ابوذر رحیمی:به خاطر مردم خوب رشت و مختاری پیشنهاد استقلال را رد و به داماش پیوستم/باید استقلال را بب

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

ابوذر رحیمی:به خاطر مردم خوب رشت و مختاری پیشنهاد استقلال را رد و به داماش پیوستم/باید استقلال را بب

پستتوسط ali126 » شنبه ژانويه 07, 2012 7:47 pm

کمی از بازی صنعت نفت برای هواداران بگویید ؟
بازی را باختیم و نمی شود گفت که بازی خوبی بود . نیمه اول تیم ما خیلی خوب بازی کرد و موقعیت هایی داشتیم که نتوانستیم استفاده کنیم . نیمه دوم از دقیقه 60 به بعد تیم ما کمی بد بازی کرد . بازی را دو هیچ باختیم ، البته یک پنالتی برای نفت گرفته شد که 50 - 50 بود .شما صحنه پنالتی را دیدید ؟
من خودم ندیدم ولی کادر فنی که دیدند گفتند می توانست نگیرد ولی من خودم در صحنه بودم و می توانست نگیرد هر چند که فیلمش را ندیدم .
سرمربی تیم مجددا تغییر کرده است . تغییر و تحولات جدید را چطور می بینید ؟
آقای تارتار دو سه روز با تیم کار کردند . الان هم که فاصله زمانی بازی ها 4 روز به 4 روز می باشد . تیم ما نیاز به زمان دارد ولی اطمینان دارم که می توانیم خوب نتیجه بگیریم .با این باخت فاصله داماش با منطقه خطر خیلی کم شد ...
نه ، اصلا اینطوری نیست . ما با یک برد می توانیم دوباره فاصله را حفط کنیم . دو بازی داخل خانه در پیش داریم ان شاءالله از این امتیازها استفاده کنیم و برگردیم به بالای جدول .شما در ابتدای فصل از استقلال پیشنهاد داشتید و در یک رفت و برگشت بین داماش و استقلال دوباره با داماش قرارداد بستید ! چه شد که به داماش پیوستید ؟
در ابتدا با داماش قراردای نبسته بودم بلکه فقط با آقای عابدینی قول و قرارهایی گذاشتیم . بعد رفتم با استقلال صحبت کردم و با آن ها به توافق رسیدم . قرار داخلی هم بستم ولی چکی که به من داده بودند پاس نشد که من هم قرارداد را فسخ کردم .بابت فسخ قرارداد داخلی ضرر و زیانی متوجه شما نشد ؟
قرارداد دست خودم بود و در قراردادم نوشته بودم که اگر چک روزشان نقد نشود قرارداد اعتباری ندارد .گویا رفاقت دیرینه ای با مختاری دارید . چقدر در آمدن شما به داماش تاثیر داشت ؟
خیلی تاثیر داشت !من استقلال را با داماش جایشان را عوض کردم . شاید هیچ بازیکنی همچنین کاری را نکند .بخاطر مختاری به استقلال نرفتم و داماش را انتخاب کردم . چند تا تیم تهرانی و اصفهانی را با داماش عوض کردم . البته خودم رشت را دوست داشتم بخاطر آقای عابدینی . ولی محمد مختاری در آمدنم به داماش خیلی تاثیر داشت .بازی سختی با استقلال در پیش دارید . بازی را چطور می بینید ؟
بازی سنگینی است ولی ما باید پیروز شویم . بازی خانگی است و ما هم داخل خانه زیاد خوب نتیجه نگرفتیم و بیشتر بردهایمان در بازی های خارج خانه بوده است . ولی البته زمین سردار جنگل زیاد جالب نیست ولی باید تمام سعی و تلاشمان را بکنیم .
ویا گله داشتی که مهاجمانی که در جناح چپ بازی می کنند زیاد در کارهای دفاعی به شما کمک نمی کنند ؟
من گله و مشکلی ندارم . در راه آهن که بازی می کردم معمولا جلوی من اصلا هافبک نمی گذاشتند . حالا هم فکر می کنم تقریبا همین شکلی است و مشکلی با این قضیه ندارم .معمولا داماش در بازی های خانگی اش در سردار جنگل بخوبی نتیجه نمی گیرد . فکر می کنی دلیلش چیست ؟
بخاطر زمین است . زمین کیفیت لازم را ندارد و تیم ما هم بخاطر اینکه بازیکنان تکنیکی ای که دارد باید روی زمین بازی کند و بهمین دلیل در آن جا نمی توانیم خوب نتیجه بگیریم . ان شاءالله که در این بازی بتوانیم خوب نتیجه بگیریم .حبت پایانی تان با هواداران ؟
از هواداران تشکر می کنم و امیدوارم که بازی استقلال هم مانند بازی های قبل ، از تیم حمایت کنند .

منبع =فیسبوک=داماش
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط payam_baran » شنبه ژانويه 07, 2012 8:06 pm

چرند گفته. حالا همه عاشق داماش شدن به عشق داماش تو این تیمن. با اس اس به توافق نرسید اومد داماش /18/ /18/
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژانويه 08, 2012 5:01 am

ابوذر رحیمی : البته خودم رشت را دوست داشتم بخاطر آقای عابدینی ! /4/
چی گی برار ؟
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه