مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط civilboy » جمعه ژانويه 13, 2012 10:46 am
دوست عزیز آقای سراوانی : من دیشب از خستگی و عصبانیت سریعا به منزل رفتم و صبح کمی دیر بیدار شدم و از شما شنیدم که در چند روزنامه این مطلب چاپ شد حتی سایت گل هم اسم من رو به اشتباه پور حسین زده بود که نشان میده من به جایی خبر ندادم .امروز هم از چند روزنامه و خبرگزاری تماس گرفتند اما خواهش کردم چیزی ننویسند که میتونید از خبرگزاری مهر سوال کنید که حتی خبرنگارش گفت : دمت گرم که به فکر تیم استانتی و نمیخوای به این جریان بپردازی اما حالا اگه عزیزی به خواهش من توجه نکرده من مقصر هستم حتی آقای دکتر حسن زاده با من تماس گرفتند و گفتند آماده ورود به این مسئله هستند که با تشکر از ایشان گفتم منتظر برخورد باشگاه هستم حتی 4 ساعت موبایلم رو خاموش کردم............ شما حق دارید به هر حال ایشان بازیکن باشگاه شما هستند و 600 میلیون تومان قرارداد دارند ایشان حق دارند هر کاری دوست دارند انجام دهند اصلا زنگ زدن و تهدید کردن که قابلی ندارد ایشان میتوانند انواع اقسام فحاشی وتوهینها را به من و هم شهریانم نسبت دهدچون به هر حال نیمی از پولش را گرفته و گلهای مهمی برای تیمش زده .اصلا چطوره ما هر روز به درب منزل ایشان در ساختمان یلدا رفته و بابت تلاشهایش برای صبحانه نان تازه ببریم یا با کمک اهالی فرش قرمز پهن کنیم تا به راحتی در تمرینات شرکت کنند البته من قول میدم در بازیهای آینده بازی و حرکات ایشان را با مسی یا کریس رونالدو قیاص کنم تا خدای نکرده خاطر این عزیز از نحوه گزارش من دلگیر نشود .....نه آقای سراونی شما مقصر نیستید مقصر آدمهایی هستند که بازیکنان بومی را به بازیکنان غیر بومی ضعیف می فروشند مبلغ قرار داد ابراهیمی .آبشک . حاجتی و چند جواان دیگررا با هم جمع کنید تازه می شود قرار داد این آقا ... پس ایشان حق دارد هرچه بگوید اصلا اگه صلاح بدانند من دیگر گزارش نکنم و می روم گورم را گم می کنم ..اما شما بدانید این اولیش نیست آخریش هم نخواهد بود و یادم هست در زمان فیروز کریمی هم وقتی از انتقادهای من ناراضی بود عده ای گیلانی نما که دورو برش بودن بارها پشت من بدگویی کردند و من رو متهم به ایجاد حاشیه .. اما بعد از رفتن آقای کریمی گفتند حق با تو بودوو...........این بار هم بخاطر استانم سکوت می کنم و صدای تهدید ایشان در مو بایلم به امانت میماند .....یا علی
...Thanks God
-

civilboy
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان