توسط Chikchi » يکشنبه جولاي 29, 2012 10:47 am
از آقای محمدی به خاطر این نوشته ی زیبا و ایجاد تاپیکی که تو اون می تونیم به مرور روزایی که بهمون گذشته بپردازیم، تشکر می کنم.
یادمه تابستون پارسال بود که از طریق هفته نامه ی مرحوم شهروند امروز متوجه شدم که اسم این کسی که متهم به اختلاس شده امیرخسروی بوده و از قضا مالک شرکت داماش ایرانیان. حدس و گمان هایی در باره ی اینکه امیرخسروی ها کی هستن مطرح شده بود. اما (اعتراف می کنم) با وجود اینکه اون زمان دلبستگی زیادی به داماش نداشتم و فقط نتایجش رو دنبال می کردم و از روند بی نظمی که تیمای رشتی داشتن دنبال می کردن دلزده شده بودم، اما تو اون لحظه یهو به خودم گفتم: وای داماش. دوباره قراره فوتبالمون که تنها مجرایی که از طریق اون اسم شهرم مطرح میشه بلا سرش بیاد. دوباره قراره چوب بی کسی هامونو بخوریم. دوباره قراره با حرف زدن از تیمای رشت متهمم کنن به اینکه چرا عبرت نشده واست این همه حوادث. دوباره قراره رسانه هایی که از وجود گیلانی های و رشتی ها خالیه شروع کنن به نوشتن تحلیل های من درآوردی تا بازم این شهر مظلومانه به کارش ادامه بده و دوباره از فرط بی کسی یه گوشه ی کنجی رو انتخاب کنه. اینا باعث شد که بگردم دنبال کسایی که مث من نمی خوان دوباره این اتفاقات بیفته. با سایت وارش اسپرت آشنا شدم. خوشحال شدم و از نحوه ی مدیریتش و مرام کاربراش خوشحال تر. تنها کاری نصفه نیمه قابل توجهی که تونستم بکنم این بود که بازی با پرسپولیس تو تهرانو برم اونم فقط به خاطر اینکه به بازیکنا بگم که تنها نیستن یعنی اینکه یه جورایی خوشحالشون کنیم که تو اون بازیم اونا مارو خوشحالمون کردن. ینی بازم میشه گفت نه تنها هیچ سختی ای نکشیدم بلکه کلیم خوشحال شدم.
اما روند بلاتکلیفی تیم ادامه داشت و منم داشتم به این اصل که بی کسا رو سر می برن اعتقاد پیدا می کردم. هیچ روزنه ی امیدی دیده نمی شد. فقط و فقط یه خوشبینی بی دلیل به علت هوادارای متعصب تو من وجود داشت. باور نمی کردم که ما که نه -چون واقعا خودمو تو این جمع نمی دونم-، شما هوادارای متعصب داماش بتونین تیم و سرپا نگه دارین. مبارکمون باشه. به قول MAJID-RASHT هوادارا واسه آینده ها، میراث خوبی از خودشون به جا گذاشتن.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
Chikchi در يکشنبه جولاي 29, 2012 4:06 pm .