[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 08, 2013 5:43 am

[b:33ace78560] شیرینی :تاکتيک دهنوي قرارداد با 16 تيم ليگ برتري است[/b:33ace78560]

[color=black:33ace78560]سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت:دهنوي شوخي بدي را با محبوب‌ترين تيم آسيا انجام داده است و بايد تاوان سختي را پس بدهد.

سعيد شيريني درباره آخرين شرايط قاسم دهنوي اظهار داشت: ما با قاسم دهنوي قراردادي مشروط داريم اما از آن کوتاه نمي‌آييم حتي اگر تا پاي محروميت دهنوي هم پيش برويم.

به گزارش فارس،وي افزود: در ذات و شخصيت من نيست که دنبال تخريب کسي باشم اما ظاهرا امضاي قرارداد داخلي با 16 تيم ليگ برتري تاکتيک دهنوي در فصل نقل و انتقالات شده است. اما اين بار اين بازيکن شوخي بدي را با محبوب‌ترين تيم آسيا انجام داده است و بايد تاوان سختي را پس بدهد.

سرپرست قرمزپوشان خاطرنشان کرد: ما در قرارداد داخلي‌مان با دهنوي که از لحاظ قانوني مو لاي درز آن نمي‌رود بندي گنجانديم که در صورت عدم پايبندي به اين قرارداد او بايد رقم سنگيني را به عنوان ضرر به پرسپوليس بدهد.

وي تاکيد کرد: البته به نظر مي‌رسد اين پول‌ها براي سپاهاني‌ها پول نباشد ولي هميشه هم نمي‌شود کارها را با پول پيش برد و مطمئن باشيد مقابل بي‌قانوني خواهيم ايستاد و بابت اين موضوع شکايت خواهيم کرد.

[b:33ace78560]دیگه ببینید ، این شخص چقدر حاشیه داره که شیرینی هم صداش درآمده است [/b:33ace78560][/color:33ace78560]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه ژوئن 08, 2013 7:18 am

محمد سياه: جدا شدن از داماش برايم سخت است

محمد سياه در فصل گذشته يكي از موثرترين بازيكنان داماش بود، مدافع راست سختكوشي كه با درخشش خود داماش را از خريد يك بازيكن برزيلي پشيمان كرد.
محمد سياه به واسطه حضور چند ساله‌اش در فوتبال رشت، نزد تماشاگران نيز به محبوبيت و مقبوليت رسيده است. او مدافع راست مطمئن داماش است و يك فصل ديگر با داماش قرارداد دارد. سياه البته با دو پيشنهاد مواجه شده، پيشنهادي از سايپا و يك پيشنهاد ديگر كه البته به نتيجه بازي پلي‌آف وابسته است.
محمد سياه درباره وضعيت خود در نقل و انتقالات مي‌گويد: «من بازيكن داماش هستم و يك فصل ديگر قرارداد دارم. پيشنهاداتي مطرح شده اما اولويت من داماش است. در اين تيم سال‌ها زحمت كشيده‌ام و دوست دارم كارم را در داماش ادامه دهم. پيشنهادات را بررسي مي‌كنم اما واقعيت اين است كه جدا شدن از داماش برايم سخت است.»
محمد سياه درباره باشگاه داماش و شرايط مالي اين تيم مي‌گويد: «فصل سختي را پشت سر گذاشتيم اما بازيكنان با تمام وجود بازي كردند تا مشكلات مالي به تيم آسيب نرساند. اميدوارم مشكلات مالي باشگاه حل شود تا اين تيم آرزوهاي بزرگتري را در ليگ برتر تعقيب كند.»
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه ژوئن 08, 2013 9:52 am

متوسل‌زاده در گفت‌وگو با فارس:
کمتر از 30درصد از قراردادم را گرفتم/ترجیح می‌دهم در داماش بمانم
مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان گفت: کمتر از 30درصد قراردادم را گرفته‌ام و این مبلغ چیزی در حدود فاجعه است.

امین متوسل‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایطش در داماش گیلان گفت: هیچ خبری از مسئولان داماش نیست و به نظر می‌رسد هیچ برنامه‌ای برای فصل بعد ندارد. ترجیح می‌دادم در داماش حضور داشته باشم اما در این شرایط که وضعیتمان نامعلوم است باید فکر دیگری کنم.

وی افزود: چند پیشنهاد داشتم که به آنها جواب سربالا دادم و به نوعی تصمیمم را منوط بر توافق با داماش دانستم اما با توجه به اینکه خبری از مسئولان داماش نیست باید تصمیم دیگری بگیریم. من به دلیل اینکه سرمربی قبلی تیم کمتر از من استفاده کرد شاید بازی هایم به چشم نیامد اما در همان مدت حضوری که داشتم ۶ گل زدم و دو پاس گل هم دادم. دو تا از این گل ها را به پرسپولیس و سپاهان زدم و همین که با این گل ها توانستم هواداران تیم را خوشحال کنم برایم خوشایند است.

مهاجم داماش گیلان در مورد اینکه از کدام تیم‌ها پیشنهاد داشته است، عنوان کرد: عبدالله ویسی که افتخار شاگردی‌اش را داشتم با من صحبتی کرده،‌ ایشان لطف داشتند و تنها پیشنهاد رسمی از سوی آنها بوده است. باید کم‌کم این مسئله را بررسی و تصمیم خوبی بگیریم.

متوسل‌زاده در مورد اینکه چقدر از مبلغ قرارداد فصل قبل را دریافت کرده است، گفت: هیچ چیز نگرفتیم و دریافتی‌مان کمتر از 30 درصد بوده یعنی چیزی در حدود فاجعه. اکنون یک ماه از پایان مسابقات گذشته است و واقعاً این مسئله بسیار بد است.

ازت خجالت ميكشم ... /3/ /3/ /3/ /3/ /13/ /13/ /13/

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه ژوئن 08, 2013 10:11 am

متوسل‌زاده:کمتر از 30درصد از قراردادم را گرفتم

مهاجم تيم فوتبال داماش گيلان گفت: کمتر از 30درصد قراردادم را گرفته‌ام و اين مبلغ چيزي در حدود فاجعه است.
[متوسل‌زاده:کمتر از 30درصد از قراردادم را گرفتم]

امين متوسل‌زاده در مورد شرايطش در داماش گيلان گفت: هيچ خبري از مسئولان داماش نيست و به نظر مي‌رسد هيچ برنامه‌اي براي فصل بعد ندارد. ترجيح مي‌دادم در داماش حضور داشته باشم اما در اين شرايط که وضعيتمان نامعلوم است بايد فکر ديگري کنم.

به گزارش فارس،وي افزود: چند پيشنهاد داشتم که به آنها جواب سربالا دادم و به نوعي تصميمم را منوط بر توافق با داماش دانستم اما با توجه به اينکه خبري از مسئولان داماش نيست بايد تصميم ديگري بگيريم. من به دليل اينکه سرمربي قبلي تيم کمتر از من استفاده کرد شايد بازي هايم به چشم نيامد اما در همان مدت حضوري که داشتم 6 گل زدم و دو پاس گل هم دادم. دو تا از اين گل ها را به پرسپوليس و سپاهان زدم و همين که با اين گل ها توانستم هواداران تيم را خوشحال کنم برايم خوشايند است.

مهاجم داماش گيلان در مورد اينکه از کدام تيم‌ها پيشنهاد داشته است، عنوان کرد: عبدالله ويسي که افتخار شاگردي‌اش را داشتم با من صحبتي کرده،‌ ايشان لطف داشتند و تنها پيشنهاد رسمي از سوي آنها بوده است. بايد کم‌کم اين مسئله را بررسي و تصميم خوبي بگيريم.

متوسل‌زاده در مورد اينکه چقدر از مبلغ قرارداد فصل قبل را دريافت کرده است، گفت: هيچ چيز نگرفتيم و دريافتي‌مان کمتر از 30 درصد بوده يعني چيزي در حدود فاجعه. اکنون يک ماه از پايان مسابقات گذشته است و واقعاً اين مسئله بسيار بد است.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 08, 2013 10:41 am

[b:0d8095573c]شکايت رسمي باشگاه پرسپوليس از دهنوي[/b:0d8095573c]

به گزارش فارس، برخلاف خيلي از اتفاقات قبلي مسئولان باشگاه پرسپوليس اين بار براي به اثبات رساندن قرارداد خود با قاسم دهنوي بسيار جدي موضوع را در دستور کار قرار دادند، از همين رو امروز پس از کش و قوس‌هاي فراوان بين دهنوي و مدير برنامه‌هايش و سرپرست قرمزپوشان باشگاه پرسپوليس در نامه‌اي به کميته انضباطي رسماً از قاسم دهنوي شکايت کرد.

در اين نامه آمده است؛

به دليل ضرر و زياني که اين بازيکن به باشگاه پرسپوليس زده و با توجه به اينکه ايشان حتي هنگام عقد قراردادش از باشگاه مبلغي دريافت کرده و براي اينکه اين موضوع در فوتبال کشورمان باب نشود و در بين بازيکنان ديگر گسترش پيدا نکند، خواستار محروميت و برخورد جدي با قاسم دهنوي هستيم. ايشان بايد توضيح دهد که به چه دليل وقتي با پرسپوليس قرارداد بسته سر از سپاهان در مي‌آورد و متأسفانه رفتار اين بازيکن براي اولين بار نيست و دفعات گذشته نيز تکرار شده است.

محمود سالارکيا، رئيس کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس در اين‌باره گفت: مطمئن باشيد ما يک قدم نيز از حق باشگاه کوتاه نمي‌آييم تا وقتي که با قاسم دهنوي برخورد جدي شود و او بداند بازي کردن با آبروي تيم بزرگي مثل پرسپوليس ساده نيست. مگر مي‌شود يک نفر ندانسته قراردادي را امضاء کند و ايشان بايد در کميته انضباطي پاسخگوي رفتار خود باشد. مطمئن باشيد از اين موضوع کوتاه نمي‌آييم.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه ژوئن 08, 2013 10:42 am

[b:60c95ea0ba]هافبک صباي قم به فولاد پيوست[/b:60c95ea0ba]

هافبک تيم فوتبال صباي قم به تيم فولاد خوزستان پيوست.

تيم فولاد خوزستان که براي برپايي اردويي تدارکاتي راهي بروجرد شده است امروز [b:60c95ea0ba]مهدي بدرلو[/b:60c95ea0ba] [color=darkblue:60c95ea0ba]هافبک فصل گذشته صباي قم[/color:60c95ea0ba] را به خدمت گرفت.

به گزارش فارس،اين بازيکن با عقد قراردادي يک ساله به عضويت فولاد در آمد. بدرلو به زودي به اردوي فولاد در بروجرد ملحق خواهد شد.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه ژوئن 08, 2013 11:09 am

رضا كاردوست: دوست دارم براي تيم شهرم بازي كنم

داماش، تيم بي سر و صدايي است در بازار نقل و انتقالات. مسوولان اين باشگاه چراغ خاموش در حال حركت هستند تا بازيكناني ليگ برتري را جذب كنند كه به كارشان بيايند. حالا چه بهتر كه گزينه‌هاي آنها بازيكنان بومي و سابق داماش باشند. رضا كاردوست از جمله اين بازيكنان است. او فوتبال خود را در پگاه (داماش فعلي) آغازكرد و به تيم بزرگسالان رسيد. 2، 3 سال بازي كرد و در نهايت از اين تيم جدا شد تا بخت خود را در تربيت يزد و گهر امتحان كند. حالا او كه فصل گذشته با شماره 6 در خط مياني گهر بازي مي‌كرد مورد توجه داماش قرار گرفته. كاردوست در اين باره مي‌گويد: «مسوولان داماش حدود 5، 6 روز پيش با من صحبت كردند تا براي فصل آينده پيراهن اين تيم را بپوشم. با اينكه از تيم‌هاي ديگر مثل صبا يا سايپا پيشنهادهاي خوبي دريافت كرده‌ام اما اولويتم بازي براي داماش است. داماش، تيم شهرم است و من دوست دارم براي تيم شهرم بازي كنم. ضمن اينكه مديريت عابديني و حضور او در داماش هم يكي از دلايل علاقه‌ام به حضور در داماش است. اميدوارم با مسوولان باشگاه داماش به توافق برسم تا فصل آينده براي تيم شهرم بازي كنم. هر چند من شرط و شروطي براي داماش نمي‌گذارم اما اميدوارم با مسوولان اين باشگاه به توافق برسم.»

‏پایگاه مستقل هواداران داماش گیلان‏

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط eshgh-damash » شنبه ژوئن 08, 2013 2:26 pm

میثم بائو به تراکتور سازی پیوست
سایت گل- هافبک تیم استقلال با تیم تراکتورسازی تبریز به توافق رسید تا لیگ سیزدهم را در این تیم سپری کند.
به گزارش سایت گل، این هافبک میانی که دو سال قبل هم در تیم شهرداری تبریز عضویت داشت بعد از یک فصل بازی در تیم استقلال دوباره به شهر تبریز برمی‌گردد تا این بار پیراهن قرمزرنگ تراکتور را بر تن کند.
بائو سابقه عضویت در تیم‌های استقلال، پرسپولیس، ابومسلم، شموشک و چندین و چند تیم دیگر را هم دارد.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar » شنبه ژوئن 08, 2013 2:35 pm

[quote="popo131"]متوسل‌زاده در گفت‌وگو با فارس:
کمتر از 30درصد از قراردادم را گرفتم/ترجیح می‌دهم در داماش بمانم
مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان گفت: کمتر از 30درصد قراردادم را گرفته‌ام و این مبلغ چیزی در حدود فاجعه است.

امین متوسل‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایطش در داماش گیلان گفت: هیچ خبری از مسئولان داماش نیست و به نظر می‌رسد هیچ برنامه‌ای برای فصل بعد ندارد. ترجیح می‌دادم در داماش حضور داشته باشم اما در این شرایط که وضعیتمان نامعلوم است باید فکر دیگری کنم.

وی افزود: چند پیشنهاد داشتم که به آنها جواب سربالا دادم و به نوعی تصمیمم را منوط بر توافق با داماش دانستم اما با توجه به اینکه خبری از مسئولان داماش نیست باید تصمیم دیگری بگیریم. من به دلیل اینکه سرمربی قبلی تیم کمتر از من استفاده کرد شاید بازی هایم به چشم نیامد اما در همان مدت حضوری که داشتم ۶ گل زدم و دو پاس گل هم دادم. دو تا از این گل ها را به پرسپولیس و سپاهان زدم و همین که با این گل ها توانستم هواداران تیم را خوشحال کنم برایم خوشایند است.

مهاجم داماش گیلان در مورد اینکه از کدام تیم‌ها پیشنهاد داشته است، عنوان کرد: عبدالله ویسی که افتخار شاگردی‌اش را داشتم با من صحبتی کرده،‌ ایشان لطف داشتند و تنها پیشنهاد رسمی از سوی آنها بوده است. باید کم‌کم این مسئله را بررسی و تصمیم خوبی بگیریم.

متوسل‌زاده در مورد اینکه چقدر از مبلغ قرارداد فصل قبل را دریافت کرده است، گفت: هیچ چیز نگرفتیم و دریافتی‌مان کمتر از 30 درصد بوده یعنی چیزی در حدود فاجعه. اکنون یک ماه از پایان مسابقات گذشته است و واقعاً این مسئله بسیار بد است.

افســـوس . . . . . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژوئن 08, 2013 6:10 pm

باشگاه ملوان ، مهدي شيري هافبك راستي كه فصل گذشته عضو تيم استقلال بود را جذب كرد . اين بازيكن جزو سهميه ی زير ۲۳ سال آبي پوشان بود .
ملوان همچنين با مهدي دغاغله هافبك تيم نفت آبادان به توافق رسيد اما امضاي قرارداد منوط به دريافت رضايت نامه از سوي خود دغاغله از باشگاه نفت شد .
باشگاه ملوان چند روز پيش نيز حسن اشجاري بازيكن فصل گذشته ی استقلال را هم جذب كرد .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه ژوئن 08, 2013 7:27 pm

دیگه واقعا خسته شدم مل مل داره بازیکن جمع میکنه ما داریم بازیکن میدیم اه این چه وضعیه آخه؟؟:-(
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه ژوئن 08, 2013 8:18 pm

همین طور که گفتم ما نقل نداریم فقط انتقل داریم :cry:
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » يکشنبه ژوئن 09, 2013 6:36 am

صادقيان با پرسپوليس به توافق رسيد

پيام صادقيان مهاجم تيم ملي اميد و فصل گذشته ذوب آهن براي حضور در پرسپوليس با سران اين باشگاه به توافق رسيد.

صادقيان که با نمايش خوب در رقابتهاي دو فصل اخير ليگ برتر هواخواهان زيادي در ميان تيم‌هاي ليگ برتري پيدا کرده بود با مسئولان باشگاه پرسپوليس به توافق رسيد تا براي دو فصل پيراهن اين تيم را بر تن کند.

به گزارش ايسنا ، صادقيان پس از انجام ديدار پلي‌آف ليگ برتر با امضاي قرارداد رسمي و ثبت آن در هيات فوتبال استان تهران، پيراهن سرخ‌پوشان را بر تن خواهد کرد.
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط eshgh-damash » يکشنبه ژوئن 09, 2013 12:13 pm

عنايتي به تيم صباي قم پيوست
مهاجم فصل گذشته مس کرمان به تيم صباي قم پيوست.
حسين نجاتي؛ سرپرست تيم فوتبال صباي قم اظهار داشت: رضا عنايتي با امضا قراردادي يکساله به باشگاه صباي قم پيوست و اين بازيکن را با نظر محمد مايلي‌کهن جذب کرديم.
به گزارش فارس ، محمد مايلي‌کهن در اين فصل سرمربيگري تيم صباي قم را برعهده گرفته و جانشين صمد مرفاوي شده است.
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 3:23 pm

جهانگیر عسگری که حتی قرار بود به خاطر علاقه ی علی دایی به سبک فوتبالش به پرسپولیس برود اما در نهایت به تیمی کم حاشیه خواهد ر فت .

سایت گل-هافبک مهاجم فصل قبل راه آهن که با انجام بازی های خوب در این تیم خودش را حسابی جا انداخته بود بعد از جدایی علی دایی حالا ساز جدایی سر داده است.
به گزارش گل ، جهانگیر عسگری که حتی قرار بود به خاطر علاقه ی علی دایی به سبک فوتبالش به پرسپولیس برود اما در نهایت به تیمی کم حاشیه خواهد ر فت .
عسگری به سایت گل گفت: داماشی ها با من حرف زده اند و حاجی عابدینی به من لطف دارد اما خب با توجه به پیشنهادی که از ذوب آهنی ها دارم خیلی دوست دارم شاگرد آقا فرهاد کاظمی بشوم.
عسگری که در میان اهالی فوتبال به توز معروف شده است و از مشتریان پر و پا قرص هیئت مذهبی فرهاد کاظمی است به سایت گل گفت:من 2 پیشنهاد دیگر دارم اما احتمالش زیاد است که به ذوب آهن بروم.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان