قویدل:با رویانیان دوستم اما بازی ما جوانمردانه بود/کار فتح‌الله‌زاده درست نبود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

قویدل:با رویانیان دوستم اما بازی ما جوانمردانه بود/کار فتح‌الله‌زاده درست نبود

پستتوسط meraj130 » يکشنبه سپتامبر 09, 2012 9:05 pm

مالک باشگاه داماش در گفت‌وگو با فارس:
با رویانیان دوستم اما بازی ما جوانمردانه بود/کار فتح‌الله‌زاده درست نبود

خبرگزاری فارس: مالک باشگاه داماش در واکنش به پیشنهاد فتح‌الله‌زاده به عابدینی تاکید کرد که کار مدیرعامل استقلال به هیچ عنوان درست نبود.
خبرگزاری فارس: با رویانیان دوستم اما بازی ما جوانمردانه بود/کار فتح‌الله‌زاده درست نبود

شهرام قویدل با اشاره به پیشنهاد علی فتح‌الله‌زاده به امیر عابدینی برای حضور در باشگاه استقلال عنوان کرد: عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش است و طبیعی است که تمام تمرکز خود را روی موفقیت این تیم گذاشته است.

وی افزود: من از جزئیات این موضوع باخبر نیستم اما اگر چنین پیشنهادی داده شده، کار فتح‌الله‌زاده مورد تایید نبوده و درست نیست؛ حتی اگر به صورت دوستانه این کار را کرده باشد.

مالک باشگاه داماش در ادامه با اشاره به برتری یک بر صفر این تیم برابر پرسپولیس در هفته پنجم لیگ برتر تاکید کرد: پس از این مسابقه حرف‌ و حدیث‌هایی به وجود آمد اما من با صراحت می‌گویم برد داماش جوانمردانه بود. ما اصول جوانمردانه را زیر پا نمی‌گذاریم و حاضر نیستیم به خاطر فوتبال، اخلاق را نادیده بگیریم.

قویدل اظهار داشت: من با رویانیان رابطه بسیار خوبی دارم و با او دوست هستم و حتی پیش از مسابقه با او در مراسم تجلیل از وزنه‌برداران حضور داشتم اما این موضوع دلیل نمی‌شود اخلاق را زیر پا بگذاریم. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در آن مراسم درخواستی نداشت جز فوتبال پاک و سالم. رویانیان مدیر کاربلد، با صداقت و فردی اخلاق‌گرا است و برای او و مجموعه‌اش آرزوی موفقیت می‌کنم. رویانیان دنبال فوتبال پاک است و ما در یک بازی جوانمردانه موفق به شکست پرسپولیس شدیم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 6:41 am

آقای قویدل دمت گرم .. رویانیانو بیخیال شو اون بزار تیم خودشو جمع کنه که نمیتونه /8/ /8/

---------------------
ما میتوانیم
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 9:46 am

قبلاً عابدینی اظهار لطف ، علاقه و دوستی با لنگی ها رو می کرد حالا قویدل هم بهش اضافه شده ، آقای قویدل این نوع اظهار نظرها موجب کاهش محبوبیت شما در میان هوادارن خواهد شد .باور کنید رفاقت با رویانیان افتخار نیست و شما رو بزرگ نمی کنه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 1:04 pm

اینا چی میخوان از ما چرا دست از سر ما بر نمی دارن
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت