مهدی تارتار رسما به عنوان سرمربی جدید داماش گیلان تعیین شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hamed-rashti » شنبه دسامبر 31, 2011 10:55 am

شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۴۴

مهدی تارتار پس از گفتگو با امیر عابدینی ، به عنوان سرمربی داماش گیلان منصوب شد و از امروز کار خود را آغاز خواهد کرد. به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان ، روز گذشته مهدی تارتار به پیشنهاد امیر عابدینی " مدیر عامل باشگاه داماش گیلان " عازم رشت شد تا ضمن آشنایی با باشگاه و تیم فوتبال داماش گیلان از نزدیک شاهد بازی دوستانه این تیم با تیم فوتبال شهرداری چابکسر باشد . مذاکرات نهایی امروز در تهران بین امیر عابدینی و وی برای اداره فنی داماش گیلان برگزار شد.

بر همین اساس گفتگوهای دو جانبه امروز در دفتر مهندس عابدینی برگزار شد و دو طرف به توافق نهایی دست یافتند . بنا براین مهدی تارتار از امروز به شکل رسمی هدایت تیم فوتبال داماش گیلان را به دست می گیرد و از فردا بر روند تمرینات تیم در رشت نظارت خواهد کرد .
مهدی تارتار سرمربی جدید داماش گیلان پس از به عهده گرفتن سرمربی گری تیم دراولیناظهارنظررسمیگفت:
از این که یک مدیر توانمند و فوتبالی مثل عابدینی سراغ من آمدند باعث افتخار من است و با کمال میل با ایشان همکاری می کنم از سوی دیگر پتانسیل بالای تیم و بازیکنان باعث شد تا این تیم را بپذیریم و با باشگاه همکاری کنم.
تارتار افزود:ان شاء الله از فردا کارم را با داماش در رشت شروع می کنم و هدفمان این است که با توکل به خدا و تلاش بازیکنان ، وضعیت بهتری نسبت به نیم فصل اول درجدول پیدا
کنیم.
تارتار افزود:من بازیکنان داماش را خیلی توانمند دیدیم و نیازی را برای یارگیری جدید نمی بینم و اگر ضرورتی به این امر پیدا کند در بخش هایی اقدام خواهیم نمود که با کمبودمواجه
هستیم .
وی در پایان گفت: یکی از بخش های اصلی هویت هر تیم ، هواداران آن است که من اطلاع دارم که داماش گیلان در این استان و در شهر رشت هواداران بیشماری دارد و از هم اکنون از آنها می خواهم که همچون گذشته همراه تیم و بازیکنان باشند و من نیز امیدوارم با کسب نتایج درخشان بتوانیم نظر آنها را بیش از پیش جلب کنیم.

منبع : داماش ایرانیان
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان