[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - نفت تهران | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - نفت تهران | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه آگوست 04, 2013 8:37 pm

داماش گيلان - نفت تهران؛ داماش به دنبال اولين برد

داماش گيلان در دو هفته اول مسابقات بردي نداشته و سه‌شنبه شب به دنبال اولين پيروزي خود در خانه است. داماش به گفته مديرعاملش تنها تيمي است که يک ريال پرداختي نداشته است. با اين حال عابديني وعده داده که بعد از اين مسابقه بخشي از مطالبات بازيکنانش را پرداخت خواهد کرد. به اين ترتيب بازيکنان داماش انگيزه مضاعفي براي اين برد خانگي دارند. نفت تهران هم با يحيي گل‌محمدي يک برد و يک باخت داشته و شايد اين مرتبه در رشت نوبت مساوي گرفتن شاگردان گل‌محمدي باشد. البته گرفتن يک امتياز در خارج از خانه براي نفت مي‌تواند در اين بازي موفقيت محسوب شود.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آگوست 04, 2013 9:36 pm

[quote:b6153103f6="yankee"][quote:b6153103f6="MEHRDAD"][quote:b6153103f6="somehsara"]تبلیغ بر روی لباس داماش چی بود

از بس کیفیت تصویر انزلی بد بود نتونستم بخوانم /4/[/quote:b6153103f6]
فولاد لوشان[/quote:b6153103f6]

مهرداد جان این اسپانسر روی پیراهن فقط واسه همون یک بازی بود یا قرارداد واسه یک فصل بسته شده ؟[/quote:b6153103f6]
اگر درست یادم باشه فولاد لوشان یکی از شرکت هایی هست که قراره به داماش انتقال داده بشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » يکشنبه آگوست 04, 2013 11:01 pm

بازي 100 درصد برد براي ماست ، ابراهيمي چه باشه چه نباشه بايد تشويق بشه ! شعار حسن زاده مافيا هم فكر كم بد نباشه !

در كل ورزشگاه رو پر مي كنيم تا شهرك نشين ها بدونن براي ما فرقي نداره حريف كي باشه ، ما به خاطر عشقمون ميايم چه تيم قوي باشه چه ضعيف !

دوستان دمتون گرم به اين نزهتي بدبخت هم كاري نداشته باشيد ! همسرش رشتيه ، برادر زنش رفيق فابريك منه و طرفدار دو آتيشه داماش هميشه با من ورزشگاه مياد يه لحظه خودتون رو بزارين جاش ، فكر كنيد يكي به نزهتي فحس ناموس بده ، اون لحظه چه حالي خواهيد داشت ؟!

ديروز هم به درودگر عوضي زنگ زدم بي وجود گوشي رو ورنداشت ! شانس آورد خيلي حرف ها توي دلم بود !

در ضمن بزودي شاهد خيلي از لوازم هواداري باشيد !

شنيده هايي هم هست كه فروشگاه ورزشي به نام وارش اسرت مي خواد زده بشه ! :wink:
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yazdani » دوشنبه آگوست 05, 2013 1:03 am

از کبه تو ترکیب باید استفاده بشه.خدایی توپ ها رو خوب تموم میکنه
نماد کاربر
yazdani
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » دوشنبه آگوست 05, 2013 2:09 am

[quote:9ff4d36641="Rasht_City"]بازي 100 درصد برد براي ماست ، ابراهيمي چه باشه چه نباشه بايد تشويق بشه ! شعار حسن زاده مافيا هم فكر كم بد نباشه !

در كل ورزشگاه رو پر مي كنيم تا شهرك نشين ها بدونن براي ما فرقي نداره حريف كي باشه ، ما به خاطر عشقمون ميايم چه تيم قوي باشه چه ضعيف !

دوستان دمتون گرم به اين نزهتي بدبخت هم كاري نداشته باشيد ! همسرش رشتيه ، برادر زنش رفيق فابريك منه و طرفدار دو آتيشه داماش هميشه با من ورزشگاه مياد يه لحظه خودتون رو بزارين جاش ، فكر كنيد يكي به نزهتي فحس ناموس بده ، اون لحظه چه حالي خواهيد داشت ؟!

ديروز هم به درودگر عوضي زنگ زدم بي وجود گوشي رو ورنداشت ! شانس آورد خيلي حرف ها توي دلم بود !

شنيده هايي هم هست كه فروشگاه ورزشي به نام وارش اسرت مي خواد زده بشه ! :wink:[/quote:9ff4d36641]

آبره منظورت از " بزودي شاهد خيلي از لوازم هواداري باشيد ! " چیه ؟ خبری داری ؟
ممنون میشم بیشتر توضیح بدی
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam14 » دوشنبه آگوست 05, 2013 4:14 am

ایشالله بازی رو میبریم و میریم اون بالا بالا ها!!!به کوری چشم بعضی ها /11/ /10/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه آگوست 05, 2013 6:38 am

[img:93d38a38f8]http://uploadtak.com/images/k2763_Untitled1.jpg[/img:93d38a38f8]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » دوشنبه آگوست 05, 2013 7:20 am

متاسفانه ما ضعیف ترین ملوانی سالهای اخیر رو نتونستیم ببریم من همه دربی های سالهای اخیر رو از نزدیک دیدم اون ملوان ضعیف ترین تیمی بود که در تمام دربی ها دیده بودم و مدعای من تعریف و تمجید ملوانی ها از تیمشون بعد از نباختن به ما ما سایپای تضعیف شده ای رو نتونستیم ببریم که این هفته جلوی راه اهن سه تا خورد متاسفانه همانطور که مهدوی پیش فصل گفته بود تو جناحین ضعف داریم جای خالی جهانبخش و ابراهیمی به شدت احساس میشه به علاوه یه مهاجم شش دانگ و درست و حسابی اگر داشتیم راحت می توانستیم شش امتیاز از دو بازی بگیریم نفت هم تیم قدرتمند و استخوان داری و از ملوان و سایپا به مراتب قدرتمندتر دوتا از بهترین بازیکنای داماش و ملوان رو خریده نزهتی و ابراهیمی و اگر به روال این دو بازی ادامه به بن بست می خوریم ناظمی حتما باید نقاط ضعفمون رو بر طرف کنه ضمن اینکه عدم پیروزی در این بازی می تونه تیم را وارد بحران کنه چون هفته دیگه با فولاد در اهواز بازی داریم و هفته بعد ترش با استقلال که اگر تیم تا اون موقع امتیاز مناسب و لازم رو نگیره عرصه بر کادر فنی و بازیکنان تنگ تر میشه.
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط farshad_plumpy » دوشنبه آگوست 05, 2013 7:40 am

آقا بازم مارو جریمه کردن که....دیگه تو بازی با سایپا که اتفاقی‌ نیفتاد فقط تیم خودمونو تشویق کردیم.....این حسن زده چی‌ میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
farshad_plumpy
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه آگوست 05, 2013 7:56 am

[quote:8f634e9287="Rasht_City"]بازي 100 درصد برد براي ماست ، ابراهيمي چه باشه چه نباشه بايد تشويق بشه ! شعار حسن زاده مافيا هم فكر كم بد نباشه !

[color=red:8f634e9287][size=18:8f634e9287]شنيده هايي هم هست كه فروشگاه ورزشي به نام وارش اسرت مي خواد زده بشه [/size:8f634e9287]! [/color:8f634e9287] :wink:[/quote:8f634e9287]

[size=24:8f634e9287] [color=red:8f634e9287]؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟[/color:8f634e9287] [/size:8f634e9287]

:o :o :o
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه آگوست 05, 2013 7:57 am

[quote:f06c15313c="Rasht_City"]بازي 100 درصد برد براي ماست ، ابراهيمي چه باشه چه نباشه بايد تشويق بشه ! شعار حسن زاده مافيا هم فكر كم بد نباشه !

[color=red:f06c15313c][size=18:f06c15313c]شنيده هايي هم هست كه فروشگاه ورزشي به نام وارش اسرت مي خواد زده بشه [/size:f06c15313c]! [/color:f06c15313c] :wink:[/quote:f06c15313c]

[size=24:f06c15313c] [color=red:f06c15313c]؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟[/color:f06c15313c] [/size:f06c15313c]

:o :o :o
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه آگوست 05, 2013 8:49 am

من بازی فجر و نفت تهران در هفته ی اول رو دیدم همونجوری که حدس میزدم نفت تیمی سرعتی و دونده هستش که 3 تا نقطه ی قوت و خطرناک داره :

1-جاگیری رضا نوروزی در قلب دفاع حریف و چارچوب شناسی بالاش
2-شوت زنی خیلی خوب آل نعمه
3-سانترها و ضربات ایستگاهی خطرناک رسول نویدکیا

باید کادر فنی و بازیکنای ما رو این سه تا مورد خیلی دقیق و با دقت کار کنند .

چیزی که متاسفانه در دو هفته ی اخیر تو بازی تیم ما خیلی به چشم میخورد عدم تمرکز خط دفاعی و جمع شدن به موقع بچه ها بود اکثرا فضای خالی زیادی تو قلب دفاع ما ایجاد میشه مطمئنا بازیکنی مثل رضا نوروزی به راحتی از کنار این فضاها عبور نخواهد کرد و نهایت استفاده رو میبره . بازیکنان خط دفاع ما در بازی انفرادی و تک تک هر کدومشون خیلی خوب هستن و از دفاع های خوب ایران هستن اما متاسفانه تو کار تیمی و ترکیبی هنوز به شرایط ایده آل نرسیدن و نسبت به هم بازی خونی ندارن .
نفت تیم خیلی سرعتی و تیزی هستش که اکثرا روی زمین بازی میکنه اکثرا بازیکناش تکنیکی هستن و خیلی فانتزی بازی میکنن در مقابل چنین تیمی به هیچ وجه حق اشتباه نداریم چون مطمئنا اگه یک بار مهاجمی مثل نوروزی از قلب دفاع ما رد شده توپشو تبدیل به گل میکنه در این مورد شک نکنید پس باید تمام فضاها رو بست و جلوی اشتباهات مرگبار رو گرفت . هادی محمدی و نظیف کار باید سعی کنن بیشتر با هم هماهنگ بشن همدیگه رو پوشش بدن در موقع حمله ی حریف به موقع جمع بشن . تعلل کردن در مقابل تیمی مثل نفت مرگبار خواهد بود .
مطمئنا با توجه به زمین خیس فردای عضدی و آنالیز نفتی ها از تیم ما شوت زنی های آل نعمه در بازی فردا زیاد خواهد بود تا در صورت ریباند بتونن با استفاده از مهاجمای تیزشون به گل برسن . فراهانی فردا خیلی باید حواسشو جمع کنه تا جایی که میتونه باید سعی کنه ضربات رو تو یه ضرب مهار کنه در نهایت اگر هم مجبور شد دو ضرب دفع کنه تا حد امکان باید توپ رو به گوشه های محوطه پرت کنه البته خط دفاعی ما هم نباید خیلی راحت اجازه بده بازیکنای حریف از ریباند استفاده کنن .
رسول نویدکیا بازیش شباهت زیادی به برادرش محرم داره بازیکنی کاملا فانتزی خوش فکر پاسور طراح و البته ایستگاهی زن . به طور یقین میشه گفت مغز متفکر نفت در میانه ی زمین خواهد بود انصافا بازیکن خوبیه و پاس تو عمق های خطرناکی میندازه به نظر من آبشک باید مامور مستقیم مهار نویدکیا باشه و با جنگیدن این بازیکن رو از بازی محو کنه مطمئنا با از کار انداختن نویدکیا تیم نفت به مشکل خواهد خورد .
یه مشکل دیگه ای که تو 2 تا بازی قبل مخصوصا بازی با ملوان داشتیم خطاهای بیش از حد بازیکنای ما بود مخصوصا پشت 18 قدم و جاهای خطرناک جدا از بحث اینکه ممکنه کارت های زیاد و خدای نکرده اخراج بازیکنا کارمونو سخت کنه تیم نفت هم 3 کاشته زن خیلی قوی داره آل نعمه رسول نویدکیا و رضا نوروزی . نباید به این تیم به این راحتی ضربه آزاد بدیم چون خیلی خطرناک خواهد بود . ضمن اینکه بازیکنای ما باید سعی کنن کمتر کارت بگیرن چون در صورت محرومیت تیممون بدجوری به مشکل میخوره نیمکت ما نیمکت قوی نیستش .
اکثر خطاهای ما به خاطر عدم تمرکز و جاگیری مناسب بازیکنامون هستش که به خاطر عدم هماهنگی در اوایل فصل هستش باید کادر فنی سعی کنه هر چه زودتر این مشکل رو برطرف کنه .
سوشا مکانی دروازه بان نفت همونطور که قبلا گفتم شوت گیر خیلی خوبی هستش اما در ضربات هوایی و خروج ضعف داره از طرفی هم فوق العاده احساسی و جنجالی هستش مطمئنا اگه بازیکنای ما مخصوصا سرعتی هامون مثل سیف اللهی بتونن به محوطه ی حریف برسن خیلی راحت میتونن ازش پنالتی بگیرن چون سوشا بارها نشون داده خیلی خوب پنالتی میده و مهاجم حریف رو سرنگون میکنه کلا دروازه بانیه که اگه تمرکزشو از دست بده خیلی راحت میشه دروازشو باز کرد .

اما میرسیم به ترکیب و سبک بازی پیشنهادی من برای بازی فردا :

چیزی که تمام آنالیزورهای دنیا و اهالی فوتبال بهش باور دارن اینه که برای ضربه زدن به حریف و خنثی کردن حرکاتش باید مثل سبک حریف بازی کرد به خاطر همین به نظر من تیم ما باید فردا مثل تیم نفت سرعتی بازی کنه تا بتونه نفت رو آزار بده تیم نفت به هیچ وجه مثل ملوان تیم فیزیکی نیستش . من تو ترکیب پیشنهادیم که در تصویر زیر میبینید سعی کردم از سرعتی ترین بازیکنامون در زمین استفاده کنم . یک امتیاز مثبت ما برای این بازی لغزنده بودن زمین مصنوعی عضدی خواهد بود که با توجه به شناخت و آشنایی بازیکنای ما و تمرین روی این زمین و از طرفی عدم تمرکز حریف روی زمین عضدی کار رو برای ما راحت تر خواهد کرد . در بازی فردا بازیکنای ما باید نهایت استفاده رو از زمین خیس عضدی ببرن چون بارها رو این زمین تمرین و بازی کردن . مطمئنا تیم نفت اون کیفیت مطلوبشو تو این زمین نمیتونه به نمایش بذاره . فردا آمار خطاها و اشتباهات بالا خواهد بود که امیدوارم به نفع ما باشه فردا روزی خواهد بود که اگه بازیکنامون حرفه ای باشن میتونن راحت از تیم نفت پنالتی بگیرن .

این ترکیب پیشنهادی من برای بازی با نفت تهران :

توضیحات فنی :

در این ترکیب جز کاپیتان مهدوی و نظیف کار بقیه ی بازیکنامون از سرعت بالایی برخوردار هستن . فکر میکنم دیگه وقتش رسیده کادر فنی پست هادی سهرابی رو عوض کنه و به محمد سیاه اعتماد کنه چون هادی تمام تلاششو کرد اما هنوز پست دفاع راست پاشنه ی آشیل تیم ما هستش شاید با یه شوک دادن و جایگزینی محمد سیاه در اون پست بشه تا حدودی مشکلمون تو دفاع راست رو حل کنیم . چون هم هادی حیفه هم واسه تیم خطرناکه هر آنالیزور ساده ای میتونه از اون ناحیه به ما ضربه بزنه . از طرفی با توجه به فانتزی بازی کردن هادی سهرابی و اینکه خیلی دوس داره رو به جلو بازی کنه در گوش راست قرارش دادم تا در مواقعی که تو دفاع هستیم بیاد عقب و به محمدسیاه کمک کنه چون خیلی وقته هادی تو اون سمت بازی کرده و شناخت خوبی نسبت به اون منطقه داره به نظر من بردن هادی به سمت چپ یکم سردرگمی براش ایجاد میکنه من احساس میکنم زوج هادی سهرابی و محمد سیاه در سمت راست سرعت و تجربه ی لازم برای دفاع و حمله رو خواهد داشت البته باز این نظر شخصی منه مطمئنا کادر فنی صلاح تیم رو بهتر میدونه اما من معتقدم باید زودتر تو اون منطقه یه شوکی به تیم وارد کنیم چون هر کاری کنیم هادی عزیز نمیتونه به عنوان یه دفاع راست اون منطقه رو کامل پوشش بده . در سمت چپ خیلی دوس دارم سیف اللهی و ابوذر با هم هماهنگ بشن به نظرم میتونن زوج خوبی بشن و سمت چپ ما رو تقویت کنن این زوج منو یاد زوج خسرو حیدری و حمودی در استقلال فصل پیش میندازه که البته اون ها در سمت راست بودن واقعا نقطه ی قوت این تیم بود و اکثر تیم ها رو آزار داد به نظرم سیف اللهی و رحیمی سرعت لازم رو دارن ابوذر سانترهای خیلی خوبی داره و سیف اللهی تکنیک بالایی داره که میتونه تو فاز حمله خیلی بهمون کمک کنه همینطور تو دفاع سیف اللهی خیلی خوب بر عکس حلافی برمیگرده و تو کار دفاعی به تیم کمک میکنه به نظرم اگه کادر فنی رو این زوج بیشتر کار کنه و بهشون اعتماد کنه میتونه تو این فصل به نقطه ی قوت و زهردار تیممون تبدیل بشه . سیف اللهی فردا میتونه با استارت هاش تیم نفت رو بدجوری آزار بده و خط دفاعشون رو کلافه کنه . در دروازه بهترین گزینه ی ما در حال حاضر فراهانی هستش که خدا رو شکر خروجاش بهتر شده فقط باید در دفع توپ و شروع مجدداش بیشتر دقت کنه مندز و سجادی باید بیشتر باهاش کار کنن . در دفاع فکر کنم به همه دیگه ثابت شده نظیف کار و هادی محمدی بهترین زوج حال حاضر داماشن چون هم سرعتی هستن هم در ضربات هوایی خوب کار میکنن فقط باید تو ضد حملات حریف به موقع جمع بشن و با هم هماهنگی بیشتری داشته باشن . در خط هافبک کاردوست و آبشک جز بهترین های ما تو 2 تا بازی قبل بودن از نظر بدنی هم آماده هستن به نظرم بهتره فیکس بازی کنن خوب دارن با هم مچ میشن آبشک این فصل رو خیلی خوب شروع کرده فردا شب باید رسول نویدکیا رو از بازی محو کنه مثل همیشه جنگنده و با قدرت ضاهر بشه پرتاب های بلند محمد آبشک خیلی خوبه و واقعا به دردمون میخوره به شرط اینکه بازیکنامون تو تمرین برای جا گیریهاشون بیشتر کار کنن تا بتونن از این توپ ها بهتر استفاده کنن انزلیچی بازیه خوبی ارائه میده فقط باید استرس رو از خودش دور کنه فکر خیلی خوبی داره باید سعی کنه در مواقعی که آبشک نفوذ میکنه وظیفشو به عنوان یه هافبک دفاعی به خوبی انجام بده . فردا شب اگه محمد آبشک مثل بازی با ملوان شوت زنی کنه خیلی واسمون راه گشا خواهد بود فقط باید سعی کنه شوت هاش داخل چارچوب باشه کلا تیم ما خیلی کم شوت میزنه این یکی از معایب تیم ماست که باید بر طرف بشه . اما میرسیم به کاپیتان مهدوی که امیدوارم تو بازی فردا شب بهتر از دو هفته ی قبل عمل کنه . کاپیتان اصلا اون شور و حال سابق رو نداره دلیلش رو نمیدونم فقط امیدوارم دوباره کاپیتان رو توی اوج ببینیم من هنوز منتظر اون پاس های دقیق و تو عمقش هستم باید سعی کنه گوش های ما رو خوب تغذیه کنه چون واقعا تو دو تا بازی قبل خط حملمون اصلا خوب تغذیه نمیشد ایشالا فردا مهدوی رو اوج خواهد بود مطمئنا سیف اللهی و حسن زاده اگه خوب تغذیه بشن خطرناک خواهند بود . با توجه به مصدومیت افشین چاووشی و عدم آمادگیش برای بازی 90 دقیقه و همینطور عدم آمادگی کبه و متوسل زاده به نظرم بهترین گزینه در نوک حمله حسن زاده هستش چون هم از نظر بدنی آمادست هم سر زن خوبی هستش هم سرعتی و هم شوت زن . بازی حسن زاده زمانی به چشم میاد که از طرف هافبک ها مخصوصا کاپیتان مهدوی بیشتر حمایت بشه من در انتخاب حسن زاده به عنوان مهاجم نوک هیچ شکی ندارم چون میدونم سوشا مکانی رو ضربات هوایی ضعف داره و حسن زاده میتونه با قد بلندش آزارش بده .
دلیل اینکه ما تو 2 تا بازی قبل مشکل گلزنی داشتیم و در خط حمله خوب نبودیم عدم آمادگی بالای کاپیتان مهدوی بود اصولا تو هر تیمی یه بازیکن وظیفه ی طراحی و مهندسی زمین بازی رو داره مثلا با رفتن جباری از استقلال میبینین که این تیم تو این فصل چقدر ضعیف تر شده این وظیفه تو تیم ما سال هاست برعهده ی کاپیتان عزیزمون مهدویه . همیشه وقتی مهدوی آماده بوده و سر حال بوده تیم ما خوب نتیجه گرفته و بازی رو برده و بالعکس هر وقت کاپیتان رو فرم نبوده تیم ما در فاز حمله مشکل داشته . امیدوارم هر چه زودتر مهدوی مثل سابق بدرخشه و این ضعف دو بازی قبل یعنی عدم حمایت و تغذیه ی مناسب هافبک ها از خط حملمون حل بشه .

بازی فردا بازی زیبایی خواهد بود چون هر دو تیم فوتبال بازی میکنن و به فکر ضد فوتبال نیستن به نظرم شانس ما برای برد تو این بازی با توجه به حمایت هوادارامون و همچنین زمین خیس عضدی بالاست به شرط اینکه بازیکنامون دقت لازم رو انجام بدن و از طرفی هم فشارهای دیگران رو ارنج افشین ناظمی تاثیر نذاره که یهو با یه ترکیب عجیب همه غافلگیر بشن . مطمئنا اگه ارنج تیم رو افشین خان خودش انجام بده شاهد یه بازی زیبا خواهیم بود .
تیم ما باید بازی فردا رو ببره چون بازی های سختی در پیش داره این برد خیلی میتونه به ما کمک کنه تا با خیال آسوده تری لیگ رو ادامه بدیم .
نفت تیم خوبی هستش اما ما از اونا بهتریم و باید به خودمون باور داشته باشیم .
فردا شب باید با سرعت بالامون تیم سرعتی نفت رو فلج کنیم . در مقابل تیم نفت دیگه جایی برای آزمون و خطا نیست نفت مهاجم های خیلی زهرداری داره .
فردا شب زیر بارون تو جهنم سبز عضدی از تیم محبوبمون داماش شهر باران پر طرفدارترین تیم شمال ایران حمایت میکنیم تا به پیروزی برسیم .

به امید موفقیت مردان شهر باران آسیا ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه آگوست 05, 2013 12:42 pm

در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشور

داماش گیلان به دنبال کسب نخستین پیروزی فصل جدید

تیم فوتبال داماش گیلان در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشور میزبان تیم فوتبال نفت تهران می‌شود تا نخستین پیروزی فصل جدید را کسب کند.

خبرگزاری فارس: داماش گیلان به دنبال کسب نخستین پیروزی فصل جدید

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، در یکی از دیدارهای هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشور، تیم فوتبال داماش گیلان از روز سه‌شنبه 15 مرداد جاری در ساعت 22 شب در ورزشگاه شهید عضدی رشت پذیرای تیم فوتبال نفت تهران می‌شود.

داماشی‌ها در حالی در مقابل حریف صف‌آرایی می‌کنند که در دو دیدار قبلی در لیگ برتر دو تساوی را در کارنامه خود به ثبت رسانده‌اند و از این رو در این دیدار با انگیزه کسب نخستین پیروزی خود در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر به میدان می‌روند.

آبی‌پوشان رشتی پس از پشت سر گذاشتن دیدار خود در دربی سنتی گیلان اکنون فارغ از مسایل این بازی، در دیدار خانگی تلاش دارند تا با استفاده از امتیازات میزبانی و به‌ویژه حمایت پر شور هواداران خود بتوانند به هر سه امتیاز مسابقه دست پیدا کنند و با خیالی آسوده به استقبال هفته‌های آینده بروند.

بازیکنان نفت تهران نیز در دو بازی قبلی خود یک پیروزی خارج از خانه در مقابل فجر سپاسی شیراز و یک شکست خانگی در برابر صبای قم را کسب کرده‌اند و فعلاً تیمی غیر قابل پیش‌بینی نشان داده‌اند.

شاگردان یحیی گل‌محمدی به هیچ عنوان دوست ندارند در رشت دومین باخت متوالی خود را تجربه کنند و از این رو تمام تلاش خود را به کار می‌بندند تا با کسب امتیاز این شهر را ترک کنند.

در ترکیب داماش محمدرضا مهدوی امید نخست رشتی‌ها در میانه میدان محسوب می‌شود و در کنار وی علیرضا نظیف‌کار و امین متوسل‌زاده نیز از دیگر بازیکنان تأثیرگذار داماش محسوب می‌شوند هر چند که افشین چاووشی در صورت برطرف شدن مصدومیتش و حضور در میدان با تجربه بالایش می‌تواند در این بازی به مدد آبی‌پوشان رشتی بیاید.

مهرداد اولادی امید نیز نخست گلزنی نفتی‌ها در مصاف با داماش قلمداد می‌شود و در کنار وی سوشا مکانی و رسول نویدکیا از دیگر مهره‌های ارزشمند این تیم قلمداد می‌شوند.

تیم فوتبال داماش گیلان با دو امتیاز در رده نهم جدول رده‌بندی رقابت‌های لیگ برتر قرار دارد و نفت تهران نیز با سه امتیاز در مکان هفتم جای دارد.

حسین ابراهیمی بازیکن فصل گذشته داماش و این فصل نفت به دلیل اخراج در بازی قبلی مصاف با همبازیان سابق خود را از دست داده اما تقابل مهرداد اولادی و پویا نزهتی بازیکنانی که در این فصل از ملوان به نفت پیوستند نیز با داماشی‌ها در این دیدار می‌تواند در نوع خود جالب توجه باشد.

به گزارش فارس، سرمربیگری داماش در این فصل لیگ برتر را افشین ناظمی ثابت و سرمربیگری نفت تهران نیز یحیی گل‌محمدی به‌عهده دارند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920514000076
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mahyar7192 » دوشنبه آگوست 05, 2013 12:47 pm

[b:e852906f87]پیش‌بازی داماش گیلان – نفت تهران: آب و آتش![/b:e852906f87]

طنز داستان این است که بنیادی‌فر در دومین بازی پیاپی باید سوت را برای نفتی‌ها به صدا در بیاورد. در رشت هواداران داماش می‌ترسند که نکند داور جوان این مسابقه در مقام جبران بیاید!

سایت گل- داماش در حالی در هفته سوم لیگ بر‌تر از نفت تهران میزبانی می‌کند که این سومین بازی پیاپی این تیم در استان گیلان است. رشتی‌ها که هنوز نتوانسته‌اند از قرعهٔ خوب خود به درستی سود ببرند می‌خواهند در سومین هفته نخستین سه امتیاز فصل را دشت کنند. از سوی دیگر نفت با یحیی گل‌محمدی می‌خواهد ثابت کند که بازی‌های خوب‌شان در فصل گذشته تنها یک اتفاق یا تنها وابسته به ایده‌های ابراهیم‌زاده نبوده و فوتبال ایران کم‌کم این تیم را به عنوان قطب سوم پایتخت باید به رسمیت بشناسد.

داماش و پس‌لرزه‌های دربی

رشتی‌ها پس از یک هفته پرتنش و همراه با حاشیه‌های وحشتناک، تنها با یک برد می‌توانند آب بر آتش خشم هواداران‌شان بریزند. الگیلانو نه برای داماش آبی داشت و نه برای ملوان نانی و تنها دستاوردش حاشیه بود و حاشیه. باید دید داماش زیر نظر کادر فنی جوان و بومی‌اش توانسته یک تمرین مناسب و کاربردی را در این هفته تجربه کند یا این‌که حاشیه بر متن پیروز شده است. داماش سال پیش در سه هفته به پایان بازی در تهران دو بر صفر بازی را به نفت واگذار کرد تا کارش به دو هفته پایانی بکشد و حالا بهترین زمان برای گرفتن انتقام از زردپوشان پایتخت است. برای داماش مختاری همچنان محروم است و چاووشی و بروش مصدومند.

فرمول کذایی آقای مدیر

سه شنبه‌شب هزاران هوادار پرشور داماش در ورزشگاه عضدی حاضر می‌شوند تا بزرگ‌ترین برگ برنده تیم شهرشان باشند. هوادارانی که افشین ناظمی بار‌ها از آن‌ها به نیکی یاد کرد و یادآور شد که این هواداران بعد از باخت هم تیمش را تنها نگذاشتند. حمایتی که البته هرگز از سوی هواداران یک گارانتی مادام العمر در صورت عدم نتیجه‌گیری نخواهد بود. به ویژه که اینجا مدیرعاملی حضور دارد که هنوز به شدت به فرمول خودساخته پنج بازی هفت امتیاز پایبند است. داماش تاکنون از دو بازی دو تساوی به دست آورده است و این یعنی دو امتیاز از هفت امتیاز عابدینی را فعلا در جیب دارد.

جوانی نقطه قوت یا ضعف؟

داماش از اکسیر جوانی به عنوان یک ویژگی در ترکیبش استفاده می‌کند. از درون زمین گرفته تا روی نیمکت. افشین ناظمی و شرکا اگر بتوانند از انگیزهٔ جوانی و انرژی آن استفاده کنند می‌توانند سوار بر همای سعادت شوند و در گیلان راه را برای سایر مربیان بومی باز کنند. موفقیت تیم فنی بومی داماش آرزوی همه گیلانی‌هاست، حتی مربیان انزلی که فعلا پشت خط مانده‌اند. اما اگر ناظمی و کمک‌های پرانرژی‌اش نتوانند استرس و حواشی پیرامون تیم‌شان را کاملا جمع کنند همین نیروی جوانی چون شمشیر داموکلس دوطرفه عمل خواهد کرد و بر سر تیم‌شان فرود می‌آید، حادثه‌ای که در رشت هیچکس دوست ندارد شاهدش باشد.

نفت، پر از چهره‌های ویژه

به این اسامی دقت کنید: سوشا مکانی، پویا نزهتی، مهرداد اولادی، حسین ابراهیمی... یعنی حضور هم زمان سه ملوانی و یک یاغی داماش در یک تیم! این‌که نفت با سه بازیکن از ملوان درست چهار روز بعد از داربی به خون کشیده گیلان مقابل داماش قرار می‌گیرد از بدشانسی نفت است. البته آن‌ها می‌توانند امیدوار باشند که به حاشیه کشیده شدن بازی شاید به نفع‌شان تمام بشود. در سوی دیگر حسین ابراهیمی بازیکن محبوبی که خیلی‌ها از رفتنش در رشت دل‌شان شکست با گرفتن دومین کارت در بازی با صبا از حضور در این بازی محروم شد. اتفاقی که در لیگ با برای نخستین بار انجام نمی‌شود و بعد از به مصدومیت زدن بازیکنان، شایع‌ترین راه برای عدم حضور در برابر تیم سابق از سوی بازیکنان مورد استفاده قرار می‌گیرد. حسین البته با این حرکت درجه محبوبیتش دوباره به آن بالا‌ها رسیده است!

نفت نالان از داوری!

نفت که از دو بازی یک برد و یک باخت دشت کرده است امید زیادی به کسب امتیاز در این بازی بسته است. یحیی گل‌محمدی پس از بازی با صبا در سالن کنفرانس با عصبانیتی که کمتر از او سراغ داریم با حمله به داور مسابقه او را عامل اصلی باخت تیمش دانست. یحیی معتقد بود که هر دو پنالتی صبا را داور به اشتباه گرفته و یک پنالتی هم روی نوروزی را ندیده و با دادن چند کارت زرد و یک اخراج بی‌مورد تیمش را عقیم کرده است! حال طنز داستان در این است که موعود بنیادی‌فر داور‌‌ همان بازی در دومین بازی پیاپی باید سوت شروع بازی را برای نفتی‌ها به صدا در بیاورد. حالا در رشت هواداران داماش می‌ترسند که نکند داور جوان این مسابقه در مقام جبران برای نفت دربیاید. داماش هم از آن دست تیم‌هایی است که همیشه از داوری ضربه خورده و یک پنالتی‌اش را در بازی با ملوان داوران خوردند!

پیش‌بینی

گل‌محمدی و ناظمی هر دو از موج تازه از راه رسیده مربیان جوان فوتبال ایران هستند. تفکرات تازه و نترس بودن آن‌ها کار پیش‌بینی را دشوار می‌کند اما اگر داماش کمی خوش‌شانس باشد و سوت داور کم‌اشتباه، می‌توان یک برد با حداقل اختلاف را برای رشتی‌ها پیش‌بینی کرد
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه آگوست 05, 2013 12:47 pm

در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر

داماش و نفت تهران؛ هر کدام با یک غایب به مصاف هم می‌روند

تیم‌های فوتبال داماش گیلان و نفت تهران هر کدام با یک بازیکن محروم در مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند.

خبرگزاری فارس: داماش و نفت تهران؛ هر کدام با یک غایب به مصاف هم می‌روند

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، تیم‌های فوتبال داماش گیلان و نفت تهران در حالی در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند که هرکدام یک بازیکن محروم در ترکیب خود دارند.

در جمع بازیکنان میزبان، محمد مختاری مدافع تیم فوتبال داماش به دلیل وقایع مربوط به دیدار فصل گذشته تیمش در مقابل سپاهان اصفهان در هفته ماقبل پایانی لیگ برتر با رأی کمیته انضباطی سه جلسه از همراهی تیمش در فصل جدید لیگ برتر محروم شده است.

سومین و آخرین جلسه این محرومیت در بازی داماش و نفت است به همین دلیل مختاری مدافع مازندرانی تنها غایب داماشی‌ها در مقابل نفتی‌ها محسوب می‌شود.

حسین ابراهیمی بازیکن تیم فوتبال نفت تهران که در دیدار گذشته تیمش در برابر صبا با دریافت دو کارت زرد از زمین بازی اخراج شده بود تنها بازیکن محروم نفتی‌ها در این مصاف محسوب می‌شود.

حسین ابراهیمی فصل گذشته لیگ برتر را در ترکیب داماش گیلان حضور داشت و در صورت محروم نبودن وی، رویارویی او با هم تیمی‌های سابقش می‌توانست جالب و دیدنی باشد.

به گزارش فارس، دیدار تیم‌های داماش و نفت از ساعت 22 فردا سه‌شنبه 15 مرداد جاری در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار می‌شود.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920514000871
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان