توسط MAZIYAR » دوشنبه آپريل 09, 2012 2:41 pm
[quote:f6739d65d0="hamidjavan"]اگه تیمو از بازی خانگی محروم کنند خیلی ظلمه. اما واقعا" چرا طرفداری که به تهران رفتند به این بی همه چیز فحش دادند. ما بازی رفتو فقط به خاطر این مشنگ باختیم. بازی با ملوان را هم تو رشت به همین خاطر نبردیم.
یه خورده فکر کنید ببینید چرا ما تو بازیهای خارج از خانه 2برابر بازیهای خانگی امتیاز گرفتیم.چرا؟ کاش یه خورده فکر میکردیم کاش . این برای من ارزوست[/quote:f6739d65d0]
[quote:f6739d65d0="saravani"]مازیار عزیز شما نوشتید باشگاه داماش در حال حاضر قصد هیچ دفاعی نداره در مقابل مصاحبه های آقایان
1 - اولا سایت گل نوشته گمانه زنی بنابراین در مقابل گمانه زنی نمی شود جواب قانونی داد
2 - ما به چه چیزی اعتراض کنیم اینکه چرا می خواهید بازی را 3 - 0 به نفع ما اعلام کنید؟
3 - بعد شما فکر می کنید حسن زاده به اعتراض ما توجه می کند؟[/quote:f6739d65d0]
من نظر آقای سراوانی و آقا حمید رو با هم جواب میدم چون این دو نظر بهم ربط پیدا میکنه.
آقا حمید نظر شما و تمام کاربران برای من قابل احترام هست و اصلا بنای تاسیس سایت برای تبادل نظرات هست.
شما چندمین بار هست که می فرمایید چرا ما توی خونه نتیجه نمیگیریم و همیشه سعی میکنید توپ رو بندازیذ توی زمین هواداران.چرا به عمق موضع نگاه نمیکنید؟ما امسال جز بازی ترکتور ، ملوان و پرسپولیس به تیم دیگه ای فحش دادیم؟بازی پرسپولیس هم به موقع تیم رو هم خیلی خوب زیر بارون تشویق کردند
اگه منظورتون به بازی استقلال هست که اصلا اون بازی هوادارا خنثی بودند!
بازی با شاهین رو نبردیم چی؟هوادارا مقصر بودند؟بازی با سایپا رو 3 بر صفر باختیم چی؟و در کل بازی هایی رو که توی رشت باختیم همشون مشکل از هوادارا بود؟
اگر نظرتون این هست که هوادار مشکل این تیمه،پس چرا در بازی با سپاهان که بدون هوادار بود بازی رو توی رشت باختیم؟
در مورد بازی دیروز و دلیل فحاشی به مازیر نکات جالبی وجود داشت،قبل از اینکه هواداران رشتی بیان با ورد مازیار زارع عارهایی خطاب به رشتیا داده شد و شعارهای توهم زایی به مازیار داده شد و وقتی هم هواداران رشتی اومدن ادامه داشت که هر انسان عاقلی با پیگیری این شعارها میفهمه که چه کسی به لیدرهای پرسپولیس خط داده!!!
وقتی هم داشت برای شروع مسابقه وارد زمین میشد حرکت وقیحانه ای انجام داد که بیشتر باعث این امر شد و در حین بازی هم دیدید که چه خطاهای معنی داری میکرد.من با فحش موافق نیستم و دیروز هم همیشه میگفتم تشویق کنیم ولی گهی مواقع حرکات بعضی ها رو میبینه باعث تحریک میشه دیگه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"