[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شرحی بر حرکات بی شرمانه بازیکنان پرسپولیس پس از گل های اول و دوم + عکس

شرحی بر حرکات بی شرمانه بازیکنان پرسپولیس پس از گل های اول و دوم + عکس

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه نوامبر 05, 2011 7:12 pm

یه قزوینیه میره با پرسپولیس قراداد ببنده میگن چه پستی بازی میکنی میگه:شادی بعد از گل
بعدش هم میدونید چرا_ماظیار ضاره_ رفته پرسپولیس ؟ چون شیث و نصرتی در موقع تمرین خودشون رو در حالت مسابقه قرار بدن /10/ /10/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 06, 2011 1:28 pm

نصرتي: 20 بار به نود زنگ زدم، اما نگذاشتند از خودم دفاع كنم

در عمر ورزشي‌ام و زندگي شخصي‌ام هرگز حاشيه نداشته‌ام. شما كه مرا مي‌شناسيد بگوييد از ‌10سال پيش تا الان مدل مو يا تيپ لباس پوشيدنم عوض شده است‌؟

وقتي با او هم‌كلام شديم صدايش مي‌لرزيد و آن‌قدر مضطرب و آشفته بود كه فقط به حرف‌هايش گوش داديم. انگار نه انگار همان نصرتي بود كه با آن ضربه سر تيم‌ملي را به جام‌جهاني برد و يا با آن بازي زيبايش برابر كره‌جنوبي تحسين همه را برانگيخت‌.‌ يك اشتباه بچگانه حالا يكي از بهترين مدافعان فوتبال ايران در آستانه محروميت مادام‌العمر از فوتبال قرار داده و او در انتظار كمك بزرگان فوتبال است تا اين جو را جمع‌و‌جور كنند‌‌. نصرتي را در‌حالي‌كه جوابگوي هيچ خبرنگاري نبود، پيدا كرديم و با او هم‌صحبت شديم.

*سال‌هاست كه تو را مي‌شناسيم و فقط مي‌توانيم بگوييم چرا اين اتفاق بايد از تو سر بزند.
به خدا نمي‌دانم چرا اين ماجرا را اين‌قدر بزرگ كردند و تو بوق و كرنا مي‌كنند. به خدا دو شب است خواب ندارم.

*به نظر مي‌رسد بدون دادگاهي مي‌خواهند اعدامت كنند...

دقيقاً. به خدا نمي‌خواهم مصاحبه كنم‌. با برنامه نود بيش از 20‌بار تماس گرفتم تا حداقل بگذارند از خودم دفاع كنم، اما نگذاشتند من حرف بزنم. سال‌هاست در اين فوتبال حضور دارم و به خدا آزارم به كسي نرسيده. هر كس نداند شما بهتر مرا مي‌شناسيد.

*به نظر مي‌رسد از تو انجام چنين حركتي را انتظار نداشتند.

قبول دارم، اما من هم براي اين مملكت زحمت كشيده‌ام. همان‌طور كه مملكت براي رسيدن من به اين‌جا زحمت كشيده. باور كنيد دو روز است كه از خانه بيرون نيامدم. چند روز پيش كه باران مي‌آمد وقتي مادرم را ديدم زير باران گريه مي‌كند دلم شكست. من فقط از آن‌هايي كه مرا مي‌شناسند مي‌خواهم بيايند و بگويند نصرتي در اين سال‌ها چگونه بوده و از مطبوعات هم مي‌خواهم واقعيت‌ها را بنويسند.

*برنامه‌هاي تلويزيوني بيشتر از مطبوعات روي اين ماجرا مانور دادند.

متاسفم براي صدا و سيما كه هجمه خبري عليه ما به راه انداخت. آن‌ها اگر مسلمان هستند بايد بدانند كه اشاعه گناه از گناه بدتر است‌، با آن‌كه گناهي در كار نبوده است. واقعيت را بنويسند. در عمر ورزشي‌ام و زندگي شخصي‌ام هرگز حاشيه نداشته‌ام. شما كه مرا مي‌شناسيد بگوييد از ‌10سال پيش تا الان مدل مو يا تيپ لباس پوشيدنم عوض شده است‌؟
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 06, 2011 1:30 pm

شيث رضايي: پشيمانم، مرا ببخشيد!

شيث رضايي در نامه‌اي ضمن عذرخواهي از جامعه فوتبال، مردم و مسئولان خواهان بخشش شده است.

فارس، شيث رضايي مدافع اخراجي تيم فوتبال پرسپوليس از حرکتي که پس از گلزني در ديدار با داماش گيلان انجام داده عذرخواهي کرده و خواهان اين شده که مردم و مسئولان او را ببخشند.

متن نامه رضايي به شرح زير است:

"مي‌خواستم از ملت ايران، مسئولين باشگاه پرسپوليس، فدراسيون فوتبال، کميته اخلاقي، کميته انضباطي از رسانه‌هاي گروهي و از تمام فوتبال دوستان صميمانه عذرخواهي مي‌کنم. تقاضاي من اين است که من را ببخشيد.

هرگز نمي‌خواستيم که افکار عمومي را جريحه‌دار کنيم. ممکن است شوخي‌هاي ما به دليل بي‌مبالاتي در ديد افکار عمومي قرار گرفته و باعث آزردگي خاطر مردم شده باشد ولي اين سوء رفتار ما به دليل بي‌احترامي به هنجارهاي جامعه و بي‌احترامي به مردم نبوده است. مي‌پذيرم به دليل هيجان ناشي از گل رفتاري مرتکب شديم که خودمان از بازتاب آن بي‌اطلاع بوديم.

شما شاهد بوديد که در صحنه اول تقصيري نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نيز هرچند چيزي از شوخي‌هاي من قابل رؤيت نيست اما مي‌پذيرم که به دليل پخش زنده لازم بود هنجارهاي اجتماعي را رعايت مي‌کرديم ولي بي‌مبالاتي کرديم و حالا پشيمانم.

ما فرزند شما هستيم هرحکمي که بدهند مي‌پذيرم. اگر محروميت من مي‌تواند اسباب التيام گردد آن را مي‌پذيرم اما تکرار مي‌کنم قصد بي‌احترامي به کسي را نداشتيم و مردم و مسئولين هر تصميمي بگيرند مي‌پذيرم. از خداوند مي‌خواهم که ذهن مردم را نسبت به رفتار ما به سمت عطوفت رهنمون نمايد."
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 06, 2011 1:34 pm

بيانيه بازيکنان تيم ملي در حمايت از محمد نصرتي

بازيکنان حاضر در اردوي تيم ملي فوتبال ايران روز جمعه با انتشار بيانيه‌اي درباره محمد نصرتي سوگند ياد کردند در جريان اتفاقات بازي پرسپوليس و داماش تعمدي در کار اين بازيکن پيشين تيم ملي نبوده است.

متن کامل اين بيانيه را که به امضاي تمامي بازيکنان حاضر در اردو، کادر فني و سرپرست تيم رسيده، توسط مدير رسانه‌اي تيم ملي فوتبال به شرح زير منتشر شد:
بني آدم اعضاي يکديگرند، که در آفرينش ز يک گوهرند
چو عضوي به در آورد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار
تو کز محنت ديگران بي غمي، شايد که نامد نهند آدمي

در ابتداي اين بيانيه و پس از ذکر چند بيت بالا آمده است:" هدف از نوشتن اين چند خط و امضاهاي زير آن نه تنها جمع کردن طومار نيست، بلکه محکوم کردن حرکات ناشايستي است که مي‌تواند به فرهنگ و آبروي صنف پرطرفدار فوتبال که ما بازيکنان تيم ملي نيز جزيي از آن هستيم، آسيب جدي برساند".

در ادامه بيانيه ملي پوشان خاطر نشان شده است: "ما بازيکنان تيم ملي که روزها و شب‌هاي بسياري را کنار يکديگر گذرانده‌ايم وظيفه خود مي‌دانيم در اين برهه که هجمه سنگيني عليه يکي از بازيکنان باسابقه، موثر و خوش اخلاق تيم ملي ايجاد شده با شناختي که از محمد نصرتي داريم، سوگند ياد کنيم در جريان اتفاقات بازي پرسپوليس و داماش تعمدي در کار نبوده است. محمد نصرتي حتي در محافل بسيار خصوصي و به هنگام شوخي‌هاي خودماني مرتکب حرکات خارج از عرف نشده است".

در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: "همين بس که تمامي افراد دست اندرکار از مديران و مسئولان فوتبال گرفته تا مربيان و همبازيان محمد نصرتي و همچنين اصحاب رسانه‌ها شناخت کافي از اين بازيکن دارند و مي‌توانند در مورد خصوصيات اخلاقي، گفتاري و رفتاري وي شهادت دهند. يادمان نرود 6 سال پيش تيم ملي جمهوري اسلامي ايران با گل محمد نصرتي به بحرين پس از سال‌ها به صورت مستقيم به جام جهاني صعود کرد".

بيانيه ملي پوشان اين چنين به اتمام مي رسد: "انتظار داريم اکنون و در آستانه ديدار ايران و بحرين سوگند بازيکنان تيم ملي جمهوري اسلامي ايران ناديده گرفته نشود. اهل کاغذ بازي و بازي با کلمات نيستيم، آنچه در دل‌مان بود را به زحمت روي کاغذ آورديم".
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 06, 2011 1:38 pm

شيث: نمي‌دانم چرا نگاه‌ها به من منفي است‌!‌

دوازده‌سال است در اين فوتبال بازي مي‌كنم و از 14سالگي در تيم ملي بودم. با 15، 16‌مربي كار كرده‌ام و مشكلي نداشتم‌. مي‌توانيد از آن‌ها بپرسيد. در پرونده دايي هم همه متوجه شدند كه او مقصر بود و هنوز هم پرونده‌‌اش باز است

هفته نامه تماشاگر در شماره امروز خود در مصاحبه اي با شيث رضايي و محمد نصرتي دفاعيات اين دو را تبديل به تبتر اول خود کرده است. شيث در اين مصاحبه که قبل از اعلام محروميت وي انجام شده مفصل به دفاع از خود پرداخته است و اين جايي است که مشکل اوست. او که قبول ندارد اندکي از مشکلات هم متوجه خود اوست.

*به نظر مي‌رسيد تازه در‌تركيب تيم جا افتاده بودي كه اين اتفاق رخ داد؟

‌ فشار روي بچه‌ها‌ زياد بود و به‌خاطر نتايج و شعار تماشاگران بازي سنگيني داشتيم. جدا از اين مسائل، از اول بازي هم تماشاگران رشتي به بازيكن ما ركيك‌ترين حرف‌ها‌ را مي‌زدند. من روي گل اول مقصر بودم، چون آمدم جاي نورمحمدي را پر كنم گل خورديم. به دليل همين حساسيت، بعد از گل مساوي بيش از حد خوشحالي كردم و همبازي‌ام را قلقلك دادم.

*به نظر مي‌رسد به‌خاطر پرونده‌ها‌ي قبلي، همين قلقك طور ديگري برداشت شد.

‌شما به من بگوييد پرونده‌ها‌ي قبلي چه بود كه مي‌گوييد؟ اگر منظورتان ماجراي هواپيماست كه پرونده‌اي نيست. من در آن ماجرا اشتباه كردم و دادگاه هم تشكيل شد. وقتي هم قاضي صحبت‌ها‌ي مرا شنيد، جريمه نقدي شدم و پرونده بسته شد. اگر آن پرونده بحران‌آميز بود كه دو‌ميليون جريمه نمي‌شدم و بيشتر از اين‌ها‌ به مشكل مي‌خوردم‌. حالا نمي‌دانم بعد از 4‌سال چرا دوباره اين ماجرا را مطرح مي‌كنند.

*قبول داري كلا حاشيه داري؟

‌ نمي‌دانم چرا نگاه‌ها به من منفي است‌!‌ دوازده‌سال است در اين فوتبال بازي مي‌كنم و از 14سالگي در تيم ملي بودم. با 15، 16‌مربي كار كرده‌ام و مشكلي نداشتم‌. مي‌توانيد از آن‌ها بپرسيد. در پرونده دايي هم همه متوجه شدند كه او مقصر بود و هنوز هم پرونده‌‌اش باز است.

*مي‌خواهي در مورد اتفاقات بازي با داماش صحبت كني؟

‌‌در آن صحنه شادي بعد از گل هيچ اتفاقي نيفتاد و به نظرم برداشت اشتباه مسئولان بود. من نورمحمدي را قلقلك دادم و وقتي شادي مي‌كنيم هميشه 7،8 نفري روي هم مي‌پريم و اين امري طبيعي است. در مورد نصرتي هم بهتر است خودش حرف بزند.

*ظاهرا در برنامه‌90 پرونده شما دو‌نفر را براي هميشه در فوتبال ايران بستند.

‌‌موضوع‌ها‌ي مطرح‌شده در برنامه‌90 برمي‌گردد به خصومت شخصي فردوسي‌پور كه مربوط به 4‌سال پيش مي‌شود و هنوز ادامه دارد. 4‌سال پيش اعلام كرد كه شيث رضايي صغر‌سن است، در صورتي كه هيچ مدرك پزشكي نداشت و من هم آزمايش‌ها‌يAFC را انجام داده بودم. اعتراضات من باعث شد تا در برنامه‌90 عذرخواهي كند و از آن زمان كينه به دل دارد و مسائل كوچك را هم بزرگ مي‌كند.

*با اين واكنشي كه جامعه به آن رفتار نشان دادند به نظر مي‌رسد ديگر در صحنه فوتبال ديده نشوي؟

‌ متاسفانه الان موجي ايجاد شده كه همه به ما دو‌نفر حمله مي‌كنند و بايد يك بزرگ‌تر اين موج را بشكند. نمي‌دانم چرا مي‌خواهند زندگي ما دو‌نفر را نابود كنند. نصرتي 9‌سال است در تيم‌ملي بازي مي‌كند و حاشيه ندارد و اين موج بيش از حد بلند است و دارد ما را نابود مي‌كند. از خدا مي‌خواهم يك بزرگ‌تر موج‌شكن شود.

*و با حكمي ‌كه كميته انضباطي در محروميت مادام‌العمر شما داد به نظر مي‌رسد وجود يك موج‌شكن هم جوابگو نباشد.

‌اين حرف‌ها‌ هنوز قطعيت ندارد. كميته انضباطي حكم اوليه را داده و ما هنوز حق اعتراض داريم.

*فكر مي‌كني اعتراض جواب بدهد؟

‌‌بله‌، من اعتراض دارم. اعتراض مي‌كنم كه من 12‌سال است در اين فوتبال حضور دارم و بدون حاشيه بودم و با هيچكس جز دايي و قطبي مشكل نداشتم. من اگر مشكل داشتم كه نمي‌توانستم 12‌سال در اين فوتبال حضور داشته باشم. براي اين‌كه بشوم شيث رضايي به خدايي خدا رياضت كشيدم.

*به اين‌كه بدون فوتبال چه كار خواهي كرد فكر كرده‌اي؟

‌ فكر نمي‌كنم مرا مادام‌العمر محروم كنند، چون هيچ كاري نكردم كه مستحق آن باشم. من از كميته انضباطي مي‌خواهم ثابت كنند كه من چه كار بدي كردم. من هيچ كار زشتي نكردم، جز قلقلك دادن!

*يعني قبول نداري حركت زشتي انجام دادي؟

‌در اين جور مواقع بايد بزرگ‌تر‌ها‌ي فوتبال مقابل اين جو ايستادگي كنند و براي ما كه جوان‌تر هستيم نقش پدر را بازي كنند. من و نصرتي ضرر نمي‌كنيم، بلكه اين تيم پرسپوليس است كه ضرر مي‌كند. معتقدم مسئولان و بزرگ‌ترهاي فوتبال بايد يك جوري اين ماجرا را جمع‌و‌جور كنند.

*سوال آخر اين‌كه از اين اتفاقات پشيمان نيستي؟

‌من هميشه در شادي‌ها‌ي بعد از گل شركت نمي‌كردم. باور كنيد اخيراً‌ آن‌قدر روي تيم فشار بود كه خوشحالي كردم تا نگويند چرا شيث در شادي‌هاي بعد از گل شركت نمي‌كند. من كار اشتباهي نكردم كه پشيمان باشم. تنها شادي زيادي از خود نشان دادم، اما اگر مردم و مسئولان فكر مي‌كنند اشتباه كردم، از همه عذرخواهي مي‌كنم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در يکشنبه نوامبر 06, 2011 2:11 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط kasra » يکشنبه نوامبر 06, 2011 2:06 pm

مدير روابط عمومي دادگستري استان گيلان از اعلام جرم دادستان رشت عليه شيث رضايي و محمد نصرتي خبر داد.
---------------------------------------------------------
علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دادستان شهر رشت علیه محمد نصرتی و شیث رضایی به اتهام ارتکاب اعمال خلاف عفت عمومی و جریحه دار شدن افکار عمومی اعلام جرم کرد.

وی ادامه داد: پرونده هم اکنون در شعبه 14 بازپرسی دادسرای رشت در حال رسیدگی است و حکم متخلفان به زودی اعلام می‌شود.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 11:54 am

[color=blue:f6419a51d2]صحبت هاي جالب شيث رضايي در نشست خبري امروزش[/color:f6419a51d2]

[color=brown:f6419a51d2] مدافع اخراجي تيم فوتبال پرسپوليس درباره اتهامش به ارتكاب عمل غيراخلاقي در بازي مقابل داماش گيلان گفت: اتفاقي كه نيفتاده است را به من نسبت داده اند ، سوال من اين است كه جرمم چيست؟

شيث رضايي در نشست خبري ظهر يكشنبه خود اظهار داشت: در تمام دوران دوازده ساله زندگي ورزشي ام فقط شش بار به كميته انضباطي رفته ام.

وي ادامه داد: در اين شش مرتبه دوبار من شاكي بودم، يك بار براي تشويق به عنوان بازيكن اخلاق رفتم، يك بار در سال 85 به دليل تكل خطرناك يك جلسه محروم شدم، دو بارهم به دليل درگيري با علي دايي و عليرضا حقيقي در دو بازي مختلف به كميته انضباطي احضار شدم كه در هر دو مورد من يك جلسه و دايي و حقيقي سه جلسه محروم شدند.

رضايي تصريح كرد: در تمام زندگي ام هيچ مورد عمل غيراخلاقي نداشته ام و حتي اگر از نيروي انتظامي هم استعلام بگيريد هيچ سابقه بدي از من نخواهيد يافت.

وي با گلايه از عملكرد عادل فردوسي پور و برنامه نود در مورد جنجال پيش آمده درباره او و محمد نصرتي گفت: فكر مي كنم همانطور كه زمين مسابقه پاك است رسانه ملي نيز پاك است و بايد عملكرد بهتري توسط اين رسانه انجام شود.

مدافع اخراجي پرسپوليس خاطرنشان كرد: براي بي حاشيه بودن بايد از جايي شروع مي كردم و من در شش ماه گذشته هيچ حاشيه اي نداشته ام.

وي تاكيد كرد: به دليل فشار رسانه ها حتي شب ها نمي توانستم به راحتي بخوابم بنابراين با غلامرضا رفيعي وكيل و كارشناس حقوقي فوتبال تماس گرفتم تا از حيثيت خودم دفاع كنم.اگر مي بينيد سكوت كرده ام به احترام افكار عمومي است.

رضايي در پاسخ به اين سوال كه در صورت بي گناه بودن به چه دليل بيانيه عذرخواهي منتشر كرده است؟ گفت: به دليل سوتفاهم پيش آمده از مردم عذرخواهي كردم. امام صادق(ع) مي فرمايد اگر هفتاد نفر گفتند كسي كاري را انجام داده و خود او گفت آن كار را نكرده ام پس او آن كار را انجام نداده است.

وي در پاسخ به سوالي درباره اخراجش از باشگاه پرسپوليس نيز گفت: در اين مورد چيزي نمي گويم اما از باشگاه درخواست استيناف كرده ام.

مدافع اخراجي تيم پرسپوليس با نام بردن از محمد رويانيان، جمشيد زارع، علي پروين، مازيار زارع، فيروز كريمي، محمد دادگان، جواد كاظميان و ساير بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران از آنها به دليل حمايت هايشان تشكر كرد.[/color:f6419a51d2]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 11:57 am

[color=red:63e7ec9169]مدير برنامه‌ شيث:از پورمحمدي و فردوسي‌پور شكايت مي‌كنيم![/color:63e7ec9169]

[color=black:63e7ec9169] مدير برنامه‌هاي شيث رضايي از شكايت احتمالي اين بازيكن به فيفا خبر داد.

مجد گفت: ما منتظر اعلام راي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره شيث رضايي هستيم و اگر اين راي مغاير قوانين انضباطي فيفا باشد، به فيفا شكايت خواهيم كرد.

وي گفت: براي اين كار دكتر مددي نماينده دادگاه بين‌المللي ورزش (CAS ) در ايران و نيز دكتر رفيعي از وكلاي زير مجموعه يوفا اعلام آمادگي كرده‌اند. همچنين نشست رسانه‌اي با حضور اين وكلا و شيث رضايي فردا برگزار خواهد شد.

وي گفت: به هر حال آنچه انتظار داريم اين است كه حكم صادره درباره اين بازيكن بايد مطابق با قوانين انضباطي فيفا باشد و هر حكمي كه مغاير ضوابط باشد قابل پيگيري است، در آن صورت ما ابتدا به شوراي استيناف و اگر نتيجه‌ نگيريم به فيفا شكايت خواهيم كرد.

مدير برنامه‌هاي شيث رضايي همچنين از طرح شكايتي عليه علي‌اصغر پورمحمدي، مدير عامل شبكه سوم سيما و عادل فردوسي‌پور خبر داد و گفت: متاسفانه فردوسي‌پور در برنامه تلويزيوني اخير «90» درباره شيث رضايي، گفت "شيث رضايي كاري نمانده كه نكرده باشد!" اين صحبت فردوسي‌پور بار معنايي سنگيني داشته و قابل پيگيري است. همان طور كه گفتم ما در اين باره هم شكايتي خواهيم داشت.[/color:63e7ec9169]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 11:59 am

تاخير اعلام راي نصرتي و رضايي باعث تغيير آن نمي‌شود!

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: به رغم تمام انتقاد‌ها و هجمه رسانه‌اي كه عليه كار ما وجود دارد با اين حال تاكنون گزينه‌اي بهتر از خودم براي رياست فدراسيون نديده‌ام!

علي كفاشيان پس از نشست شوراي مركزي اتحاديه فوتبال در جمع خبرنگاران درباره علت تاخير صدور رأي انضباطي شيث رضايي و محمد نصرتي دو بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس اظهار كرد: به هر حال من از كميته انضباطي خواستم تا در صدور اين رأي به هيچ وجه عجله نكند تا با بررسي كامل ابعاد قضيه، رأي مناسب صادر شود. ما به جهت مسابقه تيم ملي در برابر بحرين و اندونزي اعلام رأي را به عقب انداختيم اما شك نكنيد همان رأيي كه صادر شده اعلام خواهد شد و تغييري نمي‌كند. ما درخواست‌هايي هم از سوي ملي پوشان داشتيم كه اعلام راي به تاخير بيافتد.

وي افزود: يكي ديگر از دلايل به تعويق انداختن اعلام راي اين بود كه پس از آن اتفاق هر كسي با هر مسئوليتي رايي را براي اين بازيكنان صادر مي كرد در حالي كه متولي اصلي رسيدگي به اين قضيه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال است. ما خواستيم فضاي فوتبال كمي آرام‌تر شود. يكي از گلايه‌هايي كه بنده به رسانه‌ها و حتي كميته انضابطي وارد مي دانم اين است كه اين بازيكنان خطايي كردند و حكمي درباره‌شان اعلام خواهد شد اما آن‌هايي كه خطاي آن‌ها را از طريق رسانه‌ها ده برابر بزرگتر كردند اشتباهي مرتكب نشدند؟! چه كسي مي‌خواهد به جرم آن‌ها رسيدگي كند؟

وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه چرا رأي انضباطي درباره اتفاقات مسابقه چوكاي تالش صادر نمي‌شود و اينكه آيا به خاطر اين است كه اسماعيل حسن زاده رئيس كميته انضباطي مي‌خواهد كانديداي مجلس شوراي اسلامي شود و در آن صورت به رأي مردم تالش نياز دارد، اظهار كرد: حسن زاده نمي‌خواهد كانديداي مجلس شوراي اسلامي شود. او در گذشته اين قول را به ما داد و همين الان هم اين موضع را دارد. همچنين بايد بگويم اگر حسن‌زاده نخواهد درباره پرونده فوق رأي بدهد مشكلي نيست چرا كه اعضاي كميته انضباطي ما پنج نفر هستند و آن‌ها مي‌توانند اين راي را صادر كنند. در هر صورت بايد تمام بررسي‌ها انجام شود تا راي مناسبي صادر كنند. داواران ما هم بي‌صبرانه منتظر اين راي هستند.

كفاشيان با بيان اينكه در انتخابات رياست فدراسيون فوتبال كانديدا مي‌شود و خودش را بهترين گزينه مي‌داند، گفت:‌ چهارسال در اين فوتبال مديريت كردم و با وجود تمام انتقاد‌هايي كه از فدراسيون مطرح مي‌كنند و ظاهرا انگار كسي هم نمي‌خواهد كارهاي خوب ما را بگويد، در انتخابات آتي فدراسيون كانديداي رياست خواهم شد. دليل نمي شود كه به خاطر حجم اخباري كه عليه فدراسيون وجود دارد من به ميدان نيايم. البته از اينكه چه افراد ديگري مي‌خواهند كانديدا شوند اطلاع ندارم و تا حالا بهتر از خودم گزينه‌ ديگري نديده‌ام. (با خنده).

كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه آيا در صورت عدم تغيير بندي از اساسنامه فدراسيون مبني بر اينكه «انتخاب نايب رئيس اول فدراسيون با رئيس نبوده و بر اساس تصميم مجمع خواهد بود»، باز هم كانديداي رياست مي‌شويد، گفت: من به راي مجمع احترام مي‌گذارم. درست است كه با اين بند در اساسنامه فدراسيون مخالفم و معتقدم بايد تغيير كند، اما اگر بنا بر تصميم مجمع تغييري هم صورت نگيرد مشكلي وجود نخواهد داشت.

كفاشيان درباره مشخص شدن تكليف پرونده تيم اميد در كميته انضباطي فيفا خاطر نشان كرد: وكلاي ما در حال پيگيري اين موضوع هستند و هنوز خبر جديدي به دستم نرسيده است. البته اگر يه روزي تيم اميد به گردونه رقابت‌هاي المپيك برگردد باز هم دليلي براي پوشاندن ضعف‌ها و خطاهاي ما درباره اين تيم نيست.

كفاشيان درباره ديپورت خبرنگاران ايراني در بحرين توضيح داد: آنچه براي خودم مشخص است كارشكني بحرين‌ها در اين قضيه بود. البته فدراسيون فوتبال بحرين همكاري خوبي با ما داشت. مي‌دانم همه تلاش خود را براي به وجود نيامدن چنين مشكلات انجام دادند اما خوب موفق نشدند. با اين حال اگر ابعاد ديگري از اين قضيه ابهام دارد كه ممكن است بنده به عنوان رياست فدراسيون بي‌اطلاع باشم مي‌توان به موضوع رسيدگي كرد چرا كه شخصا اعتقاد دارم اگر بنا نبود خبرنگاران در بحرين حاضر شوند ما حداقل براي تهيه بليط آن‌ها اقدامي نمي‌كرديم و دوست نداشتيم اين هزينه‌ها هدر رود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 9:20 pm

[color=red:023a15969f]حكم نصرتي و شيث فردا اعلام مي‌شود[/color:023a15969f]

[color=darkblue:023a15969f]كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حكم محروميت محمدنصرتي و شيث رضايي دو بازيكن خاطي پرسپوليس را فردا اعلام خواهد كرد.

به گزارش سايت گل كميته انضباطي فدراسيون فوتبال يك هفته پيش حكم محروميت اين دو بازيكن را صادر كرد و قرار بود اين حكم در اختيار رسانه‌ها قرار بگيرد ولي تا به امروز اين اتفاق رخ نداده است.
از فدراسيون فوتبال خبر مي‌رسد كه محروميت رضايي تا آخر ليگ سال آينده است و نصرتي هم 6ماه محروم شده است. با اين حال بايد منتظر حكم كميته انضباطي باشيم.[/color:023a15969f]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 9:22 pm

[color=red:68fe873aee]ظاهرا شيث رضايي بعد از ندامت‌نامه‌‌اش قوت‌قلب گرفته است![/color:68fe873aee]

[color=black:68fe873aee]رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: ظاهرا شيث رضايي بعد از ندامت‌نامه خود قوت قلب گرفته که چنين حرف‌هايي زده مي‌شود.

اسماعيل حسن‌زاده در گفت‌وگو با فارس در مورد برگزاري نشست خبري شيث رضايي بازيکن اخراجي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به اينکه اين نشست در مکان عمومي بوده يا خصوصي و چه کساني در آن شرکت کرده‌اند کار نداريم. راي ما روز ?? آبان ماه صادر شده و انشاءالله فردا با اجازه علي کفاشيان، رئيس فدراسيون اين راي منتشر خواهد شد.

وي ادامه داد: با توجه به اينکه راي ?? آبان منتشر شده حضور وکيل براي شيث رضايي مربوط به مراحل آينده و اعتراض و ارجاع آن راي به کميته استيناف است. در صدور راي تحت تاثير رفتار و گفتار بازيکن و حتي حواشي قرار نگرفته‌ايم. با انتشار راي خواهيد ديد که ما ماجرا را چگونه ديده‌ايم و هيچ کدام از اين مسايل و حواشي چه مثبت و چه منفي آن روي راي تاثير نداشته است.

حسن‌زاده در مورد اينکه شيث رضايي حتي خواهان عذرخواهي از خودش شده گفت: بعيد مي‌دانم او چنين چيزي گفته باشد. گاهي اوقات از من نيز نقل قول‌هايي منتشر مي‌شود که هيچ‌کدام آنها را نزده‌ام، به همين دليل مي‌گويم بعيد مي‌دانم او چنين حرفي زده باشد. من در برنامه ورزش و مردم گفته‌ بودم اعضاي کميته انضباطي مستقل عمل مي‌کنند و اعضاي هيئت رئيسه فدراسيون دخالتي در راي ما ندارند. اگر دخالتي در صدور راي شود به دليل اين که شأن قضاوت زير سوال مي‌رود خود ما نمي‌مانيم اما بعد ديدم از قول من نوشته‌اند اگر دخالت کنند استعفا مي‌دهم.

رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در مورد اينکه وکيل شيث رضايي تهديد به شکايت فيفا کرده گفت: روز اول چنين ادعاهايي نبود و ابراز شرمندگي و ندامت بود. مصاحبه‌ها و بيانيه‌هاي شيث رضايي را بعد از اين اتفاق ببينيد؛ ظاهرا الان ايشان قوت قلب گرفته که چنين حرف‌هايي زده مي‌شود. من نمي‌دانم آنها به چه موردي مي‌خواهند استناد کنند که قصد شکايت به فيفا را دارند و آيا اصولا فيفا در امور انضباطي ليگ داخلي يک کشور دخالت مي‌کند و آن را خودش اداره مي‌کند؟

حسن‌زاده در پايان گفت‌وگو با فارس در مورد خطر تعليق تيم‌هاي ايراني و حتي تيم ملي به خاطر اجرايي نشدن راي تيم فوتبال استيل آذين که مديرعامل اين باشگاه مطرح کرده گفت: راي استيل آذين اجرا شده و تيمي که يازده امتياز داشت اکنون منفي يک امتياز دارد. از اين تيم 12 امتياز کسر و ترجمه جدول ليگ براي فيفا ارسال شده است.[/color:68fe873aee]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 7:39 am

[color=red:0a7eed9960]حسن‌زاده: حكم باشگاه پرسپوليس هم سنگين است[/color:0a7eed9960]

[color=darkblue:0a7eed9960]فوتبال ايران در هفته‌هاي اخير پس از حركت غيراخلاقي بازيكنان پرسپوليس به نوعي دچار التهاب فرهنگي شده و پس از اين اتفاق كه به لحاظ رسانه‌اي ابعاد گسترده‌اي به خود گرفت، واكنش‌هاي بسياري را به دنبال داشت. در حال حاضر همه نگاه‌ها متوجه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال است كه البته به غير از اين موضوع، پرونده‌هاي بسياري را نيز روي ميز خود مي‌بيند.

*آقاي حسن‌زاده بازي‌هاي تيم‌ملي هم تمام شد. راي پرونده شيث و نصرتي بالاخره اعلام مي‌شود؟

بله انشاء‌ا... امروز اعلام مي‌شود، اما بايد قبول كرد كه مصلحت بر اين بوده كه راي نصرتي و شيث تا امروز اعلام نشود!
* البته شما چند روزي هست كه راي را صادر كرده‌ايد؟

بله. بيش از يك هفته است كه راي شيث و نصرتي اعلام شده است و نزد آقاي كفاشيان است. اين راي از طريق سايت فدراسيون امروز منتشر خواهد شد.

* در جريان تهديد شيث رضايي مبني بر شكايت به فيفا هستيد؟

روز اول كه شيث پيش ما آمد فقط ابراز شرمندگي و ندامت مي‌كرد و حتي پس از آن چند مصاحبه و بيانيه در خصوص ندامت و پشيماني خود داشته اما هم‌اكنون بنده نمي‌دانم با توجه به چه مدركي قصد دارد.

به فيفا شكايت كند، اما فيفا در امور انضباطي ليگ داخلي يك كشور به هيچ‌وجه دخالت نمي‌كند.

* در خصوص راي پرونده شيث و نصرتي گويا فشارهاي زيادي روي كميته انضباطي بوده است؟

خير به هيچ‌وجه، در اين باره حرف‌هاي مختلفي زده مي‌شد اما با انتشار راي متوجه مي‌شويد كه ما در صدور راي تحت‌تاثير گفتار بازيكن و حواشي قرار نگرفته‌ايم.

* آقاي حسن‌زاده گويا شيث براي دفاع از خود وكيل گرفته است؟

ببينيد راي اين پرونده صادر شده است. آن هم 10 روز پيش اگر شيث هم وكيلي اختيار كرده باشد مربوط به مراحل آينده و احتمالا اعتراض آنها و ارجاع اين پرونده به كميته استيناف است.

* راي صادر شده توسط كميته انضباطي گويا متفاوت است؟

بله. متفاوت است. بنده اجازه ندارم محتويات راي را بگويم اما راي شيث و نصرتي با يكديگر تفاوت دارد و راي باشگاه پرسپوليس هم جدا از اين دو نفر است، رايي كه قاطعانه سنگين است.

* يعني در پرونده شيث و نصرتي باشگاه پرسپوليس هم محكوم مي‌شود؟

بله. به طور قطع، علاوه بر شيث و نصرتي باشگاه پرسپوليس هم جريمه مي‌شود.

* آقاي حسن‌زاده عده‌اي معتقدند كه كميته انضباطي در خصوص آراي اين پرونده و پرونده چوكا مي‌توانست زودتر اقدام كند؟

در آرا بايد به تمامي ابعاد آن دقت كرد. ما اگر آراي اين پرونده‌ها را صادر مي‌كرديم احتمال آن وجود داشت كه اين نفرات به راي اعتراض كرده و اجازه بازي در تيم خود را به دست آورند. به همين دليل كميته انضباطي دستور موقت مبني بر ممنوع‌الفعاليت بودن اين بازيكنان را اعلام كرد.

*با توجه به عدم اجراي راي تيم استيل‌آذين آيا امكان دارد تعليقي فوتبال ايران را تهديد كند؟

راي استيل‌آذين اجرا شده و از اين تيم 12 امتياز كسر شده است كه ما ترجمه آن را براي فيفا ارسال كرده‌‌ايم.

* عده‌اي هم در خصوص تيم چوكا مي‌گويند چون مديرعامل چوكا نماينده مجلس است، كميته انضباطي در خصوص راي اين باشگاه تحت فشار قرار گرفته است؟

بنده به هيچ‌وجه در زمينه اين پرونده مورد فشار نيستم و از نظر من همه افراد برابر قانون يكسان هستند.[/color:0a7eed9960]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hamed1992 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 4:29 pm

کميته استيناف راي کميته انضباطي را نقض کرد

رضايي 6 و نصرتي 4 ماه محروم شدند

کميته استيناف فدراسيون فوتبال حکمش را در خصوص محروميت دو بازيکن باشگاه پرسپوليس صادر کرد.

--------------------------------------------------------------------------------

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کميته استيناف در اين حکم آورده است: در خصوص پرونده تجديد نظر خواهي باشگاه پيروزي تهران، شيث رضايي و محمد نصرتي به راي شماره 724 کميته انضباطي که در تاريخ 15 آبان 90 صادر شده بود، کميته استيناف حکمش را در اين باره به اين صورت اعلام کرد:

به اين دليل که عمل ارتکابي مرتکبين منطبق با بند يک ماده 42 آيين نامه انضباطي فدراسيون فوتبال نبوده است، حکم صادره از سوي کميته انضباطي نقض و به استناد بند الف ماده 22 از همان آيين نامه، حکم بر محروميت شيث رضايي به مدت شش ماه و محمد نصرتي به مدت چهار ماه از شرکت در مسابقات رسمي فوتبال کشور و نيز هر يک به پرداخت مبلغ يکصد ميليون ريال جريمه نقدي صادر شد.
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 4:30 pm

دبير کميته استيناف:

تخلف شيث و نصرتي مربوط به خارج از زمين نبود

دبير کميته استيناف فدراسيون فوتبال گفت: تخلف دو بازيکن پرسپوليس مربوط به خارج از زمين مسابقه نبود به همين دليل محروميت آنها کم شد.

--------------------------------------------------------------------------------

فرشاد سپهر در مورد اینکه چرا محرومیت شیث رضایی و محمد نصرتی 20 ماه کم شد گفت: اگر به رای دقت کنید متوجه می‌شوید استدلال رایی که کمیته استیناف صادر کرده این است که ماده 42 مربوط به اتفاق‌های خارج از زمین مسابقه و مسائل غیر اخلاقی و غیر فوتبالی در جامعه است.

وی ادامه داد: این در حالی است که رفتار دو بازیکن پرسپولیس مربوط به زمین مسابقه بوده و در جریان بازی اتفاق افتاده که شامل ماده 22 است بنابراین نمی‌توان این 2 بازیکن را طبق ماده 42 مجازات کرد.

دبیر کمیته استیناف گفت: طبق همان ماده 22 حداکثر جریمه‌ای که می‌توانستیم در نظر بگیریم 10 میلیون تومان بود.

سپهر در مورد زمان پایان محرومیت این دو بازیکن گفت: از زمان صدور دستور موقت این رای محاسبه می‌شود به همین دلیل این دو بازیکن 2 ماه از محرومیت خود را سپری کرده‌اند. نصرتی 2 ماه دیگر می‌تواند برای پرسپولیس بازی کند. محرومیت شیث رضایی هم 4 ماه دیگر به پایان می‌رسد که البته این بازیکن با حکم کمیته انضباطی باشگاه از پرسپولیس اخراج شده است.
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط hamed1992 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 4:31 pm

رئيس کميته استيناف :

کميته انضباطي درباره نصرتي و شيث اشتباه کرد

رئيس کميته استيناف فدراسيون فوتبال گفت: کميته انضباطي در تطبيق عمل با قانون در مورد شيث رضايي و محمد نصرتي مرتکب اشتباه شد.

علیرضا صالحی در مورد اینکه کاهش 20 ماه محرومیت شیث رضایی و نصرتی باعث تعجب افکار عمومی شده گفت: ما در حکم کمیته انضباطی تخفیف ندادیم بلکه حکم را کامل تغییر دادیم. حکم کمیته انضباطی در 2 بخش بود. بخش اول مربوط به ماده 22 است که مربوط به رفتار غیر ورزشی و برخورد زننده ورزشکار می‌شود. طبق این ماده یک تا 10 میلیون تومان جریمه و یک تا 8 جلسه محرومیت یا یک تا 6 ماه محرومیت می‌توان برای بازیکن در نظر گرفت که در این قسمت کمیته انضباطی برای نصرتی و شیث رضایی 4 ماه محرومیت در نظر گرفته بود.

رئیس کمیته استیناف افزود: در بخش دوم حکم که مربوط به ماده 42 است 16 ماه محرومیت برای شیث و 6 ماه برای نصرتی در نظر گرفته شده بود. ضمن اینکه باشگاه پرسپولیس هم 30 میلیون تومان به دلیل سهل انگاری در بروز این رفتار جریمه شد اما واقعیت این است که ماده 42 به اعمال غیر فوتبالی و غیر اخلاقی خارج از زمین مسابقه و در زندگی اجتماعی که مغایر با شان ورزشکار است، ارتباط دارد.

وی تاکید کرد: در ماده 42 که مربوط به خارج از میدان مسابقه است 10 تا 100 میلیون ریال جریمه و 2 تا 8 جلسه محرومیت یا 6 ماه تا 2 سال محرومیت برای بازیکن متخلف می‌توان در نظر گرفت. با توجه به اینکه این ماده با رفتار 2 بازیکن پرسپولیس منطبق نبود در نهایت کمیته استیناف 4 ماه محرومیت برای نصرتی با پرداخت 10 میلیون جریمه و 6 ماه محرومیت برای شیث رضایی با 10 میلیون جریمه در نظر گرفت.

رئیس کمیته استنیاف در مورد اینکه کمیته انضباطی مرتکب اشتباه در صدور رای شده بود گفت: کمیته انضباطی در تطبیق عمل با قانون در مورد این 2 بازیکن مرتکب اشتباه شد.
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 5 مهمان