مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط Hamed9 » پنج شنبه مارس 08, 2012 10:56 am
صلاح کار خویش خسروان دانند و شما می دونی و سایت خودتون ، من به خاطر خودتون گفتم . اما این ها توجیه هست و از این حرف ها نزن دوست من که پیشنهاد دادم به هر حال داری با اینکار و جایگاهت مردم رو تهییج می کنی. تو ایران زندگی می کنید دیگه؟ آخه کی و کجا دیدید که برای تجمع مجوز بدند؟ برآیند حرف شما اگر بشه اینکار اونوقت این مسئله از کجا نشئت گرفته ؟ بعد بعضی از سو استفاده گرها هم خرابکاری بکنند دیگه هیچی ضمنا من نگفتم باید فقط به فکر بازی باشیم بلکه گفتم کارمون به کجا رسیده و تاسف خوردم که نباید روی خوش داشته باشیم.
-

Hamed9
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am
توسط meraj130 » پنج شنبه مارس 08, 2012 11:17 am
[quote:27c0ce4627="Hamed9"]صلاح کار خویش خسروان دانند و شما می دونی و سایت خودتون ، من به خاطر خودتون گفتم . اما این ها توجیه هست و از این حرف ها نزن دوست من که پیشنهاد دادم به هر حال داری با اینکار و جایگاهت مردم رو تهییج می کنی. تو ایران زندگی می کنید دیگه؟ آخه کی و کجا دیدید که برای تجمع مجوز بدند؟ برآیند حرف شما اگر بشه اینکار اونوقت این مسئله از کجا نشئت گرفته ؟ بعد بعضی از سو استفاده گرها هم خرابکاری بکنند دیگه هیچی ضمنا من نگفتم باید فقط به فکر بازی باشیم بلکه گفتم کارمون به کجا رسیده و تاسف خوردم که نباید روی خوش داشته باشیم.[/quote:27c0ce4627]
دوست عزیز این سایت متعلق به همه ی هواداران داماش شهر باران هست نه شخص خاصی / ما تو این سایت داریم نظرات خودمونو میگیم - محمود هم فقط گفت اگه بشه مجوز گرفت این که مجوز میدن یا نه دیگه یه بحث دیگه ای هست / به نظر من اگه یکی از بند پ استفاده کنه مجوز هم میشه گرفت که در این صورت میتونه بهترین راه برای رسانه ای کردن موضوع باشه و همه ایران میتونن از تعصب رشتیها به تیمشون آگاه بشن
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط raincityboy » پنج شنبه مارس 08, 2012 11:22 am
[color=black:e8a4ae7e33]این سایت نه برای من هستش نه برای کسی دیگه این سایت برای تمام کسانی هستند که در اینجا عضو میشند،من هم نه به مردم دارم خط میدم این موضوع هم به صورت پیشنهاد بود،بارها و بارها از پایگاه وارش اسپرت فراخوان هایی اعلام شد مانند جلسه ای که در پارک دانشجو برگزار شد قبل از بازی با شاهین یا جلسه ای که در صفاری در 24 بهمن برگزار شد،یا تجمعی که در تمرین داماش انجام شد مطمئن باشید اگر تجمعی با مجوز صادر بشه از این پایگاه اعلام میشه و هیچ موقع وارش اسپرت خط دهی نمیکنه یا نقش رهبری یک گروه ایجاد نمیکنه بلکه تمام کاربرانی که عضو هستن نظر میدن و به یک جمع بندی ای میرسند و این جمع بندی به صورت عملی ایجاد می کنن،بارها این جمع بندی جواب داده مثل بازی با شاهین،یا بازی با استقلال که همه عدد4 با خودشون آوردن فکر کنم از بحث تایپینک داریم فاصله می گیریم[/color:e8a4ae7e33]
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط mohamad » پنج شنبه مارس 08, 2012 11:24 am
سلام مگه یاده تون رفته که بازی های استقلال شهرداری همیشه بعد بازی شلوغ می شد بازی ملوان جمعیت پر میشه بعد از بازی کافیه یه نفر شعر بده همه همراهی می کنن
-

mohamad
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am
توسط damashi » پنج شنبه مارس 08, 2012 11:32 am
[quote:fe0316b107="Hamed9"]صلاح کار خویش خسروان دانند و شما می دونی و سایت خودتون ، من به خاطر خودتون گفتم . اما این ها توجیه هست و از این حرف ها نزن دوست من که پیشنهاد دادم به هر حال داری با اینکار و جایگاهت مردم رو تهییج می کنی. تو ایران زندگی می کنید دیگه؟ آخه کی و کجا دیدید که برای تجمع مجوز بدند؟ برآیند حرف شما اگر بشه اینکار اونوقت این مسئله از کجا نشئت گرفته ؟ بعد بعضی از سو استفاده گرها هم خرابکاری بکنند دیگه هیچی ضمنا من نگفتم باید فقط به فکر بازی باشیم بلکه گفتم کارمون به کجا رسیده و تاسف خوردم که نباید روی خوش داشته باشیم.[/quote:fe0316b107]
دوست عزیز raincityboy نظرخودشو گفت تو هم فقط بگو موافقی یا مخالف
در ضمن اون کسیو تهییج نکرد اینجور وصله ها به بچه های این سایت نمیچسبه
نمیدونم چه هدفی داری که میخوای بحثو منحرف میکنی.
بچه ها به نظرم تجمع فقط در صورتی جواب میده که مجوز بگیریم که اونم فکر نمیکنم شدنی باشه
در غیر این صورت ممکنه سرمون بره بالای دار
-

damashi
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 30, 2010 12:00 am
توسط Hamed9 » پنج شنبه مارس 08, 2012 11:57 am
آقای داماشی این چیزی بود که به ذهنم رسید و نظرم رو گفتند وصله هم نچسبوندم بلکه واقعیت هست و نمی دونم چه هدفی دارم شما اگر می دونی بگو که من چه هدفی دارم و چه چیزی رو منحرف کردم؟ اگر نظر گفتن و پاسخ گفتن منحرف کردن هست من منحرف کردم . ضمنا عذر می خوام ولی شما هستید که دارید بحث رو منحرف می کنید با کش دادن صحبت من با یکی دیگه که پاسخم رو درست یا غلط بهم داد شما توی این تاپیک که باید ایده بدید این بحث رو ادامه می دی؟ حتما هم چون مخالف هستم و نظرم رو گفتم نباید ادامه بدم و مشکل از من هست نه؟
بهتره مدیر ها به نظرها احترام بگذارند که تا حدی هم گذاشتند و به کاربرهای دیگه هم ربط نداره که بحث رو ادامه بدند و کار خودشون رو دنبال بکنند .شما باید تعیین تکلیف بکنی که من چی بگم یا نگم؟
آقای داماشی ببخشید تند حرف زدم اما این واقعیت هست و شما شاید دوست راین سیتی هستید خودش بهتر بلد هست جوابم رو بده.
-

Hamed9
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
توسط raincityboy » پنج شنبه مارس 08, 2012 12:08 pm
[color=black:0d97907cd5]دوستان همه اعضا یک خانواده هستیم تمومش کنید لطفا من بحثی با کسی ندارم نظرات مختلف هست هرکسم آزاد نظراتش بگه البته با توجه به قوانین داریم از تاپیک منحرف میشیم از دوستان میخوام موضوع کشش ندند
من یا دوستان من نمیتونیم بگیم فلان جا تجمع کنیم نیاز به مجوز داره و یک شخص مهم،این پیشنهاد با باشگاه مطرح می کنیم اونا باید مجوز بگیرن چون من یا شخص دیگه نمیتونیم چنین مسئولیت قبول کنیم به قل دوستان عواقب داره بحث من هم همین بود که گفتم چنین پیشنهادی به باشگاه دادم و باید ببینیم چی میگن نه گفتم بعد از بازی تجمع کنید یا تجمعی قرار صورت بگیره فقط به صورت پیشنهاد بود[/color:0d97907cd5]
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط damashi » پنج شنبه مارس 08, 2012 1:25 pm
[quote:2812b3e93e="Hamed9"]آقای داماشی این چیزی بود که به ذهنم رسید و نظرم رو گفتند وصله هم نچسبوندم بلکه واقعیت هست و نمی دونم چه هدفی دارم شما اگر می دونی بگو که من چه هدفی دارم و چه چیزی رو منحرف کردم؟ اگر نظر گفتن و پاسخ گفتن منحرف کردن هست من منحرف کردم . ضمنا عذر می خوام ولی شما هستید که دارید بحث رو منحرف می کنید با کش دادن صحبت من با یکی دیگه که پاسخم رو درست یا غلط بهم داد شما توی این تاپیک که باید ایده بدید این بحث رو ادامه می دی؟ حتما هم چون مخالف هستم و نظرم رو گفتم نباید ادامه بدم و مشکل از من هست نه؟
بهتره مدیر ها به نظرها احترام بگذارند که تا حدی هم گذاشتند و به کاربرهای دیگه هم ربط نداره که بحث رو ادامه بدند و کار خودشون رو دنبال بکنند .شما باید تعیین تکلیف بکنی که من چی بگم یا نگم؟
آقای داماشی ببخشید تند حرف زدم اما این واقعیت هست و شما شاید دوست راین سیتی هستید خودش بهتر بلد هست جوابم رو بده.[/quote:2812b3e93e]
چرا داداش اتفاقا دقیقا به من ربط داره وقتی با صحبت های عجیب غریبت فضای تاپیکو بهم میریزی
وبه یه سمت دیگه سوق میدی وقتی بچه هارو با به چالش کشوندنای مختص خودت از بحث منحرف میکنی
باعث میشه یه عده ازین مطالب سوئ استفاده کنن و اینکار عواقب خوبی نداره
البته شمام ببخش که تند صحبت کردم این اختلاف نظرا باعث میشه بحث به اینجا کشیده بشه
من ادامه ی این موضوع رو به صلاح هوادارا تو این اوضاع بحرانی نمیدونم ودر این مورد دیگه صحبتی ندارم.
-

damashi
- کاربر فعال
.png)
-
توسط MEHRDAD » پنج شنبه مارس 08, 2012 1:47 pm
به قوانین سایت توجه کنید و اگر ایده و نظر دارید لطفا توی این تاپیک مطرح کنید .طبق قوانین سایت رفتار کنید اینجا جای مجادله نیست.
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
-
توسط vahidn » پنج شنبه مارس 08, 2012 1:59 pm
دوستان گل من و همشهریان عزیز نمیدونم که آیا این مطلب رو می دونید یا نه ؟ الان مسئله ای که شما دارید درموردش حرف میزنید و مطمعناً نشان از غیرت وتعصب مثال نزدنی شما داره و من به شخصه دست شما رو بخاطر این همه وفاداری به شهر دیارتون می بوسم .
و باید بدونید که الان هزاران نفر عاشق و دوستدار این شهر و این تیم دارند داخل این سایت هستند و نباید به هر شکلی استرس در داخل خودمون بوجود بیارییم.
راه های معقولانه رو انجام بدییم که انشاالله جواب می گیریم.
-

vahidn
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am
توسط Hamed9 » پنج شنبه مارس 08, 2012 6:12 pm
برای احترام به مدیران سایت و کاربران محترمش این آخرین پاسخ من به این شخص هست و دیگه ادامه نمی دم .
نه ناراحت نشدم برعکس تو و دقیقا هیچ ربطی به شما نداره و صحبت عجیب و غریبی هم نزدم و به سمتی هم سوق ندادم و کاربرهای دیگه می تونند برن ببینند که دو تا کامنت تو این مطلب دادم که بدون هیچ توهینی توی اولی نظرم رو در مورد یکی از نظرهای این موضوع و خود تاپیک گفتم و توی دومی پاسخ راین سیتی بوی رو دادم که متوجهش کنم . وقتی که جوابم رو درست یا غلط داده به شما ربطی پیدا نمی کنه که بیایی تعئین تکلیف می کنی فقط باید بگم موافق یا مخالف؟ تو یه کاربری مثل من و مدیرهای این سایت باید طبق قوانینی که خودشون نوشتند عمل بکنند .
به نظر من برخوردهای دوگانه هم نباید بشه چون الان قوانین وارش اسپرت رو یک بار خوندم و این ها رو توی بند چهارم و پنجمش دیدم .
4.درگیری ، فحاشی و توهین در میان کاربران و یا خطاب به شخصیت یا قومیتی خاص ممنوع خواهد بود. هر کاربر در حیطه وظایف خود می تواند اظهار نظر داشته باشد و از دخالت در امور دیگر مدیریتی و بحث و یا توهین به مدیران نیز اجتناب کنید در غیر اینصورت برخورد لازم صورت می گیرد . همچنین انتقادهای کاربران از هر شخصیت یا کاربری باید کاملا مطابق با قوانین سایت باشد و توهین به عنوان یک نقد برتابیده نخواهد شد.
این هم دخالت توی کار مدیرها بود دیگه.
شرمنده همگی دیگه ادامه هم نمی دم حتی اگر این آقای محترم نتونست روی حرفش بمونه و ادامه داد. به هر حال همه هوادار داماش هستیم.
-

Hamed9
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
توسط damashi » پنج شنبه مارس 08, 2012 6:27 pm
[quote:dd72125f74="Hamed9"]برای احترام به مدیران سایت و کاربران محترمش این آخرین پاسخ من به این شخص هست و دیگه ادامه نمی دم .
نه ناراحت نشدم برعکس تو و دقیقا هیچ ربطی به شما نداره و صحبت عجیب و غریبی هم نزدم و به سمتی هم سوق ندادم و کاربرهای دیگه می تونند برن ببینند که دو تا کامنت تو این مطلب دادم که بدون هیچ توهینی توی اولی نظرم رو در مورد یکی از نظرهای این موضوع و خود تاپیک گفتم و توی دومی پاسخ راین سیتی بوی رو دادم که متوجهش کنم . وقتی که جوابم رو درست یا غلط داده به شما ربطی پیدا نمی کنه که بیایی تعئین تکلیف می کنی فقط باید بگم موافق یا مخالف؟ تو یه کاربری مثل من و مدیرهای این سایت باید طبق قوانینی که خودشون نوشتند عمل بکنند .
به نظر من برخوردهای دوگانه هم نباید بشه چون الان قوانین وارش اسپرت رو یک بار خوندم و این ها رو توی بند چهارم و پنجمش دیدم .
4.درگیری ، فحاشی و توهین در میان کاربران و یا خطاب به شخصیت یا قومیتی خاص ممنوع خواهد بود. هر کاربر در حیطه وظایف خود می تواند اظهار نظر داشته باشد و از دخالت در امور دیگر مدیریتی و بحث و یا توهین به مدیران نیز اجتناب کنید در غیر اینصورت برخورد لازم صورت می گیرد . همچنین انتقادهای کاربران از هر شخصیت یا کاربری باید کاملا مطابق با قوانین سایت باشد و توهین به عنوان یک نقد برتابیده نخواهد شد.
این هم دخالت توی کار مدیرها بود دیگه.
شرمنده همگی دیگه ادامه هم نمی دم حتی اگر این آقای محترم نتونست روی حرفش بمونه و ادامه داد. به هر حال همه هوادار داماش هستیم.[/quote:dd72125f74]
افرین بر تو
-

damashi
- کاربر فعال
.png)
-
توسط ARYANST122 » پنج شنبه مارس 08, 2012 6:40 pm
جان آن کس که دوست دارید ان بحثه تمامه کونید تنها امن از ان سایت بازدید نکونیما. ایبچه مراعات بوکونید
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان