[color=blue:cfe04396da]
[b:cfe04396da]مهدوی کیا به شایعات پایان داد؛ دایی را فقط بردیم، چیزی از رفاقتمان کم نشد [/b:cfe04396da]
'
[/color:cfe04396da]
[color=black:cfe04396da]مهدی مهدویکیا' بازیکن باتجربه داماش گیلان از وضعیت تیمش در حال حاضر رضایت دارد و معتقد است پیروزی مقابل راهآهن به لحاظ روحی و روانی به شاگردان ابراهیم قاسمپور کمک زیادی خواهد کرد تا در بازیهای آینده خودشان را در جدول بالا بکشند.
به گزارش جام نیوز؛ مهدویکیا در مورد شرایط فعلی پرسپولیس هم اظهارنظرهای جالبی داشت که حرفهایش در گفتگو با ایپنا، را در ذیل میخوانید:
*راهآهن را در رشت شکست دادید، در مورد این صحبت میکنید؟
- بازی خوبی بود. ما به 3 امتیاز این دیدار احتیاج داشتیم و باید میبردیم. تیم ما در این دیدار خیلی خوب کار کرد و 3 امتیاز را گرفتیم.
*راهآهن را در این دیدار چطور دیدید؟
- فکر می کنم راهآهن آمده بود که با دست پر به تهران برگردد اما تیم ما روی ضربات ایستگاهی خیلی موفق بود. گل زودهنگام ما در نیمه دوم هم شیراز حریف را از هم پاشید و آنها به توپهای بلند روی آوردند که ما راه این تاکتیک حریف را بستیم و موقعیتی به آنها ندادیم.
*تغییر کادر فنی چقدر در این پیروزی تأثیرگذار بود؟
- تغییر همیشه به تیم شوک وارد میکند و در مورد تیم ما هم کارساز بود البته کادر جدید وقت زیادی نداشتند و وضعیت تیم ما از نظر روحی خوب نبود اما با این برد شرایط روحی ما خوب شد. کادر قبلی زحمات زیادی کشید و در نهایت تصمیم به جابهجایی شد. امیدوارم که این روند ادامه داشته باشد.
*دینورزاده با داماش به بنبست کامل رسیده بود؟
- ایشان تصمیم گرفت از تیم جدا شود. آقای دینورزاده آدم خوبی بود و خیلی هم زحمت کشید اما تیم ما بدشانس بود و در زمان حضور ایشان هر چند بازیهای خوبی مقابل تراکتورسازی و استقلال انجام دادیم اما نتیجه نگرفتیم. برای دینورزاده آرزوی موفقیت میکنم و کارمان را ادامه میدهیم تا در هفتههای آینده نتایج بهتری کسب کنیم.
*رویارویی شما با علی دایی چطور بود؟
- قبلا هم چند بار مقابل تیم دایی بازی کرده بودم. به هر حال فوتبال است و برای ما 3 امتیاز مهم بود. این بازی هم مثل بقیه بازی ها بود و باعث شد از پایین جدول فاصله بگیریم. ما و راهآهن در یک هتل اقامت داشتیم و با دایی هم برخورد داشتیم که مشکلی نبود. من و دایی همیشه با هم دوست بوده، هستیم و خواهیم بود.
*در مورد تغییرات مدیریتی پرسپولیس صحبت میکنید؟
- به هر حال این تغییرات انجام شد و باید تکلیف هیأت مدیره باشگاه روشن میشد و چه خوب شد که هیأت مدیره استقلال و پرسپولیس مشخص شد و به اعتقاد من در هفتههای آینده وضعیت پرسپولیس بهتر خواهد شد چون باخت دربی را فراموش کردهاند و بازی سختی که در شیراز داشتند را بردند و در هفتههای بعد وضعیت بهتری خواهند داشت. این پیروزی برای پرسپولیس خیلی مهم بود و در هفتههای آینده راحتتر کار خواهند کرد.
*داماش در این فصل چه رتبهای کسب خواهد کرد؟
- هنوز هیچ مشخص نیست چون اوایل فصل است و امتیازات به هم نزدیک است. تیم ما تازه به لیگ برتر آمده و زمان میبرد تا بچهها هماهنگ شوند. باید ببینیم که در نیمفصل تیم در چه رتبهای قرار میگیرد و آن زمان هدف نهاییمان را اعلام میکنیم.[/color:cfe04396da]