سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان با انتقاد از برخي رسانهها كه همواره بحث بركناري احتمالي او را از هدايت داماش مطرح ميكنند، شرايط تيمش را براي ديدار با مس كرمان مطلوب توصيف كرد.
مهدي دينورزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در آستانه ديدار تيمش برابر مس كرمان در هفته ششم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال شرايط تيمش را مطلوب توصيف و اظهار كرد: بازيكنان ما كاملا آماده بازي با مس هستند و تمرينها به صورت منظم پيگيري ميشود.
وي در ادامه با بيان اينكه هيچ بازيكن مصدومي در تيمش ندارد، خاطرنشان كرد: تمام بازيكنان ما آمادهاند و هيچ مشكلي نداريم و حتي مهدي مهدوي كيا هم به بازي با مس خواهد رسيد.
دينورزاده همچنين با اشاره به تصميم مديرعامل باشگاهش براي استخدام يك دستيار تركيهاي براي تيم گفت: به هر حال حضور يك مربي جديد در كادر فني ميتواند به تيم شوك وارد كند اما شناخت من از اين مربي ترك در همين حد است كه او به همراه ترابوزان اسپور به مقام سوم ليگ تركيه دست يافته است.
وي در ادامه با اشاره به مسئله بركناري احتمالياش از هدايت داماش كه از ابتداي فصل يازدهم در رسانهها مطرح شده است، تصريح كرد: انگار برخي اهالي رسانه ميخواهند من در ليگ برتر نباشم كه از ابتداي فصل تاكنون به اين مسئله دامن ميزنند. آقاي عابديني من را خوب ميشناسد و به من محبت دارد و هميشه از من حمايت كرده است اما با اين حال مسئله ماندن يا نماندن من در تيم به عهده باشگاه است.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرمربي داماش : مقابل مس کرمان تيمي دگرگون و متحول خواهيم بود
سرمربی تیم داماش گیلان گفت : داماش مقابل مس کرمان تیمی متحول است که هواداران را شاد می کند .
به گزارش اوج نیوز،مهدی دینورزاده در کنفرانس مطبوعاتی شب قبل از بازی ، گفت : تیم مس کرمان تیم خوبی است و باتعویض کادر فنی در صدد ایجاد شوک بوده است ، اما ما از امتیاز این بازی خانگی نخواهیم گذشت. وی با اشاره به آمادگی تیم فوتبال داماش افزود : باخت هفته پنجم به سایپا را فراموش کنید و به روزهای آینده چشم بدوزید .