[quote:feab7da302="eparsi"][quote:feab7da302="meraj130"]منم قبول دارم که یه عده که ازشون انتظار نمیرفت یه کارایی و یه حرفایی زدن که نباید میزدن.
ولی بخاطر تیم کنار میام ( خودم به شخصه )
خیلی قشنگ میشه که الان آقای سراوانی با معذرت خواهی از هوادارا دلشونو بدست بیاره و بهشون قوت قلب بده .
آقای سراوانی خواهشا شما هم به این حاشیه ها دامنه نزنید[/quote:feab7da302]
من هم امیدوارم اینقدر مرد باشه بتونه از هوادارا عذرخواهی کنه
البته اینجا جاش نیست ولی meraj چرا پستی روی سایت برای این بازی گذاشته نشد؟

[/quote:feab7da302]
چون مدیران سایت هم رمقی براشون نمونده.
امشب بعد بازی افشین خان ناظمی گفت ای کاش بازی تو رشت برگزار میشد و این یعنی اونا هم هوادارا رو دوست دارن . این خودش نشون میده که همه از این شرایط راضی نیستن.
در ضمن بعضیا میگن خدا باید جواب این بلایی که سر امیدخان آوردن رو بده و جواب این کار احتملا میتونه سقوط تیم محبوبمون باشه.
بچه دلتون میاد دیگه این سایت نباشه ؟ دیگه داماش نباشه ؟ دیگه حتی همین بحث ها نباشه ؟
نزاریم کار به جاهای باریک کشیده بشه ( هم هوادارا هم مسئولین) امسال اگه بریم لیگ یک یعنی برای همیشه باید از فوتبال رشت دور باشیم.
منم خودم خیلی امیدخان رو دوست داشتم ودارم و از برکناریش دلخورم ولی الان حمایت از امید خان یعنی مرگ داماش - یه چیز دیگه هم میخوام بگم - همین عابدینی که امروز به نماد تنفر خیلیا تبدیل شده امید خان رو آورد ( الان میگید بخاطر بی پولی بوده ولی من قبول ندارم چون خیلیا بی کار بودن و میشد که بیاره حتی خود تارتار هم علاقه داشت با اون شرایط بمونه ) روزی که امید خان انتخاب شد همه شوکه شدیم و ناراحت از این انتخاب بودیم و عابدینی به انتخابش مطمئن بود .
الانم خود عابدینی اخراجش کرد ( البته به نطر منم به ناحق اخراج شد - اینو میشه از نظرسنجی برنامه سکو هم متوجه شد ) ولی شاید واقعا با امید خان به بن بست میرسیدیم - شاید طرفین نمیتونستن با هم کار کنن و...
بچه ها این عابدینی و قویدل هرچی باشن باشگاه رو مال خودشون میدونن و مطمئنا دوست ندارن که مال خوشونو نابود کنن.
من خیلی وقت بود توی سایت ساکت بودم - امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه - چاکر همتون هستم آبرارهای عزیز