[color=blue:9500ab42b9][b:9500ab42b9]زنيدپور:موشک فوتبال ايران فقط مهدويکيا است[/b:9500ab42b9] شماره خبر :
29957
هافبک مليپوش تيم فوتبال داماش گيلان اعتقاد دارد موشک فوتبال ايران فقط "مهدي مهدويکيا" است و در کنار اين بازيکن بزرگ تجربه خوبي را کسب خواهد کرد. [/color:9500ab42b9]
[color=black:9500ab42b9]
"ميلاد زنيدپور" در گفتگو با ايپنا، حرفهاي تازه را بيان کرده که در زير ميخوانيد:
*ظاهرا شوک تغيير مربي به سود داماش بود و از بحران خارج شديد؟
- آمدن آقاي قاسمپور به تيم خيلي تأثير داشت و اين شوک براي داماش بسيار مثبت بود البته قاسمپور تجربه بسيار خوبي در مربيگري دارد و در تيمهاي داخلي و کشورهاي حوزه خليج فارس کارنامه خوبي دارد.
*حالا ضربات کاشته داماش را خودت ميزني؟
- فرقي نميکند ضربات آزاد را چه کسي بزند. من، مهدويکيا و ساير بچهها دوست داريم تيم پيروز شود بنابراين آنچه مهم است موفقيت تيمي است.
*فکر ميکردي اينجوري گل بزني؟
- من 5 سال است که روي ضربات آزاد کار ميکنم و وقتي پشت توپ قرار گرفتم مطمئن بودم توپ گل ميشود چراکه زاويه خوبي داشتم و براي گل دوم هم انگيزه گرفته بودم و با يک شوت سنگين از زاويه بسته دروازه را باز کردم.
* با اين 2 گل لقب موشک هم به تو دادهاند؟
- لطف دارند اما اين اصطلاح فوتبالي فقط به آقا مهدي اختصاص دارد و موشک فوتبال ايران مهدويکيا است. من کنار ايشان دارم تجربه کسب ميکنم و خوشحالم همبازي بازيکن بزرگ و بااخلاقي مثل آقا مهدي هستم.
*با وجود اين پيروزي بعضيها اعتقاد دارند داماش به سرنوشت استيلآذين فصل گذشته دچار ميشود؟
- شک نکنيد که چنين اتفاقي براي داماش رخ نميدهد. تجربه مديريتي آقاي عابديني نميگذارد داماش جزء تيمهاي پايين جدول باشد. مجموعه داماش مثل يک باشگاه حرفهاي کار ميکند و مطمئن باشيد که موفق هم خواهد شد.
*راستي از وضعيت معدنچي خبر داري؟
- بله، مهرزاد يکي از دوستان صميمي من است و زماني که متوجه شدم مصدوم شده خيلي ناراحت شدم. به او زنگ زدم و دلدارياش دادم. به هر حال او مليپوش و با من همبازي بوده بنابراين براي مهرزاد آرزوي موفقيت ميکنم تا هر چه زودتر به ميادين فوتبال برگردد.
* هواداران داماش هم بالاخره روي خوش به شما نشان دادند؟
- مردم خونگرم رشت هميشه حامي ما بودند و در شرايط سختي هيچوقت ما را تنها نگذاشتند. اين اولين پيروزي خانگي ما در اين فصل بود و اين پيروزي را به آنها تقديم ميکنيم و اميدواريم مثل هميشه ما را مورد حمايت خود قرار دهند.[/color:9500ab42b9]