[quote:be5b2f910e="pouryaR-damash"][quote:be5b2f910e="jahan46"][quote:be5b2f910e="mehran2010"][quote:be5b2f910e="mahmood1331"][font=Trebuchet:be5b2f910e][color=green:be5b2f910e][size=24:be5b2f910e]بچه هايِ سايت و همه بچه هايي كه عضو سايت نيستند :
ِبچه هايي كه دارن واسه بَنِر و پرچم و بقيه وسايل زحمت ميكشند نياز شديد به كمك مالي دارند ،چون اكثر بچه ها دانشجو هستند كمك سبز و ياري من و شما را مي طلبند
باور كنيم كه تو اين شرايط كمك مالي خيلي بيشتر از هر چيز و نظر ديگه اي به كارشون مياد
با تشكر[/size:be5b2f910e][/color:be5b2f910e][/font:be5b2f910e][/quote:be5b2f910e]
مدیران سایت یا مسئوان تهیه بنر لطف میکنند نحوه انجام کمک مالی رو اعلام کنند. با تشکر فراوان[/quote:be5b2f910e]
[color=red:be5b2f910e]ممنون میشیم اگه اعلام کنین به هر حال بایستی دست این بچه ها رو گرفت[/color:be5b2f910e][/quote:be5b2f910e]
دوستان عزیز و بزرگوار خواهشا به کامنت های قبلی که توسط دوستان و مدیران محترم سایت نوشته میشه بیشتر توجه کنید چندین بار دوستان نحوه ی کمک رسانی به این طرح رو گفتن اما باز هم من یه بار دیگه با اجازه ی دوستان بزرگوار توضیح میدم :
[size=15:be5b2f910e][color=darkblue:be5b2f910e][b:be5b2f910e]مسئول اصلی این طرح دوست عزیز آقای رضا زارع طلب با نام کاربری abarar1989 هستن که از همین جا به آقا رضا و تمام دوستانی که برای این طرح ها زحمت کشیدن مخصوصا دوست اینتری خودم

پوریا popo131 خسته نباشید و خدا قوت میگم .
عزیزان و بزرگوارانی که قصد حمایت کردن از این طرح رو دارن به 2 شکل میتونن این کار رو انجام بدن :
1-امروز تشریف بیارید سر تمرین ساعت 18:30 و همونجا کمک های خودتون رو به آقا رضا بدین .
2-اما اون دسته از دوستانی که به هر دلیلی نمیتونن سر تمرین تشریف بیارن به آقا رضا با نام کاربری abarar1989 پیغام خصوصی بدین تا ایشون شما رو راهنمایی کنن واسه نحوه ی دریافت کمک ها .
البته از دوستان خوبم مخصوصا آقا رضا معذرت میخوام که جسارت کردم در حضورشون این توضیحات رو دادم فقط میخواستم دوستان عزیز رو راهنمایی کنم .
نکته ی مهم دیگه اینه که این حمایت ها کاملا اختیاری و فقط برای عشق و علاقه ی هواداراست هیچ اصراری نیست و هر کدوم از عزیزان میتونن با توجه به شرایط خودشون در حد توانشون از تیمشون حمایت کنن . ما داریم این کارها رو میکنیم تا جواب محکمی بدیم به مسئولین متاسفانه بی غیرت استانی و شهریمون که هیچگونه حمایتی از جوونای این شهر مخصوصا هوادارای داماش نمیکنن و البته جوابی به کانون عجیب هواداران باشگاه . ما این کار رو واسه دل خودمون و غیرت داماشیمون میکنیم و البته اعتراضی صلح آمیز نسبت به بی کفایتی و عدم حمایت مسئولان استان و شهرمون هر بار که این پرچم ها تو استادیوم به فراز در میاد افتخاری برای ما هوادارا و تحقیری شدید برای مسئولان خواهد بود .
به قول دوستان : ما می مانیم ....
ما می می مانیم تا لحظه ی آخر برای حمایت از دردانه ی عزیزمان داماش شهر باران
ما می مانیم حتی با دست خالی و بدون حمایت
ما می مانیم تا دنیا بفهمد گیلک با غیرت ترین است
ما داماشی ها بهترین بوده هستیم و خواهیم بود ...[/b:be5b2f910e][/color:be5b2f910e][/size:be5b2f910e][/quote:be5b2f910e]
ممنون از شما