[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر شما در مورد مواضع فردوسی پور در قبال فوتبال رشت چیست؟(نظر سنجی)

نظر شما در مورد مواضع فردوسی پور در قبال فوتبال رشت چیست؟(نظر سنجی)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

مواضع فردوسی پور را در قبال فوتبال رشت چگونه می بینید؟

فردوسی پور همیشه برعلیه فوتبال رشت موضع می گیرد
46
79%
فردوسی پور همیشه به نفع فوتبال رشت موضع می گیرد
0
بدون راي
فردوسی پور همیشه عادلانه موضع می گیرد
12
21%

کل آرا : 58

پستتوسط shahreman » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 9:39 am

دوستان دم همتون گرم که شعور بالا تون و تو ارسالاتون بروز میدین ولی این همه بزرگی و خویشتن داری از ما و بی احترامی و تهمت ودروغ ازطرف اونا تا کی چطور میشه از حق شهرمون دفاع کنیم درددل ها تمام شدنی نیست و این زخمها خوب شدنی هرکسی که میتونه یا به ذهنش میرسه راهی پیشنهاد کنه تا به یه نتیجه ای برسیم تا جلوی این بیداد وایسیم من درد مشترکم مرا فریاد کن......
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYAN122 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 10:46 am

واقعا باید برای این مشکل به دنبال چاره گشت منم از این بی عدالتی به تنگ اومدم
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 11:12 am

یــکی از راهـهای جــلوگیــری از حق کشــی داماش ایــنه که خبـــرنــگارهای فعال تــری تو رســانه هــا داشــته بــاشیم .. حــالا به هر طــریقی که شــده باید بــتونــیم تا اونجــا که امکان داره مخصوصا تــو روزنــامه های ورزشی وسایتهای ورزشی نفـــوذ داشته باشیم .. فکر نمــیکنم خیلی هم ســـخت باشه !!!
فشــار رســانه ای بهترین تیم هــا رو هم میتونه به حاشیه بکشــونه و نــابــود کــنه .. تیمی که حــامی رســانه ای نــداشتــه باشــه رو زود ســر می بــرند..باید بتــونیم با این نفــوذ جــریــانات مضر به حال باشگــاه رو به نفع خــودمون عــوض کنیم ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:36 pm

کاملا موافقم ما خبرنگارهای خیلی خوبی تو رشت داریم که خیلی هم به رشت و داماش علاقه مندند باید بینشون هماهنگی و انگیزه فعالیت ایجاد کنیم تا از حقمون دفاع کنند
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYAN122 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 9:16 pm

مثلا مجتبی خوبه ولی این وهابی همش دوست داره حاشیه درست کنه
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 10:16 pm

فردوسی پور حال نمی کنم بر علیه ما حرف میزنه
داماش و رشت متاسفانه از طرف رسانه ها حمایت نمیشه
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 2:13 pm

سلام آبراران
من این پیام رو هم به سایت روز نامه گل فرستادم
"
پیام شما به درستی ارسال شد

حمزه از رشت : نام
sedaghathamze@yahoo.com: پست الکترونیکی
با عرض سلام خدمت شما هم وطنان عزیز در روزنامه گل می خواستم در مورد سوتفاهم هایی که در مورد طرفداران باشگاه داماش گیلان در محافل مختلف ورزشی نقل میشه صحبت کنم . چون تنها برنامه تلوزیونی که درد فوتبال ایران را بازگو می کرد (برنامه نود ) مدتی است توسط مجری این برنامه به صورت زیر پوستی در حال ضربه زدن به فوتبال گیلان است و با توجه به این که هر از گاهی در مورد اختلافات قومی میان انزلی چی ها و رشتی ها سخن میگوید و سعی در ریختن هیزم در میان آتش ظاهری اختلاف این دو شهر می کند باید این را بداند که ما گیلانی ها اگر گوشت یکدیگر را بخوریم با استخوانش برسر حاسدان و سخن چینان و آتش بیاران معرکه میکوبیم رشتی و انزلی چی نیاز به فضول ندارد. برای مثال عرض میکنم مصاحبه نژاد پرستانه مازیار زارع را در برنامه خود پخش میکند و در برنامه اش این بازیکن را که حتی در انزلی یک شخصیت منفور است میستاید و میگوید که رشتی ها تمام بازی به او فحاشی کرده اند . حال سوال من از شما این است اگر خبرنگار روزنامه شما در رشت حاظر بوده از او بپرسید و اگر کسی از روز نامه شما در رشت نبوده از خبرنگارانی که حاظر بودند بپرسید آیا هیچ کس حرکات زشت این بازیکن را در تمام طول بازی ندیده؟ که اگر پست تر از حرکت شیث و نصرتی نبوده کمتر از آن هم نبوده از ریختن آب دهان به سمت تماشاچیان و نشان دادن آلت تناسلی خود با دست به تماشاچیان و فحاشی به کادر فنی داماش در صحنه درگیری با افشین چاوشی . یعنی این وسط فقط ما مقصریم ؟ یعنی تماشاچیان باید به این شخص که در زیر لباس قرمز خود پیراهن ملوان را پوشیده بود و این حرکات که در پایین ترین جوامع هم مذموم و محکوم است را انجام میداد حلوا حلوا میکردند و در روی سر خود مینشانند. امیدوارم شما به وظیفه ملی و شرعی خود به عنوان یک ایرانی عمل کرده و مثل سایرین یکطرفه قضاوت نکیند و از ایجاد نفاق در این خطه قهرمان پرور جلوگیری کنیدو مثل بعضی ها از نیت آسیب رساندن به جوامع و اقوام مختلف ایرانی بپرهیزید .
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 2:53 pm

[quote:15cb82310e="The_King_of_rasht"]سلام آبراران
من این پیام رو هم به سایت روز نامه گل فرستادم
"
پیام شما به درستی ارسال شد

حمزه از رشت : نام
sedaghathamze@yahoo.com: پست الکترونیکی
با عرض سلام خدمت شما هم وطنان عزیز در روزنامه گل می خواستم در مورد سوتفاهم هایی که در مورد طرفداران باشگاه داماش گیلان در محافل مختلف ورزشی نقل میشه صحبت کنم . چون تنها برنامه تلوزیونی که درد فوتبال ایران را بازگو می کرد (برنامه نود ) مدتی است توسط مجری این برنامه به صورت زیر پوستی در حال ضربه زدن به فوتبال گیلان است و با توجه به این که هر از گاهی در مورد اختلافات قومی میان انزلی چی ها و رشتی ها سخن میگوید و سعی در ریختن هیزم در میان آتش ظاهری اختلاف این دو شهر می کند باید این را بداند که ما گیلانی ها اگر گوشت یکدیگر را بخوریم با استخوانش برسر حاسدان و سخن چینان و آتش بیاران معرکه میکوبیم رشتی و انزلی چی نیاز به فضول ندارد. برای مثال عرض میکنم مصاحبه نژاد پرستانه مازیار زارع را در برنامه خود پخش میکند و در برنامه اش این بازیکن را که حتی در انزلی یک شخصیت منفور است میستاید و میگوید که رشتی ها تمام بازی به او فحاشی کرده اند . حال سوال من از شما این است اگر خبرنگار روزنامه شما در رشت حاظر بوده از او بپرسید و اگر کسی از روز نامه شما در رشت نبوده از خبرنگارانی که حاظر بودند بپرسید آیا هیچ کس حرکات زشت این بازیکن را در تمام طول بازی ندیده؟ که اگر پست تر از حرکت شیث و نصرتی نبوده کمتر از آن هم نبوده از ریختن آب دهان به سمت تماشاچیان و نشان دادن آلت تناسلی خود با دست به تماشاچیان و فحاشی به کادر فنی داماش در صحنه درگیری با افشین چاوشی . یعنی این وسط فقط ما مقصریم ؟ یعنی تماشاچیان باید به این شخص که در زیر لباس قرمز خود پیراهن ملوان را پوشیده بود و این حرکات که در پایین ترین جوامع هم مذموم و محکوم است را انجام میداد حلوا حلوا میکردند و در روی سر خود مینشانند. امیدوارم شما به وظیفه ملی و شرعی خود به عنوان یک ایرانی عمل کرده و مثل سایرین یکطرفه قضاوت نکیند و از ایجاد نفاق در این خطه قهرمان پرور جلوگیری کنیدو مثل بعضی ها از نیت آسیب رساندن به جوامع و اقوام مختلف ایرانی بپرهیزید .[/quote:15cb82310e]

دمت گرم آبرار امیدوارم این مشکل حل بشه تا دیگه اینقدر رو اعصاب و روان ما راه نرن
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط shahreman » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 7:33 pm

سلام به همه ممنون از اینکه سعی کردیم با همفکری راهی رو پیشنهاد بدیم واسه برون رفت از مسئله ای که تو برنامه نود واسمون به ناحق پیش آوردن اما هماهنگی وایجاد پایگاه رسانه ای واسه حمایت از تیممون ممکنه زمانی رو ازمون بگیره که تو این موقعیت اصلا به نفعمون نیست البته پیشنهاد داشتن یه پایگاه رسانه ای پیشنهاد فوق العاده ای بود اما در کوتاه مدت هم میشه کارهایی رو انجام داد که حداقلشون تهیه پلاکاردویا طوماریه که میتونیم بر علیه موضع برنامه نود در قبال فوتبال رشت در یه حرکت نمادین تو اولین بازی خونگیمون داشته باشیم این شاید شروع حرکتی باشه درراستای دفاع از حق اولیه هرتیمی و رسانه ملی که باید به همه تیمها با دید یکسان نگاه کنه حالا اگه موافقین از طریق همین قسمت اطلاع رسانی کنیم خواهشا اگه نظر بهتری دارین عنوان کنین بازم ممنون از اینکه تو بحث شرکت مکنین ما باید به خودمون احترام بذاریم تا دیگران رو مجبور به احترام گذاشتن به خودمون کنیم
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط 0131 » جمعه نوامبر 04, 2011 1:00 pm

فردوسی پور کیه که بخواد در مقابل رشت ورشتیا موضع بگیره گنده تر از اونم باید جلوی رشتیا دم تکون بده.کیه که اصلا بخوایم در موردش تو ورزشگاه شعار بدیم.
نماد کاربر
0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » جمعه نوامبر 04, 2011 2:16 pm

فردوسی پور یه جاش می خاره :(
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

نام پاک رشت

پستتوسط monfared » جمعه نوامبر 04, 2011 2:27 pm

به نام خدا

سلام
از ابتدای لیگ، به دلیل علاقه به تیم شهرم و کسب آخرین خبر ها از تیم، هر روز از سایت دیدن می کردم و نیازی به این نبود که عضویت در تالار داشته باشم.چه این که خوندن اخبار کافی بود.
اما این روز ها التهابی که در بین دوستان و هواداران موج می زنه، از بابت برخورد های همراه با اجحاف و ... نسبت به داماش،وادارم کرد من هم به عنوان عضو کوچکی از جامعه هوادان داماش، به عنوان یک شهروند اقلا ... در این بحث ها حضور داشته باشم.
قبل از هر چیز به نظرم باید به این موضوع اشاره کنم که در بین هواداران، دو تا موضوع هست که همواره بر اون تاکید می شه.
یک ... فرهنگ شهر رشت
دو ... استثنایی بودن هواداران داماش
در خصوص مورد دوم هواداران ثابت کردند که در پشتیبانی از تیم حقیقتا سنگ تمام می زارن و باشگاه باید دور سر چنین هوادارانی بگرده و اگر کوتاهی بوده از باشگاه و بعضا از تیم بوده ....!!!
در مورد اول اما، این که فرهنگ داریم یا نه، تبلور این موضوع را باید هواداران در عمل نشون بدن.
امیدوارم دوستان با سعه صدر به حرف های این دوست و برادر کوچک رو بخونند و باور کنند که دغدغه ی من هم جز پرچم همیشه افراشته ی رشت نیست...
بدون تعارف باید عرض کنم که الان ما رو گذاشتند کنار این همسایه ی متعصب، بی تربیت و ... ما .
این که به هر دلیلی برگردیم در ورزشگاه فحاشی کنیم به خدا داره دودش توی چشم شهر مان می ره.
وقتی تریبون برنامه 90 در دست دیگرانی هست که چنین تحلیلی از بازی داره که نیمه ی دوم نیم از تماشاگران داماش تماشاگر نما بودند و فحاشی به زارع می کردند ... خداییش این آدم ارزش این را داره که اسم شهرمون به عنوان شهری همشان با انزلی به میان اورده بشه!؟؟
نه به خدا
چرا اب در اسیاب دشمن بریزیم.
بیایید ادب رو از بی ادبی اون ها بیاموزیم...
دوستان من!
من 35 سالم هست.
قایقران در خاطرم هست.
این که این ها دارند از نام قایقران برای خودشان بهره برداری می کنند شکی نیست.این جا ادم هایی هستند که به خوبی مرام ِ مرحوم انزلیچی را به خاطر دارند.
انزلیچی کِی این همه ...
این اقایان ِ همسایه، روی دلشان هست که چرا مرکز استان نیستند، خودشون رو مرکز عالم می دونند، تعصبات نژاد پرستانه در اون ها موج می زنه... حالا در کنار همه ی این ها دهنشون به کثیف ترین واژه ها هم الوده می شه،فرهنگ موجه با مهمان و مسافر ندارند، اما ما که اهل فرهنگ هستیم و از شهرمان ادم های بزرگ داده ایم، به کشور نه که به جهان، چرا ما، چرا ما مثل ان ها می شیم.
و یا هر کسی مثل اون ها ...
شما رو به خدا یک راهی دیگر برای ابراز خشم و انزجارمون پیدا کنیم.
این که نام شهرمون را به عنوان شهری در سطح انزلی و با ادم های بد دهن و فحاش بشناسند برای ادم درد داره.
من پسر 9 ساله ای دارم.
پسرم عاشق داماش است.
مرتب به من اصرار می کنه برای تماشای بازی داماش در ورزشگاه.باور می کنید فاصله ی خانه ام تا عضدی 5 دقیقه است.اما جرات نمی کنم به ورزشگاه بیام با پسرم، چرا؟ چون فحاشی رو درک نمی کنه، نمی فهمه، باور نمی کنه که تیم شهرش ...
در مورد انزلی چی ها این رو فهمیده، اما در مورد طرفداران داماش و تیم داماش فکرش پاکه.
بازی PES2011 داره و تیم داماش رو ساخته و توی لیگ همه رو می زنه!
عشقش ابشک هست.
شما رو به خدا بگذارید محیط پاک بشه ما هم بیاییم.
بیایید دهن ادم های یاوه گو رو طور دیگری ببندیم.
با شعار های محکم اما بدون فحاشی.
بیایید به دیگران یاد بدیم که چی بگن.
مازیار زارع که در حدی نبود و نیست که براش دهن رو ناپاک کنیم، اسممون بد در بره.وقتی این همه ادم نشستند که زیر پای داماش رو خالی کنند.
تیمی که تماشاگرانش در تشویق تا دقیقه ی نود استثنایی هستند باید در شعار بر علیه مخالفانشون هم متفاوت باشند.
نشیم شبیه این همسایه های بی ...
در پایان از همه دوستان عذر خواهی می کنم و از مدیریت سایت انتظار دارم از این فضای مجازی وب استفاده کنند و این جا علاوه بر این که محل خبر رسانی هست، وسیله ای برای حل چنین مشکلی بشه.
اگر لازم هست اصلا تجمع هوادارن رو یا نمایندگانشون رو و یا لیدر ها رو ... سبب بشین تا به یک راهی برسیم.
و لکه ی ای که داره بروی اسم و فرهنگ شهرمون می گذارند رو پاک کنیم.
یک خواهشی هم دارم، بفرمایید چطور می تون برای پسر 9 سالم لباس و پرچم داماش تهیه کنم.

با احترام
منفرد
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه نوامبر 04, 2011 2:33 pm

پرچم رو اگه ورزشگاه بیاین میتونین تهیه کنین لباس هم فروشگاه گیلان اسپرت فکر کنم داشته باشه
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان