مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط iman1978 » پنج شنبه مه 24, 2012 7:33 pm
در روزگاري كه وقتي ميخواهند پاسخ سلامت را بدهند به اين فكر مي كنند كه چقدر برايشان صرف دارد وجود بعضي ها غنيمت است! در روزگاري كه مردي و معرفت رنگ باخته و برادر را به برادر اميدي نيست مردي از جنس باران كنارمان بود تا كوير تنهايي مان را سيراب كند...
امير عابديني را مي گويم مرد روز هاي سخت ودشوار!
عابديني مردي است از تبار باران مردي با عطر برگ هاي سرسبز جنگل هاي گيلان! عابديني هرچند گيله مرد نيست اما مرد است و ميرزا گونه دوشا دو ش كنارمان باقي ماند.
داماش بدون عابديني يعني كه وقتي به شوق پيروزي هايش اشك مي ريزي نداني آن را با چه كسي تقسيم كني!
داماش بدون عابديني يعني وقتي كه هزار زخم خودي و نا خودي بر تن نجيب فوتبال شهر باران مي نشيند نگران هستي كه او نيست تا چون كوهي استوار كنارت باشد.
داماش بدون عابديني پر از دلتنگي است پر از حس تنهايي و ترديد!
عابديني را هنگامي شناختم كه در سخت ترين روزها به عشق شير بچه هاي شهر باران داماش را تنها نگذاشت و آنقدر مردانه و ميرزا وار مبارزه كرد تا داماش سربلند باشد.
ما قدر شناس تو هستيم آبرار!
پس باز هم كنارمان باش گيله مرد!
-

iman1978
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 24, 2012 7:44 pm
من از دوستان میخواهم بجای تشکر و کلیک کردن برای این متن نظر موافق بدن و حمایت کنن چون شرایط اون قدری سخت شده که حس میکنم نظرات موافق خیلی مفید باشه .
الان شنیدیم که جهانبخش 2 سال دیگه قرارداد داره مثل خیلی از جوانی دیگه داماش و بازیکنان با تجربه ما قرارداد یک ساله .این رو توی ایران کم میبنیم که این جوری قرارداد ببندن و این از درک مدیر هستش.امسال ما بازکنان بومی زیادی داریم که با قوت گرفتن این روند این مسیر برای جوانان ما باز میشه و تیم های دیگه از رشت جقلان پر میشن و حتی با وجود عابدینی دلار حتی وارد باشگاه برای فروش به خارج ایران گیرمون میاد .پس نباید روتد رو بد دید و حس میکنم دل بستن به دیربازنده اما پرتوان بودن بهتر از زود بازده اما بی فایده بودن سال های آتی هستش.مثل مس کرمان سالها قبل که آسیا رفت و امسال کاندید افتادن و سال دیگه شاید خوب باز هم .این ها عدم مدیر خوب هست .شک نکنید ثبات تنها چیز ممکن برای ما .برای ثبات باید هزینه داد باید سختی کشید .
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط ali_damashi » پنج شنبه مه 24, 2012 8:13 pm
بچه ها ساله ديگه بليط فروشي دسته باشگاه هست صدا و سيما هم بايد حق پخش پرداخت كنه از شرايط اي اف سي هست اينا اقاي سراواني ام يه فروشگاه داماش بزنن تو شهر خوب ميشه .واسه باشگاه در امد زايي ميشه ......
-

ali_damashi
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am
-
توسط Majid_Rasht » پنج شنبه مه 24, 2012 8:58 pm
من با پیشنهاد افتتاح فروشگاهی به نام داماش کاملا موافقم باور کنید این راه خوبی برای کسب درامد است و راهی که دوستداران داماش می توانند به آن کمک کرده و گوشه ای از مشکلات تیم را حل کنند.
-

Majid_Rasht
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am
توسط mehran2010 » جمعه مه 25, 2012 2:23 am
[quote:23b5cf2112="majid13"]اگه توو سایتم یه فروشگاه بزنیم خیلی خوبه

[/quote:23b5cf2112]
کار جالبی میشه.
همیشه قدردان زحمات مهندس عابدینی هستیم و امیدواریم مثل همیشه بالای سر داماش باشه تا با اقتدار مدیریتی خودش باعث ثبات و صلابت نماینده شایسته گیلان بشه.
-

mehran2010
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am
توسط rasht20 » جمعه مه 25, 2012 6:54 am
امیدوارم شرایط طوری رقم بخوره که عابدینی مالک و مدیرعامل باشگاه بشه و با یک ساختار منسجم با ثبات و بومی داماش رو قویتر و با صلابت تر از همیشه ببینیم
-

rasht20
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am
توسط damashmylove2 » جمعه مه 25, 2012 7:59 am
من با زدن فروشگاه موافقم چون با اینکار هم به معیار های باشگاه های خوب دردنیا نزدیک میشم وهم هوادارا راحت تر میتونن اجناسی رو که میخوان تهیه کنند وبرای باشگاه هم خوب میشه چون یه درآمد ی نصیبشون میشه میدونم کمه ولی از هیچ بهتره . به امید روزی که ما هم بتونیم مثل باشگاه های بزرگ دنیا درآمد زایی کنیم

داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
-
damashmylove2
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am
توسط keivan » جمعه مه 25, 2012 8:05 am
یه پیشنهاد دارم برای اقای عابدینی اینکه بیاد یه شماره حساب برای کمک به داماش افتتاح کنه تا افرادی که میخوان به این تیم کمک کنن به اندازه وسعشون بتونن این کار رو نجام بدن-شما حساب برسین ده هزار نفر بیان نفری فقط ده هزار تومان پول واریز کنن میشه صد ملیون تومان ،البته این رقم رو فی المثل گفتم ممکنه بیشتر پول جمع بشه -یا اینکه این تیم بخشی از سهام خودش رو به عموم بفروشه اینطوری هم این تیم مردمی تر میشه و هم خریدار اصلی هزینه ی کمتری رو متحمل میشه-این فقط یه پیشنهاده شاید تو عمل به مشکلات زیادی بر بخوره ولی من امیدوارم مخصوصا تو سهامی کردن باشگاه
-

keivan
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان