[quote:55fbbbaff0="ARYANST122"]سپیدرودی دوست عزیز منم نظرات خودمو در مورد صحبتاتون میگم
1. من اصلا قصد توهین به کسی رو نداشتم و ندارم یکمی نظرم تند بود شما فکر میکردی من دارم باهاتون با لحن دعوا صحبت میکنم
2.همون هوادارایی رو گفتم که وقتی سپهر حیدری واسه کری برای هوادارای داماش رفت کنار زمین با پیراهن سپیدرود تشویقش کردن شاهد معتبر هم دارم
3.منم مثل شما اون روزا رو یادمه ولی اینقدری که میگید نبود تنها تو مدتی که تیم خوب نتیجه نمیگرفت این اتفاقا افتاد
4.قسم میخورم منظورم از افراد نفوذی شما نبودی منظورم یه سری کاربرای تازه وارد بود که درگیری این چند وقته آتیشش از گور اینا بلند میشد[/quote:55fbbbaff0]
[color=black:55fbbbaff0]
دوست داشتن هر تیمی حتی تیم شهرت اختیاریه کسی هم نمیتونه زور بگه که حتما سپیدرود رو دوست داشته باشی ولی بر مبنای حرف شما واسه یک یا چند نفر که با لباس سپیدرود حیدری رو تشویق کردن دور سپیدرود رو خط کشیدی؟؟؟؟؟؟ سپیدرود که همینجوری مظلوم و تنهاست حالا ما هم ..........
منم اون زمان میدیم کسایی رو که کنار من می نشستن و استقلال رشت رو تشویق میکردن و وقتی که اس اس و پس پس میومدن میرفتن سمت اونا

ضمنا حتی وقتی تو بازیهای معمولی استقلال رشت رو تشویق میکردن همش در مورد اس اس و پس پس حرف میزدن (این موضوع تنها زمانی که تیم نتیجه نمیگرفت نبود بلکه تا زمان پگاه ادامه داشت) هر چند در مجموع استقلال رشت بد نتیجه میگرفت !!!!!
ولی من هیچوقت به خاطر اون همشهریام استقلال و پگاه و داماش رو تنها نذاشتم و دورشو خط نکشیدم!!!!!!!
به قول مازیار: داماش و سپیدرود هر دو عزیز گیلان

[/color:55fbbbaff0]