توسط MAZIYAR » چهارشنبه مارس 06, 2013 1:53 pm
[color=black:604d0b41e3]هفته آینده در مورد داماش تصمیم میگیرم
قویدل: از نوع برخوردها با درخشان ناراحت شدم نه برکناریاش/ با عابدینی مشکلی ندارم
خبرگزاری تسنیم : مالک باشگاه داماش گیلان از نوع برخوردی که امیر عابدینی با سرمربی تیم فوتبال این باشگاه داشته است، ابراز ناراحتی کرد.
شهرام قویدل در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره جلسه روز گذشتهاش با امیر عابدینی، مدیرعامل باشگاه داماش در خصوص اتفاقات هفته گذشته این تیم اظهار داشت: قرار شده تا هفته دیگر در مورد آینده تیم داماش تصمیم گیری کنم.
مالک باشگاه داماش ضمن تاکید براینکه تیمش به آرامش احتیاج دارد، افزود: بازگشت حمید درخشان به تمرینات داماش بسته به نظر عابدینی است و او باید در این خصوص تصمیم بگیرد.
وی با بیان اینکه از تصمیم عابدینی مبنی بر کنار گذاشتن حمید درخشان از سرمربیگری داماش ناراحت نیست، عنوان کرد: من از کنار گذاشتن درخشان ناراحت نشدم بلکه از نوع برخورد با او ناراحت شدم. نباید چند هوادار به آن شکل وارد رختکن تیم میشدند و به درخشان تاکید میکردند تیم را ترک کند. این حق مدیرعامل است و اختیار دارد که سرمربی تیمش را برکنار کند ولی اینکه بگوید به دلیل درخواست هواداران این کار را کرده است درست نیست. در این بین اختیار مدیرعامل کجاست؟ به همین دلیل به عملکرد عابدینی اعتراض کردم.
مالک باشگاه داماش در پاسخ به این سوال که "آیا با امیر عابدینی اختلاف دارد؟"، گفت: پس از جلسه روز سهشنبه قرار شد دو طرف در خصوص اختلافات و تصمیمگیریهای اخیر فکر کنند. اختلافات اخیر ما به دلیل نوع برخوردها بود و شخصا با عابدینی هیچگونه مشکلی ندارم. مشکل من با مدیر رسانهای تیم و شبکههای اجتماعی بود که برای داماش مشکل ایجاد کرده بود.
گفته میشد پس از شکست داماش در دربی گیلان مقابل ملوان امیر عابدینی، درخشان را برکنار کرده بود اما قویدل مالک باشگاه با این موضوع مخالفت کرده بود. قویدل در این خصوص به تسنیم گفت: عابدینی فردای بازی با ملوان از سمت خود استعفا کرده بود اما به او گفتم اجازه بدهید تیم به روال خود پیش برود و به کارش ادامه دهد.
وی در مورد اینکه آیا ممکن است درخشان به تمرینات داماش برمیگردد؟ اظهار داشت: قرار است امروز جلسهای بین عابدینی و درخشان برگزار شود تا در این مورد تصمیمگیری شود. نتیجهگیری مسائل فنی به عهده عابدینی است و او در این خصوص تصمیمگیری خواهد کرد.
قویدل در مورد مشکلات مالی باشگاه داماش عنوان کرد: بودجه باشگاه 7.5 میلیارد بوده که 5 میلیارد آن را پرداخت کردیم و اگر در آینده مشکلی پیش نیاید مبلغ باقیمانده را نیز پرداخت خواهیم کرد.[/color:604d0b41e3]
آخرين ويرايش توسط
MAZIYAR on پنج شنبه مارس 07, 2013 4:10 pm, ويرايش شده در 2.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"