ما تنها کاری که میکنیم اینه که از مسولین کمک بخوایم و نهایتش بریم جلوی استانداری و این حرکت ها تا تیم رو با ثبات نگه داریم .(این رو همه میدونن و همه بهش یقین داریم )اما من از یه عده ادم تعجب میکنم از اون کسایی که شعار های الکی میدادن.نادر دست نشان برگرد به تیمت چه صیغه ای هستش؟منم از آهنگ نازی ناز کن ابی خوشم میاد باید بیام توی استادوم بخونم مگه

اگه اون گزارش 90 هستش اون آدم میگه همه نیم فصل بازیکن میخرن ما میریم کیا رو میفروشیم .آخه مردیکه جو دوربین این قدر سنگینه یا بازی ها رو نیومدی چرا هول میکنید آخه اون یکی داشت از جو گریه میکرد .بابا آبروی خودمون رو دستی دستی نبریم .
انصارفر رو تشویق کردین ؟که چی؟چی شد ؟چیز آقای تار تار تکون خورد ؟یا آلوز فهمید که وای مردم اون رو تشویق کردن ؟بابا اینا جوگیر بودن رو نشون میده .یاد بازی با نفت آبادن افتادم که گل دوم رو خوردیم همه دست زدن برای اونا یه بازی کن اونا فقط خندید سمت" ما بعد همه فحش گرفتیمش .بابا ما حالمون خوش نیست دیگه .قبول کنیم.
اگه از پرچم بگم بیشتر آبرو بره.مثل تف سر بالا میمونه .پرچم فیروزه ای آوردیم اون سمت قرمز آبی همه از بی ریشه بودن تیم دم میزنن ما هم همه رو هول میدیم اون سمت .ما که کم بی آبرو نیستم برای چی همه رو به یاد اون روزها میندازید آخه بابا جان ؟مگه لباس فیروزه هستش که اون رو میارید ؟اون دفعه دوستم توی انزلی داشت میگفت فقط بلدین تقلید کنید هیچی از خودتون ندارید تا آبادان میگه برزیل شما میگید آرژانتین .خوب گفت اتفاقا .چی از خودمون داریم ؟
توی همین بازی محمدی 2 3 بار تشویق شد بعد آخر بازی پدرش در اومد (با درست غلطش کاری ندارم )اما چرا ؟چون 3تا گل خورد تک به تک ؟من خودمو این جوری گول میزنم که ما دنباله بهونه بودیم تا گیر بدیم اما این بازی که کاری نکرد ؟سر تمرین برید دهنش رو صاف کنید همون جا زندگی رو سیاه کنید اگه خیلی اون خفه هستش براتون .
اگه آخره بازی هستش همه اومدن پشت نیمکت بعد که کارد رفت توی 3 سوت همه از روی هم رد میشدن و جیم زدن .بعد اون قشنگ ها توی خیابون دارن شعر میخونن نادر دست نشان برگرد به تیمت

اینقدر هم نگیم هوادارن بی تقصیر نبودن .وقتی 2.1 عقب بودیم محمدی رو به فحش گرفتن ابوذر سمت مردم گفت چرا این جوری میکنید .این تمرکز اون بنده خدا رو بهم زد چه برسه ...... . من خودم از محمدی تفت میگیره اما سر تمرین .از آقایی بدم میاد سر تمرین 2 3 رفتم کلید کردم روش .
آقایون هوای بغل دستی ها دستون رو داشته باشید ما هم کم مشکل نداریم .
اگه میبینید از اون دهاتی ها (شهرک )گزارش میگیرن برای اینه که همه درست حرف میزنن از تیمشون " سوتی نمیدن اما ما هر دفع دوربین میاد داریم از درخت بالا مییریم یا داریم توی اون فشار جمعیت که داریم له میشیم شعر تحویل میدیم .
یادم نمیره اون خرس خار ...رو که داشت بلیط میگرفت گفت این کلان شهره؟دهات شهر های اروپایی هم نیست .
در آخرم این که اگه کسی قرار بیاد باید به فاکتور باشگاه جور در بیاد
1.منشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوری والا نباید باشه .
2.کم هزینه باشه .
والا جای نادر افشین خان رو صدا بزنیم بهتره .البته با حرفی که توی 90 امیر خان زد تارتار موندنی هستش .چون یکی از یکی از شرط ها همین بوده که آقای تاتار باید ایثار کنی.یعنی ناموس و غیرت و همه چیزت با چند تا باخت میره روی هوا .قول کرد فکر کنم خواهد بود همچنان .