[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گيلان VS مس كرمان / تاپيك اصلي نظرات و اخبار كوتاه

داماش گيلان VS مس كرمان / تاپيك اصلي نظرات و اخبار كوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه ژانويه 29, 2012 7:06 pm

[quote:4a53926729="raincityboy"]سید علی حسینی فکر نکنم /4/[/quote:4a53926729]
وا بده :wink:
مهم اینه که هرندی و هامان و...بسوزن
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه ژانويه 29, 2012 8:09 pm

اگه داماش امروز میباخت اینقدر ناراحت نمیشدم که یه سری هوادار در مورد امید هرندی دارن اینطوری صحبت میکنند:::دوستان عزیز هوادار اولا" که امروز امید هرندی به عنوان یه پیشکسوت رشتی تو برنامه حضور پیدا نکرد بلکه به عنوان یک کارشناس بود:::کارشناس یعنی کسی که در مورد انالیز بازی صحبت کنه...نکته دوم ایا شما دوستان متوجه نشدید هرندی چطور در مورد علی نظر محمدی...هادی سهرابی...میکاییلی داشت تعریف میکرد و محسن فروزان:::ثانیا" مگه من چند بار کامنت نذاشتم و نگفتم که امثال هرندی ها با این تیم غریبه اند و این تیم از خودشون نمیدونند و اونم به خاطر اینکه اون چسبیده های پای ثابت تیم شرایط حضور اونها رو سد میکنند:::به قران قسم دل این پیشکسوتا خونه چرا متوجه نیستید...چطور حاضر میشید به کسی که زندیگیشو برای فوتبال این شهر گذاشته و شجره فوتبالی این شهر توهین کنید حتما" هم فردا میخواهید به هادی:داداش زاده و افتخاری توهین کنید:::هرندی در یک قسمتی مساله الگو رو بیان کرد کجای این حرفش اشتباه بود ایا این اشتباه ما افتخاری دوباره تو رشت ببینیم ایا این اشتباه یه روزی هادی تو کادر فنی ما باشه ایا این اشتباه که مجتبی قربانی که الان داره با استقلال نوین رشت کولاک میکنه ما ازش تو کادر داماش اسنفاده کنیم...اخه چقدر کامنتای شما رو احساسه چرا ما نمیخوایم با منطق با مسائل روبرو بشیم///اگه واقعا" سنتون کمه نوزده بیست سال دارید عیبی نداره برید از یه ادم قدیمی بپرسید بگید افتخاری کیه بگید هرندی از کجا اومده بگید خبازها چه ها کردند...شما دوست هوادار به جایی که به این پیشکسوتان انگ بی غیرتی بزنید برید ببینید چرا اون چسبیده ها دارن پدر فوتبال رشت بیرون میارن و زیر اب این گنجینه هارو تو تیم شهرمون سالهاست که دارن میزنند...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » يکشنبه ژانويه 29, 2012 8:17 pm

نیمه اول بازی دراختیار مابود اما هیچ برنامه ای نداشتیم نه چپ نه راست نه عمق روی اشتباه مدافعان که به هوای افساید بازی روول کردن گل خوردیم.نیمه دوم همون دراختیار داشتن توپ رو هم نداشتیم بدون هیچ برنامه ای.جالبش اینه که حالاکه برنامه ای برای گلزنی نداریم حداقل علیعسگری هم بازی نمی کنیم دوتا زیر توپ بزنیم یا اوتی بندازیم بخوره به یکی بره تو گل.بااین وضع به جایی نمی رسیم.

باتمام علاقه ای که به رضا مهدوی دارم ولی خیلی افت کرده حتی یه بازیکن هم نمیتونه ردکنه.ازنظر فیزیکی وجسمی افت کرده.خداکنه هرچی زودتر به روزای خوبش برگرده
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه ژانويه 29, 2012 8:28 pm

[quote:ae2d45295a="Mordab"]اگه داماش امروز میباخت اینقدر ناراحت نمیشدم که یه سری هوادار در مورد امید هرندی دارن اینطوری صحبت میکنند:::دوستان عزیز هوادار اولا" که امروز امید هرندی به عنوان یه پیشکسوت رشتی تو برنامه حضور پیدا نکرد بلکه به عنوان یک کارشناس بود:::کارشناس یعنی کسی که در مورد انالیز بازی صحبت کنه...نکته دوم ایا شما دوستان متوجه نشدید هرندی چطور در مورد علی نظر محمدی...هادی سهرابی...میکاییلی داشت تعریف میکرد و محسن فروزان:::ثانیا" مگه من چند بار کامنت نذاشتم و نگفتم که امثال هرندی ها با این تیم غریبه اند و این تیم از خودشون نمیدونند و اونم به خاطر اینکه اون چسبیده های پای ثابت تیم شرایط حضور اونها رو سد میکنند:::به قران قسم دل این پیشکسوتا خونه چرا متوجه نیستید...چطور حاضر میشید به کسی که زندیگیشو برای فوتبال این شهر گذاشته و شجره فوتبالی این شهر توهین کنید حتما" هم فردا میخواهید به هادی:داداش زاده و افتخاری توهین کنید:::هرندی در یک قسمتی مساله الگو رو بیان کرد کجای این حرفش اشتباه بود ایا این اشتباه ما افتخاری دوباره تو رشت ببینیم ایا این اشتباه یه روزی هادی تو کادر فنی ما باشه ایا این اشتباه که مجتبی قربانی که الان داره با استقلال نوین رشت کولاک میکنه ما ازش تو کادر داماش اسنفاده کنیم...اخه چقدر کامنتای شما رو احساسه چرا ما نمیخوایم با منطق با مسائل روبرو بشیم///اگه واقعا" سنتون کمه نوزده بیست سال دارید عیبی نداره برید از یه ادم قدیمی بپرسید بگید افتخاری کیه بگید هرندی از کجا اومده بگید خبازها چه ها کردند...شما دوست هوادار به جایی که به این پیشکسوتان انگ بی غیرتی بزنید برید ببینید چرا اون چسبیده ها دارن پدر فوتبال رشت بیرون میارن و زیر اب این گنجینه هارو تو تیم شهرمون سالهاست که دارن میزنند...[/quote:ae2d45295a]

[color=black:ae2d45295a]
دوست من به طرفدارها حق بده متاسفانه بچه ها از بعضی جریانات خبرندارند و نمیدونن چه کسایی فوتبال رشت دارند نابود میکنند شخص من منتظر هستم تا مشکلات داماش حل بشه و به بعضی از موضوعات ورود کنم و بخوام بچه ها و طرفدارها آگاه کنم انقدر این افراد در ذهن مردم خوب جا افتادن خیلی سخت بعضی حرفها زد ولی مطمئنم طرفدارهای فوتبال رشت درکشون بالای و دوست و دشمنشون خوب میشناسند[/color:ae2d45295a]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sina-moonlight » يکشنبه ژانويه 29, 2012 10:31 pm

محمدی
ابوذر (افشه) نظیف کار الوز ابراهیمی

حاجتی ابشک

میلاد جهانبخش(جهانگیر)

افشین غلامی

4-4-2 بهترین شیوه بازی برابر سپاهان ،باید حمله کنیم تا گل نخوریم دفاع در برابر سپاهان یعنی نابودی یعنی یه 3-0 دیگه ...
نماد کاربر
sina-moonlight
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه ژانويه 30, 2012 5:00 am

اینکه بازی دو بر صفر باخته رو به مساوی تبدیل کردیم ، خیلی شیرین هست ولی با تارتار نتیجه نمی گیریم ، هزار بار گفته شد ولی کو گوش شنوا /6/ /17/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط elmatador » دوشنبه ژانويه 30, 2012 5:57 am

[quote:bf1e73b048="Mordab"]اگه داماش امروز میباخت اینقدر ناراحت نمیشدم که یه سری هوادار در مورد امید هرندی دارن اینطوری صحبت میکنند:::دوستان عزیز هوادار اولا" که امروز امید هرندی به عنوان یه پیشکسوت رشتی تو برنامه حضور پیدا نکرد بلکه به عنوان یک کارشناس بود:::کارشناس یعنی کسی که در مورد انالیز بازی صحبت کنه...نکته دوم ایا شما دوستان متوجه نشدید هرندی چطور در مورد علی نظر محمدی...هادی سهرابی...میکاییلی داشت تعریف میکرد و محسن فروزان:::ثانیا" مگه من چند بار کامنت نذاشتم و نگفتم که امثال هرندی ها با این تیم غریبه اند و این تیم از خودشون نمیدونند و اونم به خاطر اینکه اون چسبیده های پای ثابت تیم شرایط حضور اونها رو سد میکنند:::به قران قسم دل این پیشکسوتا خونه چرا متوجه نیستید...چطور حاضر میشید به کسی که زندیگیشو برای فوتبال این شهر گذاشته و شجره فوتبالی این شهر توهین کنید حتما" هم فردا میخواهید به هادی:داداش زاده و افتخاری توهین کنید:::هرندی در یک قسمتی مساله الگو رو بیان کرد کجای این حرفش اشتباه بود ایا این اشتباه ما افتخاری دوباره تو رشت ببینیم ایا این اشتباه یه روزی هادی تو کادر فنی ما باشه ایا این اشتباه که مجتبی قربانی که الان داره با استقلال نوین رشت کولاک میکنه ما ازش تو کادر داماش اسنفاده کنیم...اخه چقدر کامنتای شما رو احساسه چرا ما نمیخوایم با منطق با مسائل روبرو بشیم///اگه واقعا" سنتون کمه نوزده بیست سال دارید عیبی نداره برید از یه ادم قدیمی بپرسید بگید افتخاری کیه بگید هرندی از کجا اومده بگید خبازها چه ها کردند...شما دوست هوادار به جایی که به این پیشکسوتان انگ بی غیرتی بزنید برید ببینید چرا اون چسبیده ها دارن پدر فوتبال رشت بیرون میارن و زیر اب این گنجینه هارو تو تیم شهرمون سالهاست که دارن میزنند...[/quote:bf1e73b048]
[color=black:bf1e73b048]
شما رو نمیدونم چند سالتونه ولی * که از رفتار این آقا و مجری اون برنامه انتقاد کردم زمانی که هادی طباطبایی دروازه بان تیم جوانان بود تو تیم نوجوانان استقلال رشت بودم. کلی از بازیهای استقلال رشت رو هم با دروازه بانی آقای هرندی دیدم. بحث من احساس تعصب به این شهره. وقتی بچه ها یه حرکت قهرمانانه انجام دادن بازی با دو گل اختلاف برده رو مساوی کردن چطور میشه آدم از ته دل خوشحال نشه. من تا چند دقیقه از خوشحالی و هیجان و احساس غرور میلرزیدم و وقتی قیافه این دو نفر رو تو استودیو دیدم که مثه سنگ بی احساس بودن (شاید بهتره بگم ناراحت بودن) جاشو احساس خشم گرفت مخصصوصا" وقتی آقای هرندی بخاطر کوبیدن کادر مدیریتی داماش (چه حق چه ناحق) ملوان رو کوبید تو سر تیم شهرش, ملوانی که تا نیم فصل کاندیدای سقوط بود. حرف من اینه دوست عزیز, من چی کار به کار آقای عابدینی یا تارتار دارم (اون یه بحث کلی که اتفاقا" به نظرم باید روش بحث شه). مساله اینه که چطور میشه از نتیجه گرفتن تیمم ناراحت بشم؟ این معنیه غیرت و تعصبه؟ البته وقتی شما که خودتون میگین صحبت بعضی از کاربرا درباره هرندی واستون مهمتر از باختن تیم شهرتون بوده چیزی واسه گفتن نمیمونه [/color:bf1e73b048]
Dont pay the ferryman,Until he gets you to the other side
نماد کاربر
elmatador
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 23, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه ژانويه 30, 2012 6:37 am

در رابطه با کارشناسان مسابقات ورزشی می خواستم [b:43f8cc9240]یک نظر کلی [/b:43f8cc9240]بدم : شبکه باران که هیچ شما مهمانان شبکه سه رو ببینید ، به نظر شما چند نفرشان واقعاً کارشناس فوتبال هستند ؟ چند نفر بافوتبال روز دنیا آشنایی دارند ؟ در مورد مربی های وطنی هم همینطور ، به همان شکل که مربی های لیگ برتری ما با لابی و پارتی پا به عرصه مربیگری می گذارند به همان طریق هم کارشناسان تلویزیونی متولد می شند ، من که هیچ وقت ، صحبت های این به اصطلاح کارشناسان رو گوش نمی دم. حالا اون شبکه سه سرلسری هست وای بحال شبکه باران! /17/ /12/ /17/ /12/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » دوشنبه ژانويه 30, 2012 11:48 am

[quote:0e6d8b79a7="elmatador"][quote:0e6d8b79a7="Mordab"]اگه داماش امروز میباخت اینقدر ناراحت نمیشدم که یه سری هوادار در مورد امید هرندی دارن اینطوری صحبت میکنند:::دوستان عزیز هوادار اولا" که امروز امید هرندی به عنوان یه پیشکسوت رشتی تو برنامه حضور پیدا نکرد بلکه به عنوان یک کارشناس بود:::کارشناس یعنی کسی که در مورد انالیز بازی صحبت کنه...نکته دوم ایا شما دوستان متوجه نشدید هرندی چطور در مورد علی نظر محمدی...هادی سهرابی...میکاییلی داشت تعریف میکرد و محسن فروزان:::ثانیا" مگه من چند بار کامنت نذاشتم و نگفتم که امثال هرندی ها با این تیم غریبه اند و این تیم از خودشون نمیدونند و اونم به خاطر اینکه اون چسبیده های پای ثابت تیم شرایط حضور اونها رو سد میکنند:::به قران قسم دل این پیشکسوتا خونه چرا متوجه نیستید...چطور حاضر میشید به کسی که زندیگیشو برای فوتبال این شهر گذاشته و شجره فوتبالی این شهر توهین کنید حتما" هم فردا میخواهید به هادی:داداش زاده و افتخاری توهین کنید:::هرندی در یک قسمتی مساله الگو رو بیان کرد کجای این حرفش اشتباه بود ایا این اشتباه ما افتخاری دوباره تو رشت ببینیم ایا این اشتباه یه روزی هادی تو کادر فنی ما باشه ایا این اشتباه که مجتبی قربانی که الان داره با استقلال نوین رشت کولاک میکنه ما ازش تو کادر داماش اسنفاده کنیم...اخه چقدر کامنتای شما رو احساسه چرا ما نمیخوایم با منطق با مسائل روبرو بشیم///اگه واقعا" سنتون کمه نوزده بیست سال دارید عیبی نداره برید از یه ادم قدیمی بپرسید بگید افتخاری کیه بگید هرندی از کجا اومده بگید خبازها چه ها کردند...شما دوست هوادار به جایی که به این پیشکسوتان انگ بی غیرتی بزنید برید ببینید چرا اون چسبیده ها دارن پدر فوتبال رشت بیرون میارن و زیر اب این گنجینه هارو تو تیم شهرمون سالهاست که دارن میزنند...[/quote:0e6d8b79a7]
[color=black:0e6d8b79a7]
شما رو نمیدونم چند سالتونه ولی * که از رفتار این آقا و مجری اون برنامه انتقاد کردم زمانی که هادی طباطبایی دروازه بان تیم جوانان بود تو تیم نوجوانان استقلال رشت بودم. کلی از بازیهای استقلال رشت رو هم با دروازه بانی آقای هرندی دیدم. بحث من احساس تعصب به این شهره. وقتی بچه ها یه حرکت قهرمانانه انجام دادن بازی با دو گل اختلاف برده رو مساوی کردن چطور میشه آدم از ته دل خوشحال نشه. من تا چند دقیقه از خوشحالی و هیجان و احساس غرور میلرزیدم و وقتی قیافه این دو نفر رو تو استودیو دیدم که مثه سنگ بی احساس بودن (شاید بهتره بگم ناراحت بودن) جاشو احساس خشم گرفت مخصصوصا" وقتی آقای هرندی بخاطر کوبیدن کادر مدیریتی داماش (چه حق چه ناحق) ملوان رو کوبید تو سر تیم شهرش, ملوانی که تا نیم فصل کاندیدای سقوط بود. حرف من اینه دوست عزیز, من چی کار به کار آقای عابدینی یا تارتار دارم (اون یه بحث کلی که اتفاقا" به نظرم باید روش بحث شه). مساله اینه که چطور میشه از نتیجه گرفتن تیمم ناراحت بشم؟ این معنیه غیرت و تعصبه؟ البته وقتی شما که خودتون میگین صحبت بعضی از کاربرا درباره هرندی واستون مهمتر از باختن تیم شهرتون بوده چیزی واسه گفتن نمیمونه [/color:0e6d8b79a7][/quote:0e6d8b79a7]

شاید به جزء هوادرها هیچ کس این تیمو برای خودش نمیخواد هرندی اعتراض میکنه چون میگه حق خودشه که تو کادر فنی تیم باشه. چهارتا روزنامه نگار اعتراض میکنند به خاطر اینکه دستشون از باشگاه کوتاه شده والا اخر.
من هیچوقت نه حرف گزارشگر را گوش میکنم ونه حرف کارشناسان را چون کاملا" مغرضند این 2گروه . شما هم گوش نکنید چون اینها همیشه براساس مصلحت ومنافع خودشون صحبت میکنند نه واقعیت. ملوان امسال 2تا بازیکن کلنگ غیر بومی وذخیره تیمهای دیگه راتو نیم فصل گرفته کلی بهشون بازی داده بعد اینها میگند بومی وغیربومی . اگه اینها سرلک داشتند حتما" بازوبند بهش می دادند چه برسد به زنیدپور یا ابوذر رحیمی که کاندیدذای حضور درتیم ملی بودند قبل از امدن به داماش وهنوز هستند.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » دوشنبه ژانويه 30, 2012 12:08 pm

[quote:f21b9fee2e="Mordab"]اگه داماش امروز میباخت اینقدر ناراحت نمیشدم که یه سری هوادار در مورد امید هرندی دارن اینطوری صحبت میکنند:::دوستان عزیز هوادار اولا" که امروز امید هرندی به عنوان یه پیشکسوت رشتی تو برنامه حضور پیدا نکرد بلکه به عنوان یک کارشناس بود:::کارشناس یعنی کسی که در مورد انالیز بازی صحبت کنه...نکته دوم ایا شما دوستان متوجه نشدید هرندی چطور در مورد علی نظر محمدی...هادی سهرابی...میکاییلی داشت تعریف میکرد و محسن فروزان:::ثانیا" مگه من چند بار کامنت نذاشتم و نگفتم که امثال هرندی ها با این تیم غریبه اند و این تیم از خودشون نمیدونند و اونم به خاطر اینکه اون چسبیده های پای ثابت تیم شرایط حضور اونها رو سد میکنند:::به قران قسم دل این پیشکسوتا خونه چرا متوجه نیستید...چطور حاضر میشید به کسی که زندیگیشو برای فوتبال این شهر گذاشته و شجره فوتبالی این شهر توهین کنید حتما" هم فردا میخواهید به هادی:داداش زاده و افتخاری توهین کنید:::هرندی در یک قسمتی مساله الگو رو بیان کرد کجای این حرفش اشتباه بود ایا این اشتباه ما افتخاری دوباره تو رشت ببینیم ایا این اشتباه یه روزی هادی تو کادر فنی ما باشه ایا این اشتباه که مجتبی قربانی که الان داره با استقلال نوین رشت کولاک میکنه ما ازش تو کادر داماش اسنفاده کنیم...اخه چقدر کامنتای شما رو احساسه چرا ما نمیخوایم با منطق با مسائل روبرو بشیم///اگه واقعا" سنتون کمه نوزده بیست سال دارید عیبی نداره برید از یه ادم قدیمی بپرسید بگید افتخاری کیه بگید هرندی از کجا اومده بگید خبازها چه ها کردند...شما دوست هوادار به جایی که به این پیشکسوتان انگ بی غیرتی بزنید برید ببینید چرا اون چسبیده ها دارن پدر فوتبال رشت بیرون میارن و زیر اب این گنجینه هارو تو تیم شهرمون سالهاست که دارن میزنند...[/quote:f21b9fee2e]

خوشبختانه شما سنتون زیاده ومیدونید که هرندی یه زمانی دستیار حجازی بود(2سال) ایا ان زمان این اقا هیچ اعتراضی به حضور ان همه بازیکن غیر بومی وبنجل وبازنشسته میکرد . یه بار تو ذهنت مرور کن ببین چه کلنگهای به رشت امدند وپول بیت المال را هدر دادندو چه نتایجی گرفتند(9-2مقابل ابومسلم)وچه کسانی تیم استقلال شهرداری را منحل کردند. نه عزیز من داماش الان بد نتیجه گرفته این دوستان دوست نمای پیشکسوت دارند از تیم انتقاد میکنند واگر چند روز دیگر قضیه برعکس بشه اینها هم از این رو به ان رو میشوند. اگه هرندی مرد بود انزمان به حجازی اعتراض میکردو حضور انهمه جنس بنجل نه الان که داماش بازیکن سرشناس گرفته.وحداقل این بازیکنان کاندیدای حضور در تیمهای بزرگتر بودند. اگه مرد بود به بیرون ماندن یک فصله بهترین مهاجم تیم سلامی بخش به دلایل واهی اعتراض میکرد نه اینکه نان به نرخ روز بخورد.آن زمانی که خودش مربیه تیم بود چرا یه دروازهبان خوب بومی معرفی نکرد وحتی به کنار کذاشتن دروازهبان خوب شهرمون مجید فردی اعتراض نکرد تا امثال کلیجی و یکی دیگه که اسمشو حتی یادم نیست تو لیگ برتر ان زمان دروازهبان ما بشند که بعدها نامی از این دوازهبانها تو فوتبال ایران نماند حالا این آقا فروزان فروزان میکنه.اگه اینو فردا تو کادر فنی یکی از تیمهای داماش ببرند فقط تعریف خواهیم شنید وتعریف وتعریف از از افراد مورد انتقاد فعلی وبس
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه ژانويه 30, 2012 7:26 pm

[size=18:8d78e6f5d4][font=Verdana:8d78e6f5d4][color=black:8d78e6f5d4] پخش خلاصه بازی مس کرمان - داماش گیلان ، سه شنبه 11 بهمن ساعت 11:25 صبح از شبکه باران [/color:8d78e6f5d4][/font:8d78e6f5d4][/size:8d78e6f5d4]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar » دوشنبه ژانويه 30, 2012 8:02 pm

[quote:5bba030227="MEHRDAD"][size=18:5bba030227][font=Verdana:5bba030227][color=black:5bba030227] پخش خلاصه بازی مس کرمان - داماش گیلان ، سه شنبه 11 بهمن ساعت 11:25 صبح از شبکه باران [/color:5bba030227][/font:5bba030227][/size:5bba030227][/quote:5bba030227]

تشکر از اطاع رسانی
کار خوبیه که شبکه باران قراره انجام بده . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان