[quote="arvand"][quote:4cff8afa11="miladcivil"]با توجه به صحبتهای گفته شده ...... در اینکه با اومدن قاسمپور تیم ما دچار تحولات مثبت شده ، شکی نیست . اما من به شخصه معتقدم حتی اگه من هم سرمربی تیم میشدم نتایج همین بود ، بلکه بهتر

تیم داماش تیمی بود که زودتر از همه تمرینات پیش فصل رو شروع کرد و بازیکنانش رو خرید و اردو رفت و .... اما تفکر دینورزاده به نتیجه نرسید ، دلیل نمیشه ازش ایراد بگیریم ! نباید یادمون بره دینورزاده چطور سال قبل تیم مارو که تو جدول زیاد اوضاع مساعدی نداشت با اقتدار تمام به لیگ برتر آورد . الان زمان ، زمانه داماش و رشت هست و افراد مهم نیستن ..... اما اگه بخوایم کار قاسمپور رو تحلیل فنی کنیم ، این همه جای تعریف نداره و اشتباهاتی تو کارش هست که با توانایی بازیکنا داره پوشش پیدا میکنه ....... در هر صورت بیخیال ، عشق است داماش روووووو ، مخصوصا" داماش آسیایی

[/quotelp
مخالفم هیجکس نمیتونست مثله قاسمپور جمع کنه تیمو[/quote:4cff8afa11]
دوست عزیزم arvand نظرت محترمه ، اما این هم از اون حرفا بودااااااا

هیچکس مثلا" کی ؟ نظر سنجی سایت یادت نیست ؟ همه بچه ها از دست نشان و کاظمی و میثاقیان و یاوری و کمالوند و ....... حتی بعضی کم انصافا از احمدزاده نام میبردن ! اما کی فکرشو میکرد که قاسمپور که دوران پر فراز و نشیبی در امارات داشت و تو لیگ برتر جز یه مورد سابقه کاری نداشت ، که البته اون هم در آبادان و ناموفق !!! بیاد و داماش رو چنین به عرش برسونه ؟ حتی خود عابدینی چنین فکری نمیکردن و تنها دلیلش بخاطر منجل شدن داماش درود بووووود . در هر صورت قرار نیست برای تیم خودمون که انقدر عالی داره کار میکنه حاشیه در ست کنیم . من زمان دینورزاده تو همین سایت بارها و بارها گفتم رتبه تیم از نظر من امسال یک رقمی میشه ، چون پتانسیل تیم برام آشکار بود ........ از شانس خوب قاسمپور این شکوفایی به اسم اون تموم شده و تیم داره خوب بازی میکنه و نتیجه میگیره و همه راضین ....... هم ماها به عنوان هوادار هم بازیکنا هم مدیریت و هم خود مربی . پس ک.... لغ ناراضی