سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: هرگز تصور نميكردم مقابل داماش مغلوب شويم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر محمد مايلي كهن پس از باخت تيمش از داماش گيلان در جام حذفي با بيان اين مطلب اظهار كرد: به دليل فشردگي رقابت هاي ليگ برتر با 5،6 تغيير وارد ميدان شديم و به بازيكنان اصلي خود استراحت داديم. هر چند جام حذفي را جدي گرفته بوديم و براي برتري مقابل داماش در اين بازي حضور يافتيم. ولي بازي خوب داماش گيلان باعث شد كه نتيجه را واگذار كنيم.
وي با انتقاد از نبود سالن كنفرانس مطبوعاتي در ورزشگاه شهيد عضدي رشت متذكر شد:اين استاديوم از وجود يك سالن براي حضور خبرنگاران و سرمربيان در كنفرانس مطبوعاتي محروم است و اصلا ميخواستند نشست را در پيست تارتان برگزار كنند كه پافشاري من باعث شد كنفرانس در اتاق رييس هيات فوتبال گيلان انجام شود. در شرايطي كه اين منطقه از استاندار ورزش دوست، شهردار پرتلاش و مسوولان ورزش دوستي برخوردار است و با تمام اين شرايط يك سالن كنفرانس در ورزشگاه شهيد عضدي وجود ندارد.
سرمربي سايپا ادامه داد: صبح امروز در راديو سراسري اعلام شد محمد مايلي كهن در نشست پس از بازي حاضر نشده كه اين اصلا درست نيست و من واقعا تعجب ميكنم.
مايلي كهن متذكر شد: به شخصه دوست دارم مملكتم آباد شود و اطمينان دارم كه ميتواند آباد شود ولي در عين حال چهرهاي از محمد مايلي كهن درست ميكنند كه بيان ميشود هميشه معترض هستم.
[size=12:12f4161348]منبع:ایسنا-منطقه خزر[/size:12f4161348]