توسط aryanrecord » شنبه مه 26, 2012 7:54 am
امير هرندي که به جاي مهدي تارتار هدايت تيم فوتبال داماش را برعهده گرفته است، گفت: با تمام وجود آمادهام که به مردم گيلان خدمت کنم.
[سرمربي جديد داماش: با فوتبال غريبه نيستم]
سرمربي جديد تيم فوتبال داماش با بيان اين که با چند سال وقفه سرمربي داماش شده است، اظهار کرد: سه سال پيش قرار بود هدايت تيم را بر عهده بگيرم، اما به دليل برخي مسايل اين اتفاق رخ نداد. تا اين که امسال مديران باشگاه تصميم گرفتند مرا به عنوان سرمربي تيم انتخاب کنند. من هم با تمام وجود آماده هستم که به تيم و مردم گيلان خدمت کنم و تا زماني که در تيم باشم از جان برايش مايه بگذارم.
هرندي در ادامه و در واکنش به اظهار نظرهاي برخي از کارشناسان مبني بر اين که وي سابقهاي در مربيگري ندارد، گفت: همه ميگويند من تاکنون خارج از گود بودهام و اطلاعي از کار ندارم، در حالي که اين گونه نيست. من در سالهاي اخير پيشنهادهاي زيادي براي کار داشتم که نپذيرفتم. زماني هم که مرحوم «حجازي» سرمربي استقلال رشت بود به مدت دو سال دستيار ايشان بودم و حتي در پايان آن دو سال، حجازي به من گفت که ديگر وقت آن رسيده که سرمربي شوم، اما سال بعد از آن، استقلال رشت به پگاه واگذار شد و مديران جديد تصميم گرفتند از مربيان غير بومي استفاده کنند.
وي افزود: در چند سال اخير چه به عنوان کارشناس فوتبال در برنامه تلويزيوني و چه مفسر مسابقات ليگ برتر، در بطن کار بودهام و بازي تيمهاي ليگ برتري را کاملا آناليز کردهام. اکنون هم سعي ميکنم با حضور در داماش چيزي را که مردم ميخواهند به آنها بدهم و فوتبال روز را وارد تيم کنم.
هرندي در ادامه و در پاسخ به اين سوال که آيا مشکلات مالي داماش او را براي ادامه کار در اين تيم تا پايان فصل نگران نميکند، گفت: مشکل مالي هميشه بوده و هست و به جز يک يا دو باشگاه، بقيه با مشکلات سخت مالي دست به گريبان هستند. مشکل مالي داماش هم به ياري خدا حل ميشود و با توجه به اين که آقاي عابديني بالاي سر تيم است، اميدوارم سريعتر مشکلات حل شوند. البته وظيفه من اين است که تيم را از نظر فني آماده بازيها کنم و من قصد ندارم خيلي وارد مسايل مالي شوم.
وي همچنين گفت: سعي ميکنيم اسکلت اصلي تيم را براي فصل آينده حفظ کنيم و نقاط ضعف خود را با بازيکنان بومي در درجه اول و بازيکنان خوب غير بومي در درجه دوم برطرف کنيم. البته همان طور که گفتم هنوز با مدير عامل باشگاه وارد بحثهاي جزئي نشدهام و منتظر هستم که جلسهاي با ايشان داشته باشم تا در اين رابطه بحث و تبادل نظر داشته باشيم.
هرندي در پايان با تقدير از مربيان فصل گذشته داماش، گفت: همه اين افراد تلاش کردند و با زحمت خود تيم را در ليگ برتر حفظ کردند و به رتبه هفتم رساندند. من هم سعي ميکنم تا جايي که امکان دارد از تعدادي از اعضاي کادر فني گذشته تيم استفاده کنم.
varzesh3.ir
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
aryanrecord در شنبه مه 26, 2012 8:25 am .