توسط Inja-Rasht » چهارشنبه آپريل 04, 2012 3:55 pm
[quote:36aaf7210b="mehdigholami"][quote:36aaf7210b="yaran-mirzakochak"]راستی تا یادم نرفته یه توضیح از لقب حزب باد می خواستم!!!
میخواستم بدونم آیا به کسی که اینجا باشه وقلبش برای ملوان بتپه چی میگن؟یا کسی که تو تک به تک اونقدر سرعتش رو کم میکنه تا بزور به توپ برسه؟ یا کسی که بخاطر یه بازیکن , حالا گیریم داداشم باشه طرفدار داماش بشه , چی میگن؟؟؟
مطمئن باش این جناب عالی هستی که با رفتن محمدت سالهای دیگه تو سایت های تیمهای دیگه میری و ادعای طرفدار دو آتیشه اون تیمها رو برای طرفداراشون در میاری نه ما. ما رشتی هستیم وتا آخرم پای تیمهای شهرمان هستیم نه بخاطر رنگ ونه اسم فقط به خاطر اسم پاک شهرمان .[/quote:36aaf7210b]
اولا من طرفدار دو اتیشه داماش نیستم اگه یه نگاهی به اول فصل داشته باشی میبینی که من گفتم که یک ملوانی هستم و این رو هم مطمئن باش که داداشم تو هر تیمی بازی کنه دوست ندارم مقابل ملوان برنده زمین باشه البته این بازی ملوان خیلی خوش شانس بود ولی توی این بازی خاص دوست داشتم به ملوان گل بزنه که متاسفانه نشد شما هم هر جور دوست داری فکر کن .[/quote:36aaf7210b]
من قبلا همه جا گفتم محمد غلامی به خاطر حماقت تارتار از تیم ملی خط خورد و اگر فردا از این تیم میرفت و میگفت اشتباه کردم رفتم داماش، حق داشت. اما بعد بازی با مل مل دیگه اگر این حرف رو بزنه همه بهش میخندن. تو این بازی که مهدوی که بقول شما خوب بازی نکرد صورت دروازه بان مل مل سیاه کرد و دفاع مرکزیمون تیر دروازه مل مل لرزوند محمد غلامی هیچ کاری نکرد. محمد رو از زمانی که تو ملوان بود بخاطر فهم و شعور و بی حاشیه بودن و جنگندگیش دوست داشتم و از صمیم قلبم اعتقاد داشتم که بهتر از محمد قاضی هست. اما تو بازی با مل مل خودش به خودش ضربه زد. اونم تو تهاجمی ترین بازی داماش که مل ملی ها از شدت خوشحالی گرفتن یک مساوی شانسی سجده شکر میکردن و زار میزدن. من عقیده به کم فروشی ندارم من معتقدم محمد بی انگیزه بود. انزلی، پهلوی یا غازیان حالا هرچی ثابت کرد هیچ چیز بجز ادعا نیست. و اگه این حمایت مستمر40 ساله نه در رشت بلکه در لنگرود یا لاهیجان هم بود الان حداقل 2 تا قهرمانی لیگ داشتیم نه قهرمانی جام حذفی بین 3-4 تا تیم. خلاصه کلام اینکه برادر گرامیت دیگه به تیم ملی نمیره و از صمیم قلبم آرزو میکنم دیگه این اتفاق نیفته چون مقصر اصلی خودشه.