله وتاكتيكي بتونيم 3 امتياز بازي رو بگيريم.خيلي اين 3 امتياز ميتونه كمك كنه به داماش و تساوي بازي خانگي قبل رو به نحوي جبران كنه.
دامــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاااااااااااااااااااااااش

دس دس دس /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
meysam1986
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط ahura » جمعه اکتبر 18, 2013 9:51 am

قرمز و ابي ناريم. پرسپوليش تركانيم... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه اکتبر 18, 2013 11:32 am

[align=center:03a4af600f][img:03a4af600f]http://8pic.ir/images/76881570252048453374.jpg[/img:03a4af600f][/align:03a4af600f]

[color=black:03a4af600f]"داماش یه دونه باشی"
هم اکنون ، ساعت یک ظهر جمعه روز بازی داماش با پرسپولیس هست که در مسیر رشت تهران و محدوده ی هشتگرد عازم استادیوم آزادی بودیم که به یکباره نوشته ی پشت این وانت در قلبم احساس غربت را شکست...
نوشته ی داماش بر پشت یک وانت یک طرف ، اینکه در یک شهر غریب و وانتی با پلاک هشتگرد حک شده بود و آن هم در روزی که ارتش گیلان آماده صف آرایی با سوگولی تهران بود در قلبم شوری به همراه داشت...
با تشکر از راننده عزیز که سرعتش رو کم کرد و آرام پشت وانت داماشی حرکت کرد تا بتونم عکس بگیرم.

[b:03a4af600f]ای گیلک اکنون سینه سپر کن و سر بلند کن و با افتخار در جای جای هستی بگو که طرفدار داماش هستی...[/b:03a4af600f][/color:03a4af600f]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان