[quote:0bda8806bd="RASHTBOY"][quote:0bda8806bd="miladcivil"][quote:0bda8806bd="nima_beckham"]دیروز آرپیچیش خراب شده بود

شانس آوردیم هوادارا رو زخمی نکرد

[/quote:0bda8806bd]
دوست عزیزم میدونم قصد شوخی داشتیب اما ممکنه کسی بخونه و قصد خودشیرینی داشته باشه و به گوشش
برسه و بدبخت ناراحت بشه . من میدونم که میلاد حاشیه هایی امیال برامون داشت و حتی میخواست جدا بشه
و سال دیگه هم 99% نیست ، اما انصافا" امسال در بسیاری جاها خیلی دل هوادارا رو بخوبی شاد کرد .
دیروز هم بی کیفیت بازی کرد و متوسط بود . ایستگاهی هاش هم ضعیف ! اما بنظر من دلیلش بازی نکردنه !
امیدوارم همه چیز به خوبی و بخیری تموم بشه .[/quote:0bda8806bd]
میلاد جان سلام ، امیدوارم که حال شما خوب باشه ،
یک سوال داشتم به نظر شما ، زنیدپور به اندازه ای که پول گرفت برای ما مفید بود ؟ روی هم چند بازی برای ما کرد ؟ اگه واقعاً خیلی جاها دل هوادران رو شاد کرده ، بنابراین برای بازی امثال ، چاوشی ، مهدوی ، حاجتی چه واژه ای باید بکار برد ؟ اصلاً همین دلیل صحیح شما مبنی بر عدم بازی کردنش ، چرا باید اتفاق بیفته ؟
تنها هنگامی زنیدپور به چشم میاد که یک ضربه ایستگاهی برای داماش ایجاد بشه و این بازیکن ، سایر نفرات رو با دست ، پس بزنه .
ضمن احترام به نظر شما ، به نظر من باندازه پولی که گرفته ، برای داماش مایه نگذاشته است ، اگر هم با خاطره بد از رشت بره ، مقصر اصلی خودشه .[/quote:0bda8806bd]
سلام دوست عزیزم . منم آرزوی سلامت همیشگی براتون دارم .
100% قبول دارم زنیدپور به اندازه پولی که گرفت برامون بازی نکرد . من در کامنتم در پاسخ به دیگر دوستمون nima_beckham گفتم که
در بسیاری جاها نه خیلی جاها ! همچنین در کامنت بعدیم به دوستمون rashtlove گفتم که بومی های خیلی خوبی داریم و اصلا" نظرم
اینه با تکیه بر بومیانمون میتونیم تیمی ببندیم که هرسال در لیگ برتر یه رتبه آبرومند کسب کنه . اما اون چیزایی که شما به درستی در
مورد زنیدپور و محمدی و حتی جهانگیر گفتید درسته و به نظر من (شاید اشتباه کنم) مقصرش مدیریت هست و البته مدیریت هم درگیر
کار باشگاه و بسته شدن حساب و اختلاس و ........ بود .
اما نهایتا" ته دلم دوست ندارم بازیکنی از رشت بره و بعد بد و بیراه بگه ، تمام حرفم این بود که این بازیکنان در این 4 هفته کارشونو بکنن و
تموم بشه .