توسط MEHRDAD » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 8:57 pm
آخه ببخشید دوست عزیز کی حرف آبشک رو زد؟! من این رو گفتم؟! یا اومدم از گفتم بازیکنان بومی؟! نمیدونم شما بودی یا یکی دیگه که میگفتید اینجا نمیدونم بوی چی میده و فلان...
آخه برادر من شما اگر یه مقدار مطالب سایت رو از قدیم دنبال کرده باشید و مطالب من توی صفحه اصلی سایت رو میخوندید میگیرید من چی میگم. اینکه حالا چند نفر از بچه ها به خاطر یه بازیکن یه حرفی رو میزنند یا چند نفر دیگه به خاطر یه بازیکن دیگه یا حالا اصلا مسائلی از این دست چه ربطی به من داره؟! هر کس نظر و عقیده خودش رو داره ولی وقتی دیگه منو مجبور میکنید که بگم چرا این حرف رو میزنم و میگم کل اعضای تیم با این شخص و همکارشون به مشکل اختلاف عقیده برخورده بودند و وجودشون ضرر داشت و نه نفع دیگه هی بگیم دینورزاده بمونه در آینده نتیجه میگیره چه صیغه ایه؟! لابد من اینو دیدم و این حرف رو زدم...
وقتی مدیریتش رو توی تیم از دست داده برای تیمم ضرر داره نمیفهمم شماها چی میگید کسی از شخصیت این فرد ایراد نگرفت و من و ما هم ارتباط خوبی باهاش داشتیم اگر مجید جهانپور که اینقدر بهش علاقه دارم هم توی تیم بود و به مشکل برمیخورد همین رو میگفتم و میگفتم الان دیگه لزومی برای موندش توی تیم نیست.
حالا باز خوبه تو متوجه یه تیکه از حرفم شدی!!!!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
MEHRDAD در سه شنبه سپتامبر 20, 2011 9:23 pm .