توسط Mordab » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 9:29 am
از این دوست عزیزمون بسیار سپاسگذارم بابت نامه ای در وصف اقای قاسمپور:::و اما دوستانی که فکر میکنند این تیم با امثال افشین ناظمی جمع جور شود بسیار در اشتباهند دوستان عزیز هوادار خواهشا" اکر کامنتی گذاشته میشود لطفا روی احساس نباشد فوتبال حرفه ای شده و بومی بودن یا غیر بومی نبودن یک مربی به قران دیگر ملاک نیست بلکه کارنامه یک مربی مورد معیار قرار خواهد گرفت اخه وارشیای گل چرا یادتون رفته تیم ما با اقای قاسمپور در لیگ مطرح شد اخه چرا یادتون میره ما ملوان تو انزلی خوزستان تو رشت و تیم شگفتی ساز صبا رو تو قم با اقتدار شکست دادیم بخدا من وقتی این نامه ای که دوست عزیزمون نوشت رو خوندم متوچه شدم واقعا افرادی در بین هوادارا هستند که در نوع خود ژورنالیست فوتبال میباشند دوستان مطمئن باشید دلیل رفتن قاسمپور به غیر از مسائل مالی حرمت نداشتن و بی حرمتی شخص اقای عابدینی به او بود یادتون رفته بعد بازی پرسپولیس در برنامه زنده تلوزیونی سر تعویض ابشک عزیزمون عابدینی سرمربی تیم خورد کرد و یا عابدینی میگه قاسمپور هروقت دوست داشت میتونه بره اینها یعنی چه یعنی اینکه متاسفانه جناب عابدینی با سرمربی خودش همواره مشکل داشته و الان با خواهش از قاسمپور میخواد تا دوباره در تیم بمونه//////////به حرمت تیم محببمون اون عزیزانی که فکر میکنند ما با افشین ناظمی ها به جایی میرسیم سخت در اشتباهند خبرهای موثقی به گوش میرسه احتمالا قاسمپور برای انجام کارهای نهایی گویا شنبه به رشت میاد تا برای همیشه تیم ترک کنه از دوستان عزیز تمنا میکنم اگه دوست دارید تیم شهرمون بیشتز از ان به بحران نره و در لیگ مطرح باشه یه یا علی بگن و با هم پیش قاسمپور بریم و ازش بخوایم که بمونه زمان و ساعت رو بهتون اعلام میکنم دوستان تو رو به قران متوجه عمق قضیه باشید....
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
Mordab در پنج شنبه دسامبر 29, 2011 12:43 pm .