مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط jamaran-city » سه شنبه سپتامبر 13, 2011 2:31 pm
آفتاب:[color=red:ecf2608f75] مدیرعامل باشگاه داماش گیلان با بیان اینکه در بحثهای خبری روزهای اخیر بی بند و باری عجیبی دیده میشد، گفت: حالا که اتهام بازداشت شدن به من زدهاند روز جمعه برای تماشای دربی به ورزشگاه آزادی میروم تا خلاف آن را ثابت کنم. [/color:ecf2608f75]
[color=black:ecf2608f75]امیر عابدینی ضمن بیان این مطلب افزود: در بحثی که طی روزهای اخیر برخی رسانهها بدان پرداخته و مواردی را درخصوص موضوع سواستفاده مالی مطرح کردهاند، یک بی بند و باری عجیب خبری را دیدم. سالها بود که روزنامهها را ورق نمیزدم اما در چند روز اخیر که این بیبند و باریها را دیدم ناچار به پیگیری اخبار رسانهها شدم.
وی در ادامه افزود: در حوزه ورزش حرف و حدیثها قابل جمع کردن است اما در حوزههای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی این روزها میبینیم که آبروی انسانها خیلی زیر سئوال میرود، متاسفانه مطالبی عنوان میشود که منابع آنها مشخص نیست، بعضاً دیده میشود که به جای دیگری رای صادر میکنند، مسئولیتها در هم آمیخته شده و ارزش خود را از دست دادهاند و ... .
"در چند روز اخیر من هم از بیبند و باری خبری در امان نبودهام"، عابدینی با بیان این جمله گفت: در این چند روز در برخی از سایتها مطالبی را دیدم که برایم مهم به نظر نمیرسید اما زمانی نسبت به این موضوع حساس شدم که متاسفانه خبرهای این سایتها محل تغذیهای شدند برای خبرگزاریهای رسمی کشور. این موضوع مرا نگران کرد و در تماسی که با آنها داشتم قول دادند که این خبر را تکذیب کنند.
وی با طرح این موضوع که "آثار چنین اخباری به آسانی در جامعه جمع نمیشود"، افزود: برای اینکه تکذیب این خبر را ثابت کنم باید روز جمعه به ورزشگاه آزادی بروم و در جمع تماشاگران بازی پرسپولیس - استقلال حضور پیدا کنم تا مردم ببنید که بازداشت نشدهام!
"فکر میکنید این مسائل برنامهریزی شده است؟"، طرح این پرسش از سوی خبرنگار مهر با پاسخی جالب از سوی عابدینی همراه شد. او گفت: همه میدانند که امیر عابدینی در فوتبال ایران حرفهایی برای گفتن دارد. حتی برخی معتقدند در حوزه سیاسی هم حداقل جایگاه کوچکی دارم و آدمی هستم که با طرح کردن خبرهای کذب در موردم میتوانند خبرساز شوند.
وی همچنین خاطر کرد: متاسفانه برخی از خبرنگاران دوست دارند، خبرهایشان داغ باشد و به جای اینکه به اصل خبر بپردازند و رسالت خود را انجام دهند، خبرسازی میکنند.
عابدینی در پایان گفتوگوی خود با خبرنگار مهر تصریح کرد: من هیچ دشمنی از جایی نمیبینم و اعتقاد دارم اتفاقات اخیر برنامهریزی شده نیست، البته پسرم اینطور فکر نمیکند![/color:ecf2608f75]
-

jamaran-city
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am
-
توسط jamaran-city » سه شنبه سپتامبر 13, 2011 2:56 pm
[color=cyan:b1a8c85d3a]امیر عابدینی : این شایعات را مطرح می کنند تا جمعه در آزادی تشویق نشوم ![/color:b1a8c85d3a] / به آزادی می روم تا همه باور کنند که دستگیر نشدم / داماش با قدرت ادامه می دهد
[color=black:b1a8c85d3a]امیر عابدینی دستگیر نشده است ! امیر عابدینی روی صندلی ریاست خود در باشگاه داماش نشسته و پشت سر هم در مصاحبه با رسانه های مختلف خبر بازداشتش را تکذیب می کند . او امروز بیش از هر زمان دیگری پاسخگوی خبرنگاران بود . ساعتی قبل چند سایت خبری در بخش سیاسی اخبار خود خبر از بازداشت مدیرعامل یک تیم لیگ برتری دادند که قبلا استاندار بوده است و او کسی نیست جز امیر عابدینی . مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در مصاحبه ای کوتاه با سایت گل در این مورد توضیح می دهد :
نشانی و کدهای مطرح شده در اخبار چند سایت خبری شما را بازداشت شده معرفی کرده اند !
بله . این خبر کذب را خودم خواندم و متاسفم که این گونه با آبروی افراد بازی می کنند
شما الآن کجا هستید ؟
من پشت میز کارم نشستم . صحیح و سالم و در حال مصاحبه با شما هستم . امشب هم می خواهم تا صبح در دفترم بمانم تا دروغپردازان شاید از رو بروند !
چرا باید چنین خبری منتشر شود ؟
من خودم ترجیح می دهم فکر کنم که کسی با من دشمنی ندارد و این موضوع هم هیچ ارتباطی به فوتبال و پرسپولیس ندارد اما بعضی ها معتقدند که این خبرسازی بی ارتباط با دربی روز جمعه نیست . شاید بعضی ها فکر کردند اگر خدایی نکرده پرسپولیس نتیجه مناسبی در بازی روز جمعه نگیرد علی دایی و من ممکن است مورد تشویق قرار بگیریم !
منظور شما مدیران فعلی باشگاه پرسپولیس هستند ؟
من از کسی اسم نبردم . اتفاقا می خواهم برای اینکه خبر دستگیری ام تکذیب شود همگان باور کنند روز جمعه به ورزشگاه آزادی بروم و مسابقه را از نزدیک تماشا کنم ! این طوری همه من را می بینند و باور می کنند !
گفته می شود شایعه دستگیری شما شاید به ماجرای امیرخسروی ، مدیر کارخانه داماش مربوط می شود . آیا ارتباطی وجود دارد ؟
خیر . آقای خسروی عضو مجمع ما بودند که دیگر نیستند و باشگاه داماش هیچ گونه ارتباطی با این ماجرا ندارد .
می گویند که باشگاه داماش منحل می شود ؟
هواداران نگران نباشند . ما با قدرت به کار خود ادامه می دهیم و به این شایعات اصلا توجه نکنند ![/color:b1a8c85d3a][color=black:b1a8c85d3a] [/color:b1a8c85d3a]
-

jamaran-city
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am
-
توسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه سپتامبر 13, 2011 3:29 pm
ایران آسیا امیر عابدینی
-

pezhman-paskiyabi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am
توسط RASHTBOY » چهارشنبه سپتامبر 14, 2011 4:05 am
با این وضعی که اینجاست ، یک روز خبر دوپینگی بودن بازیکن ، یک روز خبر بازداشت سهامداران ، یک روز خبر بازداشت مدیر عامل ، وجود یک سرمربی در کلاس جهانی !!!
خدا عاقبت ما رو بخیر کنه ؛ ولی هرچه هست اوضاع خیلی خرابه و کم کم داره بدجور روی اعصاب ما پا برهنه راه می ره .این همه تیم بدون تماشاگر تو لیگ برتره درست تمام بلاها باید سر رشت نازل بشه ، دیگه غیر قابل تحمل داره میشه .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط raincityboy » چهارشنبه سپتامبر 14, 2011 7:18 am
اقایRASHTBOY انگار زیاد از خبرهای خوبی که به گوش میرسه خوشحال نیستی؟الان خدارشکر امیر عابدینی هم توی مصاحبه خودش گفت داماش با قدرت داره به کارش دامه میده و اقای خسروی هم دیگه جزئ هیات مدیره داماش نیست
فقط بچه ها اگه نتیجه بگیرن دیگه این حاشیه ها درست نمیشه
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 14, 2011 7:46 am
با دو سه تا برد پشت هم همه چیز تموم میشه وحاشیه ها میخوابه
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط RASHTBOY » چهارشنبه سپتامبر 14, 2011 11:20 am
[quote:3bcf705d6e="raincityboy"]اقایRASHTBOY انگار زیاد از خبرهای خوبی که به گوش میرسه خوشحال نیستی؟الان خدارشکر امیر عابدینی هم توی مصاحبه خودش گفت داماش با قدرت داره به کارش دامه میده و اقای خسروی هم دیگه جزئ هیات مدیره داماش نیست
فقط بچه ها اگه نتیجه بگیرن دیگه این حاشیه ها درست نمیشه[/quote:3bcf705d6e]
دوست عزیز هر موقع که داماش نتیجه گرفت و به جایگاه اصلیش توی لیگ رسید من خوشحال خواهم شد ولاغیر ، در ضمن عابدینی شاید بخواد بگه من قهرمان آسیا می شم ، من واقعیت ها رو می بینم و باور می کنم نه نظرات امثال عابدینی رو .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط RASHTBOY » چهارشنبه سپتامبر 14, 2011 11:21 am
[quote:9dc7a939af="raincityboy"]اقایRASHTBOY انگار زیاد از خبرهای خوبی که به گوش میرسه خوشحال نیستی؟الان خدارشکر امیر عابدینی هم توی مصاحبه خودش گفت داماش با قدرت داره به کارش دامه میده و اقای خسروی هم دیگه جزئ هیات مدیره داماش نیست
فقط بچه ها اگه نتیجه بگیرن دیگه این حاشیه ها درست نمیشه[/quote:9dc7a939af]
دوست عزیز هر موقع که داماش نتیجه گرفت و به جایگاه اصلیش توی لیگ رسید من خوشحال خواهم شد ولاغیر ، در ضمن عابدینی شاید بخواد بگه من قهرمان آسیا می شم ، من واقعیت ها رو می بینم و باور می کنم نه نظرات امثال عابدینی رو .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط only_abarar » چهارشنبه سپتامبر 14, 2011 11:27 am
منم با رشتی بوی موافقم.واقعا باشگاه شرایط عادی نداره و باید نگران بود بجای دلخوشی الکی.امیدوارم هرچه زودتر از این بحران خارج بشیم
-

only_abarar
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
توسط MEHRDAD » چهارشنبه سپتامبر 14, 2011 11:33 am
[quote:7788d043cb="RASHTBOY"]با این وضعی که اینجاست ، یک روز خبر دوپینگی بودن بازیکن ، یک روز خبر بازداشت سهامداران ، یک روز خبر بازداشت مدیر عامل ، وجود یک سرمربی در کلاس جهانی !!!
خدا عاقبت ما رو بخیر کنه ؛ ولی هرچه هست اوضاع خیلی خرابه و کم کم داره بدجور روی اعصاب ما پا برهنه راه می ره .این همه تیم بدون تماشاگر تو لیگ برتره درست تمام بلاها باید سر رشت نازل بشه ، دیگه غیر قابل تحمل داره میشه .[/quote:7788d043cb]
خبر دوپینگ که به کل تکذیب شد و جوسازی رسانه ها بود، بازداشت مدیرعامل هم همینطور... در مورد سرمربی هم که خب یه چیزایی رو اعلام کردند و مشخص شده که وشعیت به چه شکله !! میمونه اون بازداشت سهام داران که خب عابدینی که میگه اینجوریه و تیم منحل نمیشه...!
شما هم زیاد نگران نباش با آه و ناله که چیزی درست نمیشه ولی خیلی از این موارد که میگی رو آتیش بیاری رسانه هاست و پیازداغ بهش اضافه میکنند. انشالله همه چیز در خصوص مسائلی مدیریتی درست بشه.
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط siabagh » چهارشنبه سپتامبر 14, 2011 6:30 pm
الكي دلتون رو خوش نكنيد به اين عابديني هيچ اميدي نيست
تكرار ميكنم هيچ اميدي نيست به داماش دل نبندين چون بعد دل كندن سخت ميشه
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
-

siabagh
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 14, 2011 6:38 pm
[quote:9a52bafa14="siabagh"]الكي دلتون رو خوش نكنيد به اين عابديني هيچ اميدي نيست
تكرار ميكنم هيچ اميدي نيست به داماش دل نبندين چون بعد دل كندن سخت ميشه[/quote:9a52bafa14]
اینجا سایت هواداران داماشه.پس باید از تیم شهرمون حمایت کنیم.در ضمن فکر کن که داماش نباشه باید دلمونو به کدوم تیم خوش کنیم.به سپیدرود که بعده 30سال اومد لیگ 1 درجا افتاد.یا انزلیچی سبحان که تو دسته3 هست.تیم دیگه میشناسی معرفی کن لطفا
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان