دینورزاده : نمی خواهند غلامی به روزهای اوجش برگردد / قول پیروزی برابر مس را به هواداران می دهیم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

دینورزاده : نمی خواهند غلامی به روزهای اوجش برگردد / قول پیروزی برابر مس را به هواداران می دهیم

پستتوسط arad » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 6:53 pm

سایت گل - داماش گیلان بعد از شایعاتی که درباره برکناری دینورزاده به گوش رسید حالا در آرامش نسبی در رشت پیروزی مقابل مس کرمان را انتظار می کشد . سایت هواداران داماش مصاحبه ای با دینورزاده انجام داده که در زیر می خوانید . از مسئولان سایت های هواداری انتظار می رود در صورت علاقه به انتشار مطالبشان در سایت گل از نگارش اخبار و مصاحبه ها با ادبیات وبلاگی و عامیانه جلوگیری کنند و با ادبیات معمول مانند سایت گل اقدام به انتشار مطالب خود کنند
چاووشی و غلامی 2 مهاجم داماش در این چند بازی گلی نزدند ! امروز تمرین اختصاصی برای آنها در نظر گرفته بودید.فکر میکنید مشکلشان حل می شود؟!
بله.مشکل هر جفتشون هر کدوم به نوعی روحی و روانی هستش.خیلی هم با محمد غلامی صحبت کردیم.متاسفانه روزنامه ها از قولش یه مطالبی که دروغ بود رو نوشتن و بهمش ریختن.چیز هایی که حقیقت نداشت و خودش نگفته بود!نمیدونم چه جوری باهاش دوست هستند که اینجوری اذیتش می کنن ! سعی کردیم محمد غلامی و همینطور افشین چاووشی رو برگردونیم.اگه اینا برگردند به هر جهت بازیکنای جوونی که کنارشون هستن میتونن مجموعه ی خوبی رو داشته باشن واسه داماش که تا آخر فصل بتونن تیم رو خوب همراهی کنن و نتایج خوبی هم بگیرن که هم تیم در شرایط خوبی بمونه و هم مردم ، هواداران و علاقه مندان از اینا راضی باشن.
ا توجه به اینکه شما به محمد غلامی خیلی اعتقاد دارید از این نظر که صداقت دارد و میدونید که بچه سالمی است ؛ با این حال چرا شیطنت برخی از رسانه ها در روحیه اش تا این حد تاثیر منفی میگذارد ؟!

محمد چون پسر خیلی سلامتی هست و صداقت داره و خیلی رک حرفاش رو میزنه خب بهم میریزه دیگه وقتی میبینه یه چیزی که صحت نداره رو از قولش مینویسن و میخوان به نوعی جلو باشگاه قرارش بدن که قطعا اینطوری نیستش.به هر حال به همش ریختن و ما داریم تلاش می کنیم که برش گردونیم!

رسانه ها به هر دلیلی ممکن است شیطنت کنند اما نقش بازیکن حرفه ای در این مواقع چه می شود ؟
قطعا باید حرفه ای عمل کنه ولی وقتی شما به سلامت و صداقت و سادگی بازیکن پی می بری اگه جای اون بذارین خودتون رو شما هم به هم میریزین.چون بازیکن اگه به خورده بخواد زیرکی کنه میتونه راحت از این مسئله بگذره.حالا چون بازیکن صداقت داره و سلامته و ساده هستش به خودش میگیره و مثلا میگه چه جوریه که هم من و هم تیممو دارن خراب میکنن...واسه مجموعش دلسوزانه فکر میکنه.

داماش الان چند وقت است که دارد تمرین می کند همه بازیکنان را در اختیار دارد به جز میلاد زنیدپور.حتی در پیش فصل هم همین قضیه بود . به نظر شما این ضربه نمیزند به تیم ؟!
قطعا.ببینید چون اولویت باشگاه ها در اینه که به تیم ملی کمک کنیم و تیم ملی در الویت قرار داره نمیتونیم حرفی بزنیم.ولی از اون جهت بهمون لطمه میخوره!حالا میلاد کی میخواد به ما برسه چند جلسه میخواد با ما تمرین کنه چه جور میخواد با ما هماهنگ بشه؟!این بحثیه که منه مسئول فنی دارم و از هواداران خواهش می کنم که اینو درک کنن.ما میخوایم تیم حرکت کنه.فکر نکنن که ما نمیخوایم میلاد رو بذاریم یا فکر نکنن ما با میلاد ضدیت داریم. اینجوری نیست.هماهنگی خیلی مهمه.

این نا هماهنگی باعث می شود که در بازی های آینده کمتر از او استفاده بشود ؟

متاسفانه به هر جهت این هستش.فکر کنم اگه عمری باشه و در خدمت مردم رشت باشیم تا نیم فصل این مشکل رو خواهیم داشت ؛ تا زمانی که بازی های تیم ملی از ترافیکش کاسته بشه .

بازی با مس رو چه طور میبینید؟

به هر جهت تیم مس تیم خوبیه.فکر نمی کنم که حقش بوده که اینجای جدول باشه! چون من تعقیب میکنم بازی ها رو تیم خوبی هستش.قطعا چون تو بحران هستش میاد که اینجا که از بحران خارج بشه و به نوعی یه تقابل خیلی خوبی هستش.

به هواداران قول پیروزی برابر مس رو می دهید ؟

اصلا باید ببریم.چون هنوز تو رشت نبردیم و به قول معروف دیگه باید یه شیرینی به این هوادارا بدیم که ما شرمندشون نباشیم
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 6:55 pm

کدوم سایت هواداران مصاحبه کرده ؟؟؟؟ /6/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am