[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - درگیری لیدر و هواداران در بازی امروز داماش گیلان- کاوه؟

درگیری لیدر و هواداران در بازی امروز داماش گیلان- کاوه؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

درگیری لیدر و هواداران در بازی امروز داماش گیلان- کاوه؟

پستتوسط armin » جمعه مارس 04, 2011 6:09 pm

سلام ! میخواستم بدونم دلیل درگیری امروز بین عباس ( لیدر ) و جایگاه وارش اسپرت چی بود؟!! من تو نیمه اول پشت دروازه کاوه بود ! به صحنه نزدیک نبودم
نماد کاربر
armin
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه مارس 04, 2011 6:35 pm

نام تاپیک چندان به موضوع ربط نداشت تغییر دادم!
تماشاگران با نشون دادن پول لیدرها رو پولکی میدونستند که یکم جنبه احساسی و کاذب داشت. تا حدی درسته و تا حدی هم این حرکت بی موقع و اشتباه بود.
البته بحث جایگاه یه مقدار از دست خارج شده به خاطر حضور یه شخصیت های شخیص! به زودی یه فکر اساسی راجع به این قضیه خواهیم داشت. ان شالله سعی میکنیم از بازی والیبال یه سرو سامانی بدیم.
تو بازی والیبال قراره جایگاه بر خلاف بازیهای قبل در کنار جایگاه ویژه و دوربین باشه تا از یه سری خاص جدا باشیم و البته شاید یه برنامه ویژه هم داشتیم. تو فوتبال هم باید در آینده یه فکری بکنیم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط armin » جمعه مارس 04, 2011 7:45 pm

تو اون چند دقیقه من اثلا حواسم به بازی نبود ! داشتم اون طرف این اتفاقات افتاده بود رو میدیدم ! دقیقا تو همون لحظات داماش گل خورد ! البته فکر نکنم عباس تو اون لحظه کاره خاصی انجام داده باشه ! به هر حال این کارا به تیم ضربه میزنه ! بهتره کشش ندیم و کدورت میان عباس و چند نفر رو از بین ببریم ! داماش نیاز به یه گروه منسجم داره تا بتونه بره لیگ برتر ! وقتی امروز با اینکه داماش هفته پیش باحته بود 7 8 هزار نفر اومدن با برد های پیاپی بعدی 100% ورزشگاه پر میشه ! به امید صعود داماش به لیگ برتر
نماد کاربر
armin
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط moein_mn2 » جمعه مارس 04, 2011 7:52 pm

[quote:eebea5e44d="mehrdad-2Atishe"]نام تاپیک چندان به موضوع ربط نداشت تغییر دادم!
تماشاگران با نشون دادن پول لیدرها رو پولکی میدونستند که یکم جنبه احساسی و کاذب داشت. تا حدی درسته و تا حدی هم این حرکت بی موقع و اشتباه بود.
البته بحث جایگاه یه مقدار از دست خارج شده به خاطر حضور یه شخصیت های شخیص! به زودی یه فکر اساسی راجع به این قضیه خواهیم داشت. ان شالله سعی میکنیم از بازی والیبال یه سرو سامانی بدیم.
تو بازی والیبال قراره جایگاه بر خلاف بازیهای قبل در کنار جایگاه ویژه و دوربین باشه تا از یه سری خاص جدا باشیم و البته شاید یه برنامه ویژه هم داشتیم. تو فوتبال هم باید در آینده یه فکری بکنیم.[/quote:eebea5e44d]
آره من هم موافقم .
آقا مهرداد خوشحالم که به این مساله پی بردی و اومدی سره حرف من .
تو والیبال من کوچیکه شما هم هستم 8) ولی در فوتبال فعلا با شرایط موجود شرمنده. 8O
ضمنا والیبال یادت نره که جایگاه که بازی قبل داشتیم رو ما مثل همون افرادی که اومدن تشویق کردن باشه :wink: :twisted:
نماد کاربر
moein_mn2
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه مارس 04, 2011 9:20 pm

[quote:2fbaa9d288="moein_mn2"][quote:2fbaa9d288="mehrdad-2Atishe"]نام تاپیک چندان به موضوع ربط نداشت تغییر دادم!
تو بازی والیبال قراره جایگاه بر خلاف بازیهای قبل در کنار جایگاه ویژه و دوربین باشه تا از یه سری خاص جدا باشیم و البته شاید یه برنامه ویژه هم داشتیم. تو فوتبال هم باید در آینده یه فکری بکنیم.[/quote:2fbaa9d288]
آره من هم موافقم .
تو والیبال من کوچیکه شما هم هستم 8) ولی در فوتبال فعلا با شرایط موجود شرمنده. 8O
ضمنا والیبال یادت نره که جایگاه که بازی قبل داشتیم رو ما مثل همون افرادی که اومدن تشویق کردن باشه :wink: :twisted:[/quote:2fbaa9d288]

شما امری، فرمایشی چیز دیگه ندارید؟! بله دیگه میدونم خط کت شلوارت خراب میشه! :lol:
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط maysam » جمعه مارس 04, 2011 9:31 pm

[quote:cc997cce3d="mehrdad-2Atishe"][quote:cc997cce3d="moein_mn2"][quote:cc997cce3d="mehrdad-2Atishe"]نام تاپیک چندان به موضوع ربط نداشت تغییر دادم!
تو بازی والیبال قراره جایگاه بر خلاف بازیهای قبل در کنار جایگاه ویژه و دوربین باشه تا از یه سری خاص جدا باشیم و البته شاید یه برنامه ویژه هم داشتیم. تو فوتبال هم باید در آینده یه فکری بکنیم.[/quote:cc997cce3d]
آره من هم موافقم .
ضمنا والیبال یادت نره که جایگاه که بازی قبل داشتیم رو ما مثل همون افرادی که اومدن تشویق کردن باشه :wink: :twisted:[/quote:cc997cce3d]

شما امری، فرمایشی چیز دیگه ندارید؟! بله دیگه میدونم خط کت شلوارت خراب میشه! :lol:[/quote:cc997cce3d]
سعی میکنیم یه سری افراد با تحصیلات بالای دکترا! بیاریم تو جایگاه تا داش معین تو راضی شی :)
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 29, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه مارس 05, 2011 1:58 pm

خوبه همين طور پيش بره تا يك فصل ديگه فكر كنم حداقل يه 7/8 دسته اي بشيم.اول كه همه با هم بوديم.بعد بنا به ضرورت كه واقعا خيلي ها با عباس مشكل داشتن دو دسته شديم.كه البته در خيلي از جاها همين طوره و فكر نكنم هيچ ورزشگاهي باشه كه همه با هم يه نظر رو داشته باشن.مثلا تو سن سيرو يه عده هوداراي مالديني يه قسمت ورزشگاه ميشينن و جايگاه پشت دورازه متعلق به هواداران بازيكن اسطوره اي ميلان(اسمشو يادم رفت) هست.ولي تعداد هواداراي ما اونقدر نيست كه به بيش از دو دسته تقسيم بشه.چيزي كه به زودي اتفاق ميفته و دو دسته به سه دسته تقسيم ميشه.بعضي ها هدفشون از اين كار اينه كه از اين اختلاف هاي بوجود امده جلوگيري كنن ولي بهتون قول ميدم اختلاف ها خيلي بيشتر از قبل ميشه.در ضمن بعضي از اقايون بايد در نظر داشته باشن كه دارن در مورده ورزشگاه فوتبال حرف ميزنن نه كلاس درس.همونطور كه ميدونيد وقتي فوتبال ايتاليا از ورود ارازل و اوباش به ورزشگاه جلوگيري كرد تعداد هودارا در ورزشگاه هاي ايتاليا تقريبا نصف شد و اين چزيه كه با فوتبال پيوند داره هرگز نمي تونيد يه جمعي رو كنار هم جمع كنيد كه همه پاستوريزه باشن.بحث اعتراض ديروز هم بيشتر بر ميگشت به اينكه اكبر جايگاه مارو تكر كرد و كسي كه اينقدر پشت عباس حرف ميزد رفت طرف اون و اين باعث عصبانيت هودارا شد و نميشه گفت كه فقط يه عده خاص عليه ليدر ها شعار دادن بلكه نكته اينجا بود كه وقتي شعار داده شده (ليدرهاي پولكي) حدود يك سوم ورزشگاه داشت اين شعار رو ميداد و حتي خيلي ها كه جزو جايگاه ما نبودن داشتن شعار ميدادن چون ظاهرا اونها هم از ليدر ها دله خوشي نداشتن.البته من از اونجايي كه در بازي واليبال نبودم و دقيقا نمي دونم چه اتفاقاتي افتاد نمي تونم بگم مقصر اصلي كي بود ولي اينكاره اكبر كه جايگاه رو ترك كنه و بره طرف عباس اصلا كاره درستي نبود.من اين طور شنيدم كه يه عده مي خواستن بازم اعتراض كنن و يه عده مخالف بودن كه درگيري شد.منم با اعتراض دوباره مخالف بودم چون بايد موقع تشويق تشويق كرد و موقع اعتراض اعتراض و ما هم بازي اول اعتراضمونو كرديم و ادامه اين كار باعث تخريب ميشد ولي چه خوب بود مخالفان اعتراض به جاي اينكه عين بچها قهر كنن و برن واي ميستادن صحبت ميكردن و قانع مي كردن تا اين مشكلات پيش نياد.اگه قرار باشه با كوچكترين اختلاف نظري دو دستگي ايجاد بشه همونطور كه گفتم تا يك فصل ديگه به 7/8 دسته تقسيم ميشيم.در كل من فقط با عباس و اون پسره كه دورش ميگرده فكر كنم مجتبي باشه مشكل دارم چون جيره خوار هستن و فقط پول واسشون مهمه نه تيم و شهر و اين پسره مهرداد كه ديروز باهاش درگير شدم.نه اينكه پولكي باشه بلكه بخاطر اينكه خيلي احاساس پيله تري داره.جالب بود وقتي ديروز بهش گفتم اخه تويه.... ا ورزشگاه درون چه كاره اي؟؟؟؟گفت من ايه همه كاره ام!!!!!!و بازي بعد ولانم چند نفر باييد ورزشگاه درون!!!كه منم ديگه......و ادامه ماجرا.البته نكته جالبش اينجا بود كه به من ميگفت بخاطر اينكه زودتر قضيه تموم بشه تو پيش مامورا نگو من چي گفتم :lol:واقعا مساله اينجاست كه اخه ادمي كه وجودشو نداره ....ميخوره داش اقا بازي در مياره.
در كل بهتره كه اين اختلاف ها زودتر تموم بشه و تمركزمون رو تشويق تيم باشه.البته من هيچوقت با ادم پستي مثل عباس كنار نميام ولي حداقلش اينه كه هركي تشويق خودش رو بكنه و به كاره ديگري كاري نداشته باشه و تشويق همديگرو خراب نكنيم.و چه خوبه كه ادم به حرفايي كه ميزنه عمل كنه نه اينكه عين چوب خشك تو ورزشگاه بشينه و فقط ادعا داشته باشه!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط moein_mn2 » شنبه مارس 05, 2011 2:06 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
آقا مهرداد و میثم عزیز من آدم با جنبه و خیلی شوخ تاب هستم با اینجور مسائل ناراحت نمیشم.
/13/ خودتون میدونین من در مورد چه افرادی صحبت می کنم .
یه چیزی که واسه من جایه سئواله اینه که چرا خودتون الکی می پیچونید شما از چند نفری که تو جایگاه میان متنفرین ، پس بهتره آدم برای عقاید خودش احترام قائل بشه و براش یه عکس العملی انجام بده .
من از شما بیشتر انتظار داشتم تا اینکه............... /8/
نماد کاربر
moein_mn2
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 05, 2011 2:22 pm

البته منظور از مهرداد من نیستم!!
بهت حق میدم آبره تقریبا توی همه مواردی که گفتی حق با توست ولی در مورد بازی والیبال حرفت اشتباهه چون نبودی. من کاملا با حرفت موافقم که نمیشه آدمای پاستوریزه رو یه جا جمع کرد و اصلا و اصولا فکر نمیکنم آدمایی که خیلی پاستوریزه باشند خوششون بیاد تشویق کنند و باید تو جایگاه ویژه بشینند یا تخمه شون رو بشکونند. ببیند تو این بچه های اراذل و اوباش اگر دو تا 3 نفر رو فاکتور بگیری بیشتر مشکلات حل میشه ولی مشکل اینه که چند تاشون با هم رفیقند و اون چند تا با چندتای دیگه و جدا کردنشون واقعا نمیشه. مثلا در مورد بازی والیبال که گفتی من و یکی از بچه ها کلی نشستیم باهاشون حرف زدیم و خیلی از مسائل رو سعی کردم باز کنم اما یه آقای لش که فقط فکر کنم چند بار استادیوم اومده و به صرف اینکه با این بچه های اراذل رفیقه میاد و باز پافشاری میکنه که سرآخر هم همون باعث بهم خوردن کل نظم استادیوم میشه! نباید رو همه چیز با جنگ و دعوا حرف رو پیش برد و گاهی نیازه که با صحبت و حرف کار رو پیش ببریم ولی شاید واسه امثال این فرد باید گفت نرود میخ آهنین در سنگ.
مشکل اینه که لیدرهای ما لیدر نیستند و فقط بوقچی اند وگرنه وظیفه من نیست که اون آدم رو توجیه کنم یا وضعیت رو رهبری کنم.
باز هم میگم اینکه اعتراض داشته باشیم به قضایا از جمله همین قضیه لیدرها اصلا بد نیست و باید این آزادی وجود داشته باشه نه اینکه به خاطر اعتراض معمولی مامور و آدم بیارند اما هر چیزی موقعیتی داره. یه روز که دیدمت در مورد بعضی از موارد دلایلی که اینجا نمیشه گفت رو میگم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط armin » شنبه مارس 05, 2011 3:09 pm

لطفا هر کی وقت کرد این قضضیه عباس رو برام توضیح بده ! از اونجایی که میدونم از بازی صنعت نفت شروع شد !
نماد کاربر
armin
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 05, 2011 7:27 pm

والله من یکی همه جا سوخت میشم و آخرشم میشم آدم بده و جمله هم میشه از همه آشغالتر مهرداده :D (یکی از جمله های عباس راجع به من که خودش ماجراها داره )!
باور بکونید می سر همه جا بشکفتیه ولی به خاطر تیم دوست ندارم این اختلافات رو به استادیوم بکشونیم. فقط یه بار نتونستم و از کوره در رفتم تو اولین بازی والیبال و درگیر شدم که اونم دست خودم نبود.
اما همیشه به خاطر تیم دم نزدیم و سعی کردیم بچه ها رو هم کنترل کنیم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط maysam » شنبه مارس 05, 2011 7:51 pm

4 شنبه والیبال خیلی مسائل روشن میشه سالار.
من که دیگه از دو سه نفر اون اراذل خسته شدم
قیافه اون دو سه نفر واسم فول نشسته
4 شنبه والیبال یک ساعت زودتر بیا راجع جایگاه و قوانینی که میخوایم واسش بزاریم صحبت میکنیم
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 29, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » يکشنبه مارس 06, 2011 6:00 pm

البته من گفتم خودم اون روز نبودم و نمي دونم دقيقا چي شد فقط يه چيزايي رو چند نفر بهم گفتن و بر اساس اونا گفتم.در كل اصلا حسش نيست بيام واليبال.به نظرم ارزش تشويق كردن رو ندارن ولي اگه تونستم دانشگاه رو بپيچونم ميام
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان