[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگوی ابو با روزنامه جام جم

گفتگوی ابو با روزنامه جام جم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 8:49 pm

با توجه به صحبتهای گفته شده ...... در اینکه با اومدن قاسمپور تیم ما دچار تحولات مثبت شده ، شکی نیست . اما من به شخصه معتقدم حتی اگه من هم سرمربی تیم میشدم نتایج همین بود ، بلکه بهتر :wink: تیم داماش تیمی بود که زودتر از همه تمرینات پیش فصل رو شروع کرد و بازیکنانش رو خرید و اردو رفت و .... اما تفکر دینورزاده به نتیجه نرسید ، دلیل نمیشه ازش ایراد بگیریم ! نباید یادمون بره دینورزاده چطور سال قبل تیم مارو که تو جدول زیاد اوضاع مساعدی نداشت با اقتدار تمام به لیگ برتر آورد . الان زمان ، زمانه داماش و رشت هست و افراد مهم نیستن ..... اما اگه بخوایم کار قاسمپور رو تحلیل فنی کنیم ، این همه جای تعریف نداره و اشتباهاتی تو کارش هست که با توانایی بازیکنا داره پوشش پیدا میکنه ....... در هر صورت بیخیال ، عشق است داماش روووووو ، مخصوصا" داماش آسیایی /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 9:16 pm

[quote="miladcivil"]با توجه به صحبتهای گفته شده ...... در اینکه با اومدن قاسمپور تیم ما دچار تحولات مثبت شده ، شکی نیست . اما من به شخصه معتقدم حتی اگه من هم سرمربی تیم میشدم نتایج همین بود ، بلکه بهتر :wink: تیم داماش تیمی بود که زودتر از همه تمرینات پیش فصل رو شروع کرد و بازیکنانش رو خرید و اردو رفت و .... اما تفکر دینورزاده به نتیجه نرسید ، دلیل نمیشه ازش ایراد بگیریم ! نباید یادمون بره دینورزاده چطور سال قبل تیم مارو که تو جدول زیاد اوضاع مساعدی نداشت با اقتدار تمام به لیگ برتر آورد . الان زمان ، زمانه داماش و رشت هست و افراد مهم نیستن ..... اما اگه بخوایم کار قاسمپور رو تحلیل فنی کنیم ، این همه جای تعریف نداره و اشتباهاتی تو کارش هست که با توانایی بازیکنا داره پوشش پیدا میکنه ....... در هر صورت بیخیال ، عشق است داماش روووووو ، مخصوصا" داماش آسیایی /11/[/quotelp
مخالفم هیجکس نمیتونست مثله قاسمپور جمع کنه تیمو
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 9:35 pm

[quote="arvand"][quote:4cff8afa11="miladcivil"]با توجه به صحبتهای گفته شده ...... در اینکه با اومدن قاسمپور تیم ما دچار تحولات مثبت شده ، شکی نیست . اما من به شخصه معتقدم حتی اگه من هم سرمربی تیم میشدم نتایج همین بود ، بلکه بهتر :wink: تیم داماش تیمی بود که زودتر از همه تمرینات پیش فصل رو شروع کرد و بازیکنانش رو خرید و اردو رفت و .... اما تفکر دینورزاده به نتیجه نرسید ، دلیل نمیشه ازش ایراد بگیریم ! نباید یادمون بره دینورزاده چطور سال قبل تیم مارو که تو جدول زیاد اوضاع مساعدی نداشت با اقتدار تمام به لیگ برتر آورد . الان زمان ، زمانه داماش و رشت هست و افراد مهم نیستن ..... اما اگه بخوایم کار قاسمپور رو تحلیل فنی کنیم ، این همه جای تعریف نداره و اشتباهاتی تو کارش هست که با توانایی بازیکنا داره پوشش پیدا میکنه ....... در هر صورت بیخیال ، عشق است داماش روووووو ، مخصوصا" داماش آسیایی /11/[/quotelp

مخالفم هیجکس نمیتونست مثله قاسمپور جمع کنه تیمو[/quote:4cff8afa11]

دوست عزیزم arvand نظرت محترمه ، اما این هم از اون حرفا بودااااااا :lol: هیچکس مثلا" کی ؟ نظر سنجی سایت یادت نیست ؟ همه بچه ها از دست نشان و کاظمی و میثاقیان و یاوری و کمالوند و ....... حتی بعضی کم انصافا از احمدزاده نام میبردن ! اما کی فکرشو میکرد که قاسمپور که دوران پر فراز و نشیبی در امارات داشت و تو لیگ برتر جز یه مورد سابقه کاری نداشت ، که البته اون هم در آبادان و ناموفق !!! بیاد و داماش رو چنین به عرش برسونه ؟ حتی خود عابدینی چنین فکری نمیکردن و تنها دلیلش بخاطر منجل شدن داماش درود بووووود . در هر صورت قرار نیست برای تیم خودمون که انقدر عالی داره کار میکنه حاشیه در ست کنیم . من زمان دینورزاده تو همین سایت بارها و بارها گفتم رتبه تیم از نظر من امسال یک رقمی میشه ، چون پتانسیل تیم برام آشکار بود ........ از شانس خوب قاسمپور این شکوفایی به اسم اون تموم شده و تیم داره خوب بازی میکنه و نتیجه میگیره و همه راضین ....... هم ماها به عنوان هوادار هم بازیکنا هم مدیریت و هم خود مربی . پس ک.... لغ ناراضی
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arvand » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 9:40 pm

man ghablo nemigam man alano migam hichkodoom az in chandta morabii ke neveshtan vase ma nemitunestan az 5ta bazi 4ta bord biarano 1 mosavi be nazaram ghasempoor az hame behtar kar karde va karnamsham bad nist aslan ghahremane lige 1e emarat shode ba time hatta.asan age karnamsham bad bashe yek chize mohem dare ke az hamechi behtare oonam derayat ino age az bazikona ham beporsi behet migan.ghadre in mardo bayad dunest
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 9:50 pm

arvand : فارسی تایپ کن برادر . تازه عضو شدی مگه؟! :roll:

پ.ن : من به اختلاف نظرها کاری ندارم اما یک سوال ، بهتر نتیجه میگرفت یعنی چی؟ منظور اینه که هر 12 امتیاز رو بدست می آورد هر شخص دیگری میومد؟ :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 9:54 pm

[quote:fb59017fc2="MEHRDAD"]arvand : فارسی تایپ کن برادر . تازه عضو شدی مگه؟! :roll:

پ.ن : من به اختلاف نظرها کاری ندارم اما یک سوال ، بهتر نتیجه میگرفت یعنی چی؟ منظور اینه که هر 12 امتیاز رو بدست می آورد هر شخص دیگری میومد؟ :wink:[/quote:fb59017fc2]
دیروز عضو شدم حتما قوانینو میخونم اقا مهرداد :D :D
منم نمیدونم بجه ها از این حرفا چه هدفی دارن؟!؟!؟!واسه اینکه میخواستم سریع بنویسم انگلیسی نوشتم فارسی نتانم سریع بینیویسم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 9:57 pm

اروند دیوانه یآواتارتم.خیلی باحاله /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 9:58 pm

[quote:16936da47f="abara1989"]اروند دیوانه یآواتارتم.خیلی باحاله /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:16936da47f]
تی نویم ناز :wink: :D
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 9:59 pm

[quote:afe63b4314="arvand"]man ghablo nemigam man alano migam hichkodoom az in chandta morabii ke neveshtan vase ma nemitunestan az 5ta bazi 4ta bord biarano 1 mosavi be nazaram ghasempoor az hame behtar kar karde va karnamsham bad nist aslan ghahremane lige 1e emarat shode ba time hatta.asan age karnamsham bad bashe yek chize mohem dare ke az hamechi behtare oonam derayat ino age az bazikona ham beporsi behet migan.ghadre in mardo bayad dunest[/quote:afe63b4314]

دوست عزیزم arvand ، ای کاش لطف میکردی و مثل همیشه فارسی تایپ میکردی ...... کلا" مهم داماشه ، حتی با شخص قاسپور یا بی قاسمپور ..... نمیدونم دقیقا" چند سالت هست !! اما با دیدن عکست که با آبشک گرفته بودی و آپلود کردی حدس میزنم تقریبا" متولد 70 باشی . شاید یادت نباشه که قاسمپور مربی پاس بود ، در زمانیکه هنوز لیگ برتر نشده بود و هاشمیان و نکونام تو پس بودن و دروازه بانشون جلال بشرزاد بود و سبو شهبازیان مدافعشون ......... من از اون موفع میشناسمش !!!!!!! کارنامشم میدونم ... میدونم بعد ناکامیش تو نفت آبادان مجددا" رفت امارات و تیم هتا رو گرفت که اونجا بر عکس دفعه اول زیاد موفق نبود ...... شما به حرفای من دقت نکردی ، من گفتم و میگم و خواهم گفت ، تیم ما(داماش)تیم ساخته و پرداخته شده ای بود و در هر پستی تقریبا" دوتا بازیکن خوب داره ، بازیکنای چند پسته داره ، بدنسازی خوب کردن ، هوادار زیاد داره و ........ اما احتیاج به تغییر داشت که از شانس قاسپور ، قرعه به اسمش افتاد ...... الانم همه راضی هستیم ، اما نباید یادمون بره بارسلونا با گواردیولایی که رکوردار قهرمانی در این تیم هست و بیشترین جامها رو گرفته و بهترین بازیکنای دنیا رو داره ، به مشکل بر میخوره ....... امیدوارم نکته و منظورم رو تونسته باشم رسونده باشم ............ بازم میگم وقتی همه راضی هستن ، دلیلی بر چنین گفتگوهایی با یکدیگر رو نمیبینم و در پایان نتایج جالبی هم نداره
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 10:04 pm

[quote:0579b7d526="MEHRDAD"]arvand : فارسی تایپ کن برادر . تازه عضو شدی مگه؟! :roll:

پ.ن : من به اختلاف نظرها کاری ندارم اما یک سوال ، بهتر نتیجه میگرفت یعنی چی؟ منظور اینه که هر 12 امتیاز رو بدست می آورد هر شخص دیگری میومد؟ :wink:[/quote:0579b7d526]

منظورم این بود که تیم ما چنین پتانسیلی داره ، وقتی دقیقه 89 از شاهین گل خوردیم ، یعنی تقریبا" میشد جمع و جورش کرد ...... البته همه اینا برای رسوندن منظور بود ، وگرنه این نتایج در جایگاه خودش خوب و ارضاء کننده هست ..... داشتم به دوستمون arvand از ظرفیت بالای تیممون میگفتم :wink:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arvand » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 10:08 pm

من سنم شاید کمتر از شما باشه اما من بازی هایه ساله 76 لیگ ازادگانو یادمه.یادمه سبو شهبازیان مدافع بود و چپ پا.یادمه نکونام با قیافه ای خیلی متفاوت تو تیمه پاس با قاسمپور بود.حالا هرکسی نظری داره اما من میگم هیچکی بهتر از قاسمپور نمیتونه کار کنه واسه تیم.واقعا تیمو به یه هارمونیه عالی رسونده.فقط بازیکنه خوبو بدنسازی کافی نی تیمو از لحاظه روحی سیستم تاکتیکه بازی واقعا تقویت کرده.و البته به هیچکس باج نداده
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 10:12 pm

ب نظرمن فقط داشتن ابزار مهم نیست بلکه یه مربی باید بتونه از بازیکنای خودش درست استفاده کنه دینورزاده توانایی درست استفاده کردن ازاین بازیکنا رو نداشت مثلا تعویض هایی رو که انجام میداد همه به ضررتیم بود اما قاسمپور از دینور زاده خیلی خوشفکرتره وبلده چطور از بازیکناش استفاده کنه
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 10:14 pm

[quote:b25fd2420e="arvand"]من سنم شاید کمتر از شما باشه اما من بازی هایه ساله 76 لیگ ازادگانو یادمه.یادمه سبو شهبازیان مدافع بود و چپ پا.یادمه نکونام با قیافه ای خیلی متفاوت تو تیمه پاس با قاسمپور بود.حالا هرکسی نظری داره اما من میگم هیچکی بهتر از قاسمپور نمیتونه کار کنه واسه تیم.واقعا تیمو به یه هارمونیه عالی رسونده.فقط بازیکنه خوبو بدنسازی کافی نی تیمو از لحاظه روحی سیستم تاکتیکه بازی واقعا تقویت کرده.و البته به هیچکس باج نداده[/quote:b25fd2420e]

نه دوست عزیزم ، اصلا" بحث سن و در خاطر داشتن و ....... نیست . دقیقا" با این قسمت حرفت موافقم که هر کسی نظری داره ، منم از قاسمپور راضیم اما اینکه هیچکس نمیتونست اینطور کار کنه رو زیاد قبول ندارم ! در اولین کامنتم هم گفتم ، نظر شما محترمه ..........
به امید سربلندی رشت و رشتی و مخصوصا" داماش شهر باران
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 4:57 am

[quote:04ca658b57="amirreza_pro"][quote:04ca658b57="pedram_1367"]اتفاقا به نظر من قاسمپور بسیار زیاد در ترکیب چیدن مشکل داره !!! من فکر کردم جلوی فولاد اشتباه کرد ولی وقتی ترکیب نفت رو هم دیدم دارم کم کم به این نتیجه گیری می رسم که قاسمپور فقط به اسم بازیکن نگاه میکنه تعویض های تکراری مثل آوردن حسین ابراهیمی دقیقه 70 به بعد و ... باز هم میگم مشکل داماش مربی نبود و تغییر نیاز بود یعنی اگه قاسمپور مربیمون بود و می رفت و دینورزاده میومد تیم دوباره رو غلتک میوفتاد ... درست مثل پارسال که تا دینورزاده اومد ، تیم یهو متحول شد ...
یه نکته دیگه اینه که خدایی کارنامه قاسمپور با داماش یهو عوض شد ! یعنی اگه بخواد از اینجا بره رزومه اش با داماش شروع میشه ... قبلا که هیچ
امیدوارم همینجوری جلو بریم ...[/quote:04ca658b57]
دوست عزیز من هم با شما موافق نیستم.یک مربی باید قدرتهای متفاوتی داشته باشه,قدرت بازی خوانی و آنالیز و ارتباط با بازیکنها و بازی کنها رو در جای مناسبشون قرار دادن و اداره و کنترل بازی و.... قاسمپور این ویژگی ها رو داره.در ضمن تعویضها هم کلیشه ای یعنی چی؟مثلا اگه به جای ابراهیم زاده یکی دیگه رو بیاره حل میشه؟!!!!!!!! بازی با نفت هم تیم دوم داماش در زمین بود و اصلا نمی تونه معیار خوبی برای قضاوت باشه
دین ورزاده فقط بلد بود با بازیکنها لج کنه,اصلا نمی تونست نتیجه رو حفظ کنه و تا تعویض می کرد تیم گل می خورد.بازی کنها رو در پستهای غیر تخصصیشون می ذاشت و....
بی انصافی هست در مورد ایشون اینطوری صحبت کنیم
داماش الان تبدیل به تیم زهرداری شده که به راحتی نمی بازه,من همیشه دوست داشتم داماش تیمی مکار و فرصت طلب باشه.بدونه کی باید حمله کنه و کی باید دفاع کنه,خدا رو شکر الان اینطوری هست[/quote:04ca658b57]

نظر شما بسیار محترمه ... ولی من از دینورزاده حمایت نکردم ، من گفتم اگه مربیمون قاسمپور بود و به جای اون دینورزاده یا هرکس دیگه ای میومد صرفا به خاطر این تعویض مربی یه شوکی به تیم وارد می شد و تیم دوباره میوفتاد رو غلتک ...
اگه منظور شما از ابراهیم زاده همون حسین ابراهیمی هست به نظر من داره تعویض کلیشه ای میشه ! چون تو همه بازی ها داره از دقیقه 70 به بعد میاد تو و به نظر من کارایی زیادی نداره و باید بیشتر تلاش کنه تا به اوج برگرده ... البته من از کلیشه ای گفتن خوشم نمی یاد و تو همین سایت در مورد دینورزاده این موضوع رو خواندم ...!
درباره قراردادن بازیکنان در پستهای خودشون که اتفاقا من بسیار با قاسمپور مخالفم چون بازی دادن مهدوی در پست هافبک دفاعی کار اشتباهی هست چون مهدوی بازیکنی نیست که بتونه درگیر بشه و از لحاظ بدنی کم میاره ... یا ما می تونیم دفاع راستمون رو عوض کنیم چون مهدوی کیا فقط در جا بازی می کنه و تمامی تیم ها یه بازیکن سرعتی میندازن پشتش و .... ما هم سید علی حسینی رو داریم ، هم جهانبخش و هم هادی محمدی رو که جلوی نفت خوب بود و نشون داد دفاع راست خوبیه ...
به هر حال واسه همه ما مهم نتیجه گیری تیممونه و شخص مهم نیست ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان