موافقت قوه قضاییه با کاهش قیمت امتیاز داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط shahre-baran » شنبه مارس 10, 2012 10:11 am

انشالله هرچه زودتر حل ميشه
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط naader_sayad » شنبه مارس 10, 2012 6:46 pm

کاهش قیمت فایده نداره . باید خریدارا رو بیارن به توافق برسد قال قضیه کنده شه . چونه میزنن چرا ؟ مگه سیبزمینی پیازه ؟
نماد کاربر
naader_sayad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط naeim » شنبه مارس 10, 2012 7:13 pm

daste hameye ona ke daran vase movafaghiyate damash talash mikonan dard nakone.be onvane ye damashiye paro pa ghors daste hamashono mibosam.va montazere khabaraye khoshtar dar morede in bashgah por tarafdar hastam /23/
نماد کاربر
naeim
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه مارس 10, 2012 8:24 pm

[quote:ca0161afe9="naeim"]daste hameye ona ke daran vase movafaghiyate damash talash mikonan dard nakone.be onvane ye damashiye paro pa ghors daste hamashono mibosam.va montazere khabaraye khoshtar dar morede in bashgah por tarafdar hastam /23/[/quote:ca0161afe9]

دوست عزیز فارسی بنویس / فقط برای گیلکی نوشتن میشه از انگلیسی استفاده کرد .

تشکر بابت توجه شما دوست عزیز
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه مارس 11, 2012 12:51 pm

عابدینی: سجادی از فوتبال چه می‌داند که اظهار نظر می‌کند؟/انتخابات تجدید شود خودم سراغ دادکان می‌روم که بیاید
چون رئیس فدراسیون مطابق با خواسته آقایان انتخاب نشده است می‌خواهند همه چیز حتی هویت مجمع را به هم بریزند.

سایت گل- عضو مجمع فدراسیون فوتبال گفت: اگر انتخابات فدراسیون فوتبال تجدید شود گزینه‌هایی به میدان می‌آیند که وزارت ورزش چراغ بردارد و به دنبال کفاشیان بگردد.

[color=black:96f3deb354]امیر عابدینی در گفت‌وگو با قانون درباره انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار کرد: لازم می‌دانم ابتدا در مورد داماش خبر خوشی را اعلام کنم. روز گذشته مسئولان قوه قضائیه به صورت شفاهی اجازه واگذاری باشگاه داماش را صادر کردند و حالا به غیر از هدایتی که در اولویت ما قرار دارد یک اسپانسر دیگر هم با کمک هیئت فوتبال گیلان و همچنین یکی از شرکت‌های خصوصی برای خریدن داماش پیش قدم شده‌اند که امیدوارم به زودی این اتفاق رخ دهد و مشکلات داماش تمام شود.

او درباره اینکه بعد از واگذاری باشگاه داماش در این باشگاه به فعالیت ادامه خواهد داد یا نه تاکید کرد: دیگر باید کار را به فردی جوان تر بسپارم دوستان اصرار بر ماندن من دارند اما احساس می‌کنم که دیگر دوران کارم به عنوان مدیر باشگاه تمام شده است. با این حال فکر می‌کنم برای ریاست بر فدراسیون فوتبال هیچ مشکلی نخواهم داشت.
[/color:96f3deb354]
عابدینی در پاسخ به این سئوال که این صحبت شما آیا نوعی اعلام آمادگی برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال است خاطر نشان کرد: اولا امیدوارم انتخابات تجدید نشود تا شاهد تعلیق و مسایلی از این دست نباشیم اما اگر بخواهند انتخابات را مجددا برگزار کنند گزینه‌هایی به میدان می‌آیند که وزارت ورزش باید با چراغ به دنبال علی کفاشیان بگردد.

او ادامه داد: با صراحت اعلام می‌کنم اجازه نمی‌دهیم با این برخوردها فوتبال ایران به چالش کشیده شود و کار به فیفا بکشد. ما نمی‌خواهیم بحرین جایگزین تیم ملی ما در مسابقات انتخابی جام جهانی شود. مگر چه اتفاقی افتاده که چون رئیس فدراسیون مطابق با خواسته آقایان انتخاب نشده است می‌خواهند همه چیز حتی هویت مجمع را به هم بریزند. گویا مسئولان وزارت ورزش حواسشان نیست که چه کاری می‌کنند.

مدیر عامل داماش گیلان خاطر نشان کرد: آقای عباسی که یک مدیر انقلابی و متدین است باید به رای اعضای مجمع که قریب را مطابق سلیقه خود تشخیص نداد احترام بگذارد. شما برنامه ریختید مدیران صنعتی را جمع کردید که به قریب رای بدهند حالا آنها تصمیم دیگری گرفتند. چرا تصمیم مجمع را نمی‌پذیرید؟

عابدینی ادامه داد: دلیل اصرار سجادی برای تجدید انتخابات را نمی‌دانم اما مگر سجادی چه سررشته‌ای از فوتبال دارد که فکر می‌کند نظرش از ما فوتبالی‌ها درست‌تر است. او ورزشکار دو و میدانی بوده است ضمن آنکه مگر همین سازمان تربیت بدنی 4سال پیش کفاشیان را کاندیدای انتخابات یک نفره نکرد؟ کفاشیان که در این مدت بیشترین تعامل را با همین آقایان داشته است. طبیعی است که او بهترین گزینه برای انتخاب بود.

او سپس با طرح این سئوال که اگر دو سال دیگر وزیر ورزش بعدی بخواهد رئیس فدراسیون فوتبال را عوض کند چاره چیست گفت: با این حساب بهتر است قانون را تغییر بدهند و ریاست فدراسیون را انتصابی کنند تا خیال همه را راحت کنند. اما اگر مجمع را قبول دارند باید تنها نقش هدایت کننده را ایفا کنند و پاسخگویی در مقابل افکار عمومی را به مجمع بسپارند.

عابدینی تصریح کرد: اگر انتخابات تجدید شود وزارت ورزش باید بداند هر گزینه‌ای که معرفی کند اگر احساس کنیم مستقل نبوده و نمی‌تواند نظر مجمع را استیفا کند به او رای نخواهیم داد. اطمینان داشته باشید امثال آقای سجادی اگر در این انتخابات شرکت کنند رای نمی‌آورند چرا که ما قبلا به یک دونده اطمینان کرده‌ایم و اکنون کفاشیان حداقل تجربه فوتبالی‌اش هم بیشتر شده است.اگر قرار به تجدید انتخابات باشد باید عطای فوتبال را به لقای آن ببخشیم. صحبت‌هایی که از رسولی‌نژاد و سجادی شنیدم من را بسیار متاثر کرد. این برخوردها نشان می‌‌دهد که ما بستر فوتبال سالم را برنمی‌تابیم.اساسنامه فدراسیون فوتبال در مصوبه هیئت دولت است. فدراسیون فوتبال ما بر خلاف سایر فدراسیون‌ها که آماتوری هستند یک فدراسیون حرفه‌ای است و سازمان لیگ دارد بنابراین ایراد قانونی به آن وارد نیست.

او ادامه داد: از هم اکنون اعلام می‌کنم در صورت تجدید انتخابات خودم به سراغ افرادی چون دادکان یا دکتر نیک کار می‌روم و آنها را به انتخابات می‌آورم. مجمع فدراسیون خواهان حضور افرادی است که در رای و نظرشان استقلال داشته باشند به همین دلیل بود که ما در این انتخابات هم به نام کفاشیان رسیدیم.
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان