زنيدپور:موشک فوتبال ايران فقط مهدوي‌کيا است !!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

زنيدپور:موشک فوتبال ايران فقط مهدوي‌کيا است !!!

پستتوسط jamaran-city » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 9:21 pm

[color=blue:9500ab42b9][b:9500ab42b9]زنيدپور:موشک فوتبال ايران فقط مهدوي‌کيا است[/b:9500ab42b9] شماره خبر :
29957

هافبک ملي‌پوش تيم فوتبال داماش گيلان اعتقاد دارد موشک فوتبال ايران فقط "مهدي مهدوي‌کيا" است و در کنار اين بازيکن بزرگ تجربه خوبي را کسب خواهد کرد. [/color:9500ab42b9]

[color=black:9500ab42b9]
"ميلاد زنيدپور" در گفتگو با ايپنا، حرفهاي تازه را بيان کرده که در زير مي‌خوانيد:

*ظاهرا شوک تغيير مربي به سود داماش بود و از بحران خارج شديد؟

- آمدن آقاي قاسمپور به تيم خيلي تأثير داشت و اين شوک براي داماش بسيار مثبت بود البته قاسمپور تجربه بسيار خوبي در مربيگري دارد و در تيمهاي داخلي و کشورهاي حوزه خليج فارس کارنامه خوبي دارد.

*حالا ضربات کاشته داماش را خودت مي‌زني؟

- فرقي نمي‌کند ضربات آزاد را چه کسي بزند. من، مهدوي‌کيا و ساير بچه‌ها دوست داريم تيم پيروز شود بنابراين آنچه مهم است موفقيت تيمي است.

*فکر مي‌کردي اينجوري گل بزني؟

- من 5 سال است که روي ضربات آزاد کار مي‌کنم و وقتي پشت توپ قرار گرفتم مطمئن بودم توپ گل مي‌شود چراکه زاويه خوبي داشتم و براي گل دوم هم انگيزه گرفته بودم و با يک شوت سنگين از زاويه بسته دروازه را باز کردم.

* با اين 2 گل لقب موشک هم به تو داده‌اند؟

- لطف دارند اما اين اصطلاح فوتبالي فقط به آقا مهدي اختصاص دارد و موشک فوتبال ايران مهدوي‌کيا است. من کنار ايشان دارم تجربه کسب مي‌کنم و خوشحالم همبازي بازيکن بزرگ و بااخلاقي مثل آقا مهدي هستم.

*با وجود اين پيروزي بعضي‌ها اعتقاد دارند داماش به سرنوشت استيل‌آذين فصل گذشته دچار مي‌شود؟

- شک نکنيد که چنين اتفاقي براي داماش رخ نمي‌دهد. تجربه مديريتي آقاي عابديني نمي‌گذارد داماش جزء تيمهاي پايين جدول باشد. مجموعه داماش مثل يک باشگاه حرفه‌اي کار مي‌کند و مطمئن باشيد که موفق هم خواهد شد.

*راستي از وضعيت معدنچي خبر داري؟

- بله، مهرزاد يکي از دوستان صميمي من است و زماني که متوجه شدم مصدوم شده خيلي ناراحت شدم. به او زنگ زدم و دلداري‌اش دادم. به هر حال او ملي‌پوش و با من هم‌بازي بوده بنابراين براي مهرزاد آرزوي موفقيت مي‌کنم تا هر چه زودتر به ميادين فوتبال برگردد.

* هواداران داماش هم بالاخره روي خوش به شما نشان دادند؟

- مردم خونگرم رشت هميشه حامي ما بودند و در شرايط سختي هيچوقت ما را تنها نگذاشتند. اين اولين پيروزي خانگي ما در اين فصل بود و اين پيروزي را به آنها تقديم مي‌کنيم و اميدواريم مثل هميشه ما را مورد حمايت خود قرار دهند.[/color:9500ab42b9]
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 9:26 pm

میلاد آرپیجی زن /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 9:30 pm

بازیکن با تعصبی هستش خدایی

میلاد مطمئن باش رشتی ها از بازیکن باتعصب و تیم با تعصب همیشه حمایت میکنن

3امتیاز راه اهن مدیون تو هستیم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 9:35 pm

باز هم میگم قدرت پا به توپش فوق العادست من اینو از هفته ی اول دیدم و واقعا بازیکن حرفه ای هستش و جاش تو تیم ملی ..میلاد حجان ایشالله شانس ه روی خوبشو در بازیهای اینده بما نشون میده و حریفان رو ترکانیم /11/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 9:50 pm

من مطمئنم امسال نتایج خوبی میگیریم اگه یادتون باشه من گفتم با اومدن قاسمپور تیم تازه اوج میگیره نه بخاطر شخص قاسم پور بخاطر نظم و انظباط و حرف شنوی بازیکنها
عابدینی باید به فکر تمدید قرار داد بازیکنها باشه ایشالله بتونیم سال بعد هم میلاد رشت نگهداریم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط juventufan » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 10:04 pm

/11/ /11/ /11/ eامروز جلو عضدی دیدمش کلی ازش تشکر کردم :D
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال