[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 07, 2013 9:43 am

ثابتي، ناصحي و مشکل پور نارنجي‌پوش شدند

ثابتي رفت سايپا...بازم رودباريان ميره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه ژوئن 07, 2013 12:09 pm

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B1?ICID=OP
آبشک احتمالا در مس

سایت گل-محمد آبشک بازیکن فصل قبل تیم داماش به احتمال زیاد به مس کرمان می پیوندد.آبشک که در لیست دوم تراکتوری ها نیز هست با مس به توافق رسیده مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد.البته احتمال پیوستن او به تراکتور هم هست چرا که اگر تراکتوری ها نتوانند گزینه ی ملی خود را جذب کنند
آنوقت علاقه ی زیادی خواهند داشت که آبشک را به خدمت بگیرند.
l
متاسفاته با خرید کاردوست احتمال درست بودن خبر زیاده.
:?
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » جمعه ژوئن 07, 2013 12:15 pm

محمدغلامی درسپاهان ماندنی شد
از آقای رحیمی تشکر می کنم که همه جوره پشت من بودند و همچنین از خود کرانچار که به من اعتماد کردند و کمکم کردند تا دوباره به اوج برگردم

سایت گل-محمد غلامی که در فصل پیش کمتر در ارنج کرانچار قرار داشت و گفته می شد که قطعاً از سپاهان جدا می شود. با قراردادی یکساله در جمع زرد پوشان اصفهانی باقی ماند.

محمد غلامی در مصاحبه ای کوتاه به سایت گل گفت:من یک سال دیگر با سپاهان قرارداد داشتم وطبق تعهدی که داشتم تصمیم گرفتم در این تیم خدمت کنم.

غلامی افزود:البته من شنیده بودم که باشگاه تصمیم دارد من و قاضی را معاوضه کند که خبری نداشتم چرا که این تصمیم 2باشگاه بود.من با انجام بازی های خوبی که در انتهای لیگ داشتم نظر کرانچار را جلب کردم و حالا در لیست او حضور دارم.من از آقای رحیمی تشکر می کنم که همه جوره پشت من بودند و همچنین از خود کرانچار که به من اعتماد کردند و کمکم کردند تا دوباره به اوج برگردم

او که شدیدا باانگیزه است در ادامه می گوید : امسال مطمئن هستم که بهترین سال ورزشی ام خواهد بود و محمد غلامی را دوباره در اوج می بینید.من می خواهم بهترین سال فوتبالم را با سپاهان بگذرانم و دوباره به تیم ملی برگردم.

و اما جملات پایانی غلامی : خوشحالم که دوباره در کنار سپاهانی ها هستم و امیدوارم امسال با کسب بهترین نتایج هواداران تیم را خوشحال کنیم.
--
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 07, 2013 12:40 pm

مذاکره باشگاه مس با رحمتی و سه بازیکن داماش
باشگاه مس کرمان با هافبک استقلال و سه بازیکن تیم داماش گیلان مذاکره کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه مس کرمان با کیانوش رحمتی از استقلال و محمدرضا آبشک، مسعود نظر‌زاده و علیرضا نظیف‌کار از داماش گیلان مذاکره کرده است اما هنوز به توافقی با این بازیکنان نرسیده است.

تمرینات تیم مس کرمان از فردا در کرمان آغاز می‌شود و این باشگاه هنوز بازیکن جدیدی به خدمت نگرفته است.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hesam150 » جمعه ژوئن 07, 2013 12:46 pm

من فکر می کردم داماش نظرزاده رو از مس می خواد اما مثل اینکه برعکسه یعنی باید یه نظرزاده پیدا کنیم بفروشیم به مس!!!!!!!
/4/ :lol:
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam14 » جمعه ژوئن 07, 2013 2:06 pm

محمد غلامی هم تمدید کرد /15/ /15/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط juventufan » جمعه ژوئن 07, 2013 2:29 pm

وضع تیم خیلی خرابهههههه :? :? :? :?
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه ژوئن 07, 2013 2:52 pm

[quote:a85e7a8802="abarar0131"]http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2013/06/07/4031738/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%85%DA%86%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1?ICID=OP
آبشک احتمالا در مس

سایت گل-محمد آبشک بازیکن فصل قبل تیم داماش به احتمال زیاد به مس کرمان می پیوندد.آبشک که در لیست دوم تراکتوری ها نیز هست با مس به توافق رسیده مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد.البته احتمال پیوستن او به تراکتور هم هست چرا که اگر تراکتوری ها نتوانند گزینه ی ملی خود را جذب کنند
آنوقت علاقه ی زیادی خواهند داشت که آبشک را به خدمت بگیرند.
l
متاسفاته با خرید کاردوست احتمال درست بودن خبر زیاده.
:?[/quote:a85e7a8802]

پاشو برو بره,رسوا کردی,هر روز توی یه تیمی,مطمئن باش ناراحت نمیشیم!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه ژوئن 07, 2013 2:55 pm

[quote:938f696c9d="MEHRDAD"][color=black:938f696c9d]1- [b:938f696c9d]امیدوارم تا شنبه یکشنبه عابدینی بتونه با پول بیاد و کم کم با بازیکنانی که نیاز هست تمدید کنه . [/b:938f696c9d]
2- سرمربی یک تیم رو نمی بنده و وظیفه مدیرعامل هست که تیم رو ببنده . سرمربی لیست میده و مدیرعامل تیم رو می بنده . یکی از دوستان تو یه تاپیک برعکس قضیه فکر می کرد .
3- ناصحی با سایپا بست. محمد غلامی هم به احتمال بسیار دوباره به سپاهان بر می گرده و با این تیم ادامه میده . رودباریان تقریبا با سایپا داره تموم می کنه .
4- این احتمال وجود داره که با جذب یک دروازه بان بهنام به تیم پارسه بره ، چون به نظر اینجا کسی بهش اعتماد نمیکنه . احتمالا قلی زاده از امیدها اضافه میشه و فراهانی می مونه.
5- طبق چیزایی که شنیدم احتمال بر نگشتن حسین ابراهیمی بسیار بسیار بیشتر از احتمال برگشتنش هست . [/color:938f696c9d][/quote:938f696c9d]

آقا میشه میلاد فراهانی نمونه؟؟؟یعنی یه فصل دیگه کابوس؟؟!!!!!!11 8O 8O :? :? :? :? :? :?
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه ژوئن 07, 2013 4:24 pm

آبرار معلوم نیست چه خبره اینجا ما همیشه به امیر عابدینی میگفتیم تیم باید بومی بشه پس حالا چرا ناراحت هستین این همه بازیکن خوب تو استان هست وقتشه از تیمه پایه بازیکن بیاریم چرا بی خود بی جهت همه نگران هستن مگه سطح بازی بازیکنای ایرانی چقدر باهم فرقداره بجز تعدادی معدود
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژوئن 07, 2013 4:49 pm

جذب نکردن بازیکن جدید تبعات منفی مختص به خودش رو دارد ، بعنوان مثال باعث تثبیت موقعیت یکسری بازیکن بی خاصیت فصل قبل خواهد شد که از آنها کم ضربه نخوردیم ، تا قبل از این تو زمین فوتبال ، منفی بودند و جدیداً از نظر موقعیت اجتماعی نیز زیر علامت سوال بزرگ رفته اند!!!
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » جمعه ژوئن 07, 2013 5:36 pm

ایـن وضعیت اصلا به نفع ما نیست . . . !
همه دوست داریم تیم بومی باشه ، جوون باشه ولی باید این رو هم قبول کنیم که فصل پیش تو بعضی از پست ها ضعف داشتیم چه برسه به این فصل که یه سری از بازیکنا رفتن و یه سری هم که حرف رفتن میزنن !
حالا بماند که همه ی تیمها در حال قوی کردن خودشون هستن !
امیدوارم زودتر یه فکری به حالِ این تیم و طرفداراش بشه !
یه فصل نشد آرامش داشته باشیم و خیالمون از تیم راحت باشه !
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » شنبه ژوئن 08, 2013 3:09 am

دو خبر از نقل و انتقالات گسترش فولاد
دو مدافع جديد به تيم گسترش فولاد تبريز پيوستند.
خالد شفيعي، مدافع سابق تيم فجرسپاسي با عقد قرار داد يکساله به جمع آبي پوشان تبريزي اضافه شد. همچنين مهدي محمدپور، بازيکن اسبق تيم ملي اميد، تراکتورسازي و شهرداري تبريز با عقد قرارداد يک ساله به گسترش فولاد پيوست.
به گزارش ايسنا، پيش از اين داوود نوشي صوفياني، رسول پيرزاده، پهلوان، حميدرضا سليماني و ميلاد زنيدپور به جمع آبي پوشان تبريزي پيوسته بودند.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط cabana » شنبه ژوئن 08, 2013 3:13 am

هر طوری شده این فراهانی باید از تیم بره بیرون حتی اگه دروازه بانه تیم پایه بیاد جاش
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه ژوئن 08, 2013 5:07 am

حضور هافبک ایرانی در تیم NEC قطعی شد/جهانبخش: آخر هفته به هلند می روم
فوتبال ایران/ حضور علیرضا جهانبخش در تیم NEC هلند قطعی شد.
وی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، در این باره اظهار داشت: خداراشکر تمام کارهایم طبق برنامه پیش رفت و مشکلاتم برای خروج از کشور حل شد. دو، سه روز آینده ویزایم می آید و آخر هفته به هلند می روم. احتمالا از اوایل تیرماه در اردوی تیم هلندی حضور پیدا می کنم. خوشحالم که این اتفاق افتاد و امیدوارم نماینده خوبی برای فوتبال ایران در هلند باشم.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان