[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عضدی یا سردارجنگل؟+نظرسنجی

عضدی یا سردارجنگل؟+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

به نظر شما بهتر است کدام استادیوم در اختیار داماش گیلان قرار بگیرد؟

استادیوم شهید دکتر عضدی
105
91%
استادیوم سردار جنگل
11
9%

کل آرا : 116

پستتوسط yankee » دوشنبه جولاي 30, 2012 9:22 am

کاشکی عضدی پارکینگ هم داشت
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه جولاي 30, 2012 9:59 am

نظر من هم عضدی هست ولی با اضافه کردن بعضی امکانات که دوستان به نکات خوبی اشاره کرده بودند.
اما بزرگترین مشکل نداشتن پارکینگ هست ولی باید در نظر بگیرید اگه سردارجنگل پارکینگی به اون بزرگی داره در بازی ای مثل تراکتور گنجایش اون کاملا پر شده بود و مشکلاتی هم ایجاد شده بود چون به دلیل شرایط بد همهمیخواهن با ماشین شخصی بیان و این خود به خود ترافیک ایجاد میکنه.
اما در مورد عضدی باید بگم اول از همه اصلا نیازی به ماشین وردن نیست چون استادیوم در وسط شهر هست و هرکس با یک یا دو کورس به استادیوم میرسه و دوم اینکه با زدن پارکینگ های چند طبقه جنب استادیوم میتونند اینمشکل رو حل کنند.اما در مورد گجایش استادیوم من کاری به کاری دو طبقه کردن ندارم ولی در کوتاه مدت میتونیم قسمت پشت دروازه(جنب ساختمان تربیت بدنی) رو سکو بزنیم که حداقل دو هزار هوادار رو میتونیم اونجا جا بدیم.و به نظر من چمن مصنوعی در حال حاضر بهترین راه حل برای فرار از مشکلات هست و موقعی میتونیم روی چمن طبیعی حساب کنیم که استادیوم مسقف داشته باشیم که با این شرایط دور از ذهن هست
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » دوشنبه جولاي 30, 2012 10:23 am

[quote:274d16a956="MAZIYAR"]نظر من هم عضدی هست ولی با اضافه کردن بعضی امکانات که دوستان به نکات خوبی اشاره کرده بودند.
اما بزرگترین مشکل نداشتن پارکینگ هست ولی باید در نظر بگیرید اگه سردارجنگل پارکینگی به اون بزرگی داره در بازی ای مثل تراکتور گنجایش اون کاملا پر شده بود و مشکلاتی هم ایجاد شده بود چون به دلیل شرایط بد همهمیخواهن با ماشین شخصی بیان و این خود به خود ترافیک ایجاد میکنه.
اما در مورد عضدی باید بگم اول از همه اصلا نیازی به ماشین وردن نیست چون استادیوم در وسط شهر هست و هرکس با یک یا دو کورس به استادیوم میرسه و دوم اینکه با زدن پارکینگ های چند طبقه جنب استادیوم میتونند اینمشکل رو حل کنند.اما در مورد گجایش استادیوم من کاری به کاری دو طبقه کردن ندارم ولی در کوتاه مدت میتونیم قسمت پشت دروازه(جنب ساختمان تربیت بدنی) رو سکو بزنیم که حداقل دو هزار هوادار رو میتونیم اونجا جا بدیم.و به نظر من چمن مصنوعی در حال حاضر بهترین راه حل برای فرار از مشکلات هست و موقعی میتونیم روی چمن طبیعی حساب کنیم که استادیوم مسقف داشته باشیم که با این شرایط دور از ذهن هست[/quote:274d16a956]

منظورتون مسقف برای جایگاه تماشاگرهاست یا اینکه ورزشگاه سقف متحرک داشته باشه. اگه گزینه ی دوم مورد نظرتون هست که فقط تعداد معدودی ورزشگاه در دنیا دارای سقف هستن. مشکل اصلی اینه که همه ی بازی ها ی استان همین جا برگزار میشه و چمن مصنوعی خیلی سریع کیفیتشو از دست میده.

ورزشگاه عضدی نشانه هویت شهر رشت هست.
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه جولاي 30, 2012 10:49 am

من ترجیح میدم برای بهبود فوتبال ما بابد استادیومی در شان فوتبال خودمون داشته باشیم .
عضدی مشکل داره و ورزشگاه جیرده مشکلاتـــــی داره.!
اما من تا جایی که از دوستان شنیده بودم مدیرت سابق قصد برپایی یه استادیوم جدیدی رو داشت .
الان چند روز از ورود مدیریت میگذره که سر صدا والیبال و بسکتبال داماش هست .برای این مشکل باید چی کرد ؟!بازم باید رای گیری کرد عضدی یا سالن کارگر؟!100% این راهش نیست .
پس من ترجیح میدم یه گزینه دیگه اضاقه بشه و ساخت یه مجموعه ورزشی رو بخوایم و خیلی هم دور از دست رس نیست چون با شرایط مالی و عشق و علاقه مالکان و همچنین روشن فکری که این عده دارن بر عکس یه سری آدم ها درک این مطلب آسون هستش.
میشه عضدی رو اجاره کرد تا چند سال ...اگه بازی آسیای داشتیم که سردار...اما باید به فکر مجموعه باشیم.بی شک ما برای بانوام خودمون هم باید برنامه داشته باشیم.این که داماش یه تیم داشته باشه اونم فوتبال با این مدیریت خیلی تصورش سخته....
================================
من خواهش میکنم اگه مسولین فکری برای ورزشگاه جیرده نمیکنن حداقل اسم ورزشگاه رو عوض کنن.ســـردار ما لیاقتش اون ورزشگاه نیست اصــــلا
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه جولاي 30, 2012 11:06 am

دوستان عزیز درسته هواداران رشتی برای حضور در عضدی مشکلی ندارند اما هواداران تیم میهمان چی؟ ما همه دوست داریم بازی ها در عضدی برگزار بشه من خودم هم به عضدی رای دادم اما مشکلات عضدی کم نیست نزدیک عضدی بیمارستان وجود داره !!! حضور انبوه مردم مشکلات ترافیکی زیادی ایجاد میکنه !!! در ضمن ما باید تا کی در چمن مصنوعی بازی کنیم خوبه تو استان ما علف خودش خودرو رشد میکنه !!! در آخر سردار جنگله میتونه بهتر باشه در صورت ترمیم جاده و رسیدگی مضاعف به این ورزشگاه
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه جولاي 30, 2012 11:10 am

[quote:41e3d02989="pedram_1367"][quote:41e3d02989="MEHRDAD"]همینطوری که آقای قویدل گفت اگر استادیوم عضدی در اختیار داماش قرار بگیره به این معنی نیست که مالک داماش کاری به استادیوم سردارجنگل نداره و اعلام آمادگی کرد که هر دو ورزشگاه به استاندارد رسیده بشه اما عضدی کامل در اختیار داماش باشه .یکی از دوستان حرف از هزینه کمتر استانداردسازی عضدی کرد که بد ندیدم این قضیه رو اگر چه تو عرایض اول گفتم اما دوباره تکرار کنم...پس اینکه استانداردسازی عضدی هزینه کمتری داره مطرح نیست .

در یکی از کامنت ها اشاره شد که مردم از استادیوم عضدی برای ورزش استفاده می کنند باید بگم این طرح ورزش همگانی قرار نیست که حتما در استادیوم عضدی انجام بگیره ..پارک ها و اماکن عمومی
رو برای چی گذاشتند؟ دوییدن و ورزش رو خیلی جاها میشه انجام داد، حتی عده ای هم توی استادیوم سردارجنگل یا سایر مکان می رن.
وقتی گفته میشه در اختیار یعنی اینکه اختیار کامل ...
از دید من استادیوم عضدی دارای مزایایی هست که در حال حاضر بیشتر به کار داماش میاد که بحث نزدیک بودن سکوها و همه گیر شدن تشویق ها و بحث حمل و نقل از مهمترین بحث هاست .
اما در مورد استادیوم سردارجنگل علاوه بر طراحی فوق العاده نامناسب ، بحث حمل و نقل هم وجود داره که به مدت زمان زیادی نیاز هست تا مشکلاتش برطرف بشه . البته اگر این استادیوم به شکل ظاهر و طراحی این مشکلات رو نداشت می تونست به شرط خدمات رسانی درست به هواداران بهترین گزینه باشه چون یک مجموعه ورزشی همراه با استخر ، پارکینگ و سایر ملزومات باشگاه و هوادار هست که قابل گسترش بود .
جای دیگه گفته شد تمرین در عضدی و بازی در سردار یا بلعکس... خب فکر نمی کنم چندان درست باشه که یکی رو در چمن مصنوعی انجام بدی و دیگری رو در چمن طبیعی (چمن که چه عرض کنم... در حال حاضر که علفه!) . الان هم داماش وقتی در خارج خانه بازی داره روی چمن طبیعی تمرین می کنه .
روی هم رفته فکر می کنم اگر قرار باشه سردارجنگل استادیوم اصلی داماش بشه یه استادیوم جدید ساخته بهتر هست ! البته این نظر من هست .

ضمنا دوستان از ساخت استادیوم انگلیسی گفتند که باید بگم یکی از دلایلی که تو بحث ساخت استادیوم های جدید در نظر گرفته میشه بیشتر از مبحث تماشاگر بحث امنیت هست... یعنی سکوها رو به قصد دور از زمین می سازن و یکی از مهمترین دلایلی هم که تو جلسه معارفه از سوی مدیرکل اعلام شد همین مسئله امنیتی بود!
واقعیتش اینه که من در حال حاضر در بازیهای استادیوم سردارجنگل هیچ گونه بحث احترام به تماشاگر نمی بینم به جز نصب صندلی ها .

نکته آخر اینکه اینطور که من شنیدم بحث انتقال هیات ها هم مطرح شده که نمی دونم تا چه حد عملی باشه .[/quote:41e3d02989]

چند تا از این نکات مربوط به کامنت من بود که یکم بیشتر توضیح می دم :

اینکه از زمین عضدی برای ورزش همگانی استفاده میشه نفی کننده این نیست که ملت تو پارک ها نمی رن یا نرند بلکه منظور این بود که این زمین برای ورزش همگانی استفاده میشه و شاید نشه به آسونی از ورود ملت جلوگیری کرد ...
در مورد تمرین در عضدی و مسابقه در سردار شاید اشتباه منظورم رو رسوندم !! منظورم اصلاح چمن عضدی و سردار بود و تبدیل هر دو چمن به بهترین نوع چمن طبیعی و مجهز به سیستم زهکشی فوق العاده کارآمد ... به این صورت که تا پایان امسال سردار رو درست کنند و امسال رو عضدی بمونیم ، سال بعد عضدی رو درست کنند و واسه تمرین که هر روز هست بیان وسط شهر که تماشاگرها راحت بتونن برن سر تمرین ، مسابقه هم در سردار .... حداقل آدم نمی سوزه که کلی خرج زمین کرده و مثلا تیم نونهالان بیاد روی چمنش تمرین یا بازی کنه ... این باعث میشه که خرج فقط در حد چمن طبیعی باقی بمونه ...
در مورد طراحی نا مناسب من فکر می کنم یکسری ورزشگاه های هم تیپ در کل ایران اجرا شده که سردار یکیشونه ... مثلا کرج و کرمان هم همین معماری و سازه رو داره ولی اونا رضایت دارند ...[/quote:41e3d02989]
من منظورم این هست که لزوما ملت باید بیان عضدی ورزش همگانیشون رو انجام بدن چون کار خاصی انجام نمیشه که به محیط استادیوم نیاز باشه . ضمن اینکه این طرح ورزش همگانی به این شکل هم سالیان سال نیست که داره انجام میشه.
اما در مورد طراحی... شما خودتون هم دارید میگید که کرج، کرمان و ... آیا شور و شوق تماشاگر و نوع تشویق های اینجا بیشتر هست یا اون شهرها؟ و اینکه آیا اینکه در سال اونجا چقدر بارون میاد و اینجا چقدر؟ دقیقا همین استادیوم رو توی زاهدان هم ساختن! واقعا این طراحی و مهندسی خیلی بزرگی می خواد که یه زمین چمن وسط باشه و دورتا دور سکو بزنیم؟! یه کم زیبایی استادیومی، شرایط اقلیمی یا فوتبال خیز و فوتبال دوست بودن اون مکانی که می خوان بسازن رو در نظر بگیرن بد نبود!
مشهد و اصفهان و تبریز و اهواز هم استادیوم ساختند و اینجا هم استادیوم. البته بازم استانداردترین استادیوم تو ایران مربوط میشه به استادیومی که چهل سال پیش تو تهران و برای بازیهای آسیایی در عرض یک سال و نیم ساخته شد! یعنی استادیوم آزادی.
بازیهای زیادی توی استادیوم عضدی برگزار میشه و یکی از دلایل فرسودگی زمین و چمن همین قضیه و عدم شونه زدن چمن هست . با یکی از مسئولان هیات فوتبال که حرف می زدم می گفت اینکه سردار یا عضدی کامل در اختیار داماش قرار بگیره چیز عجیبی نیست و اگر داماش بتونه در مذاکراتش با تربیت بدنی و بعد از اون هیات به نتیجه برسه می تونه با پرداخت مبلغ اجاره بخواد که هیچ فعالیتی توی استادیوم به جز برای تیم های داماش انجام نگیره .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط imani-shaft » دوشنبه جولاي 30, 2012 3:53 pm

من به دلیل نزدیکی راه به سردارجنگل بیشتر علاقه دارم ولی عضدی جو صمیمانه تری داره ولی مسابقه در سردار اون روح بانشاط فوتبال رو نداره
شفت زاکان گیلکید؛طرفدار داماش ید
داماش فقط مال رشتی ها نیست بلکه برای تمام گیلانی ها هست
نماد کاربر
imani-shaft
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 31, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان