با عرض سلام و خسته نباشید خدمت ابرار سراوانی
سایت ها ,وبلاگها و پچ های هواداری فیسبوک و مکانهای دیگه ...همشون یک هدف دارن و اونم سربلندی تیم محبوبشون داماش هستش و بیشتر سعی بر این است که انرژی مثبت به تیم وارد بشه و اینکه جلوی فحاشی ها در استادیوم گرفته بشه ...
اگر فعالیت همه رو زیر ذربین قرار بدهید میبینید که بیشتر چشم به دهان شما یعنی اقای سراوانیو بقیه ی عوامل تیم دوختند تا بتوانند پلی میان باشگاه و هواداران باشند تا بتوانند نگرانی های هواداران رو به گوش عوامل باشگاه برسانند و برعکس..در مورد نظرسنجی
این رو حق هوادار نمیدونین که بخوادمحبوبترین بازیکن های تیم محبوبش رو انتخاب کنه ؟یا بهترین و بدترین ؟یا حتی بگه کدوم بازیکن از نظر منه هوادار در نیم فصل بدرد تیم نخورده؟اگه با این کار به تیم لطمه میخوره کل نظرسنجی ها حذف میشود ولی این حق منه هوادار نیستش که بگم ابشک محبوبترین واسه من و عکساشو پوستر کردم چسبوندم تو اتاقم ؟یا بگم بهترین بازیکن نیم فصل که توی بارون و سرما و گرما و با دهن روزه اومدم تشویقش کردم بگم غلامی هستش ؟
حالا اگر به سایت های هواداری باشگاه های دیگر سری بزنیم میبینیم که همه اکثر سایت های هوادارای باشگاه های ما برای بازیکناشون نظرسنجی گذاشتن ..بعضی ها که هر هفته نظرسنجی میزارن و از مخاطبشون میخوان بهترین بازیکن هفته رو انتخاب کنن...
اقای سراوانی همشون برامون عزیزن و تیم رو بیشتر از شخص خاصی دوست داریم
در کل خیلی مخلصیم ابرار سراوانی

چون همیشه در کنار ما بودین