توسط Soheil_Rashti » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 2:46 pm
زمان انتشار : 28 شهریور 1390 16:17:00
قاسمپور: اگر قرار شود اسم ببرم پای مدیران هم وسط میآید
فوتبال آنلاين، ابراهیم قاسمپور، بازیکن اسبق تیم ملی ایران که پس از طرح موضوعاتی پیرامون دلالی و فساد در فوتبال در برنامه نود، از سوی ستاد منشور اخلاقی کمیته فدراسیون فوتبال احضار شده بود پس از عدم حضور در فدراسیون ما گفت: « دلیلی ندارد که به فدراسیون بروم زیرا حرف هایم را زده ام و اگر منظور آقایان این است که اسم افراد را ببرم بنده معذورم زیرا به این موضوع اعتقاد دارم که ممکن است افراد با وجود تخلفات زیاد به راه درست بروند.»
وی افزود: «صحبت هایی که بنده در برنامه نود مطرح کردم مربوط به چند سال قبل بود و دلیلی ندارد بروم و بگویم آنها چه کسانی بوده اند چون از آن تاریخ تا امروز ممکن است اصلاح شده باشند.»
این پیشکسوت فوتبال در ادامه گفت: «اگر قرار به اسم بردن باشد خیلی از مدیران که بعضی از آنها هنوز در فوتبال هستند پایشان وسط کشیده می شود. ضمنا بنده فقط به گوشه ای از اتفاقاتی که می دانستم اشاره کردم و خیلی چیزهای دیگر درباره فساد در فوتبال می دانم و اگر لازم بود آن مسایل را مطرح خواهم کرد.»
این مربی به تماس دو مسوول از فدراسیون اشاره کرد و گفت:« آقایان غیاثی و علیپور تماس گرفتند و صحبت کردیم و به آنها نیز گفتم اگر حرفی زده ام فقط با نیت سالم سازی در فوتبال بوده و آقایان دائم نگویند که فوتبال سالم است و فساد وجود ندارد.»
*** قاسمپور در انتها درباره شایعه مربیگری اش در داماش گیلان گفت:«باور کنید تا این لحظه هیچ صحبتی با بنده نشده است.» ***
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.