مهدي دينورزاده در مورد جلسهاي که شب گذشته با امير عابديني، مديرعامل باشگاه داماش ايرانيان برگزار کرد؛ گفت: در مورد مسائل کلي به گفت و گو پرداختيم و در مورد آينده داماش در ليگ برتر صحبتهايي را انجام داديم. قرار شد در فرصتي مناسب، عابديني با سفر به شمال صحبتهاي نهايي را انجام دهد و برنامه کلي را پس از بررسي و طراحي به وي ارائه دهيم.
وي با تأييد حضورش در رأس کادرفني داماش گيلان براي فصل آينده در ليگ برتر در پاسخ به اين سؤال که چند درصد ترکيب داماش براي فصل آينده حفظ خواهد شد؛ گفت: اسکلت تيم در حدود 11 بازيکن حفظ ميشود. بازيکنان خوبي در اين فصل ما را همراهي کردند، اما ميدانيم حساسيت و دشواري کار در ليگ برتر بيشتر است و حدود 15 تا 16 بازيکن جديد را براي فصل آينده به ترکيب تيم اضافه ميکنيم که اين تعداد را از بازيکنان خوب و برتر انتخاب ميکنيم.
دينورزاده در مورد حضور بازيکنان بزرگي که اين روزها بحث حضورشان در داماش مطرح شده؛ گفت: من از اين موضوع خيلي مطلع نيستم. اين بازيکنان با عابديني صحبت کردند و زياد از اخباري که به چاپ ميرسد مطلع نيستم. البته عابديني چند اسم مانند سياوش اکبرپور و محمد محمدي را به من گفته که تصميمگيري در مورد اين موضوع به روزهاي آينده و پس از برگزاري رقابتهاي ليگ برتر و مذاکره با اين بازيکنان در محل باشگاه موکول شد.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا اين بازيکنان را به عنوان سرمربي تيم جذب خواهد کرد؛ گفت: يک ليست از بازيکنان جديد را به مديرعامل تيم دادهام تا باشگاه در پي جذب آنها باشد.
دينورزاده در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينکه آيا بازيکناني مانند اکبرپور، محمدي و ... در ليست وي هستند؛ گفت: اين بازيکنان در حال حاضر نامزد حضور در داماش براي فصل آينده ليگ برتر هستند و البته ميتوانند در ليست من هم باشند.
وي در مورد اينکه به عنوان يک مربي اخلاق مدار آيا حاضر است بازيکناني با بيش از سقف قرارداد جذب تيمش کند، گفت: اين مبالغ را شنيدهام. نه تنها من بلکه مديرعامل تيم هم راضي نيست اين قرارداد براي يک بازيکن هزينه شود، ضمن اينکه نميخواهيم شرايطمان به هم بخورد. عابديني شديداً به دنبال اين موضوع است که رقمها خيلي بالا نباشد.
سرمربي داماش گيلان افزود: سقف پرداخت را صددرصد رعايت ميکنيم. اگر بازيکني 800 ميليون پول بخواهد به وي ميگوييم به تيمي برود که اين مبلغ را به او ميدهند.
وي تأکيد کرد: بازيکن خوب جذب داماش ميکنيم به اين شرط که سقف هم رعايت شود. بازيکن بايد از جميع جهات به تيم کمک کند. بازيکني با انگيزه، فني و باخلاق ميخواهيم که به ما کمک کند. تلاش ميکنيم تيمي خوب جمع کرده و از تمام امتيازات ميزباني استفاده کنيم.
دينورزاده در مورد اينکه اگر محمدي جذب تيم شود، تکليف نظرمحمدي براي فصل آينده در داماش چه خواهد شد؛ گفت: از زماني که به داماش آمدم نظرمحمدي بازي نميکرد اما با صحبتهايي که با وي شد، زحمتش را دوچندان کرد و از او رضايت دارم. دروازهبان خارجي تيم را هم براي ليگ دسته اول آورده بوديم اما با قانون جديد ميتوان از دروازهبان خارجي هم از ليگ برتر استفاده کرد