[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - قویدل:مشکل من با شبکه اجتماعی است!/عابدینی:وضعیت درخشان بعد از جلسه ام با هواداران مشخص می شود

قویدل:مشکل من با شبکه اجتماعی است!/عابدینی:وضعیت درخشان بعد از جلسه ام با هواداران مشخص می شود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

قویدل:مشکل من با شبکه اجتماعی است!/عابدینی:وضعیت درخشان بعد از جلسه ام با هواداران مشخص می شود

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مارس 06, 2013 1:53 pm

[color=black:604d0b41e3]هفته آینده در مورد داماش تصمیم می‌گیرم
قویدل: از نوع برخوردها با درخشان ناراحت شدم نه برکناری‌اش/ با عابدینی مشکلی ندارم
خبرگزاری تسنیم : مالک باشگاه داماش گیلان از نوع برخوردی که امیر عابدینی با سرمربی تیم فوتبال این باشگاه داشته است، ابراز ناراحتی کرد.

شهرام قویدل در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره جلسه روز گذشته‌اش با امیر عابدینی، مدیرعامل باشگاه داماش در خصوص اتفاقات هفته گذشته این تیم اظهار داشت: قرار شده تا هفته دیگر در مورد آینده تیم داماش تصمیم‌ گیری کنم.

مالک باشگاه داماش ضمن تاکید براینکه تیمش به آرامش احتیاج دارد، افزود: بازگشت حمید درخشان به تمرینات داماش بسته به نظر عابدینی است و او باید در این خصوص تصمیم بگیرد.

وی با بیان اینکه از تصمیم عابدینی مبنی بر کنار گذاشتن حمید درخشان از سرمربیگری داماش ناراحت نیست، عنوان کرد: من از کنار گذاشتن درخشان ناراحت نشدم بلکه از نوع برخورد با او ناراحت شدم. نباید چند هوادار به آن شکل وارد رختکن تیم می‌شدند و به درخشان تاکید می‌کردند تیم را ترک کند. این حق مدیرعامل است و اختیار دارد که سرمربی تیمش را برکنار کند ولی اینکه بگوید به دلیل درخواست هواداران این کار را کرده است درست نیست. در این بین اختیار مدیرعامل کجاست؟ به همین دلیل به عملکرد عابدینی اعتراض کردم.

مالک باشگاه داماش در پاسخ به این سوال که "آیا با امیر عابدینی اختلاف دارد؟"، گفت: پس از جلسه روز سه‌شنبه قرار شد دو طرف در خصوص اختلافات و تصمیم‌گیری‌های اخیر فکر کنند. اختلافات اخیر ما به دلیل نوع برخوردها بود و شخصا با عابدینی هیچگونه مشکلی ندارم. مشکل من با مدیر رسانه‌ای تیم و شبکه‌های اجتماعی بود که برای داماش مشکل ایجاد کرده بود.

گفته می‌شد پس از شکست داماش در دربی گیلان مقابل ملوان امیر عابدینی، درخشان را برکنار کرده بود اما قویدل مالک باشگاه با این موضوع مخالفت کرده بود. قویدل در این خصوص به تسنیم گفت: عابدینی فردای بازی با ملوان از سمت خود استعفا کرده بود اما به او گفتم اجازه بدهید تیم به روال خود پیش برود و به کارش ادامه دهد.

وی در مورد اینکه آیا ممکن است درخشان به تمرینات داماش برمی‌گردد؟ اظهار داشت: قرار است امروز جلسه‌ای بین عابدینی و درخشان برگزار شود تا در این مورد تصمیم‌گیری شود. نتیجه‌گیری مسائل فنی به عهده عابدینی است و او در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد کرد.

قویدل در مورد مشکلات مالی باشگاه داماش عنوان کرد: بودجه باشگاه 7.5 میلیارد بوده که 5 میلیارد آن را پرداخت کردیم و اگر در آینده مشکلی پیش نیاید مبلغ باقی‌مانده را نیز پرداخت خواهیم کرد.[/color:604d0b41e3]
آخرين ويرايش توسط MAZIYAR on پنج شنبه مارس 07, 2013 4:10 pm, ويرايش شده در 2.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه مارس 06, 2013 2:10 pm

من هم نظرم اینه که این حرکت تماشاگران واعتراض به این شکل کاملا" غلط ومنسوخه. شاید قویدل دروغ به وبهانه بیاره وحتی عابدینی اجازه اخراج درخشان واختیار تام را نداشته باشه اما در هرصورت این کار هجوم تماشاگران اصلا" درست نیست مثل اینه که یه داور اشتباه کنه وما خودمون شخصا" آنو تنبیه کنیم. کلا" اینجور رفتارها باعث بدعت بد خواهد شد. با این وجود مدیران باشگاه همیشه باید تصمیمات تماشاگران را مدنظر قرار دهند.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » چهارشنبه مارس 06, 2013 2:18 pm

[color=black:e5ae208f76]

[size=18:e5ae208f76]عابدینی: تکلیف کادر فنی را پس از جلسه با هواداران روشن می‌کنم[/size:e5ae208f76]

مدیرعامل باشگاه داماش تصمیم‌گیری درباره کادر فنی این تیم را به پس از برگزاری جلسه با هواداران این تیم موکول کرد!

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره جلسه دیروزش با مالک باشگاه داماش درباره اتفاقات پیش آمده در این باشگاه گفت: در پایان جلسه دیروز مقرر شد که آقای قویدل سر کار باقی بماند چون کناره‌گیری‌اش از داماش تقریبا محال است. همچنین قرار شد تصمیم نهایی را درباره کادر فنی من بگیرم.

مدیرعامل باشگاه داماش درباره سرنوشت کادر فنی این تیم هم گفت: پس از جلسه‌ای که امروز با درخشان داشتم تصمیم‌گیری در این رابطه برایم سخت است. قصد دارم امشب یا فردا با هواداران جلسه‌ای بگذارم تا بدانم حرف آن‌ها چیست به همین دلیل قرار است با حدود 100 نفر از بزرگترهای آن‌ها صحبت کنم.

عابدینی در پایان گفت: کادر فنی کماکان سر تمرین‌ها حاضر نمی‌شوند و در بازی این هفته همچنان ناظمی و مرغوب تیم را هدایت می‌کنند[/color:e5ae208f76]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » چهارشنبه مارس 06, 2013 2:22 pm

احترامی که عابدینی به نظر هوادارا میزاره وبراشون ارزش قائله قابل ستایشه
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » چهارشنبه مارس 06, 2013 2:25 pm

[quote:3aab4b197d="hamidjavan"]من هم نظرم اینه که این حرکت تماشاگران واعتراض به این شکل کاملا" غلط ومنسوخه. شاید قویدل دروغ به وبهانه بیاره وحتی عابدینی اجازه اخراج درخشان واختیار تام را نداشته باشه اما در هرصورت این کار هجوم تماشاگران اصلا" درست نیست مثل اینه که یه داور اشتباه کنه وما خودمون شخصا" آنو تنبیه کنیم. کلا" اینجور رفتارها باعث بدعت بد خواهد شد. با این وجود مدیران باشگاه همیشه باید تصمیمات تماشاگران را مدنظر قرار دهند.[/quote:3aab4b197d]

البته که نظر شما درسته و هوادار نباید اینکارو بکنه، ولی در این مورد خاص سوال اینجاست که هوادارا [size=18:3aab4b197d]چاره ی دیگه ای داشتن ؟[/size:3aab4b197d] وقتی دیدن حرفشون اصلا شنیده نمیشه و مالک مثل کوه پشت درخشان هست، "مسالمت آمیز ترین" راه و نه "تنها راه" این بوده . خداییش هوادارای ما کم صبر نکردند، حداقل درخشان باید تعامل بیشتری می داشت نه اینکه خودش رو در مقابل هوادار قرار بده.

البته می شد به پیشنهاد بچه های سایت پارچه سفید بیاریم و تکون بدیم که بهتر بود اونجوری ممکن بود باز 1 بازی رو از دست بدیم ، البته ممکن بود
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط Chikchi » چهارشنبه مارس 06, 2013 2:36 pm

[quote:85ee8140af="hamidjavan"]من هم نظرم اینه که این حرکت تماشاگران واعتراض به این شکل کاملا" غلط ومنسوخه. شاید قویدل دروغ به وبهانه بیاره وحتی عابدینی اجازه اخراج درخشان واختیار تام را نداشته باشه اما در هرصورت این کار هجوم تماشاگران اصلا" درست نیست مثل اینه که یه داور اشتباه کنه وما خودمون شخصا" آنو تنبیه کنیم. کلا" اینجور رفتارها باعث بدعت بد خواهد شد. با این وجود مدیران باشگاه همیشه باید تصمیمات تماشاگران را مدنظر قرار دهند.[/quote:85ee8140af]

حمید عزیز هجومی نبود. در نظر بگیر که بعد از تحمل و صبری که چندین ماه ظول کشید و انتظار می رفت که به صورت کنترل نشده ظهور پیدا کنه این حرکت انجام شد. مخالفتی که فقط خواهان برکناری درخشان بود. بدون کوچک ترین شعار توهین آمیز. حرکتی که اگه می خواست روی سکوها انجام بشه هم نوعش فرق می کرد و هم بر روی روند بازی تاثیر می ذاشت.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه مارس 06, 2013 2:36 pm

[quote:e9227e02d1="hamidjavan"]من هم نظرم اینه که این حرکت تماشاگران واعتراض به این شکل کاملا" غلط ومنسوخه. شاید قویدل دروغ به وبهانه بیاره وحتی عابدینی اجازه اخراج درخشان واختیار تام را نداشته باشه اما در هرصورت این کار هجوم تماشاگران اصلا" درست نیست مثل اینه که یه داور اشتباه کنه وما خودمون شخصا" آنو تنبیه کنیم. کلا" اینجور رفتارها باعث بدعت بد خواهد شد. با این وجود مدیران باشگاه همیشه باید تصمیمات تماشاگران را مدنظر قرار دهند.[/quote:e9227e02d1]

دوست عزیز نظر شما کاملا محترم است گرچه از نظر من یک نظر اشتباه است و برای آن دلایلی دارم که برای دامن نزدن به بحثی که زیاد کردن حاشیه هایش ممکن است در اینروزهای حساس به داماش ضربه بزند از بیان آن معذورم تنها به این اشاره بسنده می کنم که دلیل درستی حرکت هواداران را در لابلای همین حرفهای قویدل می توانید پیدا کنید و خوب است نگاهی هم به چگونگی اداره باشگاه و تقسیم قدرت در میان کسانی داشته باشی که قصد داشتند باشگاه را به یک چهار دیواری تبدیل کنند به هر حال فکر می کنم دامن زدن به این بحث امروز دیگر فایده ای ندارد چرا که مهمتر از هرچیزی بازی با صنعت نفت است چرا که گمان می برم بر خیلی از تصمیمها اثر خواهد گذاشت
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Majid_Rasht در چهارشنبه مارس 06, 2013 2:38 pm .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه مارس 06, 2013 2:38 pm

[quote:56226a5d5b="RainyGilman"][quote:56226a5d5b="hamidjavan"]من هم نظرم اینه که این حرکت تماشاگران واعتراض به این شکل کاملا" غلط ومنسوخه. شاید قویدل دروغ به وبهانه بیاره وحتی عابدینی اجازه اخراج درخشان واختیار تام را نداشته باشه اما در هرصورت این کار هجوم تماشاگران اصلا" درست نیست مثل اینه که یه داور اشتباه کنه وما خودمون شخصا" آنو تنبیه کنیم. کلا" اینجور رفتارها باعث بدعت بد خواهد شد. با این وجود مدیران باشگاه همیشه باید تصمیمات تماشاگران را مدنظر قرار دهند.[/quote:56226a5d5b]

البته که نظر شما درسته و هوادار نباید اینکارو بکنه، ولی در این مورد خاص سوال اینجاست که هوادارا [size=18:56226a5d5b]چاره ی دیگه ای داشتن ؟[/size:56226a5d5b] وقتی دیدن حرفشون اصلا شنیده نمیشه و مالک مثل کوه پشت درخشان هست، "مسالمت آمیز ترین" راه و نه "تنها راه" این بوده . خداییش هوادارای ما کم صبر نکردند، حداقل درخشان باید تعامل بیشتری می داشت نه اینکه خودش رو در مقابل هوادار قرار بده.

البته می شد به پیشنهاد بچه های سایت پارچه سفید بیاریم و تکون بدیم که بهتر بود اونجوری ممکن بود باز 1 بازی رو از دست بدیم ، البته ممکن بود[/quote:56226a5d5b]
نظر من هم نزدیک به نظر شماست.خدایی یه فضایی ایجاد شده بود که انگار نظر هوادار هیچ ارزشی نداره.تصمیمون احساسی بود ولی کاملا درست بود
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط doctor » چهارشنبه مارس 06, 2013 3:46 pm

کار هواداران کاملا درست بود. آقایان باید با هواداران هماهنگ کنند نه ما بانها.
این حرکت کاملا درست وبموقع بود و درستی اش بعدها نمایان خواهد شد.
نماد کاربر
doctor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه مارس 06, 2013 4:41 pm

دوستان در اینکه کار هواداران زیاد مناسب نبود قبول دارم کلا شایسته تیم داماش نیست اما این مدیریت وحمایت بی چون چرا از درخشان لازم بود تا این کار انجام بشه واینا خیال نکنن هواداران داماش بلا نسبت همه هویج تشریف دارن :(
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه مارس 06, 2013 5:54 pm

این متن رو چندبار خوندم به نظر من آقای مالک بعد از جلسه ای که امروز با آقای عابدینی داشتند کمی تا اندکی از خر شیطون پیاده شدن!
همین که تلویحا اشاره کرده که بازگشت درخشان به نظر عابدینی هست و ایشون درمورد کادر فنی تصمیم میگیره معلوم میشه نشون میده که ایشون در این چند روز به غیر از چرخ زدن در فضای مجازی اندکی هم مشاوره داشته.
در مورد مشکل ایشون با شبکه های مجازی هم باید عرض کنم ما کاربران وارش اسپرت که وجود خارجی نداریم( بنا بر نظر ایشون) اکانت های فیسبوک هواداران داماش (هر کدوم با چند هزار لایک)هم که کلهم اجمعین تقلبی هست(باز هم بنا بر نظر ایشون)_تا اینجاش هیچی_ من فکر کنم ایشون اولین میلیاردری هستند که به جای اینکه از نبوغ خودشون در اقتصاد استفاده کنند بیشتر در فضای مجازی در حال آفتاب بالانس هستند حتی فکر کنم جناب بیل گیتس و مرحوم مغفور استیو جابز هم اینقدر توی اینترنت چت نباشن!
البته حرکت هواداران در دو روز گذشته نشان دهنده فهم فوتبالی این عزیزان به عنوان صاحبان اصلی و بلامنازع باشگاه داماش گیلان بود.چنانچه به قول شاهین نجفی: "ما شرررررررررررریم"
با کمال احترام کاربر غیر واقعی حمزه صداقت
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه مارس 06, 2013 6:00 pm

[quote:7aa1e99ced="The_King_of_rasht"]این متن رو چندبار خوندم به نظر من آقای مالک بعد از جلسه ای که امروز با آقای عابدینی داشتند کمی تا اندکی از خر شیطون پیاده شدن!
همین که تلویحا اشاره کرده که بازگشت درخشان به نظر عابدینی هست و ایشون درمورد کادر فنی تصمیم میگیره معلوم میشه نشون میده که ایشون در این چند روز به غیر از چرخ زدن در فضای مجازی اندکی هم مشاوره داشته.
در مورد مشکل ایشون با شبکه های مجازی هم باید عرض کنم ما کاربران وارش اسپرت که وجود خارجی نداریم( بنا بر نظر ایشون) اکانت های فیسبوک هواداران داماش (هر کدوم با چند هزار لایک)هم که کلهم اجمعین تقلبی هست(باز هم بنا بر نظر ایشون)_تا اینجاش هیچی_ من فکر کنم ایشون اولین میلیاردری هستند که به جای اینکه از نبوغ خودشون در اقتصاد استفاده کنند بیشتر در فضای مجازی در حال آفتاب بالانس هستند حتی فکر کنم جناب بیل گیتس و مرحوم مغفور استیو جابز هم اینقدر توی اینترنت چت نباشن!
البته حرکت هواداران در دو روز گذشته نشان دهنده فهم فوتبالی این عزیزان به عنوان صاحبان اصلی و بلامنازع باشگاه داماش گیلان بود.چنانچه به قول شاهین نجفی: "ما شرررررررررررریم"
با کمال احترام کاربر غیر واقعی حمزه صداقت[/quote:7aa1e99ced]
حمزه جان جدا از بحث داماش من فکر میکردم بعد از اون باخت مفتضحانه دیشب تا یک ماه صدات در نیاد.احسنت
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » چهارشنبه مارس 06, 2013 6:27 pm

شاید اینکه قرار باشه با تصمیم هوادارا مربی عوض بشه کار جالبی نباشه و منسوخ شده هم باشه ،،، اما به هرحال اینو باید در نظر داشت که هوادارا با 1-2 تا باخت نیومدن اعتراض کنن ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، تیم راحت ترین بازیای نیم فصل دوم رو از دست داده ؛ چطور میشه بیشتر از این دست رو دست گذاشت و ببینیم 2ماه دیگه با این شرایط تیم کارش به اگر و اما افتاده و شانس موندنش کمتر از نموندنش شده؟؟؟؟؟؟ مالکیت مالی باشگاه با آقای قویدل هست؛ درست ،،،، حرفی هم توش نیست ،،،،،،، اما کدوم مالک تصمیمایی میگیره که به مالش ضربه وارد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا مالک باشگاه این تیمو خریدن که برن دسته یک قهرمان بشن و جشن قهرمانی بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟
از همه این حرفا گذشته؛ تیم داره از شرایط فوتبالی میاد بیرون (یا شاید بهتر باشه بگم اومده بیرون!) ،،،،،، عابدینی توی مصاحبش اشاره میکنه که قبل بازی با ذوب آهن جای صحبت های فنی ؛ سرمربی تیم میاد میگه من قطعاَ تا آخر فصل هستمو از این حرفا ،،،،،، این اصلا معنی نداره ،،،،،،،،،،، یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زمانی که سرمربی تیم میتونه به خودش اجازه بده که این حرفارو بزنه بایدم انتظار داشته باشن که هوادارا هم اینجوری بیان سر تمرین و اعتراض کنن...
تمام سرمایه تیم همین هواداران ،،،،، حتی اگه اشتباهم بوده باشه این اعتراضات ، نباید اینجور مصاحبه ها بشه و هوادارو دلخور کرد،،،،،،،،،،، اگه اعتراض هوادارو تحملشو ندارید نباید تیمی میگرفتید که هوادارای دو آتیشه داره ،،،،،،، [size=18:492957b024]باید میرفتید یکی از این تیمای تهرانی که کلا 30 نفر هم هوادار ندارن میگرفتیدو هر کاری که دلتون خواست باهاش میکردینو مطمئناَ هم کسی بهتون یک کلمه هم حرفی نمیزد![/size:492957b024] ،،،،،،،،،،،،،،،،، [size=18:492957b024]باید همون تیمارو میگرفتید تا تمام بازیای خانگیتون بدون حضور تماشاگر برگزار میشد!!!![/size:492957b024]
به هر حال اینو مسئولین باشگاه باید بدونن که هوادارا نمیتونن دست روی دست بذارنو ببینن تیم وضعیتش از اینی که هست داره بحرانی تر میشه....
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه مارس 06, 2013 7:49 pm

[color=black:2c9ac40023]کار هر کسی معلومه.کار بازیکن بازی کردنه.وظایف تدارکات و سرمربی مشخصه.کار مالک هم معلومه.یه کار مشخصی داره و اونم تامین منابع مالی برای تیمه
آقای قویدل تا الان وظیفه ی خودتونو انجام دادید.اصلا شرح وظایف خودتون رو میدونید؟!!
حالا شرح وظایف هوادار هم معلومه.حمایت همه جانبه از تیمش.در جایی نیاز به تشویق داره تشویق و جایی که نیاز به تشر داره باید به فرد مورد نظر فهموند که کارت اشتباست.گاهی هم باید فردی رو که از عهده ی وظایفش بر نمیاد بیرون کرد(مثل درخشانو...)
حالا آقای قویدل آیا طرفدارها توی وظیفشون کوچکترین کوتاهی کردند؟!!! یا این کوتاهی یا بهتر بگم خلف وعده و دروغ پردازی از سمت شما بوده؟!!!
ما کارمون که طرفداری هست رو به خوبی انجام دادیم.حالا باید ببینیم شما چه کار کردید؟[/color:2c9ac40023]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط doctor » چهارشنبه مارس 06, 2013 7:57 pm

[quote:21bc20df99="hamidjavan"]من هم نظرم اینه که این حرکت تماشاگران واعتراض به این شکل کاملا" غلط ومنسوخه. شاید قویدل دروغ به وبهانه بیاره وحتی عابدینی اجازه اخراج درخشان واختیار تام را نداشته باشه اما در هرصورت این کار هجوم تماشاگران اصلا" درست نیست مثل اینه که یه داور اشتباه کنه وما خودمون شخصا" آنو تنبیه کنیم. کلا" اینجور رفتارها باعث بدعت بد خواهد شد. با این وجود مدیران باشگاه همیشه باید تصمیمات تماشاگران را مدنظر قرار دهند.[/quote:21bc20df99]

دوست عزیز برخلاف نظر شما اعتقاد دارم این حرکت تماشاگران به این شکل به هیچ وجه غلط و منسوخ نبود ه ،بلکه حرکتی نو و انقلابی ،از تماشاگرانی بود که با توجه

به شهرستانی بودن و پیشینه تماشاگران رشتی برای انزلیچی مرکز نشین غیر قابل هضم در کوتاه مدت بود. حال می بینیم که گذشت زمان و تاکید تماشاگران بردرستی

این عمل باعث گردید که عمل هضم بهر حال انجام گیرد . عزیزم تحت تاثیر هارت و پورت آقایان قرار نگیرید. این تیم مال ماست و دوست نداشتیم و نداریم که همراه با

درخشان به دسته یک سقوط کنیم . اگه قسمت تیم ما سقوط به دسته پایین تر باشد ، بهتر است با امثال ناظمی ها و جهانپورها این عمل اتفاق بیافتد.
نماد کاربر
doctor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان