بالاخره قراردادت را تمديد كردي؟
فعلا كه دارم تمرين ميكنم. من و محمد مختاري جز نفراتي هستيم كه بايد اول تسويه حساب كنيم و بعد قرارداد جديد به ثبت برسانيم.
چرا ثبت نميكني؟
من صحبت كردم كه اول تكليف مالي سال گذشتهام را مشخص كنند و بعد براي فصل جديد تصميم بگيريم.
اين كار شدني است؟
با صحبتي كه با آقاي عابديني كردم از او خواستم اگر دارند، پول فصل گذشتهام را بدهند. اگر هم ندارند چك بدهند تا مدركي براي آينده داشته باشم. چون اگر همين طوري تسويه حساب كنم احتمال دارد در آينده براي پول گرفتن به مشكل برخورد كنم.
اگر ندادند چه ميشود؟
قراردادم را تمديد نميكنم و بيرون ميمانم. چون الان اكثر تيمها بازيكنان مورد نظرشان را جذب كردهاند و دارند براي شروع مسابقات آماده ميشوند.
در حال حاضر اوضاع تيم چگونه است؟
از لحاظ مالي كه اصلا تعريفي ندارد و ولي تمرينات را پي ميگيرم.
در نقل و انتقالات خوب عمل كرديد؟
تيم ما خيلي دير نقل و انتقالات را آغاز كرد به طوري كه اكثر بازيكنان تيمهاي خود را انتخاب كرده بودند.آنهايي هم كه به تيم ما آمدند يا با تيم خودشان به توافق نرسيدند يا اينكه تيمي را كه مدنظرشان بود پيدا نكردند. در مجموع تا حدودي باشگاه آنهايي را كه لازم داشت جذب كرده.
با شرايط فعلي كار تيمتان سخت نشده است؟
داماش نسبت به فصل گذشته 8 الي 9 بازيكن اصلي اش را حفظ كرده و تنها سه بازيكن اصلي از تيم جدا شدهاند. فكر نميكنم از لحاظ نفرات ضعيف شده باشيم.
يعني آنهايي كه جدا شدند نفرات تاثيرگذاري نبودند؟
نفرات اصلي نبودند. اگر بازيهاي آخر فصل داماش را بررسي كنيد متوجه ميشويد 90 درصد آنان نفراتي بودند كه دارند با تيم تمرين ميكنند.
كادر فني چطور؟
با توجه به شناختي كه از آقاي هرندي دارم اگر بتواند بازيكنان را كمي با هم هماهنگ كند نتايج خوبي خواهيم گرفت.
از قرعه ليگ راضي هستيد؟
قرعه بدي نيست و اگر بتوانيم در 5 بازي ابتدايي نتايج لازم را بگيريم كارمان راحت ميشود. كاري كه ملوان در چند فصل گذشته انجام داده و شروع خوبي داشته و پاياني بد...
بازي اول با فولاد را چگونه ارزيابي ميكني؟
ما سال گذشته از اين تيم 4 امتياز گرفتيم و اميدواريم باز هم جلوي اين تيم موفق باشيم.
نظرت درباره حذف جامحذفي چيست؟
با اين كار انگيزه خيلي از بازيكنان پايين ميآيد. به خصوص كه داماش هميشه در جامحذفي خوب بوده است.
منبع : نود