[quote:e29dc38ef4="milad1987"]امروز دوشنبه به اتفاق یکی از دوستان رفتیم عضدی تمرین داماش و ببینیم ساعت 5:30 اونجا بودیم که تقریبا ساعت 5:45 با ورود یکه تقریبا کم کم بازیکنا اومدن چیز عجیب حضور قاسم پور سرمربی سابق تیم نفت آبادان تو ذوق میزد.
http://s2.picofile.com/file/7127401284/ ... 2b0a0d.jpg
تمرین باکمی دویدن دور زمین آغاز شد بعد کم کم با کار تمرینی توسط خداداد ادامه پیدا کرد از چیز عجیب دیگه نبودن کاپیتان مهدوی بود که نفهمیدم چرا نبود البته گاهی مهدوی کیا و ابراهیمی تمرینات که سنگین میشد انفرادی تمرین میکردن از چیزهای جالب حضور یه دروازبان خارجی بود که من حدس میزنم که دروازبان تیم داماش درود بوده چون قرار داد داره فعلا آوردن اینجا بعد که تمرین کمی پیش رفت شروع کردن به کار با توپ حدود 30 دقیقه کار با توپ بود از ساعت 7:15 دو تیم شدن که تیم حمله با کاور آبی وتیم دفاع با لباس سبز حرکت جالب در تیم دفاع حضور محمد مختاری بود ولی حرکت کمی عجیب این بود که آلوز تو دفاع راست قرار داشت که نگران کننده بود ولی چیز ناراحت کننده این بود قبلا که میرفتم تمرین تیم خیلی شاد بود ولی الان کمتر این قضیه رو دیدم به امید موفقیت بچه ها[/quote:e29dc38ef4]
امروز من با داش میلادمون سر تمرین بودم. به نظرم تیم او طراوت تمرینای سابقو نداشت. ولی تنها چیزی که خیلی منو امیدوار کرد جدیت افشین چاوشی تو تمرین بود که خیلی مصمم نشون می داد. محمد مختاری هم خوب بود و داره به دوران آمادگی میرسه.
سر اون گل که میلاد جان گفت این آلوز دیگه روی هرچی اسلومیشن رو سفید کرد. نمیدونم که دینورزاده از این چی دیدیه که همش تو ترکیبه. امروزم تو ترکیت تیم دفاعی دفاع راست بازی می کرد.
انشالله که تیم بتونه بازی با مس موفق بشه .
دوستان فقط حمایت کنند تا ببینیم چی میشه...