تارتار: یکی دو پیشنهاد جديد دارم/ هواداران اوایل حضورم شیطنت کردند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

تارتار: یکی دو پیشنهاد جديد دارم/ هواداران اوایل حضورم شیطنت کردند

پستتوسط hadimasih » شنبه مه 26, 2012 3:47 pm

تارتار: یکی دو پیشنهاد جديد دارم/ هواداران اوایل حضورم شیطنت کردند(بعد از باخت به سپاهان هواداری قصد داشت خودش را زیر ماشین ما بیاندازد ولی در ادامه لیگ معلوم شد که از رفقای صمیمی یکی از مربیان بومی بوده است)

مهدی تارتار مربی جوانی که با بازی‌های تماشاگرپسند تیم راه‌آهن در زمان حضور وی نام خود را این بار در عرصه مربیگری بر سر زبان‌ها انداخت فصل گذشته در سخت‌ترین شرایط روی نیمکت داماش نشست. شرایطی که کمتر مربی حاضر به پذیرفتن آن می‌شود ولی اعتماد به نفس بالای این مربی باعث شد تا دعوت عابدینی را بپذیرد و نه‌تنها این تیم را در لیگ نگه دارد بلکه با نماینده شهر رشت در رتبه هفتم بایستد!

آقای تارتار چرا از داماش جدا شدید؟!

داماش هنوز مشکل دارد و وضعیت مالکیت آن مشحض نیست. حتی باشگاه از من لیست خواست ولی شرایط به گونه‌ای بود که امتناع کردم.

نتایج خوبی با داماش گرفتید ولی از سمت هواداران نیز اذیت‌ و آزارهایی دیدید!

هواداران ما را اذیت نکردند. اوایل حضورم شیطنت کردند ولی معلوم شد که از جانب چه کسی بوده. به عنوان مثال بعد از باخت به سپاهان هواداری قصد داشت خودش را زیر ماشین ما بیاندازد ولی در ادامه لیگ معلوم شد که از رفقای صمیمی یکی از مربیان بومی بوده است. با تلاش بازیکنان و لطف و عنایت خداوند نتایجی گرفتیم که در تاریخ فوتبال رشت در لیگ برتر بی‌سابقه بوده است.

جانشین‌تان هم که معرفی شد!

برای ایشان و تیم داماش آرزوی موفقیت می‌کنم.

برای فصل جدید برنامه‌ای دارید؟

یکی دو پیشنهاد دارم که هنوز جدی نشده است.

نکته‌ای اگر باقی مانده بفرمايید.

صحبت خاصی نیست ولی جا دارد از مدیريت توانمند آقای عابدینی که در سخت‌ترین شرایط حمایت کردند و از بازیکنان و هواداران واقعی داماش تشکر کنم.
نماد کاربر
hadimasih
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

Re: تارتار: یکی دو پیشنهاد جديد دارم/ هواداران اوایل حضورم شیطنت کردند

پستتوسط mostafa » شنبه مه 26, 2012 4:15 pm

برای تارتار آرزوی موفقیت دارم که بدون حاشیه از تیم خداحافظی کرد. ضمن اینکه با همه ضعف هاش، مردانگی کرد و تیم رو در شرایط بد مالی مربیگری کرد و به جایگاه هفتم رسوند.

[quote:8efee006e4="hadimasih"]تارتار: یکی دو پیشنهاد جديد دارم/ هواداران اوایل حضورم شیطنت کردند(بعد از باخت به سپاهان هواداری قصد داشت خودش را زیر ماشین ما بیاندازد ولی در ادامه لیگ معلوم شد که از رفقای صمیمی یکی از مربیان بومی بوده است)

مهدی تارتار مربی جوانی که با بازی‌های تماشاگرپسند تیم راه‌آهن در زمان حضور وی نام خود را این بار در عرصه مربیگری بر سر زبان‌ها انداخت فصل گذشته در سخت‌ترین شرایط روی نیمکت داماش نشست. شرایطی که کمتر مربی حاضر به پذیرفتن آن می‌شود ولی اعتماد به نفس بالای این مربی باعث شد تا دعوت عابدینی را بپذیرد و نه‌تنها این تیم را در لیگ نگه دارد بلکه با نماینده شهر رشت در رتبه هفتم بایستد!

آقای تارتار چرا از داماش جدا شدید؟!

داماش هنوز مشکل دارد و وضعیت مالکیت آن مشحض نیست. حتی باشگاه از من لیست خواست ولی شرایط به گونه‌ای بود که امتناع کردم.

نتایج خوبی با داماش گرفتید ولی از سمت هواداران نیز اذیت‌ و آزارهایی دیدید!

هواداران ما را اذیت نکردند. اوایل حضورم شیطنت کردند ولی معلوم شد که از جانب چه کسی بوده. به عنوان مثال بعد از باخت به سپاهان هواداری قصد داشت خودش را زیر ماشین ما بیاندازد ولی در ادامه لیگ معلوم شد که از رفقای صمیمی یکی از مربیان بومی بوده است. با تلاش بازیکنان و لطف و عنایت خداوند نتایجی گرفتیم که در تاریخ فوتبال رشت در لیگ برتر بی‌سابقه بوده است.

جانشین‌تان هم که معرفی شد!

برای ایشان و تیم داماش آرزوی موفقیت می‌کنم.

برای فصل جدید برنامه‌ای دارید؟

یکی دو پیشنهاد دارم که هنوز جدی نشده است.

نکته‌ای اگر باقی مانده بفرمايید.

صحبت خاصی نیست ولی جا دارد از مدیريت توانمند آقای عابدینی که در سخت‌ترین شرایط حمایت کردند و از بازیکنان و هواداران واقعی داماش تشکر کنم.[/quote:8efee006e4]
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » شنبه مه 26, 2012 4:46 pm

واقعا که خیلی پرروی تار تار.آخه دیگه همه میدیدن چقدر کشکی امتیاز میگرفتیم.اون ترکیب بود میچیدی؟فقط به خاطر غیرت بالا بازیکنا و شانس این رتبه رو آوردیم نه تار تار.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان