عابديني: درباره گهر با پروين حرف مي‌زنم/ بحز سه نفر همه در داماش میمانند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Rha » جمعه ژوئن 01, 2012 9:44 am

اگه سیاست باشگاه واقعا بومی گرایی باشه مطمئن باشید که از سال دوم ببعد حتما جواب خواهد داد و ما شاهد جوانان گیلانی بیشتری در تیم ملی خواهیم بود .
نماد کاربر
Rha
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژوئن 01, 2012 10:49 am

[quote="imani-shaft"]به عنوان یه داماشی که شهرستان شفت بازی ها رو به همرا بچه محلام از شهرستان شفت میام از آقای عابدینی ممنونم که به پای این تیم ایستاد و امیدوارم امسال آسیایی بشیم تا دل همه گیلانی ها شاد بشه
از مردم رشت هم میخوام همیشه از پسوند گیلان برای داماش استفاده کنند چون مهمترین دلخوشی ما همین اسم گیلان هست .
امیدوارم ماه و مهتاب شفت هم به لیگ برتر برسه تا داربی گیلان در شهر ما هم انجام بشه
ندای هر گیلانی......داماش تو قهرمانی[/quote]

[color=red]دوست عزيز مطمئن باشيد ، داماش متعلق به كل گيلان زمين هست ، حتي توي ورزشگاه آن پرده معروف كه درش نوشته شده : داماش محبوب 2.5 ميليون گيلاني بجز 100 هزار نفر مويد اعتقاد هوادارن داماش هست من اطمينان دارم كه داماش حتي در غرب مازندران هم طرفداراني دارد
در هر صورت ضمن تشكر از شما براي تمامي گيلانيان علي الخصوص مردم فهيم شفت آرزوي سلامتي و بهروزي مي نمايم .[/color]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه ژوئن 01, 2012 11:00 am

[quote:d3a059baa7="RASHTBOY"][quote:d3a059baa7="imani-shaft"]به عنوان یه داماشی که شهرستان شفت بازی ها رو به همرا بچه محلام از شهرستان شفت میام از آقای عابدینی ممنونم که به پای این تیم ایستاد و امیدوارم امسال آسیایی بشیم تا دل همه گیلانی ها شاد بشه
از مردم رشت هم میخوام همیشه از پسوند گیلان برای داماش استفاده کنند چون مهمترین دلخوشی ما همین اسم گیلان هست .
امیدوارم ماه و مهتاب شفت هم به لیگ برتر برسه تا داربی گیلان در شهر ما هم انجام بشه
ندای هر گیلانی......داماش تو قهرمانی[/quote:d3a059baa7]

[color=red:d3a059baa7]دوست عزيز مطمئن باشيد ، داماش متعلق به كل گيلان زمين هست ، حتي توي ورزشگاه آن پرده معروف كه درش نوشته شده : داماش محبوب 2.5 ميليون گيلاني بجز 100 هزار نفر مويد اعتقاد هوادارن داماش هست من اطمينان دارم كه داماش حتي در غرب مازندران هم طرفداراني دارد
در هر صورت ضمن تشكر از شما براي تمامي گيلانيان علي الخصوص مردم فهيم شفت آرزوي سلامتي و بهروزي مي نمايم .[/color:d3a059baa7][/quote:d3a059baa7]‎
دقیقا همینطوره، حتی انزلیچیهایی که توو کلاسمون همستن همش با تاکید میگن که مل مل واسه انزلی هست ولی من همیشه گفتم که داماش واسه همه گیلانیهاست همچن پسوندش.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان