[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر سنجی ها و یک سوال

نظر سنجی ها و یک سوال

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نظر سنجی ها و یک سوال

پستتوسط saravani » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 12:55 am

دوستان سایت وارش اسپرت و دیگر سایت های هواداری و همچنین دوستانی که در فیسبوک فعالند و برای داماش یعنی تیم خودشان سنگ تمام می گذارند همیشه و همه وقت و همه جا به درخواست های من لبیک گفته و با تمام وجود در بزنگاه های حساس به کمکم آمدند و مرا همیشه شرمنده خود کردند و من جز این یعنی ابراز شرمندگی تحفه دیگری در برابرشان نداشتم.
اینک اما یک سوال از همه دوستان دارم اگر در خانواده ای نظرسنجی بگذارند و سوال کنند که بهترین و محبوبترین و بدترین عضو خانواده کدامیک می باشند آیا موجب دلخوری و کدورت در بین اعضای آن نخواهد شد و آیا اصلا طرح چنین موضوعی بنیان آن خانواده را زیرسوال نخواهد برد؟
هنوز یک نیم فصل از مسابقات باقی مانده و همه یاران ما در داماش بهترین و محبوب ترین های ما هستند روزی میلاد و روزی محمد و روزی رضا و روزی افشین و روز دیگر علی برای ما افتخار می آفرینند همه را محبوب و بهترین بدانیم و نظرسنجی ها را به سمت دیگری و پرسشهای بهتری سوق دهیم. علی یارتان
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 1:53 am

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت ابرار سراوانی
سایت ها ,وبلاگها و پچ های هواداری فیسبوک و مکانهای دیگه ...همشون یک هدف دارن و اونم سربلندی تیم محبوبشون داماش هستش و بیشتر سعی بر این است که انرژی مثبت به تیم وارد بشه و اینکه جلوی فحاشی ها در استادیوم گرفته بشه ...
اگر فعالیت همه رو زیر ذربین قرار بدهید میبینید که بیشتر چشم به دهان شما یعنی اقای سراوانیو بقیه ی عوامل تیم دوختند تا بتوانند پلی میان باشگاه و هواداران باشند تا بتوانند نگرانی های هواداران رو به گوش عوامل باشگاه برسانند و برعکس..در مورد نظرسنجی
این رو حق هوادار نمیدونین که بخوادمحبوبترین بازیکن های تیم محبوبش رو انتخاب کنه ؟یا بهترین و بدترین ؟یا حتی بگه کدوم بازیکن از نظر منه هوادار در نیم فصل بدرد تیم نخورده؟اگه با این کار به تیم لطمه میخوره کل نظرسنجی ها حذف میشود ولی این حق منه هوادار نیستش که بگم ابشک محبوبترین واسه من و عکساشو پوستر کردم چسبوندم تو اتاقم ؟یا بگم بهترین بازیکن نیم فصل که توی بارون و سرما و گرما و با دهن روزه اومدم تشویقش کردم بگم غلامی هستش ؟
حالا اگر به سایت های هواداری باشگاه های دیگر سری بزنیم میبینیم که همه اکثر سایت های هوادارای باشگاه های ما برای بازیکناشون نظرسنجی گذاشتن ..بعضی ها که هر هفته نظرسنجی میزارن و از مخاطبشون میخوان بهترین بازیکن هفته رو انتخاب کنن...
اقای سراوانی همشون برامون عزیزن و تیم رو بیشتر از شخص خاصی دوست داریم
در کل خیلی مخلصیم ابرار سراوانی /2/ چون همیشه در کنار ما بودین :P
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 7:25 am

jamaran-city : من فکر می کنم صحبت آقای سراوانی رو بدترین و بازیکن اضافه هست نه روی کل نظرسنجی . من هم با بخش بدترین زیاد موافق نبوده و نیستم و خودم هم انتخاب نکردم اما خواستم به نظرات دوستان احترام بگذارم و تا یک جایی تیتر رو عوض نکردم اما بعضی بچه ها مراعات نمی کردند و بازیکن مازاد اعلام نمی کردند بلکه انواع و اقسام لقب ها رو برای اشخاص در نظر میگرفتند و به همین دلیل گفتم لااقل تیتر تایپیک رو عوض کردم.
اکثر این نظرسنجی ها و کامنت ها توی دید قرار میگیره و اونوقت به گوش برخی از بازیکنان می رسه و وقتی برای نیم فصل دوم می مونند فکر می کنند هوادار داماش براش ارزش قائل نیست. مخصوصا بعضی از اسم ها...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 7:55 am

من هم حرفاي آقاي سراواني رو قبول دارم و اين رو هم بايد بچه هاي در نظر بگيرن كه انتقاد كردن و اعتراض با بعضي از نظرها فرق داره.بعضي از حرف ها انگيزه بازيكن رو كم ميكنه.
و اين رو هم مطمئن باشيد كه اين حرفايي كه در وارش اسپرت ميشه به گوش خيلي از افراد ميرسه و خيلي از بازيكنا هم به اين سايت سر ميزنند
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 8:48 am

آبرار فرقی ایته بازیکن خوب بد میان به به تمام دنیا هوادران اکثر تیمان هه کارا کونید فوتبالم حرفه ای بو بوسته مهد کودک که نیه.زنده باد داماش گیلان محبوب ایران
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط siakelach » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 9:08 am

اتفاقا جناب سراوانی اینجوری بازیکن متوجه میشه که نیومده تو این تیم و یه پولی بکنه و بذاره جیبش کسی هم نیست بهش بگه بالای چشم تو ابرو...
همونطوری که هوادارا تو زمین تشویق میکنن یا از لایی خوردن بعضیها آه بلند میکشن اینجا هم همینطوره
اکثر ما کسایی هستیم که میایم تو ورزشگاه و وقتی تیم گل میخوره شعار میدیم تی ... غم.
اما بهتر اینه که تمام بازیکن های داماش عضو این سایت بشن و از خودشون دفاع کنن.
خدا رو شکر کامپیوتر و لپ تاب و کافی نت همه جا هست.
بله این حق ماست وقتی بازیکنی نمیتونه خودش رو به مربی ثابت کنه و فقط اومده که نیمکت رو پر کنه باید بدونه که میدونیم داره تلاش نمیکنه.
از طرف من به عنوان یه هوادار و کاربر این سایت به تک تک بازیکنها بگو ما چه رو سکوها چه پشت کامپیوتر داریم خودمون رو برای داماش پاره میکنیم اما بعضی ها متری حسابی میدون تو بازی یا تمرین.
در مورد بازیکن های خوب و با غیرت حرفی ندارم.
یه سر به کل پیام های من بزنید تا متوجه بشید که تعصبم به این تیم چقدره؟
یه پیام خصوصی هم دادم به شما که جوابی نگرفتم.
دوباره میگم وقتی منه هوادار دارم خودم رو پاره میکنم بازیکن هم باید همین قدر تو زمین جون بکنه.
خیلی ها تو تیم این کار رو میکنن طرف صحبت من اونایی هستن که ..خم شون هم نیست...
حله عزیز؟
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 9:16 am

[b:d4daa3df1d] تا حدود زیادی موافقم
ای کاش توی نظرسنجی هامون گزینه های اضافی یا بدترین رو نمیزاشتیم
همون موفق ترینهای نیم فصل اول بهتر بود [/b:d4daa3df1d] :roll:
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 9:27 am

منم حق رو به آقای سراوانی میدم بهتر بود نظرسنجی رو یه طور دیگه انجام میدادیم...
از اون طرف هم باید یه طوری به بازیکنامون بفهمونیم که تویه زمین باید تلاش بیشتری کنن و احساسات هوادار رو در نظر بگیرن
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 9:28 am

دوستان عزیز من دست تک تک شما رو می بوسم و به تعصب و علاقه شما به تیم شهرتون واقفم و مطمئنم همیشه در کنار تیم هستید و برای سربلندی آن همه کاری می کنید بنابراین انتظارات من از شما بیشتر میشه و این تنها و تنها به خاطر بزرگواری های شما است همیشه سالم و شاد و تندرست باشید یاعلی
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 9:30 am

فکر نمیکنم آقای سراوانی با نظر سنجی مخالفتی داشته باشن ؟
انتقاد یا نظری هم اگه تو این سایت بشه برای پیشرفت تیم هست ، از طرف خودی ها که بدون غـرض و مرض انتقادهایی رو مطرح میکنن و دوست دارن تیمشون نتیجه بگــیره..
حداقل تو این سایت که من مطمئنم همه اعضا عاشقانه تیم خودشون رو دوست دارن..
احتمالا بیشـتر منظور آقای سـراوانـی، روی نامـگذاری گــزینه هــا باید باشه ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 9:36 am

جناب سراوانی در مورد انتظاراتتون بفرمایید...
به روی دیده منت عزیز
وظیفمونه هیچ باکی هم نداریم.
تا تهش هستیم
یا علی
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 10:52 am

اتفاقا من موافق تمام نظرسنجی ها و انتخاب بهترین و بدترین هستم چه نتایج نظر من رو تایید کنه چه نکنه ... مثلا من معتقدم مهدوی محبوترین بازیکن ما هست محبوبترین یعنی از همه بیشتر و بقیه در رده های بعدی قرار دارن اما بسیاری از دوستان عقیده دارن آبشک محبوب ترینه ... یا بدترین بازیکن ما از نظر من یه نفر و یکی دیگه میگه یه نفر دیگه ... این موضوعات خوبه که مطرح بشه ...
حالا چرا ما نیمه خالی رو میبینیم ؟! نمی دونم !! چرا اینجوری فکر نمیکنیم که مثلا آقایی با خواندن اینکه ببینه جزو بدترین هاست تلاشش رو بیشتر کنه ... ؟!؟ یا آبشک وقتی ببینه جزو بهترین هاست بیشتر تلاش کنه ....
ما با یکسری مصلحت اندیشی ها داریم یه چیزهایی رو پنهان میکنیم و جلوی اظهار نظر رو میگیرم ... مثلا مهدوی کیا بیاد بخوانه بدترینه ، قهر میکنه و دوتا ساکش رو میبنده و میره ؟!؟!! به نظر من اینطوری نیست
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 10:57 am

راست می گه می شد ی جور دیگه مطرحش کرد مثلا ی تاپیک درست کنیم به اسم انتقادات شما و هر کی از عملکرد یکی ناراحته توی اونجا بنویس؟نظر شماها چیه؟
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 11:03 am

نفس انتخاب ضعیف ترین تو آخر فصل فکر نکنم زیاد بد باشه ،اما تو نیم فصل شاید تاثیر منفی بگذاره و این نظر من هست . ضمن اینکه شاید حتی خود نظرسنجی در مورد ضعیف ترین باز نظرهای مختلفی در موردش باشه که خوبه یا بد اما متاسفانه بعیض از کلماتی که در کامنت ها استفاده شده و میشه و فقط نام بازیکن برده نمیشه و القاب مختلف به بازیکنان مورد اشاره داده میشه درست نیست . یادتون نره اینا همه بازیکنان ما هستند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 11:18 am

تو ایتالیا به بدترین بازیکن جایزه سطل طلایی اهدا میشه پس نظر سنجی ای که jamaran-city گذاشته بود هیچ ایرادی نداره، وقتی بازیکنی عنوان بدترین بازیکن رو میگیره باید تلاش کنه با بازی های خوبش که بگه این عنوان درست انتخاب نشده براش /12/
اینم کاندیداهای سطل طلایی
کراسیچ-آمائوری-ملو و لوکا تونی از یووه کاندیداهای بدترین بازیکن
2011 سری آ (سطل طلایی)
اینم بقیه کاندیداها:
Inter: Diego Milito, Mauro Zarate and Diego Forlan
Genoa's Eduardo
Cesena's Adrian Mutu
Fiorentina's Santiago Silva
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه