توسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 13, 2011 7:27 am
[quote:a49ec2dd58="mahyarmaya"]اگه این ادعا سرمربی عزیزمون حقیقت باشه واقعا از حرف زدنش راضی هستم ولی نشه آقای حسین پور که برنامه ریزشون صرفا برای احمق جلوه دادن مردم بود.
2تا نکته هستش که یکی اینکه داماش امسال تیمی خوبی بسته و میتونه حتی مدعی باشه برای سهمیه اما ما طرفدارها نباید انتظارمون بالا بره و اعتراض های بیمورد داشته باشیم و باید وقت کافی به تیم بدیم باید قبول کنیم داماش بعد از 2سال اومده لیگ برتر و باید فرصت داده بشه و فرصت داد بچه توی ورزشگاه نباید احساسی رفتار کنن و باید ((هوشمند بود))
نکته دوم اینکه بر میگرده به مسولیت سر مربی .نباید با گفتن این جمله سنگینی بار رو از دوشش بر طرف کنه .ما توی لیگ بازی هایی داریم که بسیار حثییتی و حساس هستش و باید سر بلند باشیم.این برای ما نمیتونه قابل قبول باشه که چون بچه هامون بعد 2سال اومدن لیگ برتر همه از چیز گذرا بگذریم .ما توی تیم مهدوی و افشین داریم که همیشه توی لیگ برتر بودن کیا و محمدی و غلامی و ابوذر رحیمی عسگری زنیدپور و ... که تجربه لیگ رو داشتن و این که نمیشه بهونه این رو گرفت که ممد آبشک و نظیفکار و مختاری توی لیگ برتر نبوده رو گرفت .چون همین بازیکن ها بازی با پیروزی توی جام حذفی نشون دادن که چقدر بی استرس و منطقی بازی کردن.[/quote:a49ec2dd58]
نکات خوبی رو گفتی.ولی کس گفته نظیف کار و مختاری توی لیگ بازی نکرده؟ما 80 در صد تیم توی لیگ برتر بازی کردن.
ما با دینورزاده صحبت کردم گفت گفتش نباید انتظارها بره بال و در این صورت تا یه بازی نتیجه نگیریم برعلیه مون هوادارا شعار میدن.
در ضمن من به ایشون گفتم که ما برامون 5 تا بازی حیثیتی هست
انزلی(رف و برگشت)،آبادان،لونگ،تاج،تیراختور باید اینا رو ببریم. و گفت اول سعی میکنیم که بازی خوبی در کمال رفاقت انجام بدیم و همین رو از شما در بازی با ملوان میخوام
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"