جمعه 14/11/90
داماش گیلان – فولاد مبارکه – ساعت 30/15 – ورزشگاه عضدی رشت
محمدرضا اکبریان-رسول فروغی-تورج عیوض محمدی-محمد ملکی-ناظر:حاتم بک پور[/quote:086c3fed5e]
این داور دیگه کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب پس از الان سپاهان برندست !! دوتا پنالتی واسشون میگیره ، یه گل آفساید هم کمک داور بهشون میده[/quote:086c3fed5e]
متاسفانه امسال داوریها به ضرر ما بوده و سودی نبردیم بلکه تیمهای رقیبمان سود زیادی بردند
بیش از 9 امتیاز به نفع استقلال و همچنین 9 امتیاز برای تراکتور با اشتباه داوری بهشون رسیده
اگه اشتباه داوری نبود ما الان باید اول می بودیم و نه دوم
دوست عزیز جو سازی نکنید

دوست عزیز همین هفته قبل گلی که به سپاسی زدید کاملا" مشکو بود ...........
پرسپولیس و تراکتور و شاهین و ......... هم تا قبل بازی با ما معترض بودن و میگفتن از داوری ضرر کردیم ولی وقتی به ما رسیدن داور براشون شاهکار کرد !
شما هم نگران نباش سالهای قیل که امیر قلعه داور (همون ژنرال شما) سپاهان بود به اندازه یه قرن داورا کمکش کردن و الانم نوبت تراکتوره ..................
ضمنا" شما انقدر اختیار نداری که به من بگی چیکار کنم و چیکار نکنم !!! من هر طور راحت باشم اظهار نظر میکنم ، بهتره تو حواستو جمع کنی ![/quote:086c3fed5e]
اولا که طبق کارشناسی برنامه نود در روز دوشنبه مشخص شد گل ما کاملا سالم بود و مربی فجر هم بعدش گفت گل سپاهان درست بود.
در زمان قلعه نویی با چندین ملی پوش و بازیکنان عالی و امکانات و استفاده از کادر فنی خوب تونستیم در دوسال متوالی قهرمان شیم و آن هم با اختلاف امتیاز و چند هفته زودتر
درمورد آخرین جمله شما هم بنده عرض کردم که به تیم سپاهان تهمت نزنید و اینکه بگید چون داور رو نمیشناسم و معروف نیست برای سپاهان پنالتی میگیره و گل آفساید و به نفع سپاهان داوری میکنه.
باتشکر