مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط jamaran-city » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 3:08 pm
[color=blue:ed3c0e947c]
[b:ed3c0e947c]ابراهيم قاسمپور:
نميدانم چرا مرتضي كريمي را زير سوال بردهاند
مهدويكيا حرفي از پرسپوليسي شدن نزده؛ او به قراردادش پايبند است [/b:ed3c0e947c]
[/color:ed3c0e947c]
سرويس: ورزشي - فوتبال
1390/07/06
09-28-2011
13:28:02
9007-03740: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
[color=black:ed3c0e947c]سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان معتقد است، امروز برخي مربيان، بازيكنان و مديران باشگاهها متخلف هستند و بايد با آنها برخورد شود.
ابراهيم قاسم پور در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه صحبتهاي چند روز پيش او درباره مساله «دلاليسم» در فوتبال كه منجر به محروميت مرتضي كريمي شد، اظهار كرد: صحبتي كه من كردم، درباره فردي بود كه اكنون ديگر در داوري فعاليت ندارد ولي نميدانم چرا مرتضي كريمي را زير سوال بردهاند. من حتي به آقاي عليپور هم گفتم و يك مورد ديگر را هم تلفني به اطلاعشان رساندم. به هر حال مرتضي كريمي، منظور من نبود.
وي ادامه داد: خيلي مسايل براي ما اتفاق ميافتد كه بايد آنها بررسي شوند تا فوتبال پاكي داشته باشيم. اكنون برخي مربيان، بازيكنان و مديران باشگاهها متخلف هستند و بايد با آنها برخورد شود. مسالهاي را كه مطرح كردم چون چند سال گذشته و افراد متخلف آن ممكن است تغيير كرده باشند، اسمي از آنها نبردم، اما مطمئن باشيد اگر از اين پس باز هم چيزي ببينيم خواهم گفت. البته فكر نميكنم با سر و صدايي كه راه انداختهام ديگر كسي جرات كند به من پيشنهادي بدهد، اما اين گونه افراد آدمهاي خود را دارند.
وي درباره شايعه انتقال مهدي مهدوي كيا به پرسپوليس در نيم فصل هم گفت: مهدي تاكنون در اين رابطه نه حرفي زده و نه اشارهاي شده است. من بعيد ميدانم اين اتفاق بيفتد چون مهدوي كيا حرفهاي است و به تعهدش پايبند است، اما اگر روزي بخواهد از تيم ما برود من جلويش را نميگيرم چون معتقدم وقتي بازيكن دلش با ما نيست، بهتر است برود.
قاسمپور همچنين شرايط تيمش را در آستانه هفته نهم ليگ برتر خوب توصيف كرد و افزود: با بردي كه برابر راهآهن داشتيم روحيه بهتري پيدا كردهايم و اميدوارم برابر شاهين كارهاي تاكتيكي مورد نظرمان را به درستي در زمين اجرا كنيم و دست پر به شهرمان باز گرديم.
وي ادامه داد: هواي بوشهر بسيار گرم و رطوبت آن مانند رشت است. مطمئن هستم بازي سختي پيش رو داريم، ولي اميدواريم شرايط در مجموع به سود ما باشد نه حريف!
سرمربي داماش گيلان در ادامه شاهين بوشهر را تيمي خوب توصيف و خاطر نشان كرد: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. سبك فوتبال شاهين با راهآهن متفاوت است و بازيكنان خوب و مربي با تجربه اين تيم ميتواند براي ما دردسر ساز شوند.
وي در پايان از مصدوميت محمد محمدي، آبشك و سيدعلي حسيني سه بازيكن تيمش خبر داد.[/color:ed3c0e947c]
-

jamaran-city
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am
-
توسط jamaran-city » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 3:10 pm
[color=black:e9a23149c8]سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: اگر مهدوی کیا بخواهد به پرسپولیس برود مانعش نمی شوم چون بازیکنی که دلش با تیم نیست بهتر است برود.
ابراهیم قاسم پور با بیان این که صحبتهای چند روز پیش او درباره مساله «دلالیسم» در فوتبال که منجر به محرومیت مرتضی کریمی شد، اظهار کرد: صحبتی که من کردم، درباره فردی بود که اکنون دیگر در داوری فعالیت ندارد ولی نمیدانم چرا مرتضی کریمی را زیر سوال بردهاند.
من حتی به آقای علیپور هم گفتم و یک مورد دیگر را هم تلفنی به اطلاعشان رساندم. به هر حال مرتضی کریمی، منظور من نبود.
وی ادامه داد: خیلی مسایل برای ما اتفاق میافتد که باید آنها بررسی شوند تا فوتبال پاکی داشته باشیم. اکنون برخی مربیان، بازیکنان و مدیران باشگاهها متخلف هستند و باید با آنها برخورد شود. مسالهای را که مطرح کردم چون چند سال گذشته و افراد متخلف آن ممکن است تغییر کرده باشند، اسمی از آنها نبردم، اما مطمئن باشید اگر از این پس باز هم چیزی ببینیم خواهم گفت. البته فکر نمیکنم با سر و صدایی که راه انداختهام دیگر کسی جرات کند به من پیشنهادی بدهد، اما این گونه افراد آدمهای خود را دارند.
وی درباره شایعه انتقال مهدی مهدوی کیا به پرسپولیس در نیم فصل هم گفت: مهدی تاکنون در این رابطه نه حرفی زده و نه اشارهای شده است. من بعید میدانم این اتفاق بیفتد چون مهدوی کیا حرفهای است و به تعهدش پایبند است، اما اگر روزی بخواهد از تیم ما برود من جلویش را نمیگیرم چون معتقدم وقتی بازیکن دلش با ما نیست، بهتر است برود.
قاسمپور همچنین شرایط تیمش را در آستانه هفته نهم لیگ برتر خوب توصیف کرد و افزود: با بردی که برابر راهآهن داشتیم روحیه بهتری پیدا کردهایم و امیدوارم برابر شاهین کارهای تاکتیکی مورد نظرمان را به درستی در زمین اجرا کنیم و دست پر به شهرمان باز گردیم.
وی ادامه داد: هوای بوشهر بسیار گرم و رطوبت آن مانند رشت است. مطمئن هستم بازی سختی پیش رو داریم، ولی امیدواریم شرایط در مجموع به سود ما باشد نه حریف!
سرمربی داماش گیلان در ادامه شاهین بوشهر را تیمی خوب توصیف و خاطر نشان کرد: هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. سبک فوتبال شاهین با راهآهن متفاوت است و بازیکنان خوب و مربی با تجربه این تیم میتواند برای ما دردسر ساز شوند.
وی در پایان از مصدومیت محمد محمدی، آبشک و سیدعلی حسینی سه بازیکن تیمش خبر داد.[/color:e9a23149c8]
-

jamaran-city
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am
-
توسط mostafa » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 12:52 am
متاسفانه تا تیم ما داره خوب نتیجه میگیره، خبرگزاری ها شروع کردند به ایجاد حاشیه و انجام مصاحبه های بی فایده.
امیدوارم هوادارها و کادر فنی درگیر این بحث های حاشیه ای نشوند.
-

mostafa
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان