[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اقای کیروش می بینی یاخودت رو زدی به ندیدن؟

اقای کیروش می بینی یاخودت رو زدی به ندیدن؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

اقای کیروش می بینی یاخودت رو زدی به ندیدن؟

پستتوسط 777 » شنبه مه 11, 2013 6:55 pm

لیست تیم ملی اعلام شد:
اسامی تیم ملی فوتبال برای بازی با تیم ملی عمان و بازی‌های مقدماتی جام جهانی اعلام شد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کادرفنی تیم ملی اسامی بازیکنان تیم ملی را برای حضور در دو فاز اردوهای تیم ملی پیش از بازی دوستانه مقابل عمان و سه بازی مقابل قطر، لبنان و کره جنوبی را اعلام کرد.

دروازه بانان: رحمان احمدی، شهاب گردان، سوشا مکانی

مدافعان: محمد خانزاده، حسین ماهینی، محمد نصرتی، سید جلال حسینی، شجاع خلیل زاده، امیرحسین فشنگچی، پژمان نوری، مهرداد پولادی

هافبک ها: امید ابراهیمی، رضا حقیقی، بختیار رحمانی، محمد نوری، قاسم حدادی فر، محسن مسلمان، احسان حاج صفی

مهاجمان: غلامرضا رضایی، کریم انصاری فرد، محمد غلامی، سید مهدی سید صالحی، مهرداد اولادی، محمدرضا خلعتبری

فاز دوم اردوی تیم که برای سه بازی مقابل قطر، لبنان و کره جنوبی است از روز جمعه سوم خرداد آغاز می شود و بازیکنان باید ساعت ۲۰ روز جمعه سوم خرداد خودشان را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند. بازیکنانی در زیر اعلام می شوند باید در حالت آماده باش قرار داشته باشند.

لازم به ذکر است، لیست اعلام شده نهایی نیست و لیست نهایی پس از پایان فاز اول کمپ تیم های ملی و رقابت های لیگ قهرمانان آسیا اعلام خواهد شد.

دروازه بانان: رحمان احمدی، شهاب گردان، سوشا مکانی، دانیال داوری

مدافعان: محمدرضا خانزاده، حسین ماهینی، محمد نصرتی، سید جلال حسینی، شجاع خلیل زاده، امیرحسین فشنگچی، پژمان نوری، مهرداد پولادی، هاشم بیک زاده، پژمان منتظری، علی حمودی، خسرو حیدری

هافبک ها: امید ابراهیمی، رضا حقیقی، بختیار رحمانی، محمد نوری، قاسم حدادی فر، محسن مسلمان، احسان حاج صفی، مجتبی جباری، جواد نکونام، امید نظری، آندرانیک تیموریان

مهاجمان: غلامرضا رضایی، محمد غلامی، سید مهدی سید صالحی، کریم انصاری فرد، مهرداد اولادی، محمدرضا خلعتبری، رضا قوچان نژاد، فرزاد حاتمی، مسعود شجاعی

بله اون چیزی که مشخص هست بازهم داستان تکراری دعوت نشدن بازیکنان داماش گیلان است
اما این بارماجرافرق میکنه ایکاش بازیکنانی که دعوت میشدن بجای داماشی هاسطح فنی شان بالامیبود
ازدفاع شروع میکنیم
درپست دفاع چپ بازیکنانی چون پژمان نوری ومهرداد پولادی وامیرحسین فشنگچی دعوت شدن
پژمان نوری که اصلادفاع چپ نیست (ودرپست اصلی خودش هم افت کرده که تیمش درنیم فصل دوم 9رده سقوط داشته باشد)مهردادپولادی که مصدوم هست وامیرحسین فشنگچی هم ذخیره پولادی درپرسپولیس
پس اقای کیروش فک نکنی ابوذررحیمی وجودداره انتخاب های شمادراین پست کاملا اشتباه است
پس نتیجه میگیریم که دراین مسابقات سمت چپ شما به اتوبان تبدیل میشود!
اقای کیروش شمادرخط هافبک دفاعی 5بازیکن دعوت کردی که قاسم حدادی فردرتیم14جدول میباشدبهتر نبودبجای این همه هافبک دفاعی هافبک مهاجمی مث علیرضاجهانبخش یاحسین ابراهیمی دعوت میکردید؟کسی چه میداندشاید میخواهید درهرمسابقه باسه هافبک دفاعی به میدان بروید!
امااوج ماجرااینجاست که چطورمیشودکه مهرداداولادی دعوت میشوداما علیرضا جهانبخش ویاابراهیمی بااین بازی هایه درخشان دعوت نمیشوند
چطورمیشه که ازتیم چهاردهم جدول بازیکن دعوت میشه
چطورمیشه ازتیم سیزدهم جدول دوبازیکن که دردوران افت خودبسرمیبرنددعوت میشه
اما ازبازیکنان خوب داماش مث علیرضانظیفکار-ابوذررحیمی-علیرضاجهانبخش وحسین ابراهیمی ویاحتی مهدوی دعوت نمیشن
معلوم نیست براساس چ معیاری بازیکنان دعوت میشن؟
اقای کیروش کافی چندبازی داماش مقابل تیم ها صدرنشین روببینی درخشش جهانبخش وابراهیمی ومهدوی ورحیمی بشی
اما انگاربازیایه داماش رونمیبینی ویااینکه میبینی وخودت روبه ندیدن میزنی!
پی نوشت:اقای کیروش این هارانگفتم که بگم ناراحتم ازدعوت نشدن بازیکنان تیم محبوبم این هاروگفتم که متوجه ماجرابشی که چه مهرهایی وجودداندشماکه نمیبینی بهرحال هرگلی زدی به سرخودت زدی البته گل که نه یه چیز دیگه زدی به سرت!

متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه مه 11, 2013 7:00 pm

من بعید میدونم این انتخابای کیروش باشه به نظر من یه کسایی هستن که بهش اطلاعات غلط میدن مثلا انصاری فرد و فشنگچی و... مربی که چه عرض کنم به هرکسی دیگه ای بگی خندش میگیره
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » شنبه مه 11, 2013 7:25 pm

حالا همه یه طرف اون ماهینی یه طرف .چرا دعوتش کرده ؟!!!!!!!!. اون که اتوبانه . میانگین سنی تیم هم که دیگه جای خود دارد. فکر کنم 48 سال باشه . جوون ترین بازیکن هم فکر کنم نصرتی هستش.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه مه 11, 2013 7:51 pm

فوتبال ایران به درد عمه کیروش میخوره ما نمیریم توش اصلن
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه مه 11, 2013 7:58 pm

بذار برن ببازن حذف بشن /10/

من پيش بيني يه باخت پرگل رو ميكنم جلوي كره جنوبي
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » شنبه مه 11, 2013 8:09 pm

اقا کیروش تو کوری واقعا هم کوری هر چه قدر این بازیکن ها خوب بازی می کنند شما خودت رو به کوری زدی. مهرداد اولادی *# زسکاموسکوی رو دعوت می کنی با این سنش بعد جهان بخش کار امد رو نه واقعا برای شما متاسفم /19/

Você Kyrvsh Sir Corey Corey realmente importa quão bom os jogadores estão jogando, você é cego. Você está convidado Zskamvskvy Oladi M. Ross veio com a idade do universo não é muito triste para você
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه مه 11, 2013 8:38 pm

[color=black:5a15d69c7d]البته فکر میکنم عنوان صحیح تاپیک از نظر دستوری چنیه : [/color:5a15d69c7d][color=blue:5a15d69c7d]آقای کیروش نمی بینی یا خودتو به ندیدن زدی ؟؟؟[/color:5a15d69c7d]

[color=red:5a15d69c7d]ولی حیفه بگیم آقا یا چنین افعال مثبتی استفاده کنیم ،همونطور افعال محاوره ای (کووووری) بسیار هم لایقش هست ![/color:5a15d69c7d]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مه 11, 2013 10:12 pm

هر چند کی روش نشون داد که مربی خوشفکری نیست اما شک نداشته باشید این لیست مستقیما توسط کی روش انتخاب نمیشه !
البته تیم ملی بحثش فرق می کنه و نباید تغییرات عمده در تیم ایجاد بشه اما اینکه این همه مدت از رشت کسایی که کاملا شایستگی شون رو اثبات هم می کنند و حتی بهشون در اون پست نیاز هم هست دعوت نمی شن مسلما نمی تونه دلیل قانع کننده ای داشته باشه همانطور که احکام مغرضانه کمیته انضباطی و یک بام دو هوای این کمیته هیچ دلیل قانع کننده ای نداشت و نداره .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط esalat » يکشنبه مه 12, 2013 3:22 am

[quote:6313bf12c8="MEHRDAD"]هر چند کی روش نشون داد که مربی خوشفکری نیست اما شک نداشته باشید این لیست مستقیما توسط کی روش انتخاب نمیشه !
البته تیم ملی بحثش فرق می کنه و نباید تغییرات عمده در تیم ایجاد بشه اما اینکه این همه مدت از رشت کسایی که کاملا شایستگی شون رو اثبات هم می کنند و حتی بهشون در اون پست نیاز هم هست دعوت نمی شن مسلما نمی تونه دلیل قانع کننده ای داشته باشه همانطور که احکام مغرضانه کمیته انضباطی و یک بام دو هوای این کمیته هیچ دلیل قانع کننده ای نداشت و نداره .[/quote:6313bf12c8]
[size=18:6313bf12c8][color=darkblue:6313bf12c8]
مطمئن هستم به خاطر پول میلیاردی که بهش می دن ازش قول گرفتن که ترکیب رو هم بهش بگن -وقتی یک مربی بازیهای لیگ رو نگاه نمیکنه چطور میتونه ستاره ها رو ببینه حتما" ایشون تو خواب میبینه[/color:6313bf12c8][/size:6313bf12c8]
نماد کاربر
esalat
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 07, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه مه 12, 2013 4:11 am

به نظر من همون بهتر که بازیکنامون دعوت نمیشن. این تیم ملی که بدرد نمیخوره، بیخودی بازیکنامون میرن و وقتی تیم حذف میشه دپرس میشن برمیگردن. بزار تیم نتیجه نگیره این مربی بره اونوقت خودم میرم مربی تیم ملی میشم و یه ترکیب رویایی میچینم.
miladcivil هم میشه دستیارم /16/ /16/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه مه 12, 2013 8:51 am

[quote:2f53e85875="golsar-boy"]به نظر من همون بهتر که بازیکنامون دعوت نمیشن. این تیم ملی که بدرد نمیخوره، بیخودی بازیکنامون میرن و وقتی تیم حذف میشه دپرس میشن برمیگردن. بزار تیم نتیجه نگیره این مربی بره اونوقت خودم میرم مربی تیم ملی میشم و یه ترکیب رویایی میچینم.
miladcivil هم میشه دستیارم /16/ /16/[/quote:2f53e85875]

:lol: :lol: :lol: [color=black:2f53e85875]از الان جوابم منفی هست :wink: گزینه اولم بارساست و گزینه دوم همکاری با ناظمی واسه سال بعد [/color:2f53e85875] /7/ /11/ /7/ /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه مه 12, 2013 9:19 am

[quote:adf79760d5="miladcivil"][quote:adf79760d5="golsar-boy"]به نظر من همون بهتر که بازیکنامون دعوت نمیشن. این تیم ملی که بدرد نمیخوره، بیخودی بازیکنامون میرن و وقتی تیم حذف میشه دپرس میشن برمیگردن. بزار تیم نتیجه نگیره این مربی بره اونوقت خودم میرم مربی تیم ملی میشم و یه ترکیب رویایی میچینم.
miladcivil هم میشه دستیارم /16/ /16/[/quote:adf79760d5]

:lol: :lol: :lol: [color=black:adf79760d5]از الان جوابم منفی هست :wink: گزینه اولم بارساست و گزینه دوم همکاری با ناظمی واسه سال بعد [/color:adf79760d5] /7/ /11/ /7/ /11/[/quote:adf79760d5]

واقعا برات متاسف شدم. کاری کردی که بعد از معذرت خواهی رسانه ای هم دعوتت نکنم :D
من قصد داشتم بهترین تیم ملی تاریخ ایران را با دعوت از بازیکنان با تعصب داماش گیلان و سایر بومی ها تشکیل بدم و رو پیراهن تیم ملی هم نوشته بشه [size=24:adf79760d5]گیلان نماد قدرت ایران[/size:adf79760d5] و مثل قدیما پیراهن دوم تیم ملی را رنگ[color=green:adf79760d5] سبز [/color:adf79760d5]که نشان از سرسبزی گیلانه در بیارم.
از دوستان خواهش میکنم برای برگردوندن miladcivil اصرار نکنن چون فایده نداره . من از تصمیمم بر نمیگردم.
از هم اکنون روی سایر گزینه ها کار میکنم
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » يکشنبه مه 12, 2013 9:34 am

[quote:4f60b941a7="golsar-boy"][quote:4f60b941a7="miladcivil"][quote:4f60b941a7="golsar-boy"]به نظر من همون بهتر که بازیکنامون دعوت نمیشن. این تیم ملی که بدرد نمیخوره، بیخودی بازیکنامون میرن و وقتی تیم حذف میشه دپرس میشن برمیگردن. بزار تیم نتیجه نگیره این مربی بره اونوقت خودم میرم مربی تیم ملی میشم و یه ترکیب رویایی میچینم.
miladcivil هم میشه دستیارم /16/ /16/[/quote:4f60b941a7]

:lol: :lol: :lol: [color=black:4f60b941a7]از الان جوابم منفی هست :wink: گزینه اولم بارساست و گزینه دوم همکاری با ناظمی واسه سال بعد [/color:4f60b941a7] /7/ /11/ /7/ /11/[/quote:4f60b941a7]

واقعا برات متاسف شدم. کاری کردی که بعد از معذرت خواهی رسانه ای هم دعوتت نکنم :D
من قصد داشتم بهترین تیم ملی تاریخ ایران را با دعوت از بازیکنان با تعصب داماش گیلان و سایر بومی ها تشکیل بدم و رو پیراهن تیم ملی هم نوشته بشه [size=24:4f60b941a7]گیلان نماد قدرت ایران[/size:4f60b941a7] و مثل قدیما پیراهن دوم تیم ملی را رنگ[color=green:4f60b941a7] سبز [/color:4f60b941a7]که نشان از سرسبزی گیلانه در بیارم.
از دوستان خواهش میکنم برای برگردوندن miladcivil اصرار نکنن چون فایده نداره . من از تصمیمم بر نمیگردم.
از هم اکنون روی سایر گزینه ها کار میکنم[/quote:4f60b941a7]

[color=blue:4f60b941a7]بابا کیرووووووووش ، یک کلام . . . .
نه نه نه ، اون بلایی که سر رحمتی اومد ، سر من نیار :wink: اگه بخوایم منتخب گیلان تشکیل بدیم هستم .[/color:4f60b941a7]

[color=black:4f60b941a7]اما تیم ملی ولش ، تو این فوتبال و جو رسانه ای کثیف و دلالیسم ..... بیخیال تیم ملی .
ارزش کار کردن نداره :lol: فقط اعصاب خرابی هست و هیچی واسه آدم نمیمونه /10/ [/color:4f60b941a7]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه مه 12, 2013 9:39 am

بزار مربی بشم ببین چجوری جوسازی میکنم.از الان ترکیبمو چیدم.
رادنی هم میشه مدیر رسانه ای من /10/
فردوسی پور از الان چندتا دو رگه بهم معرفی کرده که من قول دادم ازشون استفاده کنم.قراره توپ جمع کن های تیم من بشن .
همونطور که گفتم من تیم کاملا گیلانی تشکیل میدم. حتی از شهرک همسایه هم در تیم من به وفور استفاده میشه. مشکل اصلی در تیم ما ماساژور هستش. قراره چندتا خوبشو از شهرک همسایه دستچین کنم
/11/ /11/ /11/ /11/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه مه 12, 2013 9:48 am

در خنده دار بودن این لیست که شکی توش نیست. ولی این لیست 3 موضوع رو مطرح میکنه:
1) کیروش کلا فوتبال نمیفهمه چیه.
2)کلا عملکرد بازیکنارو نگاه نمیکنه و دنبال نمیکنه لیگ رو.
3)اصلا در انتخاب بازیکنا شایسته سالاری جا نداره و این لیست لیست سفارشی هست که به کیروش داده شده.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان