[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دینورزاده:بضاعت تيم داماش همين قدر است

دینورزاده:بضاعت تيم داماش همين قدر است

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 6:46 am

[quote:e0fcb40fba="meelad"]خــب به نظرت چجوری باید اعتراض کرد ؟ مثلا شعار بــدیم
" جــناب آقای دینورزاده لطـــفا استعفــاء .. استعـــفــاء "
اصلا ذات فوتبال همینه دیگه همه جای دنیا هم تقریبا همینطوره ..مربی نتیجه نگــیره باید انتظار برخورد تماشاگرا رو داشته باشه به هر حال در مقابل اون پــولی که میگیره مسئول هست یا نــه؟ فــوتبال الان فقط یه ورزش صرف نیست .. خیلی وقتها میتونه باعث افتخار و ایجاد اعتماد به نفس بین مردم یه منطقه بشه همونجوری که بعد از برد تراکتور سازی دیدی که کل شهر برای جشن و پایکوبی اومدن تو خیابونها.. همونطور که باختها و شکستها باعث سرخوردگی و افسردگی مردم اون منطقه و هوادارهـای اون تیم میشه.
مثل اتفاقی که بعد از بحرانهایی که برای تیم پــگاه پیش اومد و باعث شده بود تا یه مدت مردم حال و حوصله نداشته باشن و یه جورایی فوتبالزده شده بودن.. پس مربی تیم حالا هرکی میخواد باشه باید جوابگو باشه. .من نمیگم که باید فحش داد فکر نمیکنم اون آدم لات هم تا جایی که مجبور نباشه دوست داشته باشه فحش ناموسی به کسی بده..
اما اینم میدونم نمیشه هم از هوادارها انتظار داشت که اعتراض نکنن وقتی میبینن تیمی رو که دوست دارن با این پتانسیل بالا به این روز افتــاده.[/quote:e0fcb40fba]

دوست عزیز کجای دنیا اینطوری به مربی و کل تیم اعتراض میکنن ؟؟؟؟ تو اسپانیا که طرفدارای رئال فقط یه دستمال سفید بالا میارن و همون میشه اعتراض به کل تیم ! اما ما اینجا فقط فحش خواهر و مادر میبندیم به همه ! اگه قرار هست خودمونو با جهان مقایسه کنیم که اصلا نمیشه ما بازیکنی داریم که ساعت 12 شب داره گلسار دور میزنه ...... ما باید با فرهنگ خودمون اعتراض کنیم که تو فرهنگ ما اعتراض یعنی مرگ بر این و اون و.... تشویق کردن علی دایی که وقتی تو تیم ملی بود بهترین بازیکن بود بعد با فحش و دایی باید برقصه از تیم ملی انداختیمش بیرون و بعدش کردیمش مربی تیم ملی و اونجا هم باید میرقصید و بعدش اومد پرسپولیس و پدر تیم رو در آورد و از اونجا هم انداختنش بیرون و الان تشویقش میکنن ؛ کاملا مختص به ایران هست و بس ! تو بازی استقلال و تراکتور هم قلعه نوعی که اینقدر جام واسه استقلال گرفت حالا هرطوری ( که به نظر من همه با باند بازی و خریدن داور بود ) رو هم بستند به فحش !!! ولی کجا میخوایم بریم و به کجا میخوایم برسیم ؟!؟!؟!؟ به نظر من بهترین زمان برای اعتراض بعد پایان بازی هست که تماشاگرا میتونن بمونن و اعتراض کنن البته نه با اشاره به مردانگی مربی !!!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 6:51 am

[quote:f27fd8fbc6="only_abarar"][quote:f27fd8fbc6="miladcivil"][quote:f27fd8fbc6="only_abarar"][quote:f27fd8fbc6="miladcivil"][quote:f27fd8fbc6="only_abarar"]مردیکه * عقل خودشو خورده همه میگن داماش پتانسیل اسیایی شدن رو داره این * میگه پتانسیل ما ته جدوله!!!![/quote:f27fd8fbc6]
دوست من،شما که کاربر حرفه ای هستین،این طرز انتقاد اشتباه هست.منم به اشتباه کلید تشکر رو زدم.حق ماها هست از تیم و مربی و بازی و نتیجه نگرفتن و .... انتقاد بکنیم،اما به سبک رشتی و حفظ فرهنگمون!مدیریت سایت همیشه اینطور نظرات رو فیلتر میکرد![/quote:f27fd8fbc6]
بعد از 13/14 سال تک تکه بازیهارو ورزشگاه امدن و با تیم این شهر اون شهر رفتن دیگه نیازی نیست کسی به من بگه چطور اعتراض بکنم چطور نکنم.بعد از گل خیلی ها می خواستن اعتراض کنن ولی من نذاشتم گفتم بزار از وقت باقی مونده استفاده کنیم و اگه قراره اعتراضی بشه 2/3 دقیقه اخر بشه کهبه تیم لطمه نخوره و این مردیکه نیاد نگه که هوادارا باعث عدم نتیجه گیری شدن. و فقط دو سه دقیقه اخر اعتراض کردیم و بدون توهین.پس من کاره خودم رو بلدم.شما ظاهرا نمیدونی وقت اعتراض و تشویق کیه.مطمعن باش اگه شهره دیگه ای بود و مربی که تیمو برده ته جدول دوتا از بهترین و محبوب ترین بازیکنا که بومی هم هستن رو نیمکت مینشوند کل جدو اباد مربی رو میاوردن جلو چشمش همینکه هودارای ما اینکارو نکردن میشه فرهنگ رشت ولی بعضی ها میخوان خودشو رو نمیدونم با این فرهنگ رشن گول بزنن یا پشتش قایم شن.هودارای پیروزی دقیقه چهلو پنجه ب=اولین بازی به مربیشون فحش میدادن بعد این اقا که اصلا معلوم نیست تو عمرش چنتا بازی امده ورزشگاه به من میگه بعد از شش بازی اگه گفتی * باید حرفت فیلتر بشه!!![/quote:f27fd8fbc6]
دوست عزیز از اینکه به یه انسان فحش و بد و بیراه میگی احساس خوبی داری؟بعد یکی هم بهت گوشزد میکنه کارت اشتباس طلبکار میشی؟دستت درد نکنه که یک تنه ورزشگاه رو مجاب کردی فحش ندن و کار درستی هم کردی،ولی متاسفانه ما اعتراضو فحش ناموس و کمر به پایین میدونیم،درسته به خانواده دینورزاده فحش ندادن اما شما به قول خودت طرفدار قدیمی و باتعصب و کاربلد و باتجربه و .... شنیدی که چی میگفتن؟مربی بی ..... نمیخایم و یا مربی ....مشنگ نمیخایم.حالا شما میگی اینا درسته،باشه درسته.دینورزاده بره کی بیاد؟دست نشان؟اکبر اوتی؟کمالوند؟همون گزینه هایی که مطرح شده بود؟تو کدوم بازی دینورزاده بعد نتیجه نگرفتن اومد گفت هواداران تیم ال و بل کردن و انداخت گردن هواداران که این بار دوم باشه؟من مثل شما 13،14 سال استادیوم و استادیومها نرفتم،اما میدونم وقت اعتراض دقیقه 90+..... که بازی تموم شد.یه قسمت حرفت رو متوجه نشدم که گفتی(ولی بعضی ها میخوان خودشو رو نمیدونم با این فرهنگ رشن گول بزنن یا پشتش قایم شن)
در مورد هوادارای پیروزی هم یکم به اندازه سر سوزن فکر کنیم میبینیم از مردم کوفه نامردتر هستن.همینا بدترین فحش به علی دایی دادن،دایی که ننگ بارترین رکوردها رو برای پرسپولیس رقم زد،آخر میان بعد تعویضش تشویقش میکنن.همین پرسپولیسیها استیلی رو بی غیرت کردن،بعد سر بازی نفت تا تیم برد یه دفعه شد گواردیولا و باغیرت و ........ منظور شما هوادار قدیمی که سالهاست داری طرفداری میکنی اینه که ماهم حزب باد باشیم؟اگه فردا نتیجه گرفت بگیم دینورزاده کاپلو،امروز که نتیجه نگرفت بگیم مربی بی غیرت و بی.......؟در پایان هم بگم ادعا تنها چیزیه که آدم رو زمین میزنه و باعث ناکامی میشه(.همین خود شما که یه انتقاد ساده بهت بر مبخوره و آتیشی میشی،از مربی انتقاد میکنی که حرف تماشاگر رو گوش نمیده و ....... خب اون هم میگه من مربی هستم و فلان قدر کار کردم و ........ از این حرفا.حالا شما 1000 بازی رفتی ورزشگاه ما یه دونه هم نرفتیم،فوتبال رو هم ندیدیم و بلد هم نیستیم لغت فوتبال با کدوم ( ت ط )هست![/quote:f27fd8fbc6]
اینکه من بخوام واسه کارم به تو جواب پس بدم.فقط در همین حد میتونم بگم که از خیلی چیزها اطلاع نداری و خیلی چیزاها که گفته شده رو نمی دونی پس دیگه واسه من این همه جمله سوالی ننویس در حالی که کاملا مشخصه جواب درست خیلی از این سوالات رو نداری[/quote:f27fd8fbc6]

ابرار جان مشکل ما اینه که همه ما زیادی از حد میدونیم و حتی کس دیگه ای رو قبول نداریم !!! واسه همین از دقیقه 60 چاووشی تشویق میشه که بیاد تو در حالیکه مهدوی بریده بود تیم تو هافبک مشکل داشت !!! اشکال از زیاد دونستن همه ماهاست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط meelad » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 9:01 am

من نمیدونم کجای نوشته من بود که به مربی فحش خوار مادر بدیم ؟! اصلا خوندین چی نوشتم یا فقط اولش رو دیدی گفتی یه چیزی بگی ؟! یکی گفت اعتراض باید اینجوری باشه که به مربی توهین نشه منم تا حدی موافقم اما بالاخره هوادار هم حق داره شما هم وقتی داری تو ایران زندگی میکنی اینجارو با خودش بسنج نه جای دیگه..هر وقت لیگ ما هم مثل اسپانیا شد اون احترامی که به تماشاگر در اون کشورها میزارن گذاشته شد اون موقع میتونیم از رفتار هوادار شاکی بشیم.. اول اسپانیا رو مثال میزنی بعد پایینش میرسی به قلعه نوعی و تراکتور سازی تو نظر خودت تناقض هست و فکر میکنم یه جورایی خودت جواب خودت رو دادی ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 9:19 am

[quote:fa3dcf4763="arvand"]اقایه سیویل خیلی رو مغز راه میری[/quote:fa3dcf4763]
آقای اروند شما دوست نداری کامنتهای منو نخون.یه دوستی یه صحبتی راجع به من کرد،منم پاسخش رو دادم.همین.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 9:28 am

[quote:6515ce0509="MEHRDAD"]لطفا ادامه ندید.. نمیدونم چه علاقه ایه سر هر اختلاف نظری یه درگیری باشه..!
نمیدونم شماها اگر جای خود من بودید و بهتون انتقاد می شد یا اینکه اینقدر حرفا رو میدید که دلتون میخواست پاسخ بدید چیکار میکردید!!!؟[/quote:6515ce0509]
دوست عزیزم اگه به کامنتهای من دقت کرده باشی،من فقط پاسخ دادم،همین.اختلاف نظر هم چیز طبیعی هست و اگه غیر از این باشه مورد داره.اون دوست هوادار قدیمی و باتجربه و ......... فکر میکنه (نغوز وبه الله) خدا هست!میگه امان 1000 نفر پیلتری کونیم!حق با شماست مدیر عزیز،بهتره بعضیا تو همون حاله ای که دور خودشون کشیدن و یکسری خیالات رو تو ذهنشون میپرورونن،باشن.اصلاح و پیشرفت به درد بعضیا نمیخوره! بیخیال همه چی و داماش رو بچسب
/16/ /23/ /16/ /23/ vivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa DAMASH
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arvand » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 10:54 am

بعد میگه کامنتایه منو نخون.اخه بره رو مغزی دیگه.ایشالا تو ورزشگاه این سری همدیگرو میبینیم صحبت میکنیم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 11:50 am

[quote:98bf13eb95="arvand"]بعد میگه کامنتایه منو نخون.اخه بره رو مغزی دیگه.ایشالا تو ورزشگاه این سری همدیگرو میبینیم صحبت میکنیم[/quote:98bf13eb95]
دوست عزیز وقتی میگی رو مغزی،تو صحبت عامیانه بین رفقا یعنی داری اعصاب منو ....... خب این طرز صحبت واسه دو نفر که به واسه طرفداری از تیم محبوبشون از یه سایت با هم ارتباط دارن زیاد پسندیده نیست.در هر صورت ، انشاءالله همدیگرو دیدیم صحبت میکنیم.تا مدیریت سایت دوباره هشدار نداد،تمومش کنیم
vivaaaaaaa DAMASH
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:11 pm

جواب نمیدم چون گفته بودم جواب نمیدم.ولی در هر صورت هرکی با نظرات من مشکل داره بازی بعد می تونه بیاد ورزشگاه پیشم واسش حلش کنم
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ardavan » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:15 pm

امروز تو خبر ورزشی خوندم دینورزاده تیم رو رها کرده و قصد نداره سر تمرینات شرکت کنه. نوشته بود گزینه ها هم قاسمپور و عبدی هستن. از همون روز که قاسمپور رو تو تمرینات داماش دیدم شستم خبر دار شده بود این یارو الکی اینورا نمی پلکه. عبدی هم که دیگه همه می دونیم چیزی تو چنته نداره. البته امیدوارم این خبر از بیخ و بن غلط باشه.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 1:11 pm

متاسفانه هر کی خودش شروع به صحبت میکنه،بعد که میگم آقا بیا بریم بچسبیم به داماش و نظراتمونو واسه خودمون نگه داریم و به دیگران القا نکنیم و بذاریم احترام دوجانبه حفظ بشه،آخرش حرفایی در حد ؟ میشنویم!والله ما که با نظر کسی مشکلی نداریم اما تا جایی که کسی نخواد بگه نظر من درسته و همه باید بپذیرنش.من که برای حفظ حرمت میگم:هر کی از نظر کسی خوشش نمیاد بیخیال بشه و بره نظر بعدی رو بخونه تا همه با هم طرفدار داماش بمونیم و دلمون واسه تیم بتپه.در مورد نظر دوستمون(ardavan) هم کاملا" باهاش هم نظرم.امثال قاسمپور و عبدی نمیتونن کاری بکن و تحول دلخواه تماشاگرا رو ایجاد کنن.حالا واقعیت داره مربی سر تمرینات نمیاد؟بازی با سپاهان اگه اشتباه نکنم یکشنبه هفته بعد هست،انشاءالله همه چیز بر وفق مراد داماش باشه تا ما یه نقسی بکشیم.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 2:46 pm

[quote:6d90e913bd="ardavan"]امروز تو خبر ورزشی خوندم دینورزاده تیم رو رها کرده و قصد نداره سر تمرینات شرکت کنه. نوشته بود گزینه ها هم قاسمپور و عبدی هستن. از همون روز که قاسمپور رو تو تمرینات داماش دیدم شستم خبر دار شده بود این یارو الکی اینورا نمی پلکه. عبدی هم که دیگه همه می دونیم چیزی تو چنته نداره. البته امیدوارم این خبر از بیخ و بن غلط باشه.[/quote:6d90e913bd]
به نظر نمياد درست باشه. ديگه عابديني از يه مهره ي سوخته دوباره استفاده نميكنه.
لينك خبر: http://www.varzeshi.net/SpoID.php?vi=09-90.6.20.jpg
گوشه ي سمت راست, خبرش هست.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 2:57 pm

اين مرده چي ميگه؟همچين حرف ميزنه انگار گوارديولا هست مرد مومن اگه پتانسيل تيم ما اينه{كه بيشتره}زودتر برو از تيم بيرون
شماها هم اين قدر حرص نخورين هركي اومد با احساسات ما بازي كرد و رفت عابديني هم يكي از اونا من خودم يكي از طرفدارايه سرسخت عابديني بودم اما الان كه داره اين طوري مديريت و دخالت ميكنه بايد تجديد نظر كنم /9/ /9/ /9/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 5:10 pm

من از تمرین امروز خبر دقیق ندارم اما بعید میدونم درست باشه... ضمن اینکه روزنامه دیروز که اصلا قرار نبوده تمرینی برگزار بشه و برگزار هم نشده که حالا خبر ورزشی میزنه دینورزاده سر تمرین حاضر نشده!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 6:40 pm

شایعست دینور امروز سره تمرین بود
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 7:06 pm

[quote:2c6cb50533="meelad"]من نمیدونم کجای نوشته من بود که به مربی فحش خوار مادر بدیم ؟! اصلا خوندین چی نوشتم یا فقط اولش رو دیدی گفتی یه چیزی بگی ؟! یکی گفت اعتراض باید اینجوری باشه که به مربی توهین نشه منم تا حدی موافقم اما بالاخره هوادار هم حق داره شما هم وقتی داری تو ایران زندگی میکنی اینجارو با خودش بسنج نه جای دیگه..هر وقت لیگ ما هم مثل اسپانیا شد اون احترامی که به تماشاگر در اون کشورها میزارن گذاشته شد اون موقع میتونیم از رفتار هوادار شاکی بشیم.. اول اسپانیا رو مثال میزنی بعد پایینش میرسی به قلعه نوعی و تراکتور سازی تو نظر خودت تناقض هست و فکر میکنم یه جورایی خودت جواب خودت رو دادی ..[/quote:2c6cb50533]

دوست عزیز من فکر میکنم شما خودت هم اول کامنت منو خواندی ...!!! شما گفتی همه جای دنیا اینطوریه که مربی اگه نتیجه نگیره بهش اعتراض میشه ، من گفتم هیچ جای دنیا فحش خواهر و مادر نمیبندن به مربی مثلا تو اسپانیا طرفدارهای رئال فقط یه دستمال سفید بالا میگیرن ... و ما نباید طبق گفته شما خودمون رو با جهان مقایسه کنیم چون کل جهان یه طرف و ایران یه طرف... این خیلی ساده در کامنت من مشخصه ... حالا برداشت شما چیه الله اعلم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان