[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سرمربی داماش :ما بعد از بازي بوشهر بايد به مصاف پرسپوليس تهران برويم

سرمربی داماش :ما بعد از بازي بوشهر بايد به مصاف پرسپوليس تهران برويم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

سرمربی داماش :ما بعد از بازي بوشهر بايد به مصاف پرسپوليس تهران برويم

پستتوسط damash_city » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:14 pm

اختصاصي90/قاسمپور: من فوتبالي‌ام و از پشت كوه نيامده‌ام

90[b:fe9d3bffcd]
: بازگشت شما به ليگ برتر را تبريك مي‌گوييم...[/b:fe9d3bffcd]

از شما تشكر مي‌كنم و من هم خوشحالم كه لطف خدا شامل حالم شد تا هدايت تيم خوبي چون داماش گيلان را بپذيرم. به هر حال ما با فوتبال زندگي مي‌كنيم و كارمان همين رفتن و آمدن است تا چرخ‌هاي فوتبال بچرخد.

90[b:fe9d3bffcd]: اما اين روزها فضاي كار براي مربيان سالم تنگ شده و همانطور كه شما و كربكندي در برنامه تلويزيوني 90 مي‌گفتيد، مربيان با دلال بازي تيم مي‌گيرند ... [/b:fe9d3bffcd]

وظيفه ما اين بود كه اشاره‌اي به مشكلات و معضلات فوتبال داشته باشيم و بقيه‌اش را سپرديم به مسئولان و مديران دلسوز فوتبال كه ببينيم چه كار مي‌كنند.
[b:fe9d3bffcd]
90: فكر مي‌كرديد جانشين دينورزاده در داماش شويد؟[/b:fe9d3bffcd]

من در تيم داماش درود مربيگري مي‌كردم كه به هر صورت با داماش گيلان هم‌خانواده بوديم. متاسفانه مشكلات مالي باعث واگذاري تيم درود شد و ما هم چون در دسترس بوديم به دستور مديران اين باشگاه هدايت اين تيم را پذيرفتيم.

90: كار كردن با عابديني براي شما دشوار نيست؟[/b:fe9d3bffcd]

من نمي‌دانم چرا خبرنگاران تا اين حد روي عابديني حساس شده‌اند! هر خبرنگاري با من مصاحبه مي‌كند در مورد عابديني سئوال مي‌پرسد. واقعا برايم جالب است بدانم كه چرا شما روي عابديني تا اين اندازه حساس شده‌ايد؟‌

90: به خاطر اينكه سوابق عابديني مي‌گويد احتمال حضور او در رختكن وجود دارد و اينكه ناگهان در دقيقه 60 بازي دستور بدهد فلان بازيكن را بيرون بكش و فلاني را بفرست زمين و ... آيا از اين مسائل شما در رشت دچار مشكل نمي‌شويد؟[/b:fe9d3bffcd]

ببينيد من فوتبالي‌ام و از پشت كوه نيامده‌ام! عابديني يك مدير غيرفوتبالي نيست كه نخواهم حرفهايش را نشنوم. حرفها و توصيه‌هاي عابديني شنيدن دارد اما من اجازه دخالت به هيچ كسي را نمي‌دهم. من حرفهاي عابديني را در كنار گفته‌هاي ديگر اعضاي كادرفني قرار مي‌دهم و به يك جمع‌بندي مي‌رسم و تصميم نهايي را خودم مي‌گيريم.

90: عابديني قبل از بازي با راه‌آهن نظر فني نداد؟[/b:fe9d3bffcd]

باور كنيد ما روز قبل از بازي يك جلسه با عابديني داشتيم كه من به او گزارش كار دادم اما عابديني در مورد تركيب و اين مسائل هيچ حرفي نزد. اين در حالي است كه سئوال كردن در مورد تركيب تيم حق طبيعي يك مدير است. همانطور كه گفتم عابديني فهم فوتبالي بالايي دارد اما شرح وظايف ما در تيم تقسيم شده است و من به عنوان سرمربي نظر تمام مشاوران را روي كاغذ مي‌آورم و در كنار هم قرار مي‌دهم و بهترين تصميم را براي موفقيت تيم مي‌گيرم.

90: كار كردن با بازيكنان همچون مهدوي‌كيا را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟[/b:fe9d3bffcd]

من به اسم و رسم يا سن و سال بازيكنان كاري ندارم. هر بازيكني كه از نظر توان فني و آمادگي جسماني بهتر باشد در تركيب قرار مي‌گيرد.
90: فرض كنيم كريمي قصد جدايي از پرسپوليس را داشته باشد، آيا احتمال دارد او را هم جذب كنيد؟‌[/b:fe9d3bffcd]

فعلا كه كريمي عضو تيم پرسپوليس است اما همه مي‌دانيم كريمي بازيكن توانمند و مطرحي بوده و اين روزها از آمادگي بالايي هم برخوردار است. اگر پرسپوليس كريمي را نخواهد فكر نمي‌كنم عابديني براي اين بازيكن تكنيكي تور نيندازد.
90: به نظر مي‌رسد دوست نداشتيد در اولين ديدارتان به مصاف تيم دايي برويد؟[/b:fe9d3bffcd]

اصلا اين طور نيست. من يك مربي حرفه‌اي هستم و به سه امتياز اين بازي فكر مي‌كردم. مگر كسي جز دايي سرمربي راه‌آهن بود به ما 6 امتياز مي‌دادند؟! براي من كه مهم نبود مربي تيم راه‌آهن چه كسي باشد.
90: دايي گفته بود ما به گل‌هاي زنيدپور باختيم؟[/b:fe9d3bffcd]

به نظر دايي احترام مي‌گذارم. اما تاكتيك شكست راه‌آهن را بلد بوديم. يكي از تاكتيك‌هاي ما گرفتن ضربات ايستگاهي براي زنيدپور بود كه به اين هدف رسيديم.
90: بازي با شاهين را چطور مي‌بينيد؟[/b:fe9d3bffcd]

آب و هواي رشت شبيه شهر بوشهر است و ما سعي مي‌كنيم از بوشهر هم با دست پر برگرديم.
90 :‌حرف پاياني؟ [/b:fe9d3bffcd]

ما بعد از بازي بوشهر بايد به مصاف پرسپوليس تهران برويم كه اين روزها متحول شده است. ما فقط به تيم خودمان فكر مي‌كنيم و به مسائل داخلي حريفان كاري نداريم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط damash_city در چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:36 pm .
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:20 pm

ما بعد از بازي بوشهر بايد به مصاف پرسپوليس تهران برويم
/4/ /4/ /4/
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:25 pm

[quote:1cd05b9676="antiros"]ما بعد از بازي بوشهر بايد به مصاف پرسپوليس تهران برويم
/4/ /4/ /4/[/quote:1cd05b9676]
نه ابرار بازی داریم با فولاد
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:27 pm

[quote:9982e4dc29="ali126"][quote:9982e4dc29="antiros"]ما بعد از بازي بوشهر بايد به مصاف پرسپوليس تهران برويم
/4/ /4/ /4/[/quote:9982e4dc29]
نه ابرار بازی داریم با فولاد[/quote:9982e4dc29]
هفته دوازدهم باپرسپولیس داریم
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:43 pm

ای واااااااااای /5/ . بیچاره پرسپولیس رو با فولاد اشتباه گرفته /4/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:49 pm

علی کریمی میخواد جدا بشه؟
بعد میخواد بیاد رشت؟ چی بگم والله /4/ /5/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:57 pm

کلا این مصاحبه عجیب بود /4/
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 7:26 pm

[quote:bff44273bb="raincityboy"]علی کریمی میخواد جدا بشه؟
بعد میخواد بیاد رشت؟ چی بگم والله /4/ /5/[/quote:bff44273bb]
واقعا عجیبه :oops:
چرا بدون مقدمه حرف کریمی رو وسط کشیدن ؟خیلی عجیبه!!!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 7:31 pm

من تو سایت منبع کامنت گذاشتم ..واقعا مصاحبه ی عجیبیه :roll:
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط juventufan » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 7:42 pm

کریمی؟؟؟
خندم میگیره
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 7:49 pm

فکر کنم این مصاحبه رو ازتو لپ لپ دراورده بودن
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 9:59 pm

به نظر من ممکنه این مصاحبه جعلی بوده باشه.یا بخشی از اونو به دلخواه خودشون عوض کرده باشن /4/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 10:00 pm

اب و هوای رشت شبیه بوشهر؟؟؟؟؟ !!!!
از نظر رطوبت میگه؟؟؟!!!! :roll:
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 12:20 am

به غیر از سوال آخر و حرف پایانی باقیش چیز عجیبی نداشت...! گفت اگر کریمی جدا بشه خب عابدینی جذبش میکن نگفت که کریمی میخواد جدا بشه و عابدینی هم داره جذب میکنه!
اون قسمت حرف پایانی هم احتمالا اشتباه خبرنگار بوده که بد برداشت کرده و نوشته
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 6:47 am

آقا از الان بیاین کاری کنیم که نذارن به پرسپولیس 50% جا بدن ... خدایی ستمه ! این ورزشگاهها واسه خود رشتی ها هم کمه ... اگه کسی جایی نفوذ داره از الان این میخ رو بکوبه ... ما هم تلاشمونو میکنیم ... جایگاه پرسپولیس یا هر تیم دیگه ای تو رشت فقط 10% ظرفیت کل ورزشگاه هست همین و بس
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان