[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تقدیر از امیر عابدینی باعث دلگرمی امیر داماش می شود
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان
از این که تالار گفتمان وارش اسپرت را انتخاب کرده اید سپاسگذاریم. لطفا از ارسال مطالب خلاف واقع، سیاسی، و توهین آمیز اکیداً خودداری فرموده
با سلام
در مطالبی که دوستان نوشتند بحث بر سر دادن لقب به امیر عابدینی بود که دوستانی با این کار مخالفت کردند و لازم دانستم چند خطی در این مورد نوشته و نظر شما کاربران فهیم را بدانم .
ابتدا لازم است بگویم آقای عابدینی و همچنین آقای قویدل با آمدن به داماش وارد بازی سختی شدند که خودشان از آن بی خبر بودند و اگر اطلاع داشتند هرگز پا با گیلان و رشت نمی گذاشتند تیمی با پشتوانه تماشاگران فهیم و پرشور و دو آتیشه از یک طرف بازیکنان طراز اول ازطرف دیگر ولی دشمنانی که سالیان سال است که جلوی پیشرفت این استان را در همه زمینه ها گرفته اند و گیلان را فقط برای تعطیلات دوست دارند و بعد آن تیشه را برداشته و به مقابله با این استان برمیخیزند .
آقای عابدینی با آمدن به داماش به این تیم روحیه جنگندگی داد و خود سپر بلای این تیم شد اگر چه رنگ پیراهن تیم را در مقطعی سرخ کرد و بعضی نیز از کار او ناراحت شدند ولی به اعتبار وی در زمانی که تیم هیچ خروجی مالی نداشت بازیکنان و مربیان بزرگی بدون هیچ چشم داشت مالی به این تیم کمک کردند تا در پایان فصل به جایگاه هفتمی سال قبل برسد جایگاهی که برای اولین بار در سخت ترین شرایط داماش بدست آورد با تمام نا داوری ها و نامهربانی ها یی که در حق داماش شد معادل قهرمانی در لیگ بود .
دوستان عزیز من به نوبه خود از ایشان و زحماتی که طی این چند سال برای فوتبال گیلان کشیدند تشکر کرده و امید است مقدمه ای باشد بر شکوفایی این تیم با تمام دشمنی ها و جریاناتی که اخیرا مدیر عامل معلوم الحال ملوان دیگر تیم استان به راه انداخت در نهایت این شرایط به سود فوتبال گیلان ختم شود.
با تشکر از امیر عابدینی بزرگ که با تمام مشکلات در داماش ماند و پاسخ دندان شکن به تمام بدخواهان داماش داد و من معتقدم با وجود چنین مدیر لایقی مشکلی برای تیم پیش نخواهد آمد و همچنین تشکر ویژه ای دارم از شهرام قویدل عزیز که پا به عرصه کثیف فوتبال گذاشت و در محبوب ترین تیم شمال ایران سرمایه گذاری کرد .
در پایان به حرف چند روز پیش پروفسور مجید سمیعی افتخار گیلان ( به قول کاربران وارش اسپرت " پیله برار سمیعی " ) بسنده میکنم که گفتند :
" امروز که شور و شوق مردم رشت و گیلان رو در استقبال از خودم دیدم تصمیم گرفتم که بنیاد علمی نخبگان پزشکی گیلان رو تاسیس کنم یعنی دانشجویانی که که عضو این بنیاد باشند پس از فارغ التحصیلی به اروپا اعزام کنیم ضمنا تاکید کردند که این تصمیم رو امروز گرفتم وقبلش هیچ برنامه ای در این خصوص نداشتم."
که این خود دلیلی است که با حمایت از امیر عابدینی عزیز باعث دلگرمی ایشان شده تا در مقابله با دشمنان گیلانی کم نیاورد و محکم تر از قبل از تیم محبوب شمالی دفاع کند .
با تشکر از تمامی هواداران فهیم و با فرهنگ گیلانی
امروز رفته بودم جاده لاکان بلوار پروفسور سمیعی رو دیدم.
چندین و چند بنر تو اون مسیر زده بودن واسه پروفسور.
همیشششششششششششه به رشتی بودنم افتخار کردم/میکنم و خواهم کرد.
[b:b2b0f13055]امیری که همتا ندارد...[/b:b2b0f13055]
هفته قبل به عنوان خبرنگار در جلسه مدیرعاملان لیگ برتری به میزبانی داماش در تهران حضور داشتم و تا به آن روز هیچ گاه ابهت و بزرگی عابدینی را در جلسات به چشم ندیده بودم ولی همیشه به دلیل خون دل هایی که برای عشق مشترک این روزهای ما خورد بهش علاقه مند بودم.
چون من مثل بعضی دوستان نیستم که به یکباره تمام زحمات و خدمات یک شخص را فراموش کنم،از مجید خان جهانپوری که فوتبال رشت مدیون زحمات اوست که در برهه ای مورد بی مهری قرار گرفت تا نادر امپراطوری که رشتی نبود ولی همیشه خود را مدیون رشت می داند،از مهندس روح الله قهرمانی گرفته تا امیرخان عابدینی... قدردانش هستم و هیچ گاه سعی نکرده ام کسی را که سال ها طول کشید در قلبم جای بگیرد به یکباره و حتی بعد از یک تصمیم به اصطلاح اشتباه،مورد غضبم قرار بگیرد.
از جلسه برایتان بگویم،جلسه با سخنان عابدینی شروع شد و تا پایان هم بحث ها توسط عابدینی هدایت شد!
در بحث ها و طرح ها وقتی عابدینی موافقت میکرد تمام مدیرعاملان موافق میشدند و اگر کسی طرحی می داد و عابدینی مخالفت می کرد همه مخالف می شدند!
تا جایی که عزیزمحمدی برای اثبات حرف های خود در هر جمله میگفت آقای عابدینی در جریان هستند!
واقعا هر چه قدر برایتان بگویم شما تا نبینید متوجه آن عظمت و ابهت نمی شوید،اگر تا چند وقت پیش به عابدینی علاقه داشتم اکنون به این موضوع ایمان آوردم که عابدینی برای شهر ما یک نعمت است و در صحبت هایی هم که با عابدینی داشتم از علاقه شدید ایشان به رشت بیشتر با خبر شدم.
در یک دیالوگ دو طرفه بین من و ایشان این سخن را در مورد رشت گفت:
من به خوبی می دانم که رشتی ها و در کل گیلانی ها بیشترین هجمه و تبعیض را متحمل شده اند و اگر من در مصاحبه هایمان می گویم من هم رشتی هستم می خواهم تا شما هم از این قدرتی که من در فوتبال دارم استفاده کنید و صدای خود را به گوش همگان برسانید"
نکته ای که امیرخان بهش اشاره کرد زخمی است که سال هاست در دل های گیلانی ها بر جای مانده و حکم های کمیته انضباطی و ... به مانند نمکی بر روی این زخم است.اکنون جوانان رشتی با وجود فضای مجازی و فوتبال به اعتماد به نفس خوبی رسیدند پس سعی کنیم از قدرت عابدینی در فوتبال به خوبی استفاده کنیم،چون از طریق فوتبال می توانیم قدرت هویت خواهی خود را به همگان ثابت کنیم و امیرخان هم در این بین فقط حمایت ما را می خواهد.
پس امیر ارتش داماش برو جلو ، رشتی ها پشتت هستند...
به قول یه نفر:
بوشو جولو امیر،من تی پوشتم
امیر و آبرار اگه جفت ببد ، داماش فرسه به صدر "برار"
منبع پیچ مازیار در FB
دمش گر عابدینی خیلی با این جملش که می دونم رشتی ها و گیلانی ها در تبعیضن حال کردم وجودش برای ما یه نعمت محسوب میشه قدردان زحماتش بوده و هستیم.
امیدوارم بتونه به قولی که سالها پیش به ما داده عمل کنه و اون آسیایی شدنه از مازیار عزیز هم به خاطر نوشتن این مطلب تشکر می کنم.
واقعا به عنوان یه رشتی بهش افتخار میکنم.
عابدینی برای داماش مثل مسی میمونه واسه بارسلون......
باید از اون تقدیر کرد.....
ما رشتیها همیشه آدمهای قدر شناسی بودیم وهستیم......
من همیشه غریبه ستیزم و این روحیه رو ترویج میدم البته نه تا افراط.
اما کسی که محور رشت و سربلندی قدم برداره و صد البته بیشتر هم راقبش میشم.
مثلا:شاید غیرت داشتن مهدوی افشین آبشک حاجتی علی دیوار و....یک نوع وظیفه یا بهتر بگم طبیعی هستش اما این که مختاری غیرت داره و تعصبش مثل بقیه بچه هاست واسم جالب تر هستش و منو بخودش بیشتر راقب میکنه .
در مورد عابدینی من هم خیلی ترس داشتم و الانم دارم اما آدم که نباید اینقدر محتاد باشه .
چیزی که از تبریزی ها یاد گرفتم این که هر کی میاداونقدر نمک گیرش میکنن که باعث میشه جدا شدنش سخت باشه .
نمیگم افراط کنیم برای بازیکنان و مربی ها و ابدینی منظورم اینه کسی که لیاقت داره براش هزینه بدیم.
من به این نتیجه رسیذم که عابدینی عاشق داماش و رشت بشه که شاید م هست از جون مایع میذاره و ما باید کاری کنیم کسی که آیده آل همه تیم هاست عاشق ما بشه.
یه ضرب المثلی که همه میدونید :دوست پیدا کردن سخت نیست بلکه نگهداری دوست سختٍ
ما برای نگهداری عابدینی هم باید تلاش کنیم البته نه اون قدر که غرور و اصل ماجرا رو از دست بدیم و بت بشه .
]چند وقتیه بنا به دلایلی دیگه تو ورزشگاه اون شعار دو طرفه ایران آسیا امیر عابدینی رو نمیذیم ولی خداییش اگه ما امیرخانو نداشتیم کلا باطل شده بودیم با این باند مافیایی که چند سال بر علیه ما راه انداختن.دوست داریم امیرخان
داماش خیلی خوشبخته چون اولاً هواداران خیلی خونگرمی داره. بهترین هواداران ایران
و بعد مدیر عاملی چون امیر عابدینی. یک انسان پخته با نفوذ و با تجربه بالا
و بعد یک مالک فوتبال دوست با نام شهرام قویدل که تو بازی های اخیر همیشه ورزشگاه حضور داشته و خیلی پر استرس بازی های داماش رو نگاه میکنه و این نشون دهنده علاقه ای هست که شهرام قویدل به این تیم داره
همه ما باید پشت این دو نفر باشیم
ایران آسیا امیر عابدیـــــــــــــــــــــــــــــــنی